ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    14-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanvulling op artikel van 12 april.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeenten Brecht, Malle, Schilde en Zoersel, die samen de politiezone Voorkempen vormen, lanceren een nieuw preventief middel tegen woninginbraken: Selecta DNA.

    De gemeente Brecht is een fijne gemeente om in te wonen en te werken. Veiligheid draagt ook bij aan een plezierige woon- en leefomgeving. Toch vinden er ook in onze politiezone nog té vaak inbraken plaats. Dat is voor slachtoffers een heel vervelende ervaring. Uiteraard zet de politiezone, samen met de vier gemeenten, in om inbraken zoveel mogelijk te voorkomen en de daders aan te pakken.

    Uitnodiging infomoment op 19 april 2012. De gemeente Brecht organiseert op donderdag 19 april om 20.00 uur in het Gemeenschapscentrum Jan vander Noot (Lessiuszaal), Mudaeusstraat 9 in Brecht, een infomoment voor alle inwoners. De politiezone Voorkempen en de firma SDNA geven daar meer informatie over het nut van SDNA, hoe SDNA te gebruiken, de acties die de politie zal ondernemen, inhoud van een setje, hoe de database te gebruiken,… Alle inwoners van de gemeente Brecht zijn van harte welkom op dit infomoment.

    Wat is SDNA?  SDNA bestaat uit een pakketje met een speciaal middel waarmee je waardevolle spullen in huis kunt markeren. Het gaat om een onzichtbare stof, die wel een uniek nummer bevat. Dat nummer is gekoppeld aan de eigenaar (het heeft niets met je persoonlijk DNA te maken). Wanneer zich een inbraak voordoet, herkent de politie de spullen die de inbreker meeneemt sneller als ‘gestolen’ en kunnen zo aan de eigenaar worden teruggegeven. Omdat een inbreker op die manier snel tegen de lamp loopt, verkleint de kans op woninginbraken. Elders in het land zijn de eerste resultaten met SDNA positief.

    SDNA is vooral bedoeld om dieven af te schrikken. Het risico voor dieven en helers wordt door de markering groter, want gemarkeerde goederen kunnen moeilijk doorverkocht worden. De politie zoekt bovendien met UV-lampen actief naar sporen van SDNA. Het unieke nummer van iedere SDNA-kit wordt opgeslagen in een beveiligde database. Alleen de gebruiker en de politie hebben toegang tot die database.

    Waar is SDNA verkrijgbaar?  Een SelectaDNA-pakket kost 65,50 EUR (inclusief leveringskosten). Een pakket bestaat uit een potje SDNA-markering waarmee je ongeveer 50 spullen kan markeren, een aanbrengspatel, een setje stickers en een UV lampje. Een SDNA-pakket kopen kan via de website www.sdna.be (klik op “Direct bestellen”). Let op! De website geeft aan dat een SDNA 50/Homepakket meer kost. Inwoners van de provincie Antwerpen krijgen echter een korting. Geef aan het einde van het bestelproces dus de promotiecode ‘provant’ in om je pakket te verkrijgen aan 65,50 EUR!  Bron: Politie Voorkempen

    14-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Verkaveling Leeuwerik St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Brecht staan 58 percelen bouwgrond voor betaalbaar wonen te koop in de verkaveling Leeuwerik in Sint-Job-in-'t-Goor. Er is een mix van kleine en grotere percelen voor gekoppelde en vrijstaande bebouwing.

    Het is een initiatief van het gemeentebestuur en Igean en moet de eigen mensen een kans geven om in Brecht een betaalbare woning te vinden. Daarom zijn er voorwaarden verbonden aan de verkoop. Zo moeten kopers minstens 5 jaar in Sint-Job-in-'t-Goor wonen of er 10 jaar gewoond hebben of er minstens 5 jaar werken. Na uitputting van de lijst met deze kandidaat-kopers, gebeurt de toewijzing aan personen die minstens 5 jaar in Brecht wonen, er gedurende minstens 10 jaar gewoond hebben of minstens 5 jaar in Brecht werken.

