ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    09-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huwelijkspremie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Burgemeester Aerts overhandigde aan een Brechtse bruid de eerste premie voor huwelijk of samenwonen.

    Vanaf 1 juli 2010 voert het gemeentebestuur van Brecht een nieuwe huwelijks- en wettelijke samenwoningspremie in. De premie bedraagt 25 euro. Deze premie werd zaterdag 3 juli voor de eerste maal toegekend aan een Brechtse bruid. De premies worden uitbetaald door middel van een aankoopbon. De pasgehuwden of samenwonenden kunnen die als betaalmiddel gebruiken bij verschillende zelfstandige ondernemers in Brecht.

    Huwelijkspremie: Het gemeentebestuur kent de huwelijkspremie en de premie voor wettelijk samenwonenden toe aan diegenen die op de dag van het huwelijk of de wettelijke samenwoning ten minste 1 jaar ingeschreven zijn in de bevolkingsregisters van Brecht. Bovendien mogen de personen niet eerder getrouwd zijn en niet eerder een verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd hebben. ( Neel Vermeiren )

    09-07-2010 om 09:27 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaanderen feest te Brecht aanstaande zaterdag.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het 11-julicomité van Brecht organiseert zaterdag 10 juli in samenwerking met het gemeentebestuur een viering voor de Vlaamse feestdag in Brecht-centrum. Dat gebeurt ondermeer op de nieuw aangelegde Gemeenteplaats. Alle activiteiten zijn gratis en de handelaars op de Gemeenteplaats voorzien in eet- en drankgelegenheid.

    Volgende activiteiten staan op het programma op zaterdag 10 juli 2010: 16.30 uur in kapel Oud Klooster, Gasthuisstraat 42, lezing uit eigen werk door Walter Van den Broeck; 18.00 uur op de parking van het OCMW rusthuis, Gasthuisstraat, openingsrede door het gemeentebestuur; optredens van de LJM-band (muziek), de gilde van Sint Lenaarts (dans) en de Vrije Zwaaiers (vendelzwaaien).

    Optocht: Om 19.30 uur is er een optocht naar de Gemeenteplaats met de LJM-band, de LRV Sint Lenaarts (ruiterij), de gilden van Brecht en Sint-Lenaarts, praalwagens en publiek via Gasthuistraat, Venusstraat, Vaartstraat en Schoolstraat.

    Gemeenteplaats: Op het podium op de Gemeenteplaats zorgt Ludo Theunissen voor de presentatie en is er muzikale omlijsting met de LJM-band. Om 20 uur brengt burgemeester Luc Aerts (CD&V) de feestrede en volgt het Vlaamse volkslied. Daarna is er kinderanimatie met August en Zonneschijntje en Nicodemus en een optreden van de gilde Sint-Lenaarts met dans en de Vrije Zwaaiers met vendelzwaaien. Vanaf 21 uur volgt Zingend Brecht met Rudi Schrauwen en Be Close.

    08-07-2010 om 19:43 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tropische temperaturen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De zomer is in het land! De afgelopen dagen hebben we met z'n allen genoten van het heerlijk warme weer. Aangezien wij Belgen deze tropische temperaturen niet bepaald gewend zijn, is het heel belangrijk om voldoende te drinken. We transpireren immers meer en verliezen zo heel wat vocht. Veel drinken is dus noodzakelijk om dit vochtverlies op te vangen. Drink nog voor de dorst de kop opsteekt en minstens 2 liter per dag. Alcoholische en cafeïnehoudende dranken worden best vermeden aangezien ze een uitdrogend effect hebben, maar water is en blijft de beste dorstlesser! Drink het recht van de kraan of plaats een karaf kraantjeswater in de koelkast: lekker verfrissend!

    07-07-2010 om 12:22 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkmaandag Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De eerste avond was al een succes. Zie sfeerbeeld. Topper voor mezelf is volgende maandag met "Mannen op de baan". Schitterende band die je niet mag missen.

    06-07-2010 om 19:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Werken vorderen goed achter GB Carrefour St Job

    De appartementen aan de kant van de  Kerhofstraat krijgen langzaam maar zeker hun vorm. Zie beeld. Achter deze woningen komt een winkel(s) met in-uitgang op parking 2 van Carrefour Brugstraat.  

    05-07-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    04-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkmaandagen

    Niet vergeten, elke maandagavond vanaf 20h.

