ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    09-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burgemeesters willen overleg over bestrijding inbraken
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    "Deze week pakte de politie een man op die vijf diefstallen bij bejaarden had gepleegd. Het parket liet hem meteen vrij nadat zijn identiteit was genoteerd. Het ging om kleine criminaliteit, maar die wel voor trauma's zorgt bij die bejaarden", vertelt de Mechelse plaatsvervangende burgemeester Koen Anciaux.

    Een rondvraag van uw krant leerde dat een heleboel burgemeesters dat soort verhalen hebben. "Dat demotiveert de politie en geeft burgers het gevoel dat justitie te lauw optreedt", zegt burgemeester Luc Aerts van Brecht. Daarom willen de burgemeesters een rondetafelgesprek met de minister van Justitie Stefaan De Clerck.

    "Daar ga ik zeker op in", zegt De Clerck. "Vóór Pasen wil ik de eerste gesprekken doen. Burgemeesters staan met hun voeten in de realiteit, ik ga dus luisteren naar hun voorstellen. Zelf heb ik er ook een paar. Zo lijkt het me een goed idee om veelplegers in een brede context aan te pakken: met hulp van de gemeente, de school, de sportvereniging, bijvoorbeeld. Maar de burgemeesters moeten ook beseffen dat het gerecht tijd nodig heeft om zijn werk te doen." ( Bron: Benedicte Van Paeschen ) 

    09-03-2011 om 11:49 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (1)
    07-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Automatisering bruggen over het kanaal.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De bruggen over het kanaal Dessel-Schoten worden tegen eind 2012 vanuit Rijkevorsel bediend. Het beroep van brugwachter verdwijnt zo.

    Aan sluis 1 in Rijkevorsel wordt volop gewerkt aan het centraal bedieningsgebouw. Tussen dit en twee jaar zullen de bruggen in Rijkevorsel, Sint-Lenaarts, Beerse en Turnhout geautomatiseerd worden. "Het gaat om een tiental bruggen", vertelt Willy Vandeurzen van nv De Scheepvaart. "Aan elke brug komen er camera's die de scheepvaart en het verkeer over de brug in het oog houden. Wanneer een schip nadert, legt het contact met het bedieningsgebouw dat dan de brug kan openzetten."

    Brecht en  St Job  komen nog niet voor in het lijstje, maar ook hier werkt men aan automatisatie.

    07-03-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op naar de 30.000 inwoners

    Brecht is de snelst groeiende gemeente van de Kempen. Op 1 januari 2011 telde de gemeente 27.797 inwoners. Dit jaar wordt de kaap van 28.000 inwoners bereikt. Uit prognoses blijkt dat Brecht in 2020 de kaap van de 30.000 inwoners bereikt. In 2010 werden 240 baby's geboren en kwamen 1.476 mensen in Brecht wonen. 1.302 inwoners gingen weg. Uit de bespreking van het ruimtelijk plan voor Brecht-Centrum door schepen D.D.Veuster blijkt dat het gemeentebestuur bekommerd blijft om de open ruimten. 'We kunnen wel voor inbreiding van het woongebied zorgen en ervoor waken dat de dorpscentra maximaal worden gebruikt. Toch behouden de centra groene accenten.' De verbetering van de mobiliteit in de Noorderkempen met het station dat in 2009 werd in gebruik genomen, maakt dat Brecht een aantrekkelijke gemeente blijft. (vw)

    06-03-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Winkeliers ontevreden over verdwijnen parkeerplaatsen bij heraanleg Brugstraat
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Brugstraat in Sint-Job krijgt na de zomervakantie nieuwe riolen en het wegdek wordt grondig aangepast. De heraanleg zint de winkeliers van de drukke handelsstraat niet, want zo verdwijnen er volgens hen te veel parkeerplaatsen. Nutsmaatschappijen zijn bezig met de voorbereidende werkzaamheden. Na de zomervakantie kan de aannemer aan het werk. Daardoor is de Brugstraat nog tot 26 maart een eenrichtingsstraat in de richting van de brug aan Sas 4 over de Schotense Vaart.

