Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    11-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Di Rupo en zijn prutsers
    Twitter lacht met relletje rond panda's titelt het Nieuwsblad. Misleiden, vernederend maar vooral Fout (Laster?) van het Nieuwsblad. Twitter doet dit helemaal niet. Enkele Waalse haatzaaiers doen dit om de echte reden die Di Rupo nastreeft: "Geld Lokken" en "ongelijkheid bevorderen" te verdoezelen. Dat zijn dan Nederlandstalige kranten die degelijke titels uitvinden, die manipuleren, die mensen de kop indrukken en het eigen volk belachelijk maken. Zo kennen we dit soort Vloemingen. Echte verslaggevers zijn niet zo oppervlakkig en lichten de mensen in over de echte redenen...

    jp : de weekkroniek.

    De oude generatie die langzamerhand verdwijnt...

    Niemand beseft het nu reeds maar samen met deze Vlijtige Vlaamse generatie (the baby boem) zal onze welvaart verdwijnen. Regeringen zoals Di Rupo met de huidige Vlomse politici stellen niets voor. Zij zijn niet in staat om de nodige maatregelen te treffen die er moeten getroffen worden. De mensen die het echt kunnen werden en worden opgeslokt door zelfstandige bedrijven en/of vertrekken naar het buitenland. Net zoals goede leerkrachten die enkele jaren van links naar recht werden gezjongleerd er uiteindelijk de brui aan geven en ook in het zelfstandigen leven stappen. Ook vanuit Europa valt er niets te verwachten dat echt de huidige neerwaartse evolusie zal stoppen. Al deze mensen verdienen veel te veel om nog inventief, kreatief en rendabel te zijn. Meestal zijn het ook ouderen die spelen met voor deze tijd tijd afgedaane ideeën. Dezen zijn niet te vergelijken met jeugd die nog vol nieuwe ideeen zit en veel verwachtingen heeft in verband met haar toekomst, of met arme families die vast besloten zijn zich te vervolmaken en een betere toekomst voor hun kinderen zoeken. Zoals de vader mijnwerker die zich de naad uit de broek werkt om zijn zoon een beter toekomst te geven. Dat deze zoon nadien vindt dat hij recht heeft op een erorm overdreven en buitensporing loon duizende keren het loon van de personeelsleden waar hij zogezegd veel respect voor heeft is misplaatst en maakt zijn verhaal kracht- en betekenisloosloos.


    Saturnus voor de weekkroniek.

    In Menen spreekt men Nederlands.

    In Menen is zijn er heel wat reaksies door Franstaligen op de strikte toepassing van de taalwet die er in het vooruitzicht werd gesteld. Uiteraard is de Vlomse media haantje de voorste om nu de begriploze Franstaligen een hart onder de riem te steken. Eén van de in het oog springende redenen die de Vlomse media nu aanhaald in de kleur zet is
    Kijk maar eens naar de soap tuis... en dan verwacht men dat allochtomen zich geroepen voelen om vloms te leren.
    Ook de reklame ondernemingen zijn hierin grote zondaars . Doch de grootste schuldige in deze evolutie "promoot het dealect (je weet wel met de t ven tinternet) zijn onze Vlomse media. Nu bergrijpen de mensen het ontstaan van de  aanspreeltitel 'De Vlomse media" die dit vroeger niet begrepen.


    Dergelijk mensen die werken voor deze Vlomse media  doen me denken aan iemand van op het werk die er alles op alles zet om te stoken onder de kollega's. Wanneer hij voelt dat het gaat lukken en ziet dat zijn kollegas elkaar op de kop zitten, trekt hij zich terug en heeft deze perfekte en korrekte gast er niets mee te maken... Ken je ze ook?