    Inschrijven kan bij intercommunale Igean. Voor de toewijzing van de percelen wordt een rangorde opgemaakt. De kandidaat die het langst in Sint-Job-in-'t-Goor woont, gewoond heeft of werkt, komt bovenaan te staan. Voor meer informatie en inschrijvingen voor het project De Leeuwerik kun je terecht bij Igean (Doornaardstraat 60, 2160 Wommelgem, 03-350.08.11). Belangstellenden kunnen zich daar voorinschrijven of inlichtingen krijgen over projecten in de omgeving. Bron:(vw) © 2012 Corelio

    13-04-2012 om 18:48 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onzichtbare stof moet inbrekers afschrikken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De politiezone Voorkempen zal net zoals Antwerpen Selecta DNA (SDNA) gebruiken om woning- inbraken te bestrijden. SDNA is een middel waarmee je waardevolle spullen kunt kenmerken. De onzichtbare stof heeft een uniek nummer waardoor de politie na een inbraak de teruggevonden goederen aan de eigenaar kan bezorgen. De intentie van SDNA is voornamelijk om dieven af te schrikken. De winst voor inbrekers wordt door de markering kleiner, want gemarkeerde spullen kunnen moeilijk doorverkocht worden. Het unieke nummer van elke SDNA-kit wordt bewaard in een beveiligde database. Alleen de politie en de gebruiker hebben toegang tot die database. De gemeente Brecht organiseert op donderdag 19 april 2012 om 20.00 uur in gc Jan vander Noot een infomoment voor alle inwoners over SDNA.(SHS)Bron:Het Laatste Nieuws

    12-04-2012 om 23:50 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aanpassingen containerpark st Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Begin april starten de aanpassingswerken aan het containerpark van Sint Job. De werken gebeuren in twee fasen:

    Fase 1: Het gedeelte achter en naast het huidige containerpark wordt aangelegd. Ook de nieuwe portiersunit wordt op het huidige containerpark gebouwd.

    Fase 2: In het najaar wordt het huidig containerpark aangepast en heringericht.

    Door te werken in fasen vermijden we dat het containerpark tijdelijk gesloten moet worden en blijft de dienstverlening gegarandeerd. Het containerpark blijft dan ook gewoon open. Het einde van de werken, fase 1 én 2, is voorzien in oktober 2012.

    Eventuele ongemakken tijdens de werken zijn onvermijdelijk. IGEAN en de gemeente vragen hiervoor begrip en willen zich hier nu reeds voor verontschuldigen. Tijdens de werken kan je natuurlijk ook steeds met je gesorteerd afval terecht op de containerparken van Brecht en Sint-Lenaarts.

    Voor meer informatie kan je contact opnemen met de milieulijn van IGEAN op 03 350 08 14 of mailen naar milieu@igean.be.  U kan ook info vinden via www.brecht.be

    11-04-2012 om 00:15 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antitankgracht nieuws
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Langs de antitankgracht lopen vandaag al op vele plaatsen fiets- en wandelpaden. Maar ze vormden nog geen geheel. Brecht en Schoten gaan nu samen deze de 'missing links' invullen.

    Het ganse artikel van Neel Vermeiren lees je via: http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=EP3OG9GD&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

     

    10-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sport voor slechtzienden.
    Showdown-Brecht is sinds september vorig jaar de eerste officiele club in België, een soort tafeltennis voor blinden en slechtzienden. Meer info via:
     

    09-04-2012 om 16:18 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RUP dorpsassen St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De deputatie van de provincie Antwerpen keurde vandaag het nieuw ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) voor de Sint-Jobse dorpsassen definitief goed. Zo kunnen binnenkort (na de publicatie in het staatsblad) de nieuwe bouwvoorschriften effectief worden toegepast.

