NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Betoging tegen islamofobie
 • Curt Rogier deelt kaakslag uit naar alle nva familliekijkers
 • Voor zo'n bedrag kom ik ook met de waal overeen
 • Be belgische bierkleur ofte de jupilervlag
 • Magie De Block kakt op haar kiezers
  Zoeken in blog

  JAVA :: Free Executable jar programs

  1.Een eenvoudige Autocue

  2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

   Download info


  Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
  Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


  Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
  Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
  Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)  En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


  Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

  Poscimur
  De WeekKroniek
  20-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Betoging tegen islamofobie

  Waarom wijzen jullie altijd met jullie vingertje naar de bevolking die andere waarden nasteeft, die een andere religie uitoefenen of die andereinzchten navolgd?


  Wordt het niet echt eens tijd dat jullie eens de waarheid zeggen en dat er niet zoiets als islamofobie bestaat maar wel een islamrealiteit, een islamangst.
  Wij kennen families waar we uitstekend mee overeenkwamen doch die doordat zijzelf of doordat één van hun familieleden met geweld werd gekonfronteerd als gevolg van de islamideologie volledig werden afgekoeld als ware het een koude douche die plots over hun hoofden werd opgedraaid terwijl zij onschuldig baadden in een stralende zon. Stop toch met deze mensen met de vinger te wijzen. Ik herinner mij van toen ik voor het eerst in Belgie een kafee binnenging van islamitische strekking, dat er Belgische mensen binnenkwamen ook om thee (heel sociaal) te drinken, doch buiten de bediening werd tegen deze mensen niets gezegd, men hield dudelijk afstand van deze mensen. Na een tijd kwamen ze uiteraard niet meer! (De staat promotte: tracht samen te leven)
  Waarom wijzen julie deze mensen met de vinger, waarde demonstranten en betogers? Waarom? Waarom komt u op voor een religie die er maar niet in slaagt het geweld met alle macht af te keuren overal en in alles wat zij doen? Waarom gebeurt dit niet? Waarom bestraffen zij deze mensen niet zoals u door uw demonstratie onschuldigen bestraft en beticht van islamofobie?

  Zolang vanuit de islam zelf het geweld ten opzichte van niet gelovigen, of van gelovigen die een andere richting willen uitgaan streng veroordeeld wordt, (ook door de staat en ook door jullie betogers), zal er niets veranderen.

  Zal dit vanuit de islam ooit gedaan worden? Is dit nu net niet de reden waarom de islam zo machtig is en door de machthebbers in deze landen verdedigd en in stand gehouden wordt? Dit systeem zorgt er juist voor dat zij aan de macht kunnen blijven en dat democratie in een dergelijk land een utopie blijft! Hierdoor hebben zij het volk in hun greep. Wanneer gaan jullie de waarheid eens vertellen?

  Personen, jongeren die geen kat kwaad doen worden in elkaar geslagen dit terwijl het steeds meer en meer duidelijk wordt dat de God die zij (zogezegd aanbidden) deze mensen zo schiep en dat hij met hen andere planne had
  Het is zeer eenvoudig: ofwel is de God die zij aanbidden niet almachtig en volmaakt en maakt hij fouten
  in zijn schepping, ofwel aanvaarden zij de plannen niet van de God die zij aanbidden. Waar zitten jullie met jullie demonstraties om de belangen van de vele meisje die verkracht worden te verdedigen? he! Waar zitten jullie dan?

  Zolang men blijft zweren dat het geloof in een ding zit, een  hoofddoek, in een symbool in een beeldje en niet in het HART waar het moet zitten, kan je een deftig vraagteken plaatsen bij de waarde van een dergelijk geloof.

  De kat -hol -lieke kerk voorop. Ik zal u oordelen niet aan jullie uiterlijk vertoon, maar aan jullie daden!

  20-09-2018 om 11:00 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:islamofobie, betogingen
  >> Reageer (0)
  12-09-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Curt Rogier deelt kaakslag uit naar alle nva familliekijkers

  Curt Rogiers uit zich in "Gils en vrienden" duidelijk en ontegnsprekelijk als een geweldig tegenstander van NVa.

