NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Inhoud blog
 • Spanje - een democratische grondwet?
 • Mag je nog opkomen voor gerechtigheid?
 • Wij helpen de vrt en de taalmaffia.
 • De Vrt luistert!
 • Offerfeest - afgeleid van een veel ouder verhaal
  Zoeken in blog

  JAVA :: Free Executable jar programs

  1.Een eenvoudige Autocue

  2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

   Download info


  Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
  Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


  Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
  Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
  Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)  En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


  Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

  Poscimur
  De WeekKroniek
  13-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spanje - een democratische grondwet?

  Spanje - een democratische grondwet?Uiteraard niet!

  Rajoy wil duidelijk niet overstappen naar demokratis denken en blijft zich vastklampen aan de diktatoriale wetten die in de spaanse grondwet werden gevastgepint om de mensen onder de knoet te houden. Dank zij deze verouderde wetten wordt door Rajoy mensen  gedikteerd wat te doen en wordt de wil van een hele bevolking genegeerd en onrechtvaardig als misdadig aangeduid.


  Ook Europa zwijgt onder de  leiding van Frankrijk (Macron die mee met Duitsland de baas wil spelen over Europa*) en Duitsland. Immers dit europees regime wil ook niet liever dan dat de burger luistert en gehoorzaamt dan wel dat de burger medezeggingschap heeft. Dus op Europa moeten we wat onze vrijheid betreft niet meer rekenen. Zij volgen Erdogan en Poetin op dit gebied, is het niet Merkel. Alles zodanig regelen en manipuleren onder de noemer "Demokrasie" dat de burger stilaan alle rechten tot meebeslissen verliest en bij eventueel verzet zelfs kan aangehouden worden.

  We zakken ongetwijfeld af naar een gevaarlijk redeneren en een daaruit voortvloeiende gevaarlijke toekomst. "IS" en anderen zoeken naar anderen manieren om hun wil op te dringen. Ligt de weg open om via infiltratie in ons systeem de leiding over te nemen in Europa? Zorgt Europa (onder de neerkijkende leiding van frankrijk en Duitsland) er niet voor dat alles in gereedheid wordt gebracht voor een dergelijke overname? Dank zij het onmogelijk maken van de europese burgers om nog te reageren kan op dit "demokratis" gestoeld systeem een diktatuur worden ingesteld.....

  Dank U europa! 

  * Frankrijk vindt zich veel belangrijker dan de 25 andere europeese landen samen. Hoe moet men tegen een dergelijk snoeven aankijken? Heeft frankrijk ten opzichte van al deze landen niet bewezen dat het eerst beter in eigen land orde op zaken stelt? Er zijn in frankrijk zelf veel grotere moeilijkheden dan in vele van de landen waarop frankrijk neerkijkt.

  Is het hem niet om fincieêle en economische redenen te doen Frankrijk! Immers als je je als belangrijk opdringt en "zoveel voor de ontwikkeling van Europa" doet dan verdien je toch wel enkele extraatjes, niet? Macron?

  Jullie 25 landjes, denken toch niet dat frankrijk zich gaat inzetten om "jullie" vooruit te helpen? Kom zeg!

  13-10-2017 om 09:22 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  09-10-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mag je nog opkomen voor gerechtigheid?

  In "Da és mijn Gent" schrijft Bram Van Cauter dat hij kort en klein geslagen werd door een Noord Afrikaan in de omgeving van de vooruit.
  De politie blijkt niets te kunnen doen gezien er geen getuigen zijn....
  De meisjes die werden lastig gevallen door de "jongen" en door Bram dus uitdrukkelijk werden geholpen reden weg en hebben lafweg niemand verwittigd zodat de kerel vrij zijn weg kan verderzetten en hen de volgende keer wel kan aanpakken...


  Veelzeggend over hoe men de mensen manipuleert en vervreemdt van de waarheid, is het "Post scriptum" onderaan Bram's bericht:

  Ps: als dit bericht wederom (!) wegens niet politiek correct genoeg gecensureerd wordt maak ik dit publiek. Een accurate persoonsbeschrijving is cruciaal in het (proberen te) vinden van de dader.

  Mijn vaststelling en overtuiguing:
  Alles maar dan ook alles in de huidige door europa gestuurde maatschappij wordt er aan gedaan omdat deze misdaden in stand kunnen worden gehouden door er bvb. in de pers over te zwijgen, deze misdaden (die hierdoor steeds erger worden) te minimaliseren, en ervoor te zorgen dat iemand die men uiteindelijk toch moet oppakken, zo snel mogelijk weer vrij rondloopt zonder dat hij enige last ondervind. Hij krijgt dus eenvrijgeleide om rustig voor te doen.
  Dank zij deze manier van handelen wordt onze maatschappij steeds geweldadiger, (denk maar aan de bevinding dat steeds meer jongeren gewapend rondlopen) en zakt men steeds verder af naar een maatschappij waarin de mensen verplicht worden te ondergaan, en dat ze verboden worden om nog op enige manier te reageren. (Het enige wat men nog moet doen is dit in wetteksten gieten onder de noemer : demokratie)

  Het is best mogelijk dat deze dader ook nog de belgische nationaliteit heeft en dus geniet van alle voordelen waar deze maatschappij vroeger voor gevochten en gewerkt heeft.

