ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    07-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Davidsfonds in het Goorhof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Ter gelegenheid van de jaarlijkse Davidsfonds-happening “De Nacht van de Geschiedenis” kan u  kennismaken met de intrigerende geschiedenis van de luchtvaartpioniers in Sint-Job. Dit jaar zien we het groots: In samenwerking met Heemkring “Het Goor” organiseren we op zaterdag 21, zondag 22 en dinsdag 24 maart een tentoonstelling rond baron de Caters: “Een leven vol beweging”.

    Op dinsdag 24 maart komt Roland Versele ons spreken over “Baron Pierre de Caters en andere luchtvaartpioniers, die allen in Sint-Job actief zijn geweest”. Zoals altijd is de inkom gratis voor leden, niet-leden betalen € 3.

    07-03-2009 om 11:39 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Proficiat Brechtenaren
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Huisvuilophaling

    De Brechtenaren zijn voorbeeldig in het selecteren van hun afval, dat blijkt uit de afvalcijfers die minister Crevits bekendmaakte. Brecht is nu al bij de gemeenten die minder dan 150 kilogram restafval per inwoner hebben. (vw)

    06-03-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Omleiding bussen door werken Eikenlei
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De buslijnen 412 en 607 volgen in Sint-Job-in-'t-Goor tijdelijk een andere omleiding.

    In de Eikenlei zijn werken bezig die nog tot eind augustus duren.

    De alternatieve route gaat over de Beukenlei en niet door de Eikenlei.

    De bussen draaien aan de tweede rotonde. Daar is ook de bushalte. (vw)

    04-03-2009 om 10:54 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Testritten starten lijn Brecht Antwerpen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De trein tussen Antwerpen en station Noorderkempen in Brecht rijdt deze zomer. Op 6 april starten er testritten op lijn 4 over een traject van vijftien kilometer.
    Dat zegt minister van Overheidsbedrijven Steven Vanackere. Lijn 4 ligt op de nieuwe hogesnelheidslijn (hsl) tussen Antwerpenen de Nederlandse grens. Het probleem was dat op de hsl enkel treinen kunnen rijden met een ETCS-veiligheidssysteem. De NMBS beschikt niet over zo’n treinen. Daarom wordt er getest met gewone treinen.

    03-03-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeester Aerts naar Vlaamse verkiezingen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    BRECHT - Luc Aerts, die nu ruim twee jaar burgemeester is, is kandidaat op de CD&V-lijst voor het Vlaams parlement op 7 juni.

    Burgemeester Luc Aerts waagt zich voor de eerste maal buiten de gemeentepolitiek. CD&V-Brecht meldt hij zich kandidaat stelt op de CD&V- lijst voor de verkiezingen van het Vlaamse parlement van zondag 7 juni. Kempenzoon Luc Aerts is advocaat en 49 jaar. Vanaf 1996 is hij actief in de Brechtse politiek en sinds twee jaar is hij burgemeester van Brecht. In Brecht leidt hij een monstercoalitie van CD&V, Open VLD, N-VA, Sp.a en H-eerlijk Brecht. ( Bron het Nieuwsblad)

    03-03-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-03-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.RIOOLVERHALEN !!!

    Het is serieus aan het verloederen in de Kerkhofstraat ter hoogte van de achterkant van De GB. Na  enkele klachten van buurtbewoners bij GB betert de situatie er niet op . Ook zijn al enkele plaatselijke politici over het probleem aangesproken, maar zei kwamen eerlijk gezegd, niet verder zonder rood te worden tot de conclusie dat de gemeente niets kan ondernemen omdat dit privé eigendom is.  Wel dit is een antwoord om er vlug van af te zijn, uiteraard heeft de gemeente wel de mogelijkheid om kordaat op te treden en heeft de plicht er op toezien  dat de omgeving aangenaam en netjes blijft.  Wij verwachten daarom ook een positieve evolutie van dit probleem …  zie foto’s

    Dit stond te lezen op een Brechtse site.

