ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    16-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Asielzoekers

    Het Lokaal Opvang Initiatief (LOI) zorgt voor de huisvesting van 34 tot 36 asielzoekers. Volgens OCMW-voorzitter Ludo Kerstens scoort men goed. De overheid stuurt daarom geen bijkomende asielzoekers naar Brecht, maar wel naar gemeenten die in verhouding voor minder opvang zorgen. ( Bron: VW )

    16-09-2009 om 11:51 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat doen sociale netwerken met je gegevens! als je plots sterft?
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wanneer mensen plots komen te overlijden vangt voor de familie een rouwperiode aan die in het verleden vaak werd verzacht door het herbekijken van foto-albums en het van onder het stof halen van dagboeken en brieven. Maar de digitale wereld heeft daarin verandering gebracht. Nu mensen steeds meer tijd achter een toetsenbord doorbrengen zijn brieven vervangen door e-mails. Dagboeken werden blogs en foto's zijn vaak enkel nog virtueel beschikbaar. Wat doen grote sociale netwerken met gegevens van mensen die plots wegvallen? Een moeilijke vraag.

    Facebook werd zich pas bewust van het ontbreken van duidelijke richtlijnen toen op de Amerikaanse universiteit Virginia Tech in april 2007 drieëndertig mensen werden doodgeschoten. Er werd een speciale herdenkingspagina voor elk van de aangesloten overledenen opgesteld waar functies als de ‘status update' en groepslidmaatschappen waren verwijderd. Indien nabestaanden vragen om het profiel van een overledene te verwijderen wordt daaraan gevolg gegeven. Indien niet wordt het paswoord dat toegang tot de account verschaft overgemaakt aan een familielid. Ook MySpace volgt een soortgelijke handelswijze.

    Bij mailaccounts ligt dat iets anders. Yahoo verbindt zich er toe je mailverkeer vertrouwelijk te houden, ook na je overlijden. Hotmail moest op gerechtelijk bevel al het mailverkeer van een in Irak omgekomen soldaat op een cd kopiëren en aan de familie bezorgen. Dat is nu een standaardprocedure geworden voor zover een doodscertificaat en een volmacht worden bezorgd. Gmail vraagt dezelfde papieren met daar bovenop een kopij van een e-mail die de overledene aan de aanvrager heeft gestuurd.

    Fotosite Flickr zal ook na de dood van een gebruiker diens foto's online houden. Foto's die als privé werden gemerkt blijven uiteraard privé, ook nabestaanden zullen ze niet kunnen bekijken.

    Omdat dit alles omslachtig lijkt, hebben een aantal bedrijven zich al aangeboden om te helpen... tegen betaling uiteraard. Websites als Legacy Locker, Asset Lock en Deathswitch bieden mensen een virtuele kluis aan waar paswoorden en andere belangrijke toegangscodes en logins kunnen worden bewaard. Wie hier een account aanmaakt kan bij zijn inschrijving een derde partij aanduiden die bij overlijden deze vertrouwelijke informatie kan opvragen. Bron: Time Magazine

    14-09-2009 om 11:37 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geld niet meer geblokkeerd na overlijden
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Sinds augustus worden bankrekeningen na een sterfgeval niet meer geblokkeerd. Dat melden De Standaard en Het Nieuwsblad.


    Nu worden bij een sterfgeval nog alle rekeningen van de betrokkene en van zijn (huwelijks)partner geblokkeerd. Dat leidde vooral bij een onverwacht overlijden soms tot schrijnende situaties, waarbij nabestaanden wekenlang zelfs geen geld hebben om boodschappen te doen. Mensen hebben door het gebruik van bankkaarten immers steeds minder cash in huis. Vanaf maandag kan de langstlevende tot de helft van het bedrag dat op alle rekeningen samen staat, vrij afhalen, weliswaar tot een plafond van 5.000 euro. Wie meer dan het toegestane bedrag opneemt, hangen sancties boven het hoofd. Om te beginnen wordt de langstlevende dan automatisch geacht de erfenis te hebben aanvaard, ook als die meer schulden dan geld of vastgoed bevat. Meteen vervalt ook de mogelijkheid om de erfenis "onder voorbehoud van boedelbeschrijving" te aanvaarden. Daarnaast kan het te veel opgenomen bedrag afgetrokken worden van het deel van de erfenis dat de langstlevende wettelijk toekomt, als de andere erfgenamen daarom vragen. (BEH)

    14-09-2009 om 11:36 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H-eerlijk Brecht vraag aan het gemeentebestuur.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Beveiliging tegen aanrijden elektriciteitskast op het gemeenteplein.