    'Aan dit plan werd hard gewerkt door het Brechtse gemeentebestuur, maar het is dan ook een heuse stap vooruit voor de deelgemeente St.-Job-in-‘t-Goor' “Er komt nu immers een duidelijk onderscheid tussen zones voor een- en, meergezinswoningen. Voor de appartementen worden er heldere bouwvoorschriften,ondermeer op het vlak van kroonlijsthoogten, van toepassing. In het nieuwe RUP zijn tevens acties verwerkt ten voordele van de detailhandel, ruimte voor collectieve woonvormen zoals serviceflats, behoud van groenelementen, waardevolle gebouwen en parkeermogelijkheden.' Neel Vermeiren via Nieuwsblad.be

    09-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pasen

    Wij wensen u een fijn Paasweekend.



    08-04-2012 om 10:05 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Exuses door de krant aan ons adres.

    Op 29 maart schreven we dat de krant "Het Laatste Nieuws" in hun grote enquete over de gemeentefinancien een fout had gezet ivm de coalitie in Brecht.

    Inmiddels is een artikel verschenen waarin ze dit hebben rechtgezet.

    07-04-2012 om 09:40 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compost uit Brecht verkocht in Hemiksem en Kontich
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    COMPOSTVERKOOP. Igean heeft op zijn site voor de verwerking van groenafval en -compostering op de voormalige stortplaats in Brecht 10.000 zakken met compost laten vullen. Die worden vanaf vandaag te koop aangeboden in de containerparken die Igean exploiteert, waaronder ook dat van Hemiksem en Kontich. De zakken met compost hebben een inhoud van 50 liter en kosten 3 euro per stuk. De compost van Igean draagt het Vlaco-kwaliteitslabel.

    BAR www.igean.be © 2012 Concentra

    07-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Deuren Kempens museum gaan weer open
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het nieuwe seizoen begint voor het Kempisch Museum weer op paasmaandag. Iedereen is dan welkom om het museum te bezoeken.

    Het museum is toegankelijk voor het publiek op paasmaandag van 10.00 uur tot 17.00 uur en daarna elke derde zondag van de maand van april tot en met augustus van 14.00 uur tot 17.00 uur en tijdens de erfgoeddag en Open Monumentendag. Bron: Neel Vermeiren.

    Meer lees je via http://nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BLNVE_20120405_007

     

    07-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politie vindt cannabisplantages.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De politie heeft een Chinese bende opgerold die minstens vier cannabisplantages uitbaatte in Antwerpen, Brecht, Geel en Booischot. Negen bendeleden zitten in de cel. In twee woningen, waaronder een afhaalrestaurant, werden honderden volgroeide cannabisplanten ontdekt. Op twee andere plaatsen was alles klaar om een plantage op te starten.

    Toen de politie vorige week binnenviel in het Chinees meeneemrestaurant New Asia in Booischot (Heist-op-den-Berg), vonden zij daar veel meer dan de klassieke nasi goreng en bami pangang. In enkele kamers op de eerste verdieping stonden bijna vijfhonderd oogstrijpe cannabisplanten. In andere kamers stonden nog eens een duizend potten met plantjes. Die inval bij de afhaalchinees was het sluitstuk van een maandenlang onderzoek tegen een Chinese bende die zich vooral ophield in de Antwerpse wijk China Town. Eén van de kopstukken had daar een bar en een Chinees restaurant. Dat restaurant in de Van Arteveldestraat bouwde hij om tot een cannabisplantage. De bende schuimde de hele provincie af op zoek naar interessante huizen om kleine cannabisplantages aan te leggen. In Essen, Wommelgem, Geel, Brecht en op diverse plaatsen in Antwerpen bezochten zij leegstaande huizen. Als het pand aan hun eisen voldeed en bijvoorbeeld een ruime zolder had, sloten zij een huurcontract af. Soms kregen de eigenaars wel argwaan. Zo viel de politie vorige maand binnen in een huurhuis in Sint-Job-in't-Goor (Brecht). Daar trof ze een cannabisplantage in aanbouw. Bij een inval in een woning in Leeks in Geel had de politie wel prijs. Ze vond er honderden oogstrijpe cannabisplanten.