    Eind augustus vorig jaar was er een infovergadering voor de bewoners van de Brugstraat. “Die werd pas georganiseerd nadat de periode van het openbaar onderzoek afgelopen was. We namen een advocaat onder de arm, die de gemeente wees op de fout”, zegt woordvoerder Luc Baeck van Elche Computers. “Er is nu een nieuw openbaar onderzoek, waarbij de bevolking bezwaren kan indienen. Dat kan nog tot 24 maart. We gaan zo veel mogelijk mensen mobiliseren.”

    "Geen asverschuivingen"

    Slager Patrick De Meulder wijst erop dat de huidige plannen die ter inzage liggen in het gemeentehuis, niet of nauwelijks afwijken van de oorspronkelijke. “Wij willen geen asverschuivingen, want daardoor verdwijnen veel parkeerplaatsen. We vragen niet meer dan de heraanleg zo uit te voeren dat er aan de huidige toestand niets wordt veranderd. Je kunt ook, om plaats te winnen, schuine parkeervakken maken.”

    De winkeliers vinden het eigenaardig dat het asfalt in de Brugstraat op het gedeelte tussen basisschool De Brug en de aansluiting met de Hogebaan (waar basisschool Maria Middelares gevestigd is) vervangen wordt door een betonnen strook.

    Rode rem

    Luc Baeck: “Die zal veel geluidshinder veroorzaken. Daar komt bij dat er aan de pare zijde van dat stuk, en dus niet aan de kant van de scholen, een gemengde zone voor fietsers en voetgangers gecreëerd wordt die zich op dat traject in beide richtingen kunnen verplaatsen. De plannen maken ook gewag van een rode rem, een verkeerslicht dat op rood springt als je daar te snel rijdt. We zien er het nut niet van in, want de lichten komen aan de Korte Nieuwstraat en de Braakstraat, waar geen verkeer mag uitkomen op de Brugstraat.”

    De winkeliers gaan rond met een petitie en vragen aan de bevolking om bezwaar in te dienen tegen de plannen. Infovergadering, 21/3, 20u, ’t Goorhof, Kerklei 18 (GVA)

    Bijlagen:
    001Brugstr.jpg (50 KB)   

    05-03-2011 om 10:34 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bosloop op 27 maart

    Met plezier stellen wij u onze bosloop voor dewelke gelopen wordt op zondag 27 maart 2011  te Sint Job in 't Goor en nodigen wij u, uw vrienden of uw clubleden uit om deel te nemen aan dit recreatief sportief moment.

    Sint Job in 't Goor is een gemeente vol natuurdomeinen. Onze loop trekt door erkende landschappen van bos, hei en water. Het parcours is hoofdzakelijk autovrij en onverhard. Iedereen kan deelnemen. Alleen, in groep, met het gezin, lid of geen lid van een sportvereniging. Iedereen is ook verzekerd. We hanteren een vrije start tussen 9u en 12u aan het sportcomplex  van Clara Fey te Sint Job in 't Goor. Enkel aan de kidsrun is een wedstrijdelement verbonden. Deze start te 10u.

    Mogen wij verzoeken om deze bosloop kenbaar te maken bij uw, familie, vrienden, leden.? Men geniet een korting van 1€ bij inschrijving via de website.

    De nodige informatie kan verder gevonden worden op de flyer, onze website www.bosloopbrecht.be ,per email of op het telefoonnummer 0473/253.235.

    We hopen u te mogen begroeten op 27 maart 2011.

    Met sportieve groeten namens Runnin' Brecht vzw

    Luc secretaris. info@bosloopbrecht.be


    05-03-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eindelijk start van de werken voor de op-en afrit te Brecht

    Arbeiders starten op maandag 14 maart met de aanleg van de langverwachte ringweg rond Brechtcentrum. Burgemeester Aerts is blij dat de werkzaamheden eindelijk beginnen, want het dossier vlotte heel moeizaam.