    Enkele maanden geleden is door een markt- of een foorkramer de elektriciteitskast onder de bomen van haar sokkel gereden.

    Naar aanleiding van SJZomert is deze op het laatste toch nog vervangen.

    We vroegen om hier een stootbuffer rond te plaatsen om deze te beveiligen in de toekomst.

    Een kleinigheid, maar dit kan nare gevolgen voorkomen.

    Antwoord college 31/08: De gemeentelijke technische dienst zal 4 betonnen palen van voldoende hoogte plaatsen rond de elektriciteitskast.

    14-09-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.H-eerlijk Brecht vraag aan het gemeentebestuur.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het fietspad komende van wijk Zandbergen richting Kattenhoflaan heeft een vrij gevaarlijke uitgang.

    Fietsende kinderen komen op de Kattenhoflaan uit, net na een bocht die vrij onoverzichtelijk is.

    Wanneer men te snel rijd komt men over de kasseistrook en op de baan.

    We vroegen om hier ook een stuk haag aan te planten in afwachting van de haagtest aan de sporthal.

    De gemeente zal hier alleszins in de nabije toekomst een buffer creëren om de veiligheid van de fietser te garanderen.

    Antwoord college 31/08 : Door de technische dienst zal een verkeerssluis gemaakt worden zodat de fietsers niet met hoge snelheid uit het pad kunnen rijden.

    14-09-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor alle leeftijden: Zo word je terug verliefd.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na enkele maanden ontstaat er sleur in de relatie. Je raakt uitgekeken op elkaar en voor je het weet kan je je relatie beter omschrijven als een broer-zusrelatie dan als een passionele liefdesverhouding. Wij zetten enkele tips op een rijtje om de passie terug te brengen.

    Blijf je verwonderen over de andere. Het is niet omdat je al jaren samen bent dat bepaalde kanten van je partner je niet kunnen blijven ontroeren. Vergeet vooral zijn of haar positieve kanten niet, en verwonder je van tijd tot tijd over de geweldige persoon die jij je partner mag noemen.

    Koosnaampje

    Lieve woordjes lijken vaak cliché, maar ze maken de band tussen 2 personen echt intenser. Gebruik dus vaak een koosnaampje, of zeg je partner wat vaker dat je hem of haar graag ziet. Wanneer de ander genoeg liefde krijgt, zal deze ook minder snel geïrriteerd in je raken.

    Wanneer je je goed voelt in je relatie zal je vanzelf meer zin in seks krijgen. Voel je je vaak onsexy? Dan kan dat evengoed aan je band met je partner liggen. Werk daar dus eerst aan, en probeer elkaar stilaan terug te verleiden zoals jullie deden in het begin van de relatie.

    Geen Tv

    Hou rekening met de andere zijn mening, gevoelens en zijn wil. Probeer ook terug tijd te maken voor elkaar, zodat je beter weet wat je partner verlangt. Trek één avond per week uit om eens echt tijd met elkaar door te brengen. Zet de Tv en Pc uit, zet je lievelingseten en drinken op de tafel en babbel er op los! Bron: Blog Miekemuis en maatje.

    13-09-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Registreer uw alarmsysteem
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Iedereen die een alarminstallatie tegen inbraak heeft op zijn woning is sinds 1 september verplicht om deze te registreren. Dit kan via www.police-on-web.be

    Wie echter is aangesloten bij een alarmcentrale hoeft dit niet te doen. Deze centrales doen dit automatisch voor hun klanten.

    Vanaf 1 september dus heb je 6 maand de tijd om u in orde te stellen, dus tot 1 maart 2010.

    Dit alles heeft tot doel een efficienter en doelgerichter reageren door politie indien het alarm afgaat.

    12-09-2009 om 23:17 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Morgen zondag braderij. Wij staan er, u komt toch ook ?

    Morgen staan we op de braderij ter hoogte van kapper Goris.

    Breng ons een bezoekje, maak een babbel en drink iets.

    Ideaal moment om ons beter te leren kennen en onze doelstellingen te horen, indien u dit wenst.

    U bent alvast welkom. Tot dan.

    12-09-2009 om 14:40 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Windmolens in gemeente Brecht.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Windmolens zijn niet meer weg te denken de dag van vandaag. Ook voor grondgebied Brecht zijn er enkele aanvragen lopend. Een korte opsomming:

    Aanvraag van Aspiravi om 8 molens te plaatsen aan de oostkant van de autostrade richting Breda. Hiervan zou slechts 1 daadwerkelijk op ons grondgebied komen.