    Parkmaandagen aan het gemeentehuis te Brecht.

    Sfeer en ambiance verzekerd.

    Be there !!!

    04-07-2010 om 09:37 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Enquête over De Merel kan tot begin augustus

    Tot begin augustus kunnen de inwoners van Brecht hun visie over de ontwikkeling van het domein De Merel meedelen aan het gemeentebestuur.

    'Bij de opmaak van het masterplan voor domein De Merel mogen de inwoners hun zegje doen. Daarvoor werd een enquête uitgewerkt. Deelnemen aan de bevraging kan vanaf begin juli via de gemeentelijke website. De bevraging zal eveneens gepubliceerd worden in de eerstvolgende editie van het gemeentelijk infoblad. Inwoners die niet over internet beschikken, kunnen dus ook deelnemen. Voor de scholen en de sportverenigingen wordt voorzien in een specifieke bevraging.  Deelnemen kan tot begin augustus. Brechtenaren kunnen meedoen aan de enquête via deze site.

    03-07-2010 om 11:46 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiek Belgie met een lach en een traan
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Waar of niet?

    www.hbrecht.blogspot.com

    03-07-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SM ongeval gereconstrueerd.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De twee aangehouden sm-meesteressen uit Brecht hebben in hun villa in de Meidoornlaan in Sint-Job- in 't-Goor gisteren de dodelijke sm-sessie overgedaan. Hun klant, de Britse miljonair Robin Mortimer (58), kwam om het leven door een overdosis lachgas.

    Na zijn dood probeerden de sm-meesteressen zijn dood voor te doen als een ongeval. Zij versleepten zijn lijk naar de douche en beweerden dat de man daar onwel was geworden. Hij was zogezegd zwaar gevallen en toen de dames hem vonden, was hij al dood. Achteraf gaven ze toe dat zij die uitleg hadden verzonnen.

    Gisteren moesten zij in de villa aantonen hoe de Britse zakenman dan wél aan zijn einde was gekomen, en hoe zij zijn lichaam hadden versleept. De twee meesteressen moesten elk afzonderlijk hun versie van de feiten geven. De reconstructie begon in de late namiddag en duurde tot half acht s'avonds. Het terrein rond de villa werd afgeschermd door de Civiele Bescherming.

    02-07-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.18 maanden cel voor inbreker

    De rechtbank heeft de Chileen Alejandro S.A. (30) veroordeeld tot 18 maanden celstraf voor vier woninginbraken. Op 23 februari belde een man uit de Bosstraat in Brecht dat hij twee mannen in de tuin van de buren had gezien. De politie kon de Chileen oppakken, zijn kompaan kon ontkomen. Via schoensporen kon hij nog gelinkt worden aan vier andere inbraken.

    De man vertelde dat hij op doorreis was naar Nederland en in Brussel ene Manuel had leren kennen. Die had hem gevraagd om mee in te breken in huizen. De rechtbank verklaarde de Chileen schuldig aan vier inbraken. Voor één feit bestaat er volgens de rechtbank twijfel.

    02-07-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-07-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speelpleinwerking
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gemeentelijke speelpleinwerking gaat deze zomer onder een nieuwe naam door het leven. 'Speelkriebels' is het nieuwe thema. Marva De Kip blijft de mascotte en prijkt in het nieuwe logo.

    Speelkriebels vindt plaats aan het Kristus Koning Instituut in Sint-Job-In-'t-Goor (Bethaniënlei 5) en verwelkomt alle kinderen van 6 tot 12 jaar voor spel en plezier. Dit elke weekdag (behalve 21 juli) van 9 tot 16 uur. Vanaf 7.30 uur is er vooropvang voorzien, naopvang is er tot 18 uur. Een speelpleindag kost 1,25 euro, de voor- en naopvang kost 0,75 euro extra. Voor het 2de, 3de,... kind uit hetzelfde gezin is dat 0,50 euro.

    Busvervoer/ Zoals vorige jaren wordt er vanuit heel Brecht ook gratis busvervoer voorzien naar Sint-Job-In-'t-Goor. Meer info op deze site.

    01-07-2010 om 20:37 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braziliaanse feesten te Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Zeven Brechtenaren, die met een Braziliaanse huwden of samenwonen, organiseren zaterdag 3 juli Braziliaanse feesten.