  Alochtonen die naar hier kwamen om vrij zullen kunnen leven naar het vroegere westerse model zijn er aan voor de moeite, zij moeten eerder bevreest zijn dat alles in gereedheid wordt gebracht voor een systeem als dat waarvan ze vluchten.. enkel nog de juiste mensen aan de top krijgen en het is gebeurd.

  09-10-2017 om 09:40 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  22-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen de vrt en de taalmaffia.

  Een uitstekende verandering aan "onze" ('jullie') taal (om ze volledig kapot en afhankelijk te maken van een latijns dialect) zijn de volgende verrijkende inzichten om "onze" of beter 'jullie' openbare zender te helpen. Een openbare zender die alleen maar het belastinggeld opeist van de vloemingen zonder daarvoor ook maar iets terug te doen. (Tenzij je een mensengroep onderdrukt te houden "iets doen" vindt.)

  Onze bereidwillige hulp:

  1.goed en hoogstaand nederlands:

  Met veel sang froid trespasseerden Martine samen met haar collègue Wim de place Madou om een eindje verder met evenveel energie de passage 56 te passeren en enfin zonder geattaqueerd te worden op de studio te arriveren.
  Ook zeer mooi en verrijkend is het stukje :ener[g]ie de passa[g]e wat onze taal van zachtaardig direkt een heel stukje agresiever maakt. Mooi mensen, echt Vlaams belang en andere Vlomse partijen, niet vergeten na te apen he!

  2.Verkeerd en gewoon laag nederlands:

  Heel koelbloedig stak Martine en haar medewerker Wim het Madouplein over om een eindje verder met evenveel energie, voorbij doorgang 56, zonder zich te moeten verdedigen, op de studio aan tekomen.

  Nog een tijdje en men kan zich beginnen af te vragen waarover de vlomse partijen eigen bezig zijn als ze het over vloms en vlundere hebben...echt grappig. Om in de sfeer te bliijven. Saluu en sava me jons tot het volgende rendeevoe.

  De alochtonen groeten julle en vermaken zich uitstekend. Je kan niet geloven hoeveel echt nederlands wij al bijgeleerd dank zij jullie polluerende bezigheden.

  22-09-2017 om 10:23 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  11-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vrt luistert!

  De Vrt luistert naar ons: De Vilder kwam vandaag met een nieuw hoogstaand nederlands woord aandraven:
  afgeserveerd (hoog nederlands ) : afgevoerd.(In het gewoon plebs nederlands.

  De vergadering werd afgeserveerd.
  Het vrt- journaal werd afgeserveerd, de mensen hoorden er niets nieuws dat ze nog niet wisten via het internet..

  Noot: Volgens mij zijn deze nieuwslezers gedrogeerd, zodat zij niet meer beseffen wat ze allemaal moeten zeggen! Moet je daarvoor zolang gestudeerd hebben! In de grond moesten ze zakken.


  Vertaling in laag Nederlands voor het plebs:
  De vergadering werd gedaagd.
  Het tv-nieuws werd opgedoekt, de mensen hoorden er niets nieuws dat ze nog niet wisten via het internet..

  Wij helpen het TV nieuwsteam en de taalmaffia verder:
  Wat dachten jullie van opgevaloriseerd. (opgewaardeerd) Prachtig toch zou B"o"n Crabbéé zeggen!

  Werk aan de winkel hé Vlaamse partijen.. zorg dat jullie bijblijven he! Laat zie dat jullie niet onderdoen en aap de vrt verder na met dit hoogstaand nederlands.
  Sava? alléé salut he.

  11-09-2017 om 21:46 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  05-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Offerfeest - afgeleid van een veel ouder verhaal

  Er achter gekomen dat het verhaal van het offerfeest afkomstig is van een veel ouder verhaal dat uit de bijbel van de Christenen komt.

  Uittreksel uit de Heilige Schrift van de Christen: (dit verhaal werd verteld door zowel de Joden als de Christenen in de tijd dat er nog geen sprake was van de Islam. Mohamed heeft het daar voor het eerst gehoord...)