    Kind als dekmantel. De onderzoeksrechter heeft negen Chinezen voorlopig in de gevangenis opgesloten. Onder hen één koppel met een tweejarig kind. De ouders kregen van de bendeleider zelfs de opdracht om opzichtig rond te wandelen in de straat waar hun drugspand lag. Zo wilden ze bij de buren de indruk wekken dat ze een normaal gezin met kinderen waren. Volgens parketwoordvoerder Paul Van Tichelt is het de eerste keer dat Chinezen worden betrapt bij de uitbating van cannabisplantages. Dat geeft aan dat ook zij in de gaten hebben hoe lucratief de productie van deze softdrugs wel is. Duizend plantjes brengen na tien weken 60.000 euro op. Voor die winst moet een afhaalchinees al aardig wat bami's en nasi's verkopen. PATRICK LEFELON © 2012 Het Laatste Nieuws

    06-04-2012 om 20:15 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Compostzakken versus IGEAN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De intergemeentelijke vereniging voor milieu en veiligheid IGEAN verkoopt vanaf vrijdag 6 april eigen compostzakken. De vereniging ging daarvoor te werk op de voormalige stortplaats in Brecht die dienst doet als groencompostering. Ze verwerkten er groenafval uit de hele regio met een jaarlijkse verwerkingscapaciteit van 35.000 ton. De zakken dragen allemaal het Vlaco-kwaliteitslabel die bijvoorbeeld stelt dat de compost milieuhygiënisch is. De zakken compost hebben een inhoud van 50 liter en kosten 3 euro per stuk. Ze zijn verkrijgbaar in het containerpark in uw buurt. www.milieuenveiligheid.igean.be

     

    06-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davidsfonds

    Davidsfonds

    Woensdag 25 april Voordracht “Whisky Puur”

    door Bob Minnekeer

    20.00 uur De Lindeboom Kerklei Sint-Job

    Meer info via link in bijlage.

     

    Bijlagen:
    DF Wisky puur001.pdf (2.7 MB)   

    05-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Inbraak in voetbalkantine St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Van maandag op dinsdag werd er ingebroken in de voetbalkantine van KFC St. Job. De daders hebben eerst getracht door een raampje in een zijdeur in te slaan binnen te dringen. Aangezien de deur voorzien was van extra sloten geraakten ze alzo niet binnen. Nadien namen ze de deur van het verwarmingslokaal die ze instampten. Er werden sporen van meerdere verschillende schoenzolen vastgesteld; dus meerdere daders. In deze ruimte stond o.a. een voorraad drank, snoep en voetballen. Er werd drank, snoep en een 50-tal voetballen gestolen.

    04-04-2012 om 11:59 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pannenkoeken op de Paasmarkt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Maakt Unizo op Paasmaandag de grootste pannenkoekentoren ter wereld? Tijdens de jaarmarkt wordt alvast een wereldrecordpoging georganiseerd.

    Unizo Brecht doet een gooi naar het wereldrecord pannenkoeken bakken. Unizo gaat voor de grootste pannenkoekentoren ter wereld. .....Meer via onderstaande link:

    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleID=BLNVE_20120402_001&_section=3044564&utm_source=nieuwsblad&utm_medium=newsletter&utm_campaign=regio-nb

     

    04-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleipikkerstochten op paasmaandag
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    WSV Sint-Michielstappers organiseert op paasmaandag 9 april Kleipikkerstochten in Sint-Lenaarts. Deze lentewandeling brengt u naargelang van de gekozen afstand naar de Schotense Vaart en naar domeinen als Eester, Leeuwerk, Kooldries en Hoofsweer. Er is keuze tussen de afstanden 4, 7, 14, 18, 22, 26 en 30 kilometer.

