NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Re: Boef - boever - boefst
 • BOEF -BOEVER BOEFST
 • Geubels aan het knoeien?
 • Gemmeenschapsonderwijs :: "Klikvorming" en "desintegratie"
 • De vloemingen weer in volle glorie....
  Zoeken in blog

  JAVA :: Free Executable jar programs

  1.Een eenvoudige Autocue

  2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

   Download info


  Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
  Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


  Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
  Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
  Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)  En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


  Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

  Poscimur
  De WeekKroniek
  07-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Re: Boef - boever - boefst

  Ja ABM, je zit in de juiste richting. Boef was erg pissed op de vriend die zijn vriendinnen om hulp riep. De interesse van deze vriend moest naar boef gaan en niet naar de meiden. Hij was zo kwaad op zijn vriend dat hij deze meiden met de grond gelijk maakte. De vriend moest opkijken naar hem, niet naar die meiden...

  Trouwens moesten er echt meiden in zijn bed liggen ipv mannen dan zou boef echt niet minder of meer zijn dan deze meiden, namelijk een hoerenloper, een hoerenbok. Hij noemt zelf deze meiden immers hoeren... en vermits hij niet getrouwd is...

  Moesten er nu plots vlogs opduiken waar boef met meiden in bed ligt dan zijn deze uiteraard nep en door de platenfirma opgezet...

  Twee mannen die nog geen band kunnen vervangen, zeg nu zelf, man. Vind je nu echt dat je jezelf boven deze meiden die je hielpen kan plaatsen. Wees toch eens eerlijk, boef man.

  Op youtube staat er een filmpje "Boef, geef toe dat je gay bent"  dit vanwege mensen die hem duidelijk beter kennen.

  07-01-2018 om 15:12 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Boef gay?
  >> Reageer (0)
  05-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BOEF -BOEVER BOEFST

  Boef - boever Boefst

  je moet hemzelf daar zien staan, man, hyper westers gekleed,
  -nauwe broekjes,
  -modernste kleding die je maar denken kan
  -modieuze bottekes... echt macho??
  -steeds in de spiegel kijkend van "Hoe zie IK eruit."
  nu ja, als je een bankrekening hebt die zo dik als één van zijn tantes...

  Komen sommige scheldpartijen dan voort uit zijn geloof?
  Wij denken het niet...
  - Waarom loop dit ventje steeds half naakt rond in zijn filmpjes?
  - Of waarom loopt hij zo goed als helemaal naakt door de straten...
  - Waarom rookt hij als een schoorsteen?
  - of waarom gebruikt hij drugs? ... hij drinkt toch tegen de sterren op,man? Boef...
  - de reden waarom hij dom doet is toch omdat hij een zuipschuit is? Zei hij toch zelf man!
  - koopt een hond...
  Waarom loopt hij uitsluitend met andere jongens rond. Is dit nog normaal voor iemand die zich voordoet alsof hij geintegreerd is?

  Wij weten het wel:
  -Vindt vrouwen maar niets... scheldt ze uit... maakt hen duidelijk dat zij hem niet interesseren. Ja, toch man! Dit is Boef
  - Vindt zichzelf duidelijk knap...
  - Zijn reaktie tegen homo's: een duidelijke bescherming voor zichzelf bij zijn vrienden?

  Ja toch man! Wij beginnen het wel te snappen...

  Voor alle duidelijkheid: Wij voelen ons helemaal niet betrokken bij deze persoon.

  Hij doet maar.. maar de meiden zijn gewaarschuwd !!!

  05-01-2018 om 17:00 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Boef
  >> Reageer (0)
  11-12-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geubels aan het knoeien?

  Ik heb er ook eens naar gekeken, A. Je hebt het bij het rechte eind, dit gelijkt nergens op. Gezien wij nog niet al te best vertrouwd zijn met waar het eigenlijk allemaal over gaat (het is trouwens niet echt aangewezen voor mensen die echt willen integreren om deze alles behalve opvoedende zenders te volgen) heb ik ik voor eens bekeken waarmee deze reklame eigenlijk te maken heeft.

  Het betreft hier "de warmste week". Wanneer je ook dit nog weet dan snap je helemaal niet meer waarom men een zo vulgaire en platte reklame laat doorgaan. Je verwacht eerder iets warm en romantis.  Je hebt dus echt wel gelijk A.

