KALISHOEK
Alle weetjes over voetbalclub SK Kalishoek
06-02-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kalishoek - Vanhoecke

Vandaag wedstrijd tegen de fiere leider van de competitie. Een paar belangrijke spelers konden niet door werk/blessures, maar we waren met 11 voor de wedstrijd.

Dat het moeilijk ging worden, wisten we op voorhand. Echter, het eerste kwartier ging het spel gelijk op. Vanhoecke was weliswaar ietsje beter, maar zeker en vast niet uitgesproken. Ik mag wel zeggen dat op een onverwacht moment we 1-0 voorkwamen, doelpunt Fjodor die de laatste weken zowat alle wedstrijden zijn goaltje meepikt.

De voorsprong was echter van korte duur. Een weergaloos shot (niet te vergeten, voorafgegaan door een prachtig overstapje) zette de bordjes weer gelijk. Vanhoecke kreeg in de 1ste helft nog 1 goede kans, echter deze werd gered.

1-1 ruststand dus, en we konden zeggen dat het niet gestolen was.

Over de tweede helft kunnen we kort zijn. Als we heel eerlijk zijn met onszelf, werden we overspeeld. Vanhoecke combineerde en dirigeerde de wedstrijd. De 1-2 kwam er door een foutje van onderstaande, wat ook al eens kan gebeuren. Daarna werd het snel 1-3 en 1-4. Beide mooie doelpunten en mooi uitgespeeld. We waren al bij al tevreden dat Vanhoecke dan de voet van het gaspedaal haalde. We scoorden nog de 2-4, maar dat was meer een voetnoot.

We moeten eerlijk zijn dat we de tweede helft iets tekort schoten om mee te kunnen. Iedereen deed zijn best, maar op zo een moment zie je duidelijk dat we een ploeg in opbouw zijn. In alle geval moeten we hieruit leren en zoals reeds 100 keer gezegd, dit seizoen is een overgangsjaar, volgend jaar moeten en zullen we er terug staan. Daar ben ik zeker van.