    Het muziekfestival 'Braziliaanse Feesten' is een organisatie van de vzw "BELezaBRASIL" en heeft als doel de multiculturele gemeenschappen uit de lage landen kennis te laten maken met de Braziliaanse cultuur. Tevens biedt dit festival de mogelijkheid aan de Braziliaanse gemeenschap, waarvan er in Brecht heel wat mensen wonen, om samen te feesten op hun geliefkoosde muziek.

    Tropisch feest/ Het beloofd een tropisch feest te worden, niet alleen door de voorspelde hitte, maar ook door de aanwezigheid van sambadanseressen, percussiegroepen en Zuid-Amerikaanse muziekgroepen. We laten je even proeven van de sfeer aan de hand van foto's van de vorige editie. Bron Neel Vermeiren Nieuwsblad.

    30-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    29-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kleuters openen Willibrorduspad
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De kleutertjes van Klavertje 3 van Overbroek mochten als laatste schooltaak van het voorbije schooljaar het Willibrorduspad openen. Het wordt ook voor hen een veilige verbindingsweg.

    In het kader van de trage wegen werd in Brecht-Overbroek, tussen de kerk en de Zoegweg, een veilig wandel- en fietspad pad aangelegd. Het Willebrorduspad kwam tot stand na een voorstel van een personeelslid van de gemeentelijke groendienst en is aangelegd door het technisch personeel.

    Trage wegen: Burgemeester Aerts zei dat het gemeentebestuur in de toekomst nog meer trage wegen wil aanleggen. Het pad zal vooral gebruikt worden door leerlingen van de school in Overbroek. Na het tot stand komen van een sociale verkaveling wonen er immers veel jonge gezinnen tegenover de ingang van het Willebrorduspad. Zij kunnen nu veilig naar school zonder over de drukke weg te moeten in het centrum van Overbroek. ( Neel Vermeiren Nieuwsblad )

    29-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dienstwijziging treinen Noorderkempen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de zomerperiode tot en met 30 augustus 2010 is er een kleine wijziging in de dienstregeling van de NMBS in het station Noorderkempen in Brecht.

    Op zaterdag, zondag en feestdagen zal de trein naar Antwerpen-Centraal niet om 9.08 uur vertrekken in station Noorderkempen maar wel om 9.06 uur. Deze trein is vervroegd om beter aan te sluiten op de verbinding met de kust. De dienstregeling van de andere treinen van station Noorderkempen naar Antwerpen-Centraal verandert niet. Ook de treinen van Antwerpen-Centraal naar station Noorderkempen vertrekken op hun normale uren. (Bron: Neel  Vermeiren )

    28-06-2010 om 09:40 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    27-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brandstichting per ongeluk of is dit moedwil.

    Dit gebeurt de laatste tijd vrij frequent. Met buiten een temperatuur van 30 graden, denk ik niet dat het verstandig is om een peuk in de vuilbak te gooien. Op het pleintje voor het gemeentecentrum en nu achteraan in de Van Bukentoplaan. Dit is geen toeval meer. Let op aub.



       

    27-06-2010 om 18:28 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Antitankgracht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Een fietstochtje langs de Antitankgracht krijgt deze zomer een apart tintje. Tot 19 september stellen twintig hedendaagse kunstenaars hun werken tentoon langs deze waterweg. Het project heet ‘Beeldenroute Antitankgracht 2010'. De kunstroute is twintig kilometer lang. Meer info op www.BAT10.be.

    26-06-2010 om 08:25 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politieactie

    Bij een grootscheepse politie-actie Antigoon tegen inbraken in de provincie werden gisterennacht 1.050 voertuigen en 1.300 personen gecontroleerd. Twee automobilisten werden ter beschikking gesteld van het parket.

    Het nachtelijke verkeer op de E19 richting Nederland werd ter hoogte van de parking in Brecht tegengehouden door een indrukwekkende politiemacht. Tussen 1 en 4 uur controleerde de politie meer dan 1.000 voertuigen en 1.300 personen. Eén koppel werd op heterdaad betrapt toen ze met een gestolen wagen de parking opreden. Voorts stootte de politie op 13 personen die geen geldige identiteitsbewijzen konden voorleggen. De agenten namen 5 wapens in beslag en stelden niet minder dan 31 pv's op voor het bezit van verdovende middelen.