  Heb je de achterlijke reklame van Geubels (telenet) op TV al gezien? Kan je met zoiets je brood verdienen... of verdien je met zoiets brood te verdienen? Dat die zijn ballen maar stopt waar wij niet komen... Mensen toch "Hoe goodkoop" kan je jezelf duur laten betalen...

  11-12-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  27-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gemmeenschapsonderwijs :: "Klikvorming" en "desintegratie"

  Klikvorming, desintegratie: hoofddoel gemeenschapsonderwijs?

  Opnieuw een maatregel die uiteindelijk moet uitdraaien op discriminatie.
  Ook is het de bedoeling van Belgische regeerders om "Klikvorming" en "desintegratie" in de hand te werken.

  Kinderen in het gemeenschapsonderwijs mogen onderling hun eigen moedertaal spreken op school.
  Hiermee trekt je als ouder die wil dat zijn of haar kind hier deftig integreerd je besluit en haal je je kind weg uit een dergelijk anti onderwijs instelling.
  Laat aub deze zakken geen baas spelen over uw kind, zorg ervoor dat ze beter ter taal zijn dan deze dwazen! We zeggen het nogmaals laat u niet doen! Geloof ze niet!
  het is om hun eigen kinderen een stap of 10 voor te laten!

  Doen ze dit uit dwaasheid of weten ze verdomd goed waar ze mee bezig zijn?

  27-11-2017 om 09:07 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De vloemingen weer in volle glorie....

  Beschuldigingen tegen Bart De Pauw.

  Het is weer aangenaam om zien hoe bevooroordeelt en onbetrouwbaar sommige Vlomse kranten hierop reageren:
  - er is nog niets bewezen en ze staan reeds klaar om Mr De Pauw (de taalgenoot) eens lekker af te breken. Wij hebben hierin oa wetenschap van een Nieuwsblad waarin een "alles behalve objektieve verslaggever" De Pauw een boereke uit Zelzate mag noemen.
    alles behalve slim van de krant en uitpuilend van jaloezie die gedurende jaren opgeslagen werd.
  - geen reakties door de media op de annonimiteit: ipv te reageren op de eventuele onbetrouwbaarheid van de berichten, neemt de media ze over als "de grote Waarheid".
  - geen reaktie op het feit dat niettegenstaande verschillende insiders zeggen dat bij de VRT op zulke aantijgingen er 3/4de van het personeel zou moeten ontslagen worden, gaan de vingerwijzingen enkel richting De Pauw. Over alle anderen wordt gezwegen. Reden om annoniem te blijven? Wat hebben deze aktrices reeds moeten doen, of wat hebben ze gewoon gedaan, bij en voor tot hiertoe "vrt-onvernoemden", om aan een rolletje te geraken.
    (bvb x tegen y: ik zou die xy(een  aktrice) wel eens willen in een naaktsène zien, schrijf mij maar een stuk en zorg dat het erin zit... (En zo kennen we de top series ook)
    (Afleveringen met Boma uit de kampioenen zijn ook zeer uitnodigend om het spelletje mee te spelen) maw aan de ene kant schept men de figuren waar men nu een tegensmaak van zou hebben en aan de andere kant moeten we geloven dat er maar één persoon zoiets zou doen?
    maw doordat er enkel vingerwijzingen zijn tov De Pauw kan dit beschouwd worden als een heksenjacht en een oneerlijke voorstelling van wat er bij de vrt (en aanverwanten) echt gaande is op dit gebied... (Naar alle waarschijnlijkheid georganiseerd door een voor ons onbekende Van Mieghem, regisseur nota bene. Vloemingen kennen haar waarschijnlijk wel.
  Wat bovendien ook eigenaardig is is dat uitsluitend akteersters zijn die beschuldigingen uiten...  nog redenen waarom men zo sterk annoniem wil blijven:

  -beseffen hoe onrechtvaardig het is iemand die verbaal iets heeft gedaan wat je niet aanstaan, gaan vergelijken met criminelen, met verkrachters. Hier zou een zeer zware straf moeten opstaan.
  -men heeft schrik van andere vrt-figuren waarvoor men reeds in het verleden iets heeft moeten doen of iets gedaan heeft dat het zonlicht niet mag zien, om aangenomen te worden.
  -schrik dat er nu ook dingen aan het licht zullen komen van mensen die ze zelf als vriend hebben.
  -de feiten zijn minder erg dan men ze heeft voorgesteld.
  - vrienden of vriendinnen zagen dit wel als humor
  - eigen gezin snapt het niet - gezien er geen fysische feiten zijn en gezien er door de politie aan cyberpesten oook weinig of niets gedaan wordt.