     

    Ik voel me persoonlijk aangesproken als plaatselijke politieker, zoals hierboven staat. Dat praten op de eerste plaats komt telt hier blijkbaar niet. Met uitbater GB is reeds enkele weken geleden gepraat en aangezien deze verantwoordelijk  is voor gebouw en parking moest ik na controle toegeven dat die er vrij degelijk bijlagen. Deze worden immers onderhouden door de mensen van Christus Koning. Het  achterliggend deel en leegstaande woning is echter niet van warenhuis GB, maar van Van De Walle, vroegere uitbater van Centrum, voor GB . Deze is gevraagd om aan de toestand wat te doen. Momenteel zonder gevolg.

    Maar om te komen tot de essentie van de zaak…. Praat eerst met de mensen, informeer u degelijk van wie wat is, alvorens foto’s op een website te zetten om alzo aan rioolpolitiek te doen en wilde verhalen de wereld in te sturen. Idem dito met het eerst geplaatste verhaal over de bomen op het kerkhof die zijn gekapt (omdat ze te hoog waren om te onderhouden) Schrijver wist toen reeds dat er nieuwe kwamen, maar daarover geen woord in zijn eerste epistel. Liever de boel wat opwarmen. Waarom ???

    Denk eerst even na alvorens je jezelf kenbaar maakt met dit soort artikels beste vriend.

    02-03-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluidsschermen en meer...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Er komen geluidsschermen langs de E19 en de hogesnelheidslijn aan de VanDeReydtlaan en de Schotensteenweg in Brecht-Zuid. De oude koetunnel onder de E19 wordt omgebouwd tot een fiets- en voetgangerstunnel zodat de zwakke weggebruikers het station Noorderkempen veilig kunnen bereiken. Aan het nieuwe station is ook in een fietsenstalling voorzien. De omgeving wordt beveiligd met camera's. (vw)

    28-02-2009 om 10:56 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ring rond Brecht versus ontlasting verkeer St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Dit jaar wordt fase 2 van de Ring aanbesteed, en er komt zeker een kmo-zone in de omgeving van het station Noorderkempen, dat er nu nog verwaarloosd bijligt. Het nieuws kwam van burgemeester Luc Aerts (CD&V), die de trage ontwikkeling van de stationsbuurt al lang aanklaagt.

    “Ik heb een constructief gesprek gehad met het Vlaams Agentschap voor Wegen en Verkeer. In april-mei wordt de aanvraag voor de stedenbouwkundige vergunning voor de Ring ingediend. Het gaat om fase 1, van de rotonde aan de Wuustwezelsesteenweg via een noordelijke boog tot aan de E19, waar het viaduct klaarligt. Daar komen op- en afritten voor de E19 in beide richtingen. Tegelijk wordt fase 2 aangepakt, van de E19 tot aan de Veldstraat.”

    Najaar

    “Dit najaar kan het dossier aanbesteed worden en de start van de werkzaamheden is voor begin volgend jaar. De nodige onteigeningen voor fase 1 en 2 zijn, op enkele uitzonderingen na, rond. We hopen fase 3, van Veld- tot Lessiusstraat, meteen op fase 2 te kunnen aansluiten, want anders blijven we met het zware verkeer zitten.”

    En de landbouwers? “Ik heb nog geen enkele zwarte vlag gezien. Ze beseffen heel goed dat de Ring en de nieuwe op- en afritten noodzakelijk zijn voor de leefbaarheid van Brecht. De files is iedereen beu.”

    Knooppunt

    Onder de vorige burgemeester was er heel wat verzet tegen het opofferen van landbouwgrond voor de ontwikkeling van de stationsomgeving. Tot vandaag komt de landbouwzone tot aan de stationsparking. Maar minister Dirk Van Mechelen heeft het hele gebied tussen de E19 en de Ring nu geselecteerd als één van de tien bijzondere economische knooppunten die hij in Vlaanderen wil ontwikkelen.