  Korte samenvatting:

  Onderweg zei Isaak :
  ‘Vader!’
  ‘Ja, wat is er mijn zoon?’.
  ‘We hebben nu wel vuur en hout, maar waar is het lam voor het offer?’
  ‘God zal zorgen voor een lam, mijn zoon’ antwoordde  Abraham.
  En samen liepen ze verder.
  Toen ze bij de plaats kwamen die God had aangewezen, bouwde Abraham een altaar, schikte het hout, bond Isaak vast en legde hem op het altaar, boven op het hout.
  Maar, toen hij het mes pakte om zijn zoon te doden, riep aardsengel Gabriel van de Heer uit de hemel:
  ‘Abraham, Abraham.’
  ‘Ja, ik luister’, antwoordde Abraham.
  ‘Raak de jongen niet aan’, zei de engel, ‘doe hem niets’. Nu weet ik dat je ontzag hebt voor God, omdat je zelfs bereid was mij je enige zoon te offeren.’
  Toen Abraham om zich heen keek, zag hij een ram die met zijn horens vastzat in de struiken. Hij liep erheen, greep het dier en offerde het in plaats van zijn zoon.

  Zo zie je maar weer....

  05-09-2017 om 00:37 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:offerfeest, verhaal uit de bijbel
  >> Reageer (0)
  03-09-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen de vrt nieuwploeg en de taalmaffia.

  Wij helpen de vrt nieuwsploeg en de taalmaffia.

  Ga je mij hier opfermeren? Hoorde madame Tanghe haar collègue DeVilder zeggen.Maar nee riep Thange, 't is uit habitude dat ik de deur fermeerde.  k' heb het slot alweer opengetoureerd.


  Opnieuw een woord gevonden voor onze vlomse taalmaffia in hun strijd om de nederlands taal bespottelijk te maken en te herleiden tot een arm miezerig taaltje dat afhakelijk zou zijn van een latijns dialect. Een woord dat we voor alles en nog wat kunnen gebruiken en alzo de nederlandse taal nog beter onduidelijk en moeilijker kunnen maken. Bien Non?

  Vertaling in gewoon, laag nederlands:

  Ge je mij hier opsluiten? Hoorde mevrouw Thange haar medewerker De Vilder vragen. Maar nee, riep Thange, ik deed het uit gewoote. Ik heb het slot weer opengedraaid.


  Zij draaide het hoofd: Zij tourneerde haar hoofd.
  De sleutel omdraaien: de sleutel omtourneren.
  Ze was duizelig: Het tourneerde in haar hoofd.
  Het ging helemaal daar niet over. Het tourneerde daar niet om.
  Ze keerde op haar stappen weer: Ze tourneerde haar zinnen... enz
  Een beetje te gebruiken zoals passeren voor alles e og wat goed!

  (Ook voor de uitgeproken "Vlaamse partijen " : Goed naapen hé gaminskes) SaVA? Allé Saluu he...

  Vanwege mensen die Nederlands proberen te leren. Steeds meer bewijzen alochtonen de nederlands taal beter onder de knie te hebben dan de vloemingen zelf. Jullie moesten in de grond zinken van schaamte. (Een volk waar wij voor de rest niks met te maken willen hebben, laat dat duidelijk zijn. Zulk ruggenloos volk.... nee hoor!)

  03-09-2017 om 17:29 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  Tags:VRT, Taalmaffia, TV nieuwsdienst,
  >> Reageer (0)
  19-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen de nieuwslezers en de vrt-taalmafia

  Hoogstaand nederlands: (Ook voor onze uitgeproken "Vlaamse partijen " : Goed naapen hé gaminskes)

  Wim De Vilder apprecieerde de manier waarop de arrestaties door de politie werden gemontreerd op de tv. De geblessede daders werden naar het prison getransporteerd.

  Gewoon eenvoudig pleps nederlands:


  Wim De Vilder waardeerde de manier waarop de aanhoudingen door de politie werd getoond op de tv.. De gekwetste daders werden afgevoerd naar de gevongenis.

  19-08-2017 om 11:33 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw een zware slag voor de Islam

  Door de moorden in Barcelona werd opnieuw een zware slag toegebracht aan de geloofwaardigheid van een vredevolle Islam.

  Opnieuw werd met het afgrijselijke geweld dat moslims uitvoerde op onschuldige mensen duidelijk gemaakt aan de autochtonen dat de Islam wel degelijk dood aan niet gelovigen preekt. Hoe kan je nu in zo'n religie geloven? Zijn zij die naar dit land kwamen vergeten waarom zoveel onder ons uit die landen zijn weggevlucht?

  Mensen die de islam afgezworen hebben verachten  deze daad en de teksten die mensen aanzetten tot iets dergelijks.

  Wij vinden ook dat mensen die van een dubbele nationaliteit "genieten" in de pers vernoemt moeten worden met hun root nationaliteit en dan pas met hun achteraf verworven nationaliteit. Telkens als wij de wazige uitleg in het nieuws horen lijkt het wel of het bekeerde belgen zijn die deze moorden plegen.