  Natuurlijk gaan deze akteersters bij hun versie blijven! Doen ze dit niet dan is het hek volledig van de dam.


  Als er overdreven werd in deze zaak en men de feiten erger heeft gemaakt om echt schade aan te brengen, schade zoals die nu ontstaan is, dan zouden degenen die hier de oorzaak van zijn zwaar gestraft moeten worden. Ook zouden zij deel moeten uitmaken van de schadevergoeders.

  noot

  -(vrt= vrt zelf en met belastinggeld door de vrt besteld en gekocht materiaal van derden.)

  -De kans is ook zeer groot dat deze Van Mieghem waarvan sprake door studio's wordt gemeden... De manier waarop zij tewerk is gegaan en de vingerwijzing naar één enkel persoon ligt bij veel mensen zeer zwaar op de maag, zo horen wij...

  Terzijde:
  Waar zaten al deze vrouwenrechten verdedigers als er sprake van openbare aanranding - handtastelijk heden en verkrachtingen is door allochtonen gedaan. Ingebrurgerde allochtonen die nu toekijken hoe de overheid alles laat verloederen en nu gewoon niet meer durft in te grijpen, zijn zelf opgegroeid in een periode dat er nog wel waarden moesten onderhouden worden.
  Waarom behandelt de overheid deze veel en veel zwaardere feiten anders? Wij zijn geen vragende partij hiervoor! Toch duurt het voort ook al kan men dagelijks de gevolgen van dit slechte beleid vaststellen.

  13-11-2017 om 13:47 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Bart De Pauw
  >> Reageer (0)
  06-11-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje; geen demokraten, geen vrienden!

  Meer en meer wordt als het over Spanje gaat, teruggedacht in de tijd. Deze mensen moeten ons zeker niets komen leren. Zij hebben zich de laatste tijd geprofileerd als hebzuchtige, egoistische en ondemocratische mensen.
  Zij gebruiken nu elk democratisch middel om hun eigen onmenselijk, hypchriet gedrag, onverstandelijk- en bovendien ondemocratisch handelen goed te praten.
  Europa onder de zwaarlastige leiding van dden Duitsland, waar we beter ook niet aan terugdenken in de tijd, zwijgt in alle talen en heeft reeds van bij het begin deze Spaanse onredelijkheid mee gesteund. Merkel, uit wel nest komt deze vrouw eigenlijk, weet U het?

  Kris Peeters, wetende dat Puigdemont oneerlijklijk zal behandeld worden door de Spanjaarden, zegt dat hij beter naar dit onvriendelijk machovolk kan weerkeren. Hoeveel stomiteiten heeft deze man al niet gedaan de laatste tijden.
  En dan Gwen. Rutten, wat een oneerlijke uitspraak doet deze OVLD vrouw. Het is een juridische kwestie. Over geweld en democratie spreekt ze deze keer niet. Dat de O-vld het zelf niet nauw neemt met de wet is reeds langer dan vandaag geweten. Denk maar hoe ze via een onbetrouwbare Magie De Block de wet voor de Walen zouden laten vallen terwijl ze het doodnormaal vinden dat de Vlamingen (die ze op deze manier mee helpen onderdrukken) de wet wel moeten volgen.
  Iedereen weet dat deze zaak door Spanje als politiek behandeld werd. Het geweld werd bevolen vanuit de politiek, de opruiing werd bevolen vanuit de politiek. Wat zei een inteligent man ooit? "Doe wat ze zeggen, maar kijk niet naar hun daden. Ze maken wetten die ze zelf met geen vinger willen oplichten!"


  Door het stilzwijgen, keurt Europa deze macoachtige politieke spelletjes goed. En dit TEGEN mensen die zich korrekt en vredevol hebben gedragen.  Zij hopen immers hiermee op termijn de mensen op dezelfde manier te kunnen behandelen.
  Dit alles in de naam van de economische groei (Zie maar aan wat ze beloofden te doen tegen de opwarming van de aarde, maar niet deden.) die ons naar de afgrond leidt en het geld, dat veel belangrijke is dan de mensen die het moeten ophoesten.
  En dit voor paar "ONZICHTBAREN"? Voor de invisible?


  Spanje met hun agressieve aanvallen op de meningsuiting van anderen, beseft langs geen kanten hoeveel vijanden het gemaakt heeft. Overal waar wij een bijeenkolst hebben of gaan eten horen wij dezelfde negatieve reaktie tov Spanje.  Je kan je zelf als demokraat wel invullen, toch?