  Hou u toch neutraal als belgisch toneelspelertje en vergeet niet dat er mensen van alle partijen, ook van Nva zitten te kijken.

  12-09-2018 om 22:58 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  23-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor zo'n bedrag kom ik ook met de waal overeen

  Als je als rode duivel door samen te spelen ervoor kan zorgen dat het reeds enorme bedrag aan bonussen dat je in je zak kan steken nog eens verdubbeld, dan vorm je met jean en alleman een team en doe je alles om te winnen.

  Wanneer er echter geen gigantische bedragen uitgedeeld worden maar op de zijlijn staat een persoon te kijken die mogelijks je een riant inkomen zou kunnen aanbieden, dan speel je als individu en laat je de man aan de lijn zien wat je kan. Je ploeg kan je op dat ogenblik gestolen worden...

  Dus flup en kompanjie stop met de rode duivels te gebruiken voor jullie belgisitische spelletjes.

  Zorg er eerst voor dat elke Belg gelijk is voor de wet..., dat de haat van sommige waalse politieker bestraft wordt en dan zullen we spreken over eenheid maakt macht en neit eerder.

  Als de flup mij morgen een riant bedrag belooft wil ik ook nog alleen over eendracht maakt macht spreken.

  Sjonge...

  23-07-2018 om 00:57 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  15-07-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Be belgische bierkleur ofte de jupilervlag

  Wat ben ik blij dat ik een tweede eigen nationaliteit heb....

  Wat een vernedering voor de nederlands sprekende fans, wat een brutaliteit daar in brussel na de ontvangst in het stadhuis.

  De "bELGEN" werden vergast (ver gast) op FRANS EN ENGELS.

  Van het ogenblik af dat Eden Hazard alles naar zich toetrok werd de ene mokerslag na de andere toegediend aan de nederlandstalige fans en de nederlandstalige duivels.

  Vlakaf laag, onbeschoft, koud en vernederend.

  De plotse stop van het gebeuren? De waarheid is dat de vlamingen (of de noorderlingen) het begonnen af te trappen...

  Laat die Walen een kwartier langer alles naar zich toe trekken en den boel is volledig om zeep....

  Noot

  Aan dit zuipfeest doen wij gelukkg niet mee maar  les Flamand du vloms blok et Nva zuipen en meedoen he! En veural den tele vies ni tegespreke nhe!

  Chapeau vlomse fannekes, en saluut...

  15-07-2018 om 00:00 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Onbeschoft feest in Brussel rode duivels
  >> Reageer (0)
  09-06-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Magie De Block kakt op haar kiezers

  Opnieuw toont Magie De Block (een Vlaams politiek onwaardig individu, in onze ogen dan toch) haar negativisme en haar achteruitboerende mentaliteit aan heel Vlaanderen.
  Eigenlijk had deze vrouw reeds door Vlaanderen (moest dit een volk zijn dat zichzelf respekteerd) een tijd geleden verplicht moeten worden op te stappen. Immers, in het donker, sluw, achterbaks en zonder schroom wou ze de studenten wet veranderen in het nadeel van Vlaanderen in plaats van de wet juist toe te passen , dit tov Wallonie. Ze kon in al haar onkunde geen oplossing bedenken... Walchelijk zulke politiekers, echt walchelijk zou  dit bij ons klinken. De ruggeloze Vlamingen laten zich echter lekker op de kop kakken!


  Alles behalve een "Alle Belgen gelijk voor de wet" mentaliteit en dat voor een politieker! In de grond moest ze zakken, maar nee, opnieuw dreigt ze een stap achteruit op te dringen aan Vlaanderen! Zal er eindelijk eens één Vlaming, slechts één, haar zeggen "Ga toch weg uit de politiek als je geen deftig beleid kan voeren en oplossingen kan aanbrengen. Vlaanderen zit niet te wachten op mensen zoals jij!" Wij weten dat er bij dit hopeloze volkje weinig kans toe bestaat!