    Aanvraag van NV Airenergie voor 10 molens op hetzelfde trajekt ( hier 2 voor Brecht )

    Aanvraag van Aspiravi om 5 molens te plaatsen op het onbewoond stuk Miksebaan, 3 dus tussen Kapelhoeve en Bethovenstr en 2 op het Hanepad.

    Aanvraag 1 en 2 overlappen mekaar en dat kan dus niet. Blijkbaar kan men maar lukraak aanvragen doen.

    Nu moet het wel duidelijk zijn dat deze firma's de eigenaars van deze velden contacteren en voor een plaatsing op hun eigendom veel geld betalen, jaarlijks. Daarom ook dat er zo weinig tegenstand is. Groene energie is immers in.

    Aanvraag en goedkeuring gaat via hogerhand en dus NIET via de gemeente. Deze kan enkel positief of negatief advies geven.

    Standpunt Brecht: Staat positief tegenover groene stroom, maar ...

    - Molens moeten staan langs lijnvormige elementen, bvb autostrade, spoorweg of kanaal.

    - Mogen geen hinder veroorzaken aan mens en dier door geluid, wegnemen zonlicht enz.

    - Er mogen geen bijkomende constructies worden geplaasts bvb voor afvoer stroom. Pilonen, kabels enz.

    Er is duidelijk in Belgie ( ruimte beperkter is dan bvb in Frankrijk ) geen planmatige aanpak en zeker nog geen goedgekeurd plan. Zo is er bvb geen sprake van milieueffectenrapporten enz.

    Kortom, nog veel werk aan de winkel.

    11-09-2009 om 10:55 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BIN Z St Jobse handelaars weldra gestart.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na maandenlang oponthoud voor handtekeningen Brussel, Provincie, Gemeente, Politie enz... was eindelijk de goedkeuring en aanvraag login en paswoord erdoor. BIN -Z of Buurt Informatie Netwerk voor Zelfstandigen St Job, is een feit.

    Ook hier nog wat problemen wegens dubbele login, verantwoordelijke in verlof enz ... maar nu is het eindelijk zover.

    Alle gegevens (tot hier toe reeds bezochte handelaars ) zijn ingegeven ( 69 totaal ). Rest van de handelaars krijgt in de volgende weken een verzoek tot toetreding.

    De handelaars ontvingen in die tussentijd uiteraard al een hoop communicatie over delicten die hun aanbelangden. Zo ook van de omliggende dorpen bij hun collega handelaars.

    Maar nu kan het netwerk echt starten. Een test zal dra volgen, maar daarover krijgen jullie van onderstaande eerst nog meer info.  

    In bijlage een foto van de ondertekening door Burgemeester, Politie, voorzitter en ikzelf. ( U kan deze aanklikken voor een groter beeld )

    Bijlagen:
    DSC_1343_resize.JPG (253.2 KB)   

    10-09-2009 om 10:14 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uit goede bron vernomen...

    In voormalige herberg " Vliegplein" op de hoek van Brugstraat en Kerklei , aan het administratief centrum dus, komt een nieuwe handelszaak. Meer een verhuis van een bestaande handelszaak. Welke ..... rara, je brengt het vuil binnen en het komt enkele dagen later weer proper buiten...

    10-09-2009 om 09:58 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist U .....

    Dagelijks vind u op deze pagina de krantenkoppen van Het Nieuwsblad, Gazet van Antwerpen en Het Laatste Nieuws. Aankliklinks vind u links en rechts iets naar onder. Gewoon aanklikken en lezen.

    Ook St Jobse handelszaken, wat jeugdlinks en St Job culinair.

    Staat uw zaak er nog niet bij, stuur me gewoon een mailtje.

    09-09-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spelletje Tetris ter ontspanning op Zita.be
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    http://www.zita.be/fun/spelletjes/tetris/147016_tetris.html

    Hier vind je even ontspanning om de tijd effe te vergeten.

    Tetris en andere games.

    08-09-2009 om 17:58 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monumentenroute deel 6
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nr 40: Instituut Kristus Koning Bethanienlei 5.