  Rajoy heeft door zijn onkunde als polieker zeer grote wonden gelagen die Spanje zeer zuur zullen opbreken. Omdat Europa zwijgt zullen zij door hun slechte raadgeving (niets) meegesleurd worden in dit verhaal. De bedoeling van het stilzwijgen was echter het omgekeerde! Sukkels!  Ook Europa luidt door haar stilzwijgen het wantrouwen in haar instellingen in en geeft duidelijke hints aan de regeringen zich tegen Europa via het lokale rechtsysteem te verdedigen. Baat het niet dan schaadt het niet. Eén ding staat vast Europa doet er zelf alles aan om zichzelf op te blazen.

  De politiek zijgt, maar bij de mensen rommelt het! Men zal er weer versteld van staan dat anti europese partijen blijven groeien!

  Noot: wat ook opnieuw opvalt voor degendie durven te kijken:

  Ook de verslaggevers worden gemuilkorft. En verslagen anders over wat er zich tussen het volk beweegt. Zij worden duidelijk aan de leiband gehouden. Waarom? En zou jij zo een beroep willen uitoefenen? Elke dag opstaan met de vraag "waarom heb ik deze job gekozen", en "waarom doe ik de hele dag niets anders dan de mezelf een rad voor de ogen te draaien en de dingen die ik te weten kom te verdraaien"?

  06-11-2017 om 09:32 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  31-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Onze vrijheid wordt niet gewaarborgd door Europa

  Meer en meer mensen beginnen te zien wat wij al een lange tijd vaststelden. Meer dan de helf van de bevolking begint zich ernstige vragen te stellen rondom onze vrijheid.
  zij beginnen meer en meer te beseffen dat mensen die de vrijheid van het volk tracht in te perken of gewoonweg af te nemen daar Erupese staatshoofden op handen worden gedragen.
  Europa heeft immers dezelfde bedoelingen.
  Valt het u oojk niet op dat van bij het prille begin van de stemming voor onafhankelijkheid in Cataloniê Merkel onmiddelijk, ja zonder dralen de kant van Rajoy koos. Openlijk, alsof zij voor de ganse Europese unie sprak.
  Waar haalt zij dit recht en wat gebeurde er nog allemaal om te beletten dat landen zouden reageren? Ook onze Eerste mier heeft onmiddellijk bevolen om niet mer de democratische pugdemont te spreken. Ook de pers maakte reeds mensen zwart, zonder dat zij ook maaar al iets deden. een beetje op de manier van "Als ze dat zouden durven, dan zullen jullie eens zien wat we met degelijk volk zullen doen!"
  Alles wordt direkt voorbereid om de mensen de mond te snoeren zodat waarheid, eerlijkheid en menselijk moeten gemuilkorft worden en de mensen het recht om te spreken en te zeggen wat zij van deze verachterlijkte methoden en van deze hebzuchtige spanjaarden vinden.

  Ook valt het steeds meer en meer op dat geweld in deze goedgepraat wordt en dat het je opnieuw bijna onmogelijk gemaakt wordt om hierover iets te zeggen.

  Waar ve ook reeds meermaals op wezen is: Wij weten niet uit welke families (Onderdrukten of onderdrukkers) bvb Merkel Rajo en zovele andere politiekers afkomstig zijn. Immer nu blijkt dat er in de Spaanse regering mensen uit de Franco stal zitten. Weliswaar niet door het volk bemind maar ze zitten er wel.
  Wie plaatst deze mensen daar? Illuminati of een onderliggende groep, laten we ze invisibles?

  En dan de pers die ook haar opdrachten krijgt. Er zijn al duizende bedrijven weggegaan uit Catalonië.
  1 Zijn deze naar Spanje verhuist misschien? Natuurlijk niet!
  2 Dit gebeurde reeds een heel eind voordat er een referdum werd gehouden.
  3 Een groot deel van de Europese landen deelt hetzelfde verschijnsel

  En dan om de mensen bang te maken de Banken (oa De illuminatie). Als Catalonie onafhankalijk wordt gaan wij "ergens anders" naar toe. Jezus! Nu doe ik in m'n broek!
  1 Hebben deze banken al ooit iets voor mij gedaan buiten ons gigantische rentes op te eisen?
  2 Helpen deze banken mee de armoede te bestrijden?