    De nieuwe ringweg in Brechtcentrum verbindt de Wuustwezelsteenweg met de Veldstraat, waardoor de dorpskern wordt ontlast van zwaar doorgaand verkeer. Tot de werkzaamheden hoort ook de aanleg van een nieuw op- en afrittencomplex. Ten laatste na de zomervakantie van 2012 moet de hele klus geklaard zijn. Het project bestaat uit verscheidene deelprojecten. Zo wordt dit jaar werk gemaakt van een ringweg vanaf de rotonde aan de Wuustwezelsteenweg tot aan de Veldstraat. De nieuwe weg gaat via een brug over de Oudaenstraat, de bestaande brug over de hogesnelheidslijn en bruggen over de E19. Deze ringweg krijgt één rijvak per rijrichting.

    E19: Daarnaast is er de aanleg van een nieuw op- en afrittencomplex aan de E19. Het complex krijgt een ovonde boven de snelweg, waar de diverse op- en afritten en de ringweg op aansluiten. Als de werkzaamheden tot een goed einde zijn gebracht, wordt het bestaande open afrittencomplex aan de Bethovenstraat afgebroken.

    Verbindingsweg: De aannemer maakt ook werk van een nieuwe verbindingsweg voor het nabijgelegen bedrijventerrein. Dat is een lokale weg van ongeveer 300 meter die de Veldstraat en de bestaande Ringlaan verbindt. Ten slotte komen er ook vrije fietspaden in de Bethovenstraat. Er passeren dagelijks om en bij de 11.000 voertuigen in het dorpscentrum. Zo'n ringweg komt de leefbaarheid van de bewoners en doorstroming van het verkeer ten goede". ( Bron GVA Jan Vorselmans )

    04-03-2011 om 11:04 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Huifkartochten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gastronomische huifkartochten in Brecht, Sint-Job-in-'t-Goor en Sint-Lenaarts waren de voorbije drie jaar een groot succes. Zo'n 1.300 mensen genoten van de heerlijke mix van gastronomie, toerisme en geschiedenis en waren heel enthousiast over het concept.

    Groepen kunnen kiezen uit verschillende menu's: in Brecht uit 6 menu's, in Sint-Job-in-'t-Goor uit 6 menu's en in Sint-Lenaarts uit 2 menu's.

    De huifkarren rijden op alle dagen van mei tot en met september, behalve op zondag en feestdagen. De tocht gaat zo veel mogelijk langs rustige, landelijke wegen. (vw)

    Dienst toerisme, Gemeentepark 1, 03-660.25.50 of info@toerismebrecht.be ( vw )

    03-03-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oorlogsmunitie in de tuin.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Adel Kamel is volop bezig met het bouwen van een nieuwe woning aan de Tilburgbaan 135 in Brecht. Toen zijn overbuurman aarde op overschot had nam Adel de schenking graag aan. "Ik kan die grond goed gebruiken. Het toeval wilde dat hij juist daarin iets metaalachtigs aantrof, wat later een obus bleek te zijn. Omdat hij geen risico wilde lopen, aangezien de ontsteking nog zichtbaar was, belde hij de politie op, die hem adviseerde om contact op te nemen met Dovo".

    " Vandaag hadden ze bij de dienst geen tijd om het tuig te vernietigen omdat ze nog ergens in de Ardennen zaten. Ik hoop dat die specialisten snel komen, want echt veilig voel ik me niet in deze situatie. Het was wel even schrikken, want het ding is toch zo'n veertig centimeter groot", aldus Adel.