  De teksten die in de islam gebruikt worden bevatten wel degelijk degelijke slagzinnen maar de pers wil dit niet geweten hebben. Verachten zij dan de mensen die naar hier kwamen om een beter, eerlijker en vrediger leven te leiden dan dat waarvan zij gevlucht zijn?

  Wij denken dit spijtig genoeg wel. Zij doen er alles aan opdat de gevaren van de islam zouden verzwegen worden.

  19-08-2017 om 01:09 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  16-08-2017
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klantenbinding

  Homans (NVA) vernietigd 508 benoemingen van de rode (de teloorgaande SPA) burgemeester Termont en beschuldigd hem van deze opwaardering met een "frans" woord van clientelisme.

  Opwaardering taal: Klantenbediening - Klantenbinding -  partijbegunstiging - kiezerbevoordeling - kiezersnoepjes enz

  16-08-2017 om 11:35 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen onze nieuwslezers en de vrt haar taalmafia.

  Wij helpen Tartine Tanghe, Annelies Van Herck, Wim De Vilder
  Goedele Wachters, in 't kort het hele nieuwslezersnest met hun ontwikkeling van hoogstaand nederlands...

  Nieuwe woorden die ze kan utiliseren!

  Voorbeeld: De jounaal-pres[en]tatrisse Martine Tanghe, gaf een getalleerde explicatie over het modephénomène "Hoe kan ik gezond aftomberen".

  Vertaling in laag Nederlands voor het pleps:
  De nieuwsverslaggeefster Martine Tanghe, gaf een uitgebreide en diepgaande uiteenzettig over het modeverschijnsel "hoe kan ik gezond afvallen"

  Uitleg bij dit "HOOG" nederlands van de nieuwslezers en de Nederlands taalmafia:
  Uitsraak van : [je] = de franse uitspraak van "je" zoals in "je suis con"; [en] = de franse uitspraak van "entré"
  Journaal-presentatrisse : uitspraak : [je]oernal-prez[en]tatrisse :
  T[an]ghe : uitspraak : T[en][je].

  Een mooie verrijking in het kapot maken van jullie vloms niet? Vlaams blok? Nva? Peeterske?
  Eigenlijk meer een prachtige hint voor jullie Vlomse partijen die zo graag Frans gebruiken in hun dagelijkse taal en op hun blogs.Is het niet?
  En wat zeggen we dan als Vlomse partij? .... Merci VRT wij zullen niet nalaten om jullie na te apen.

  Waarom maken die Vlomse partijen zo veel kabaal over hun "VLAAMS". Ze bewijzen dagelijks dat ze hun taal niet machtig zijn.
  Ze spreken liever Frans, gezien hun taaltje doorspekt is van Franse woorden en uitdrukkingen.
  Als de taal voor hen niet belangrijk is, waarom al die heisa verkopen. Vermits zij hun eigen taal toch niet met respect behandelen, waarom niet overschakelen naar het Frans(*) dat ze zo graag gebruiken, en alle problemen zijn opgelost.


  Het is al ver gekomen dat allochonen jullie taal moeten verdedigen doordat ze deze beter spreken dan dat jullie dit zelf kunnen.
  Wat een klucht... die vloemingen.

  (*)Niet eens een zelfstandige taal zoals het nederlands. Is een Latijs dialect dat pas in ongeveer 1310 werd uitgeroepen als officiele taal van Frankrijk. maw Oud Frans enz.. waarvan je soms hoort spreken bestond gewoonweg niet!

  gegroet, jullie arbeider.

  16-08-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

  0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
  >> Reageer (0)


  Archief per week
 • 09/10-15/10 2017
 • 18/09-24/09 2017
 • 11/09-17/09 2017
 • 04/09-10/09 2017
 • 28/08-03/09 2017
 • 14/08-20/08 2017
 • 31/07-06/08 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 26/06-02/07 2017
 • 19/06-25/06 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 02/01-08/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 19/09-25/09 2016
 • 12/09-18/09 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 11/07-17/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 19/10-25/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 10/08-16/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 19/05-25/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012

  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


  Gastenboek

  Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


  Blog als favoriet !


  java autocue (Leesprogramma)
  WERKING:
  Kies uit het menu "autocue"
  Kies een snelheid en start met lezen.
  muiswielklik : trager
  linkermuisklik : start - stilstand
  rechtermuisklik : sneller

  AFHALEN en INSTALLEREN

  1.Java downloaden indien dit nog op je pc is ge´nstalleerd.
  Download java
  2.autocue.jar bestand downloaden
  3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
  4.Klik op het ikoon vˇˇr de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
  Download autocue.jar bestand en ikonen
  5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

  Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!