  3.Heb jij de banken al voor werkgelegenheid weten te zorgen?
  4. Als je in hun financiele vallen trapt, is er al één bank geweest die medelijden met je heeft?
  Wat kan het ons schelen "Bank" waar je naar toegaat! Je leeft uitsluitend voor de enkele superrijken die ons door middel van een fijn uitgespind net dikteren!

  Nog dit, wij hebben hier als buitenstaande reeds meermaals op gewezen:

  Wat ga je doen als er stilaan opnieuw Schapenvacht-diktators aan de macht komen in Europa. Denk je dat wanneer zo niemand "mensen die hem in de weg staan (zoals erdogan dit deed) alle rechten ontneemt, Europa je zal helpen?

  Dit mijn waarde lezers is de toekomst die men nu voorbereid!

  Sommige kranten druven zelfs schrijven "Mensen die strijden voor de vrijheid en tegen onderdrukking zijn een last voor Belgiê"

  Letterlijk "Puigdemont is een last voor België". Een opiniemaker van het meest lage en stinkende nivo alom.

  Wij: Als Europa deze mensen niet helpt zullen het niet de tegenstanders van Europa zijn die Europa kapot maken, maar de politieke voorstanders.

  31-10-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Ondemocratisch, hebzuchtig, onmenselijk
  >> Reageer (0)
  27-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Is integratie nu dialekt leren? Wat gaat men nog verzinnen?

  Dank zij de uitspraak van de scholen en de leraars, dat dialect de oorzaak zou zijn van het feit dat we elkaar niet verstaan, zal
  de taalmafia (van de media) en allen die een verstaanbare taal voor iedereen kapot willen krijgen alle moeite doen om deze uitspraak zodanig te verkrachten
  dat we allen genoodzaakt zullen zijn om dialekt  te spreken. Er wordt dus opnieuw een aanval op de allochtose bevolking geopend om deze mensen naar een
  lager peil te duwen.

  Luister goed, allen die naar hier gekomen zijn om een beter leven te leiden, om te studeren en om later een job te kunnen bemachtigen, "LUISTER NIET NAAR HEN! AAP HEN NIET NA", want
  als puntje bij paaltje komt zullen zij deftig en verstaanbaar nederlands spreken en jij zal daar staan stotteren. LAAT NET NU >DAT HUN BEDOELING ZIJN!

  Wij drukken er nogmaals op Leer deftig nederlands en laat je dor hen niet verslaan. Loop niet mee in hun populistisch kudde!

  Positief: als deze popilisten toch doorgaan met het promoten van alle soorten dialekt kan je binnenkort ongedwongen je belastingsbrief of andere dikumanten van de overheid terugzenden met de woorden "Ik begrijp de woorden niet die ik lees gelieve mij een oplossing aan te bieden"

  Ik heb juffrouwen aan de schoolpoort nog horen dialect spreken tegen hun leerlingen. Er zijn er bovendien bij die zo slecht artikuleren en met een karamelachtige "r" spreken, (franse r zeggen sommigen) dat zelfs iemand die het nederlands goed onder de knie heeft hen niet verstaat. Doe daar eerst iets tegen!

  Vleundere, wa een acterleik land... geen wonder dat de Walen de vlomse toel niet willen leren.

  O,ja, Vlaams belang, meedoen he vrienden, ik stel voor dat jullie vanaf nu enkel nog Brussels parleren, bon?

  27-10-2017 om 16:31 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  21-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje : ongehoord, oneerlijk en ondemokratis.


  De onwettelijkheid waarover Rajoy steeds spreekt (Uitdrukkelijk gesteund door Merkel en dus door Duitsland en gezien het minimale verzet dus ook door Europa) steunt op het in de Spaanse wet opgenomen artikel dat er geen referendum mag gehouden worden in Spanje.
  M.a.w. Het volk mag zijn stem niet laten horen. Dit is een wet zuiver tegen de demokrasie. In een demokrasie moet de stem van het volk juist wel gehoord worden!
  Ook in Europa (onder leiding van Merkel en een merkwaardig plots afwezige Marcon) wil men een dergelijk systeem. Het volk en alle toegetreden landen zo weinig mogelijk mogelijkheden tot inspraak verlenen. Wij (Merkel) weten het beter. Dat belooft voor Europa en de vrijheid van haar burgers!