    Wally Schoofs, die zich al geruime tijd bezighoudt met de oorlogsgeschiedenis in Brecht vindt het niet ongewoon dat er in die streek een granaat uit de Tweede Wereldoorlog werd gevonden. "In die regio was er op 24 september 1944 een zware artilleriebeschieting door de Canadezen in hun poging om de Schotense Vaart over te steken en Sint-Job te bevrijden. Vermoedelijk gaat het om een granaat van een veldartilleriekanon." ( GVA )

    02-03-2011 om 11:24 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Woning beveiliging
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Naar aanleiding van de vele inbraken kreeg ik de vraag van iemand die telefonisch is gecontacteerd om een alarm te laten plaatsen, en of hij zich zorgen moest maken over dit soort telefoontjes? Ik heb dit nagevraagd bij de politie en kreeg volgend antwoord:

    Een installateur/onderneming die beveiliging plaats moet erkend zijn door het Mi.Bi.Za. Deze lijst is raadpleegbaar op de website (link https://vigilis.ibz.be/upload/documents/bs_ondern-entrep.pdf )

    Bij erkende firma's moeten de werknemers ook aan bepaalde voorwaarden voldoen oa een attest behalen en een bewijs van goed gedrag en zeden voorleggen.
    U mag steeds aan de verkoper/leurder het erkenningsnummer van de firma vragen. Wanneer hij het dan in Keulen hoort donderen zou men al genoeg moeten weten en hem/haar danken voor het aanbod.
     
    Er zijn ook firma's die werken met een call centrum die mensen opbellen en afspraken maken. Deze personen weten echter niets af van de technische kant. Om een goede alarm of camerabewaking te plaatsen moet de installateur alle kamers bekijken en in kaart brengen. Hou hier ook rekening mee. De erkende installateurs zijn verplicht om deze gegevens achter slot en grendel te bewaren.
    Ik heb weet dat de firma Metasafe werkt met een call centrum of folders in wijken waar veelvuldig wordt ingebroken. Dit halen ze vermoedelijk uit de kranten. Ze spelen in op de schrik die de mensen hebben.
    Bron: Politie Voorkempen.

    01-03-2011 om 09:38 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    28-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Dieven ingebouwde GPS weer op pad.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wuustwezel/Brecht/Kapellen: De dieven die elke nacht ten noorden van Antwerpen boordcomputers met een ingebouwde gps uit auto's stelen, zijn ongrijpbaar. Vorige nacht zijn alweer vijf auto's opengebroken in Kapellen, Brecht (2), Zandhoven en Stabroek om vervolgens de boordcomputer uit te breken. "

    De buurtbewoners in Gooreind worden stilaan radeloos van de inbrekersbende. Er valt zo weinig tegen te beginnen. De bende slaat 's nachts toe, kiest een auto die op de oprit staat en slaat een zijruitje in. Het brekend glas wordt in een deken opgevangen. Amper tien minuten later heeft de bende de boordcomputer uitgebroken.

    Deze bende lijkt ongrijpbaar en dikwijls keren ze naar hun vroegere slachtoffers terugkeert".

    Garagisten kennen het probleem, want elke week worden er auto's binnengebracht waar het dashboard is opengereten om de boordcomputer te stelen. Bij een garage in Schoten zijn de jongste twee weken ook al zes auto's met uitgebroken boordcomputer binnengebracht. Eén ervan was zelfs een demonstratiewagen waarbij de volledige middenconsole werd gestolen. ( Bron HLN )

    28-02-2011 om 11:30 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    26-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Idee voor zondagnamiddag... chocolade proeven.

    Niet vergeten,  zondag 27/2  chocolade presentatie van 13 u tot 17u in drankencentrale Claessens

    Ze presenteren u een mooi assortiment paasfiguren en u kan proeven van lekkere truffels .Ook openen ze speciaal voor u een aantal lekkere wijntjes die u vrijblijfend kan  proeven.
     
    Groetjes van Ann, Jan en de truffelspecialist
     

    26-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    25-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UPDATE: Benefiet afgebrande woning met kerst.