    Wat de kranten verzwijgen in deze is dat deze gemeente reeds jaar en dag vertaalt voor deze mensen zonder er iets voor terug te krijgen. In andere landen worden vertalers ingezet....

    jp : de weekkroniek


    "Savon noir" een naam die nergens op slaat, het gaat gewoon over omas bruine zeep. Je betaalt waarschijnlijk ekstra voor deze dure nietszeggende naam er al bij al zal dat wel het enige verschil zijn met de gewone druine zeep. Ook zijn er nu veel krachtigere -en minder omslachtig in het gebruik- produkten op de markt.....

    11-09-2013 om 12:51 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NOS Matige reeks.
    De door de Vlomse media als ernstig opgenomen serie : ALBERT II

    De buitenlandse bewijzen beginnen binnen te lopen.
    Ondermaats klein Belgis, verwarrend, Nederlandstalig en vooral Waals- talig publiek onteerend amateurisme.

    De NOS aan het woord :
    Albert II TV- serie Matig gesmaakt

    Zelfs de regionale krant De Standaard durft de serie niet ophemelen, en geloof ons, dat zegt wat! Albert II daarentegen durven ze niet onteeren, daarom moet het akteertalent van Lucas Van den Eynde opgehemeld worden terwijl het dit in GEEN geval waard is. Wij herkennen de subtiele Albert er helemaal niet in en we weten ondertussen van de moeder van Dephine Boël hoe de man in werkelijkheid was.... De figuur die Lucas probeert uit te beelden doet ons eerder denken aan een manis depressieve. Het ene moment met het hoofd haast in de grond en het ander moment extrovert moppen tappend als geen ander... abominabel, echt.

    10-09-2013 om 12:10 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Albert II
    Wij keken gisteren naar de eerste aflevering van Albert II. We waren benieuwd om te zien of deze reeks ook echt zo slecht zou zijn als de TV-uittreksels die men op ons afvuurde deden uitschijnen. Als deze spesiaal uitgekozen fragmenten reeds zo onnatuurlijk en gematigd overkomen, dachten we, wat dan met het geheel?
    *-Een positief punt konden we echter gemakkelijk vinden : De Nederlands taal waarin de reeks werd gedraaid moet de geïnteresseerde buitenlanders duidelijk maken dat Belgieje niet alleen Franstalig is zoals er nog zovelen denken. De meerderheid spreekt er Nederlands. De afgeplatte Nederlandse taal waarin het geheel werd uitgezonden daarentegen wijst volgens ons op het verschil dat de regiseurs willen duidelijk maken tussen de echt Franse taal en het brussel-waals Frans. Iedereen weet immers dat er geen Nederlands gesproken werd en wordt door het Belgisse koningshuis. Iedereen weet dat zij de taal van de meerderheid van haar onderdanen niet meester is. Het ligt dus voor de hand dat, moest men respect gehad hebben voor de taal die deze koning en zijn hofhouding hanteert, men op z'n minst zuiver Nederlands had moeten gebruiken. De enige reden dat men dit dus niet deed  is het verschil met Frans en Waals duidelijk maken. Gezien het Belgisse koningshuis niets gemeen heeft (en dit ook ook niet zoekt) met het Nederlands koningshuis is een reden in die richting zoeken om het slechte Nederlands te verantwoorden gewoon absurd te noemen.-*

    De soap zelf is weinig geloofwaardig wat de manier of de gang van zaken betreft van hoe de feiten zich afspelen en kan dus ook niet vergeleken worden met werkelijkheid. Wij zijn geen aanhangers van dit Waalse koningshuis en zullen het ook nooit worden doch moeten wij toegeven dat, ook al zijn sommige gebeurtenissen en aksies waarheidsgetrouw, andere dan weer zeer ongeloofwaardig en zelfs absurd zijn.

    We weten dat de relatie tussen Paola en Albert bijvoorbeeld lang niet zo intiem, pittig en warm was als men voor de kijker wil doen uitschijnen. Het in beeld brengen van de personazjes is abominabel te noemen en de spelers hebben duidelijk betere tijden gekend.
    Ook Lukas Van den Eynde valt enorm tegen. Het is alsof de akteurs het in hun broek doen om de hen toegewezen rol tot leven te brengen.
    Er zal nog menig woordje over gezegd worden en het zou ons niet verbazen dat onze Vlomse media deze reeks de hemel zullen in prijzen.