  Het is dan ook de vraag in hoevere dit soort volk geen onderdrukkers kan worden genoemd. Uit welke families komen dergelijke mensen? Uit de families van mensen die vroeger onderdrukt werden zoals wij dachten, of uit families die juist de onderdrukkers waren?

  Feit is dat bvb Merkel (door haar machtspositie) onmiddellijk Rajoy heeft gesteund in deze ondemokratise akties.

  Onwettelijkheid die nu wordt aangesproken door de spanjaarden omdat de mensen hun stem hebben laten horen? Dit is ongehoord, oneerlijk en ondemokratis.
  Mensen als Erdogan, poetin en andere te mijden organisatie worden in de bloemen gezet!

  Ik voel mij alles behalve een Europeaan, gelukkig maar! Voormij is vrijheid veel te belangrijk geworden, zeker in deze ontwrichte maatschapij. Enkel geld telt blijkbaar nog!

  Noot Waarom speelt één (en wat graag zou Frankrijk dit ook doen) baas over zoveel andere landen? Wat is uiteindelijke bedoeling hiervan. Waarom zijn er daar geen neutrale woordvoerders die echt voor Europa praten en niet voor hun eigen winkel. Uitspraken gedaan door Merkel worden afgedaan alsof iedereen zo denkt, dit is echter niet zo.

  21-10-2017 om 14:30 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  13-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje - een democratische grondwet?

  Spanje - een democratische grondwet?Uiteraard niet!

  Rajoy wil duidelijk niet overstappen naar demokratis denken en blijft zich vastklampen aan de diktatoriale wetten die in de spaanse grondwet werden gevastgepint om de mensen onder de knoet te houden. Dank zij deze verouderde wetten wordt door Rajoy mensen  gedikteerd wat te doen en wordt de wil van een hele bevolking genegeerd en onrechtvaardig als misdadig aangeduid.


  Ook Europa zwijgt onder de  leiding van Frankrijk (Macron die mee met Duitsland de baas wil spelen over Europa*) en Duitsland. Immers dit europees regime wil ook niet liever dan dat de burger luistert en gehoorzaamt dan wel dat de burger medezeggingschap heeft. Dus op Europa moeten we wat onze vrijheid betreft niet meer rekenen. Zij volgen Erdogan en Poetin op dit gebied, is het niet Merkel. Alles zodanig regelen en manipuleren onder de noemer "Demokrasie" dat de burger stilaan alle rechten tot meebeslissen verliest en bij eventueel verzet zelfs kan aangehouden worden.

  We zakken ongetwijfeld af naar een gevaarlijk redeneren en een daaruit voortvloeiende gevaarlijke toekomst. "IS" en anderen zoeken naar anderen manieren om hun wil op te dringen. Ligt de weg open om via infiltratie in ons systeem de leiding over te nemen in Europa? Zorgt Europa (onder de neerkijkende leiding van frankrijk en Duitsland) er niet voor dat alles in gereedheid wordt gebracht voor een dergelijke overname? Dank zij het onmogelijk maken van de europese burgers om nog te reageren kan op dit "demokratis" gestoeld systeem een diktatuur worden ingesteld.....

  Dank U europa! 

  * Frankrijk vindt zich veel belangrijker dan de 25 andere europeese landen samen. Hoe moet men tegen een dergelijk snoeven aankijken? Heeft frankrijk ten opzichte van al deze landen niet bewezen dat het eerst beter in eigen land orde op zaken stelt? Er zijn in frankrijk zelf veel grotere moeilijkheden dan in vele van de landen waarop frankrijk neerkijkt.

  Is het hem niet om fincieêle en economische redenen te doen Frankrijk! Immers als je je als belangrijk opdringt en "zoveel voor de ontwikkeling van Europa" doet dan verdien je toch wel enkele extraatjes, niet? Macron?

  Jullie 25 landjes, denken toch niet dat frankrijk zich gaat inzetten om "jullie" vooruit te helpen? Kom zeg!

  13-10-2017 om 09:22 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  java autocue (Leesprogramma)
  WERKING:
  Kies uit het menu "autocue"
  Kies een snelheid en start met lezen.
  muiswielklik : trager
  linkermuisklik : start - stilstand
  rechtermuisklik : sneller

  AFHALEN en INSTALLEREN

  1.Java downloaden indien dit nog op je pc is ge´nstalleerd.
  Download java
  2.autocue.jar bestand downloaden
  3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
  4.Klik op het ikoon vˇˇr de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
  Download autocue.jar bestand en ikonen
  5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

  Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!