    Dit maakt de weg vrij voor de bouw van een echt station, winkels, horeca, kantoren en bedrijven. Daarvoor moet eerst het ruimtelijk structuurplan Vlaanderen aangepast worden. Dat kan begin 2010 rond zijn. Eind 2010 kunnen dan de eerste bouwvergunningen afgeleverd worden en start de metamorfose van de omgeving.

    Trein

    De trein Antwerpen-Brecht-Breda moest er al drie jaar geleden geweest zijn, maar rijdt nog steeds niet. Problemen met de signalisatie en de homologatie van de locomotieven zijn de oorzaak. Minister van Ruimtelijke Ordening Dirk Van Mechelen schreef vorige vrijdag op zijn weblog: “Ik krijg signalen dat de NMBS dit voorjaar wil starten met proefritten met het oog op een vaste treinverbinding ergens in de loop van de maand juni.”

    Rijstrook

    De E19 krijgt dit voorjaar een derde rijstrook in beide richtingen, ter hoogte van het station en over een lengte van 1,6 kilometer. Dit is nodig om de vervallen koetunnel voor fietsers en voetgangers tussen Brecht-centrum en het station te kunnen renoveren. Dit gebeurt van bovenaf, dus moet hiervoor telkens één rijstrook worden opgebroken. Om de files te beperken, werkt de aannemer dus tijdelijk met een extra derde rijstrook op de snelweg.

    Vuilnis

    Het niet gebruiken van het station Noorderkempen doet de omgeving geen goed. Na diefstallen wordt het nu ook geteisterd door sluikstorters en graffitispuiters. ’s Avonds en ’s nachts amuseren lokale jongeren zich met autoraces en halsbrekende toeren op het gladde asfalt van de uitgestrekte parking.

    (Bron GVA)

    25-02-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Stuurgroep SJZ ging uit eten.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naar aanleiding van het 2de evenement “Sint Job Zomert” heeft de stuurgroep even de benen onder tafel gestoken tijdens een  gezellig etentje. Dit om effe te overleggen en bij te praten over de alledaagse dingen van het leven. Even niet te veel over het event zelf.

    De organisatie van een groot evenement vraagt toch veel tijd en inzet van deze mensen. Daarom was dit “uitje” meer dan welkom.

    Voor editie 2009 zijn er al vaste contacten met X Factor winnaar Dirk De Smet, Blue Thrill en De Boosers. Wie meer wil weten en of zien kan alvast wat vinden op internet.

    24-02-2009 om 15:06 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    23-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Honden en winkelen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In vele handelszaken mag, wegens de wet op de hygiëne, de hond niet meer mee naar binnen. Het gemeentebestuur wil niet dater paaltjes komen om de leibanden van de honden aan vast te binden. Het gemeentebestuur geeft daarom aan de handelszaken die dit willen een eenvormige beugel in inox om aan de muur te bevestigen. (vw)

    23-02-2009 om 13:35 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    21-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Jop Zomert Tip
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

     

    Sint Job Zomert

    http://www.bluethrill.be/

    Voorsmaakje voor de 2de editie op zaterdag 29 augustus

     

    21-02-2009 om 09:56 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe interventiewagen Rode Kruis St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Fier poseert de Rode Kruisafdeling van Sint-Job voor haar nieuwe interventiewagen.
    “Dit is de bekroning voor onze sterk gegroeide vereniging”, dankte voorzitter Paul Bruggeman het schepencollege en garage Leuris. “Dankzij deze nieuwe wagen kan ons interventieteam nog beter zorgen voor de eerstehulpverlening op de talloze evenementen in onze gemeente, maar ook daarbuiten.”

    Het Rode Kruis van Sint-Job blaakt van vertrouwen. “Zo bouwden we vorig jaar onder meer de uitleendienst voor rolstoelen en bedden uit.”

    (bron GVA.)

    20-02-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Positieve noot van een inwoner.

    Beste Tony,

    Ik had u enkele weken geleden een mail verzonden met de vraag om het voetpad te laten herstellen in het begin van de Zandstraat (thv nieuwe app).