    *A positive point, however, we could easily find: The Dutch language in which the serie was made makes us clear that in Belgium not only French is spoken. The majority speaks Dutch.

    Everyone knows that French was and still is the language spoken by the Belgian royal family. This in contrast with  the Dutch language of the majority of its citizens. So the only reason why the makers of this serie "Albert II" did not use correct and proper Dutch is to show the world the difference between French used in France and the Walloon-Begium-French spoken by these Belgium royals.


    ** We weten reeds van andere Belgische in Vlaams dialekt gedraaide filmen dat deze uiteindelijk als niet gesmaakt afgedaan worden in het buitenland wanneer duidelijk wordt dat er slechts een lokaal taaltje in wordt gebruikt en dat het effect hiervan kompleet verdwijnt van zodra de gesproken tekst verdwijnt in ondertiteling of wordt vervanging met stemmen en teksten in een andere talen (Nasynchronisasie). Algauw wordt duidelijk dat slechts het akteertalent van enkelen boven de rest uitsteekt. Het ware akteertalent moet op een dergelijk ogenblik zegevieren en dit is jammer genoeg in deze Vlomse filmkes niet het geval. Daarom blijven deze "kleine belgjes" steeds naast de gegeerde prijzen grijpen...

    09-09-2013 om 09:31 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Albert ÏI Dutch language majority Belgium
    >> Reageer (0)
    03-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De kleine trotsloze....
    Ingezonden door iemand van (wij veronderstellen) de vogelhoek uit Melle.
    In Melle (tegen Gent) heeft men in de "Villa wijk" ofte de Woutersdreef een versmalling aangebracht met groene paaltjes om te beletten dat vrachtwagens door deze straat kunnen rijden. Ook het doorlopend verkeer wordt zo geminderd omdat je er geen normale snelheid kan aanhouden. In deze straat wonen enkele invloedrijke mensen van de gemeente. Op deze manier wordt het plebs en alleen het plebs  opgezadeld met het zware vervoer. U weet wel het gaat hier over mensen die denken meer te zijn dan u en ik omwille van hun geld. Door de grond moesten ze zakken van schaamte. De schrijver zegt dat het werkelijk een zeer smalle doorgang betreft en dat je dus echt wel moet uitkijken zelfs met een gewone wagen. De Mercedessen en de BMW's (U weet wel de wagens die je in je eigen straat, "niet in HUN straat", en op de autostrades voorbijrazen, want zij zijn beter en belangrijker dan u en ik) kunnen er dus juist door. Een kleine vracht waarschijnlijk niet... Deze omhooggevallen -sommigen waarschijnlijk op de belastingbetaler terende- wezels zijn dus echt voor niets beschaamd. Veronderstel dat iedereen eens zo begint te handelen...
    Noot, hopelijk moet er niemand van deze "villabewoners" ooit verhuizen. Maar ja, dan zal het gemeentepersoneel op onze kosten hun paaltjes wel eventjes wegnemen en nadien terugplaatsen.


    jp voor de weekkroniek.




    Heb de zware neerslachtige opdracht op mij genomen om naar de top soap "tuis" te kijken. Als je als Beroepsakteur een dergelijke huzarenstukje opnieuw ziet dan moet je toch door de grond zakken van schaamte. Besluit: kinderachtige akteerwerk en schamel dilettanterig senario en dat als opener van het nieuwe seizoen. Ook de "Mise en scène" geleek nergens op. Voor een keer mag het hier op ons blog : "Mise en scène" ; een duur hoogstaand woord voor een typis belgisse minder dan niets inhoud...

    rdm voor de weekkroniek

    I wonder how many actors of the  Mad Men - series or -writers would know that the main language in Belgium is Dutch (Nederlands) and not French or German...Ik begrijp ook niet waarom vrouwen zo weg zijn van deze reeks. Zuipen en Neu... van het ene glas naar het andere, van de ene vrouw naar de andere, en toch is deze reeks sterk genoeg  om hen van de vrt weg te houden. Merkwaardig.