    Jack Vissers, adjunct-korpschef van de politie Brasschaat, en coördinator van de operatie noemt de actie een succes: ‘Op deze manier slagen we er niet alleen in om inbrekers te onderscheppen, maar we geven potentiële dieven ook een ontmoedigend signaal. Bovendien tonen we de mensen dat we er voor hen zijn, en wel degelijk actie ondernemen tegen inbraken en diefstal.' Bron: Nieuwsblad. 

    25-06-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brit dood in SM club St Job

    In een sm-club aan de Meidoornlaan in Sint-Job-in-'t-Goor (Brecht) is dinsdag een 58-jarige Britse klant overleden. Hij kwam in ademnood in verdachte omstandigheden en stierf ter plaatse. De toegesnelde MUG kon hem niet meer reanimeren.

    Het parket van Antwerpen heeft de twee sm-meesteressen opgepakt die in het pand aan het werk waren, vandaag de hele dag ondervraagd, en tenslotte aangehouden. Ook is het pand onderzocht en verzegeld, en de auto van de Brit weggesleept. Er zouden voldoende aanwijzingen zijn dat het niet om een natuurlijk overlijden gaat.

    De bewoonster en eigenares van het grote pand, de 44-jarige Ira V.D., stond bekend als Meesteres Lucrezia. Uit websites met sm-besprekingen blijkt dat ze zich specialiseerde in harde en lange sm-sessies en daar zelf veel plezier aan beleefde. Haar assistente noemde zich Meesteres Juno.

    De club bestond al zes jaar, tot ongenoegen van een deel van de andere bewoners van de Meidoornlaan, die er overlast van hadden.

    Bron:Boris Rousseeuw (GVA)

    24-06-2010 om 10:22 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    23-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen kunnen spelen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Binnen het uitgestrekte recreatief woongebied Lakvenheide - Rommersheide in Brecht-Zuid wordt een drassig terreintje in de wijk Mieksehoeve omgevormd tot een paradijs voor kinderen.

    De jongste jaren zijn er veel mensen komen wonen in het recreatief woongebied Lakvenheide-Rommersheide. Om het vele groen dat bij de bebouwing verloren ging te compenseren, worden er stukjes braakliggende grond omgevormd tot speelbosjes. Daarbij worden er ook nieuwe bomen geplant.

    Wensen van de bewoners. Bij het opmaken van de plannen werd rekening gehouden met de wensen van de buurtbewoners."Ze hebben mee de tuigen geselecteerd die er in de speeltuin komen:een klimtoestel, een glijbaan, een schommel en leuke figuurtjes op veren. We gaan die al in juli plaatsen",zegt schepen van Ruimtelijke Ordening Daan De Veuster.

    Enkele dagen geleden is de voormalige drassige weide drooggelegd en ingezaaid met gras. Daarnaast komt er een pad voor fietsers en voetgangers waarbij de Korenbloemdreef wordt verbonden met de Albatrosdreef. Bron:Jan Vorsselmans

    23-06-2010 om 11:54 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    22-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kapellekesroute versus onze velo

    De kapelletjesroute is een nieuwe fietsweg langs kapellen en grotten door de deelgemeenten van Brecht. Zondag 20 juni werd de route ingehuldigd.

    De Kapelletjesroute plaatst het reiligieus erfgoed van Brecht in de kijker. 'Wat onze voorouders met zorg hebben opgebouwd, willen we koesteren en bewaren,' zei burgemeester Luc Aerts tijdens de inhuldiging aan het kapelletje van Sternhoven. 'Kapelletjes waren de manier bij uitstek om devotie te tonen en het geloof te belijden in Vlaanderen. Ook Brecht is rijk aan kapellen. Sternhoven en het kapelletjes aan de Hoge Meereut zijn er een mooi voorbeeld van.'

    Lied: De burgemeester herinnerde aan het lied 'Liefde gaf u duizend namen' van Lodewijk de Vocht. Hij hoopte dat de restauratie van de kapelletjes van Sternhoven en Hoge Meereyt en de Kapelletjesroute  zou bijdragen tot meer kennis en respect voor het religieus erfgoed.

    Info: De route telt vijftig kapelletjes.  Men kan de route met de fiets doen of met de auto. De route kan worden verdeeld per deelgemeente. Plan en infoboekje zijn te koop bij Toerisme Brecht, Mudaeusstraat 2. Bron: Nieuwsblad en website gemeente.

    22-06-2010 om 20:46 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!