    Tot mijn grote vreugde moet ik u melden dat men dit gisteren of eergisteren dit euvel hersteld heeft, waarvoor dank.

    Mvg Flor

    Zo moet het. Ik wil hierbij nog melden dat Telenet kortelings nog werken zou uitvoeren, wanneer juist weet ik echter niet. Gemeente heeft daar halvelings aan gekoppeld dat ze de strook tussen weg en voetpad kattenhoflaan verbeteren. Dit aan de nieuwe appartementen. Als test zal ook in de Kattenhoflaan een stuk worden uitgevoerd met korte hagen. Dit ongeveer zoals de baan naar s’Gravenwezel. Dit om de veiligheid van de fietsers te verbeteren.

    Groetjes en bedankt voor het positief bericht. Tony Wouters.

    Zo zie je maar, kleine of grote problemen, geef ze door en we proberen een oplossing te vinden.

     

    19-02-2009 om 09:51 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    17-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Herdenking Albert 1 te Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naar aanleiding van het overlijden op 17 februari 1934 van Albert 1 , koning der Belgen vanaf 1909, werd in de St Michielskerk in Brecht een herdenkingsmis gehouden.

    Op 17 februari 1934 kwam de Koning om het leven bij een val van de rotsen in Marche-les-Dames.

     

    De plechtigheid werd bijgewoond door verscheidene oud-strijders, de brandweer en een delegatie van het Belgisch leger. Ook Burgemeester, Schepenen en enkele gemeenteraadsleden waren aanwezig.

     

    Vanuit de scholengemeenschap ook een groot aantal kinderen. Bijzonder aan de viering was de manier waarop de voorganger het woord meermaals naar de jongeren richtte om hen alzo in de dienst te betrekken.

    Na de viering is er nog een krans gelegd aan het monument achter het oude gemeentehuis.

    De  toespraak  van Burgemeester en oud-strijders werd voorafgegaan door een aantal kinderen die op een vrije manier hun uiting konden geven aan dit gebeuren.

     

    Kortom een vermeldenswaardig gebeuren waar de betrokkenheid vrij groot was. Op een kleine receptie achteraf was het gezellig bijpraten met al deze mensen.

    17-02-2009 om 16:11 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht investeert 17 miljoen Euro

    Brecht investeert in 2009 een bedrag van 17 miljoen euro. Belangrijkste aankoop is domein De Merel (2 miljoen) als nieuw sportcentrum.

    Volgens burgemeester Luc Aerts (CD&V) heeft de vorige belastingsverhoging vruchten afgeworpen. “We hebben zelfs nog een reserve van 2,3 miljoen. In 2008 bracht de verkoop van de dividenden van Integan 530.000 euro op, en van de Vlaamse regering ontvingen we 805.000 euro.”

    Brecht heeft dus nog geld om te investeren. Daarbij hoort de aankoop van domein De Merel, dat de gemeente wil uitbouwen als sportcentrum. Andere grote projecten zijn lokalen voor de groendienst annex jeugdhuis in Sint-Job en het heraanleggen van de Gemeenteplaats in Brechtcentrum.

    Geluidsschermen

    Daarnaast staan nog rioleringsen wegwerkzaamheden op het programma in de Moskoeylaan en omgeving, Mieksebaan, Kromvenlaan en Spechtendreef, Kerkhovenakkerlaan en Bristerstraat; Achteromstraat, Mieksebaan en Vriendschapslaan.

    Deze projecten kosten samen zo’n 6,1 miljoen euro, waarvan 3,5 miljoen wordt gesubsidieerd. Op de planning van 2009 staan ook nog de renovatie van het oud-gemeentehuis in Brecht en het oprichten van een brandweerkazerne in Sint-Job.

    Er komen geluidsschermen langs de E19 en de hogesnelheidslijn Antwerpen- Breda aan de Van De Reydtlaan en de Schotensteenweg. Daarnaast wordt werk gemaakt van de ondertunneling van de autostrade aan de stopplaats Noorderkempen en het beveiligen van die omgeving.