    Inschrijven tussen 7.30 en 15u in zaal 't Centrum, Dorpsstraat 73 in Sint-Lenaarts. Deelnemen kost maar 1 euro. JVS 0475.22.84.22, brunojoosen@skynet.be, www.st-michielstappers.eu

     

    04-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brechtenaar betrokken in ongeval te Mechelen.

    Op de Koningin Astridlaan gebeurde zondag even voor middernacht een spectaculair verkeersongeval.

    Een autobestuurder die uit de richting kwam van de afrit E19, en naar de Brusselsepoort reed, verloor er tegen hoge snelheid de controle over het stuur van zijn auto. Het voertuig reed over de middenberm en kwam op zijn dak op de rijweg in de tegenovergestelde richting tot stilstand.

    De bestuurder, een 21-jarige man uit Mechelen en zijn 19-jarige passagier uit Brecht, raakten bij het ongeval als bij wonder niet gewond.

    De auto werd volledig vernield. Uit het onderzoek blijkt dat de bestuurder tegen een andere auto aan het racen was. De politie heeft de andere racer niet kunnen achterhalen, maar hij wordt wel opgespoord. LDN © 2012 Concentra

    03-04-2012 om 20:03 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitbreiding bedrijventerrein E19 Brecht goedgekeurd.

    De deputatie van de provincie Antwerpen heeft het ruimtelijk uitvoeringsplan (RUP) “Bedrijventerrein de Ring” goedgekeurd. Dat betekent dat de gemeente Brecht het bestaande bedrijventerrein langsheen de E19 kan uitbreiden.


    Als gevolg van de herziening van het ruimtelijk structuurplan van de provincie Antwerpen krijgt de gemeente Brecht de mogelijkheid om 10 hectaren bijkomende bedrijventerreinen te realiseren.

    In het RUP worden duidelijke voorwaarden opgelegd naar welke bedrijven er zich mogen vestigen en op welke manier. Zo is het niet de bedoeling om er grootschalige of hinderlijke industriële bedrijven of grootschalige transport- en distributiegerichte bedrijven toe te laten.

    De gemeente Brecht zal, samen met Igean, de invulling van het bedrijventerrein in handen nemen en geeft de voorkeur aan kleine lokale ambachtelijke bedrijven die goed aansluiten bij de woonfunctie en die geen overmatige hinder veroorzaken.

    Verder is er ook plaats voor zonevreemde bedrijven die moeten worden geherlocaliseerd.

    Ook zal nauw worden toegezien op de duurzame en kwalitatieve ontwikkeling van het terrein, voorwaarden die in de stedenbouwkundige voorschriften zullen worden vastgelegd.

    02-04-2012 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-04-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bebloemingswedstrijd
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Voor de tuinliefhebbers breekt er weer een drukke tijd aan om de tuin opnieuw in orde te brengen. De gemeente probeert zelf het goede voorbeeld te geven: straten en pleinen worden aangeplant, bloembakken worden opnieuw gevuld,… Om de tuinliefhebbers te stimuleren en te belonen voor hun inzet organiseert het gemeentebestuur ook dit jaar weer een bebloemingswedstrijd.

    Dit jaar kan je opnieuw mooie prijzen winnen met de bebloemingswedstrijd wanneer je bij de eerste

    vijf eindigt in jouw categorie. Elke deelnemer krijgt een foto van zijn of haar tuin. Bovenop deze prijzen
    krijgen de winnaars van elke categorie een abonnement op 'Groei & Bloei' voor het jaar 2013.

    Doe jij graag mee aan de bebloemingswedstrijd? Vul dan onderstaand deelnemingsformulier in voor 30 juni 2012. Je kan inschrijven voor volgende categorieën: gevel- en tegeltuintjes, kleine voortuinen (tot en met 50 m²), grote voortuinen (vanaf 50 m²), landbouwbedrijven, ambachtelijke bedrijven, woonwijken/straten of ecologische tuinen.

    http://www.brecht.be/eLoket/Bebloemingswedstrijd/tabid/1295/language/nl-NL/Default.aspx

    01-04-2012 om 19:24 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!