Inhoud blog
  • Nog wat nieuwtjes...
  • medewerking via Internet
  • in juni te Assisi voor het symposium I.S.P.S.
  • zomaar wat
  • I.B.S en zijn toepassing - info + tip voor professionals?
  • zomaar wat
  • info
  • zomaar wat en info (?)
  • info
  • Lulu-boek
    Archief per maand
  • 06-2013
  • 02-2012
  • 01-2012
  • 04-2011
  • 03-2011
  • 02-2011
  • 01-2011
  • 12-2010
  • 11-2010
  • 10-2010
  • 09-2010
  • 08-2010
  • 07-2010
  • 06-2010
  • 05-2010
  • 04-2010
  • 03-2010
  • 02-2010
  • 01-2010
  • 12-2009
  • 11-2009
    Foto
    Foto
    Over mijzelf
    Ik ben Lia Govers
    Ik ben een vrouw en woon in Turijn (Italie) en mijn beroep is kantoorbeambte m. talenkennis, free-lance vertaalster, nu niet langer werkend.
    Ik ben geboren op 22/01/1952 en ben nu dus 73 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: wandelen, lezen, familie, vrienden, trips, films, sport .
    Op mijn 20e jr voorgoed naar Italie vertrokken. In NL de Pedagogische Akademie gedaan en in Italie ook in Pedagogiek afgestudeerd. Heb deze studie nooit voor werk gebruikt. Voor 1999 ben ik 4 jr lang 'paranoid schizofreen' geweest.
    Foto
    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

    Foto
    Gastenboek
  • wat is schizofrenie
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Hallo
  • Wandelgroetjes uit Borgloon
  • Hallo

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Mijn favorieten
  • spijkerbed
  • borduurblog
  • berichten van het moederfront
  • groot denkraam
  • Lia's handwerkblog
  • freubeldingetjes
  • lettercomponist altijd in ontwikkeling
  • Middenmoterroerselen
    Blog als favoriet !
    'Schizofrenie'
    levensproblemen
    Genezen van 'schizofrenie' is mogelijk!
    11-06-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.zomaar wat
    Gisteravond hier voor ons tweetjes een variant voorbereid op het oeroude tomatensaus-recept voor de pasta (zie in blogarchief februari): ik heb er diepvriesmosselen en fijngesnipperde peterselie aan toe gevoegd. Lekker was het!
    Dit recept ga ik zeker herhalen.
    Ik heb er 200 gram mosselen aan toegevoegd, waarvan ik de helft van de mosselen heel fijn heb gesneden en er eerder aan toe heb gevoegd, terwijl ik de hele mosselen en de peterselie pas zo'n 3-4 minuten voor het einde er in heb gedaan. 

    Wij wonen niet in een plaats waar je direct de geviste producten kunt kopen. Turijn ligt minstens op 2 uur reizen van zee af. Tot op heden heb ik alleen nog maar de toevoeging van tonijn aan de tomatensaus lekker gevonden.
    Ik heb jaren geleden ook wel 'vongole' (*) uit een potje toegevoegd, maar die lieten altijd 'zandresten' achter hoezeer je het ook filtreerde.  
    Dit diepvriesproduct had totaal géén zandresten.

    (* = 'Vongole' zijn heel wat kleinere schelpdieren, lichtbruin van kleur en van een soort driehoekige vorm. Ik ken er de nederlandse benaming niet van.)



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail *
    URL
    Titel *
    Reactie *
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (1)

    11-06-2010
    hallo
    Dag Liza ik kom je een fijn weekend wensen Image and video hosting by TinyPic

    11-06-2010 om 10:07 geschreven door Maggy




    >

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!