    Investeringen

    .. Riolering: 6,1 miljoen euro
    .. Heraanleg Gemeenteplaats Brecht: 2,2 miljoen euro
    .. Aankoop De Merel: 2 miljoen euro
    .. Oprichting jeugdhuis Sint- Job: 1,25 miljoen euro
    .. Brandweerkazerne Sint- Job: 750.000 euro
    .. Renovatie oud-gemeentehuis: 720.000 euro
    .. Geluidsschermen hogesnelheidslijn: 300.000 euro
    .. Aankoop brandweerwagen: 270.000 euro
    .. Aanpassingen school Brecht-centrum: 250.000 euro
    .. Ondertunneling E19 aan stopplaats Noorderkempen: 230.000 euro

    15-02-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-02-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Valentijnsgedachte

    We zien de roosjes met Valentijn
    Terwijl we wachten op hem of haar
    Niet denkend aan hen die eenzaam zijn
    Ook wachtend op een teder gebaar

    We geven hartjes in overvloed
    Maar ons hartje vraagt maar één enkel hart
    Dat alles voor ons uit liefde doet
    Zodat één plus één tot één verhard

    Een geven en nemen zonder pijn
    Zij samenlevend of als bruidspaar
    Zolang het niet is uit valse schijn
    Of uit een egoïstisch gebaar

    Het doet zowel man als vrouw eens goed
    Iets te krijgen zonder creditcard
    Al was het een stukje ondergoed
    Het ware al vast een goede start

    13-02-2009 om 11:35 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALENTIJN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Niet vergeten, morgen bloemekes kopen en .....

    mekaar verwennen ....want het is

    VALENTIJN

    13-02-2009 om 11:27 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bomen gekapt op het Kerkhof
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De oude bomen op het kerkhof St Job zijn gekapt.

    Ze waren niet meer degelijk te onderhouden en of te snoeien.

    Uiteraard worden deze vervangen door nieuwe aanplanting.

    13-02-2009 om 11:03 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dienstencentrum GOORHOF

    Het OCMW van Brecht wil een volwaardig dienstencentrum uitbouwen in ’t Goorhof in Sint-Job.

    OCMW-Brecht krijgt van de gemeente dit jaar een toelage van 2.130.000 euro om de budgetten in evenwicht te houden en daar is voorzitter Ludo Kerstens (Open Vld) best tevreden mee. Dit jaar nog wordt werk gemaakt van een nieuwe onthaalruimte die afgestemd is op de werking van de sociale dienst. “Zo bevorderen we de klantvriendelijkheid en de toegankelijkheid”, aldus Kerstens.

    Grootste project is het uitbouwen van een volwaardig dienstencentrum in ’t Goorhof in Sint-Job. “Het wordt geen exacte kopie van dienstencentrum Het Sluisken in het centrum van Brecht, dat heel populair is en druk wordt bezocht. Toch gaan we vraag en aanbod zo veel mogelijk op elkaar afstemmen. Een nieuw aan te werven centrumleider wordt daarin de spilfiguur.”

    Gemeente- en OCMW-bestuur onderhandelen de komende weken en maanden met de concessiehouder van ’t Goorhof om een en ander concreet uit te werken. “We gaan hem vragen om een aantal lokalen in bruikleen te geven aan het OCMW. Of we er ook warme maaltijden gaan aanbieden, moeten we nog bekijken”, verklaart de voorzitter. Hij geeft zichzelf en het OCMW drie jaar de tijd om het huidige ontmoetingscentrum in Sint-Job uit te bouwen tot een echt dienstencentrum.

    13-02-2009 om 10:44 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op- en afrit Brecht in zicht

    Eindelijk is er een oplossing in zicht voor de dagelijkse verkeerschaos in de Noorderkempen. Brecht kreeg de bevestiging dat in mei subsidies worden toegekend voor de aanleg van op- en afritten aan de E19 en de ring.

    13-02-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!