    Het verhaal hieronder is inmiddels achter de rug. Het was een fijne gezellige avond. De opkomst was vrij groot waardoor de zaal goed gevuld was. Na de gebruikelijke babbel was het tijd om de cheque's te overhandigen nav de wijkdrink, kaartenverkoop enz. Er is voor pakweg 3000 Euro ingezameld. De fam Van Den Neste dankt uiteraard iedereen die op een of andere manier heeft meegeholpen aan dit succes dat hun leed toch een beetje heeft verzacht. Daarna is er nog lustig wat afgedanst.  

    Vanavond einddag ivm benefiet afgebrande woning in Zandbergen. Kaartverkoop en acties komen samen in Experience vanaf 20.30h. U kan een dansje wagen, een pintje pakken, kennis maken met fam VDNeste, initiatiefnemers onder handen nemen, kortom, wees erbij.

    25-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    24-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Start to run in St Job

    De sportdienst wil ook in Sint-Job de mensen aan het lopen brengen. Onder begeleiding van professionele jogbegeleiders leert men gecontroleerd en opbouwend aan de conditie te werken. In de groene omgeving van de Vraagheide krijgt men de kans om in de gezonde buitenlucht in groep te trainen, in een toffe sfeer waarbij men vergeet moe te worden.

    Wanneer? Vanaf donderdag 24 februari telkens van 20 tot 21 uur.

    Waar? Parking Kristus Koning St Job ( iedereen welkom )

    Kostprijs? 15 euro voor 10 lessen. Opgelet: Maximum 45 deelnemers

    Inschrijven? Via sportpromotie@brecht.be of bel 03-660.28.30.

    24-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brechtse roots voor Jean Kockerols
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Nieuwe hulpbisschop Jean Kockerols heeft  Brechtse roots. Hij wordt hulpbisschop in het vicariaat Brussel. Hij werd op 13 augustus 1958 geboren te Brecht. Voor zijn wijding werkte hij als jurist bij de Belgische Scheepvaartmaatschappij (CMB). In 1993 werd hij in de kathedraal van Brussel tot priester gewijd.

    Rechten: Mgr. Jean Kockerols behaalde een licentie in de rechten en het maritiem recht en later een doctoraat in theologie aan de Gregoriaanse Universiteit in Rome. Hij was onderpastoor en pastoor in verschillende parochies in het Brusselse. Hij stichtte ook het ‘Centre d’études pastorales’ te Brussel, waar hij van bij aanvang tevens directeur werd. Op 1 januari 2007 werd hij deken van Brussel-Zuid. ( NV )

    24-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    22-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Politiecontrole tegen diefstallen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Gisteren maandag was er een grote controleactie aan de afrit van St. Job richting kruispunt. Enkele combi's en veel agenten controleerden elke wagen. Het werd eens tijd, hier in de omgeving. Bron: Armand VD.

    Deze actie's zullen meer in de toekomst gebeuren. Zijn gecoördineerde controles om diefstallen en dergelijke te voorkomen.

    22-02-2011 om 14:35 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    20-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.500 jaar Heilige Man Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag zondag  was er een eredienst , geleid door bisschop Bonny en priester Jef Meeusen , in de kerk van  St Job.

    Het was een serene dienst die, in de mooi versierde kerk, een extra dimensie kreeg door het koor Psallite met dirigent Carl Darquennes .  Aanwezigheid van kinderen was ook een pluspunt in de overvolle kerk.  Bisschop Johan Bonny haalde ook de huidige problematiek aan in de kerk maar verwees tevens naar de noodzaak om een kerk te behouden als centraal punt voor feestelijkheden rond geboorte , huwelijk , sterven enz.  Hij verwees ook naar de draagstenen die de afgelopen 500 jaar deze parochie droegen zoals aandacht geven aan de medemens, geloof en ook naar het vrijwilligerswerk dat dikwijls nodig is in ons drukke bestaan.   Kortom zoals in het besluit werd verwoord door de voorzitter … God zag dat het goed was.