  Is laf zijn de uitkomst voor onbekwaamheid? Wij denken allezins van wel.

  van AB

  09-06-2018 om 14:51 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Mijdt De Block
  >> Reageer (0)
  06-04-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe rage : Flow de Gand

  Onze door de Walen achterlijke Vloemingen hebben een nieuwe rage club in het leven geroepen met de alles behalve kreatieve naam "Flow de Gand".

  Als ze dachten de Waalse vrienden hiermee te bewierroken viel dit dan zeer zeker tegen. De Waal en zeker de Brusselse Waal moet de Vloeming niet!

  Als zij spreken over deze klub gaat het over "Flow du Gland". Prachtig niet? Maak het niet te glad hé....

  Dus als je van plan was om ook een klub op te richten bedan dan een iets betere naam!

  door :a b

  06-04-2018 om 23:32 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Flow de Gand, Flow du Gland
  >> Reageer (0)
  08-03-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nederlandstalige reklame

  Frans voor Nederlandstalige klanten:

  Ook de winkelketen IKEA doet er alles aan om hun reklame zo Frans mogelijk te laten klinken. Zijn onze nederlandstalige liederen niet goed genoeg voor hen? Raar toch want ons Vlaams geld echter dat lusten ze wel!

  08-03-2018 om 10:39 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen is verbaast...

  De plat Antwerps sprekende Karen Damen is verbaast dat iedereen PLOTS? niet veel van haar moet hebben... Geloof toch de cijfers die de eigen studiediens van de VRT opmaakt niet Karen! Je ben gewoon gebruikt om het Nederalnds dat de kinderen heden ten dage spreken kapot te maken via populisme, dom mens!

  Noot Vlaanderen is groter dan Antwaarpen he! Leer verstaanbaar spreken, dat zou een begin zijn.

  Wij bekijken het neutraal. Zij zingt nog steeds alsof ze een kind is, met een kinderlijke stem dus, bovendien heeft zij helemaal geen schitterende stem die het toelaat alleen te zingen.

  Voor ons is het een vrouw die lelijk nederlands spreekt en waar wij bijgevolg niet van kunnen leren. Hopelijk verandert de strategie via Telenet een beetje zodat ook voor jongeren de teksten die men voor het ogenblik broebelt verstaanbaar worden gemaakt. (Dus dat men nederlands zal gebruiken,) Afwachten is de boodschap...

  Thuis, nog zo'n prog. met achterlijk taalgebruik waarvan men wel eens versteld zou staan hoeveel slechts de werkelijke interesse hiervoor is.

  08-03-2018 om 10:37 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Karen Damen
  >> Reageer (0)
  27-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slecht Nederlands op Ketnet

  Slecht Nederlands op Ketnet :: als je van je kinderen houdt en als je ze graag later een deftig beroep ziet uitoefenen, hou ze dan zo veel mogelijk weg van  bij de VRT, zeker als je van alochtone afkomst bent, dan is het nog veel belangrijker dat je kinderen goed de taal spreken! LAAT U NIET VANGEN!

  Onze Yasin is in navolging van Adil El Arbi ook erg geïntresseerd in films maken.
  Deze morgen rond 9:30  was er een programma op Ketnet dat ging over "Zelf een horror film maken".

  Dit programma werd geleid daar een zeker Tom Waas of Waes. Erg onverstaanbare taal vanwege de slechte uitspraak van de "r" en bovendien een braaksel van zinnen vol fouten. Normaal zou ik gezegd hebben dat ze de TV moesten afzetten, doch omdat mijn zoon zo enthousiast was heb ik hem laten verder kijken.
  De eerste zin die daarna hoorde was een zin met "zijn eigen" wat in deftig nederlands, "zichzelf" betekent.
  Nadien was het iets in de zin van "wa dat gij" wat gewoon door "wat gij" dient vervangen te worden; Als je, zoals dit van een volwassene verwacht wordt, rekening houdt met hoe de jeugd heden ten dage spreekt "zou je dus eigenlijk gewoon "wat jij" moeten zeggen.(Verheyen(denk ik) paste zich wel aan aan de taal van de kinderen...)