    ( Bron infoblad monumentenroute te verkrijgen bij de gemeente en het VVV Brecht )

    08-09-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werkzaamheden E 19 tussen St Job en Antwerpen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Op maandag 14 september 2009 start het Agentschap Wegen en Verkeer met wegwerkzaamheden op de E19 tussen Sint-Job-in-'t-Goor en Kleine Bareel.
    De toplaag van de rijbaan richting Antwerpen wordt vernieuwd. Met uitzondering van enkele momenten (die ’s nachts of in het weekend gepland zijn) zullen er steeds twee rijstroken beschikbaar zijn in elke richting.
    Bij gunstige weersomstandigheden worden de werkzaamheden afgerond op 19 oktober 2009.

    08-09-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Feest voor locomotief verbrod door inbraak.

    De inhuldiging van de gerestaureerde locomotief uit een vroegere steenbakkerij werd verstoord door een inbraak in de orangerie.

    De vzw Kleipikkers en het gemeentebestuur huldigden de gerestaureerde steenbakkerijlocomotief in. In afwachting van een steenbakkerijmuseum kreeg de locomotief een plaats in de orangerie in het park van Brecht.

    Toen de gasten gisterenmiddag naar de orangerie trokken, stelden ze vast dat er ingebroken was. Een stevig raam van de orangerie was ingeslagen en de dieven zijn aan de haal gegaan met de geluids- en versterkingsinstallatie van de gemeente. Een van de inbrekers had zich daarbij verwond en had een bloedspoor achtergelaten. De politie van zone Voorkempen laat nu een sporenonderzoek uitvoeren. Burgemeester Aerts (CD&V) deed zijn toespraak dan maar zonder geluidsversterking.

    Gelukkig bleef de gerestaureerde locomotief intact. Het locomotiefje werd 'duveltje' genoemd en geschonken door Karel Druyts, directeur van de steenbakkerij Druyts. Jaak Fockaert (82) reed er twintig jaar mee in de steenbakkerij Janssen-Maes om klei uit de putten te vervoeren. De locomotief werd gerestaureerd voor een project rond rollend erfgoed met de financiële steun van het gemeentebestuur en de Vlaamse Gemeenschap.

    De restauratie gebeurde door de vzw Stoomtrein Dendermonde-Puurs. Voorzitter Adriaan Bevers van de vzw Kleipikker hoopt dat de locomotief een definitieve plaats krijgt in het steenbakkerijmuseum dat nog opgericht moet worden. (vw)

    07-09-2009 om 11:58 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monumentenroute deel 5
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nr 46: Rage against the dying of the light. Beeld op Lochtenbergplein.

    Beeld geplaatst in 2008. Kunstenares is Monique Dockers (54) uit Berchem.

    ( Bron infoblad monumentenroute te verkrijgen bij de gemeente en het VVV Brecht )

    07-09-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monumentenroute deel 4
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nr 45 Kapelhoeve. Kerklei 9

    Hierover weinig info in de brochure.

    Momenteel bewoond door advokaat Ben Depauw. In 1950 verwierf zijn vader deze bouwvallige oude hoeve annex kapel in Sint-Job-in-'t-Goor. Hij  restaureerde deze tot „Kapelhoeve” .

    ( Bron infoblad monumentenroute te verkrijgen bij de gemeente en het VVV Brecht )

    06-09-2009 om 12:59 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    05-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Monumentenroute deel 3
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nr 42 Heilige Man Job kerk. Kerklei 46

    Bouw van 1511 tot 1524. In 1535 gewijd door Robrecht de Croy, bisschop van Kamerijk.

    1760 tot 1793 Interieur onderhoud en aanpassingen door Theodoor Cambier. 1775 opmaak van calvariekruis.

    1863 vergroten van de kerk door bijbouwen 2 zijbeuken en toren.

    1919 verwoeste toren hersteld na wereldoorlog 1.Idem na WO2 met aanbouw inkomhal en doopkapel. In 1990 werd het torenuurwerk geplaatst.

    ( Bron infoblad monumentenroute te verkrijgen bij de gemeente en het VVV Brecht )

    05-09-2009 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-09-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.13 september Braderij in de Brugstraat.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De middenstandsvereniging VAMI en het gemeentebestuur hebben de handen in elkaar geslagen om de braderij van Sint-Job-in-‘t-Goor opnieuw te organiseren. Deze braderij, die al meer dan 25 jaar bestaat, is sinds vorig jaar uitgebreid door de deelname van plaatselijke verenigingen en handelaars van groot Brecht. Ze vindt plaats in de Handelslei en in de Brugstraat op zondag 13 september 2009 van 11 uur tot 18 uur.  Iedereen van harte welkom!  http://www.brecht.be

    04-09-2009 om 13:17 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!