    Ook op de receptie na dit gebeuren mochten we nog genieten van een hapje en een drankje en werden we geïnspireerd door enkele toespraken. Burgemeester Luc Aerts verwees naar de voorbije 500 jaar en schetste bondig het verloop van de H.  Man Job geschiedenis

     

    Meer info over het koor : http://www.psallite.be

    Bijlagen:
    01HMan Job.JPG (273.1 KB)   

    20-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervuilde mazout in vaten gedumpt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Onbekenden hebben zes vaten van elk 200 liter vervuilde mazout gedumpt in een gracht aan het Kraaienhorst. Dat werd woensdag om 11.08 u ontdekt. De vaten liepen voor ongeveer de helft leeg. De kosten voor het opruimen kunnen hoog oplopen.

    Getuigen of mensen met nuttige informatie kunnen zich melden op het centrale nummer van de politie Voorkempen: 03-385.16.16.

    20-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    19-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gezocht

    UPDATE: Dader aangehouden op 21/02

    http://www.sos-sophie.be/

    19-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europese subsidies zorgen voor grote toekomstplannen Brechtse Heide
    De komende twee jaar zal er 348 000 euro geïnvesteerd worden in de Brechtse Heide. Dit beschermd landschap is meer dan 1700 ha groot. Het bestaat uit weids landbouwlandschap afgewisseld met enkele honderden vennen en omzoomd door bossen, aangevuld met historische gebouwen zoals de trappistinnenabdij.
     
    Regionaal Landschap de Voorkempen zal nu met extra steun van het Europees Landbouwfonds voor plattelandsontwikkeling de komende twee jaar nieuwe acties ondernemen voor het beheer en herstel van dit landschap.  Dit gebeurt samen met o.a. de gemeente Brecht, provincie Antwerpen, Vlaamse Overheid, Boerenbond en Landelijke Gilden.   een toelichting geven over de unieke samenwerking en de plannen voor de komende twee jaar.  Om dit project in de kijker te stellen lanceert Regionaal Landschap de Voorkempen ook een nieuwswand die op verschillende locaties in de omgeving van de Brechtse Heide te zien zal zijn. Ze vertelt de geschiedenis van de Brechtse Heide en licht de toekomstplannen toe. Deze nieuwswand wordt ook op maandag 21 februari plechtig onthuld. De pers is van harte uitgenodigd op dit officiële startschot. ( Bron: rldv.provant )
    Op maandag 21 februari zal met alle partners en medewerkers het startschot gegeven roden voor dit project. Burgemeester Luc Aerts (Brecht), Rik Röttger (voorzitter Regionaal Landschap de Voorkempen en gedeputeerde voor leefmilieu) en Karel Breugelmans (voorzitter Leader MarkAante Kempen) zullen 
    Praktische info
    wanneer:
    maandag 21 februari 2011, 11 uur 
    waar:
    GC Jan vander Noot, Mudeausstraat 9, 2960 Brecht
     

    19-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    18-02-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Info serviceflats St Job
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In de dienstencentra geeft het 0CMW informatie over de serviceflats in Sint-Job-in-'t-Goor.

    Vanaf 1 maart 2011 tot en met 31 mei 2011 kunnen personen, ouder dan 65 jaar, zich komen inschrijven voor de serviceflats van Sint-Job in dienstencentrum "De Lindeboom".  Om de laatste informatie mee te geven omtrent de serviceflats zijn de geïnteresseerden, samen met hun familie, welkom op donderdag 24 februari om 20 uur in het dienstencentrum De Lindeboom in Sint-Job. Op maandag 28 februari om 14 uur vindt hetzelfde informatiemoment plaats in dienstencentrum Het Sluisken in Brecht.( Neel Vermeiren )

    18-02-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!