  Ik heb niet verder meegekeken omdat ik opnieuw vaststel door de VRT mensen gekozen worden die slecht ter taal zijn, die foute zinskonstruksies gebruiken en die slecht verstaanbaar zijn.
  Meer en meer ben ik van overtuigd dat de VRT met opzet dergelijke populistiche shows opzet om de taal die onze kinderen van thuisuit meegekregen hebben (kinderen die zeer beinvloedbaar zijn op dit gebied, wat het eigenlijk krapuleus maakt) af te pakken door populeire figuren (rechtgehouden met ons belastinggeld) in te zetten die amper een deftige zin kunnen vormen.

  Ik vind dat het steeds opnieuw proberen van de VRT om het werk van ouders en scholen kapot te maken strafbaar zou moeten zijn, juist omdat dit gebeurt met het geld van de belastingbetaler. Dat ze dit maar met eigen geld doen, maar dat ze de officiele zender met rust laten!
  Dit is misbruik en fantstisch om weer eens vast te stellen: Onder het goedkeurende oog van de Vlomse partijen!.
  Wij weten dat de VRT kwaad bloed zet bij vele ouders. Het is niet voor niets dat B"o"n Crrrrrabeee" voortdurend een "nee" op zijn brood krijgt als hij de vraag stelt "Of de mensen dit gevolgd hebben op TV"....

  27-01-2018 om 10:38 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Slecht nederlands voor de kinderen op ketnet
  >> Reageer (0)
  07-01-2018
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Re: Boef - boever - boefst

  Ja ABM, je zit in de juiste richting. Boef was erg pissed op de vriend die zijn vriendinnen om hulp riep. De interesse van deze vriend moest naar boef gaan en niet naar de meiden. Hij was zo kwaad op zijn vriend dat hij deze meiden met de grond gelijk maakte. De vriend moest opkijken naar hem, niet naar die meiden...

  Trouwens moesten er echt meiden in zijn bed liggen ipv mannen dan zou boef echt niet minder of meer zijn dan deze meiden, namelijk een hoerenloper, een hoerenbok. Hij noemt zelf deze meiden immers hoeren... en vermits hij niet getrouwd is...

  Moesten er nu plots vlogs opduiken waar boef met meiden in bed ligt dan zijn deze uiteraard nep en door de platenfirma opgezet...

  Twee mannen die nog geen band kunnen vervangen, zeg nu zelf, man. Vind je nu echt dat je jezelf boven deze meiden die je hielpen kan plaatsen. Wees toch eens eerlijk, boef man.

  Op youtube staat er een filmpje "Boef, geef toe dat je gay bent"  dit vanwege mensen die hem duidelijk beter kennen.

  07-01-2018 om 15:12 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:Boef gay?
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 17/09-23/09 2018
 • 10/09-16/09 2018
 • 23/07-29/07 2018
 • 09/07-15/07 2018
 • 04/06-10/06 2018
 • 02/04-08/04 2018
 • 05/03-11/03 2018
 • 22/01-28/01 2018
 • 01/01-07/01 2018
 • 11/12-17/12 2017
 • 27/11-03/12 2017
 • 13/11-19/11 2017
 • 06/11-12/11 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 23/10-29/10 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  java autocue (Leesprogramma)
  WERKING:
  Kies uit het menu "autocue"
  Kies een snelheid en start met lezen.
  muiswielklik : trager
  linkermuisklik : start - stilstand
  rechtermuisklik : sneller

  AFHALEN en INSTALLEREN

  1.Java downloaden indien dit nog op je pc is ge´nstalleerd.
  Download java
  2.autocue.jar bestand downloaden
  3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
  4.Klik op het ikoon vˇˇr de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
  Download autocue.jar bestand en ikonen
  5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

  Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!