    Volgens sommige "vier" kijkers zou men de titel van het programma "de slimste mens ter wereld" beter vervangen door "Jesus wat een dommeriken heeft Belgieje". Als je een groepje domme belgkes bij elkaar zet zal er allicht wel -iemand de slimste van deze dommeriken zijn. (Alleen gevonden he!)


    03-09-2013 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bravo voor onze Jeugd, foei Vlomse media.
    Bravo voor onze Jeugd.

    Een hartverwarmend stukje over de Vlaamse jeugd tijdens het TV-nieuws (volgens sommigen het Journaal) verplicht ons hierover een woordje te zeggen.
    De kinderen kregen een paar sekonden de tijd om te hun eerste reaksie te geven op de eerst schooldag en op hun inzicht op techniek.
    Opnieuw kon de Vlomse media met de mond open vaststellen dat de kindenen een ander en hoogwaardiger Vlaams spreken dan zij zouden willen.
    Liefst van al zouden ze deze evolusie willen stoppen en kapot maken. Reeds meermalen hebben mensen hier op ons blog gezegd dat de Vlomse Media hopeloos achterlopen en de jeugd wegjaagt in plaats van ze aan te trekken. De jeugd die toch mag naar de Vlomse televies kijken van hun ouders tracht men lager Vlaams op te dringen. Een soort van Brussels-Vlaams...
    Doch de meeste ouders en grootouders volgen en steunen de positieve evolusie van hun kleinkinderen beter dan de Vlomse media. Zij willen dan hun kinderen winners zijn.

    Groetjes,


    jp voor de weekkroniek.

    02-09-2013 om 19:34 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-09-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Tuis weer opgelepeld op den televies.

    Vandaag startte opnieuw Tuis op televies. Helaas speelde er net op het gelijke ogenblik Touch op B2, gevolgd door de eerste aflevering van Games of Trones. Dit alles maakt dat we met z'n allen in de familie het ge-mersie , het ge-savat en het ge-contentement van menig vip tuisartist hebben moeten missen wat al bij al veel gemakkelijk ging dan wij had durven vermoeden.

    De Familie

    01-09-2013 om 20:44 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen tweede kans voor Di Rupo
    Geen tweede kans voor Di Rupo

    Slechts een kleine 38 ten honderd van de Vlaamse bevolking gunt eerste minister (smalend wel eens premier genoemd (jeune premier)) Di Rupo een tweede  kans (ambtstermijn). Ook is het verschil in deze tussen Walen en Brusselaars zeer groot, alsof ook hier de echte Walen en de Franstalige Brusselaars steeds minder met elkaar gemeen hebben. 70 ten honderd van de haatdragende Franstaligen Brusselaars ziet het "laat alles zoals het is" duidelijk wel zitten. Deze Di Rupo zal trachten om de nodige strukturele veranderingen uit te stellen en voor zich uit te schuiven tot na de verkiezingen. Het werk dat hij hoorde te doen komt zo in andermans schoenen terecht. Echt wel een man om fier over te zijn niet Vlaanderen?

    Dat er toch nog Vlamingen zijn die zich laten beetnemen door Di Rupo"s grasiejeus gedoe en zijn holle dolle dure woorden, blijft ons een raadsel. Even min weten we WELKE DE VORM EN TWEESLACHTIGHEID WAS VAN DE VRAGEN DIE ER GESTELD WERDEN in de rondvraag die voorafging aan deze nutteloze statistiek. Ook kennen we de interpretatie niet die nadien aan de verzamelde antwoorden werd gegeven. Dus zoals de meeste rondvragingen is ook deze onbetrouwbaar en meer dan waarschijnlijk 10 ten honderd te positief ingeschat. Ook dienen we rekening te houden met het gegeven dat de aktieve bevolking  niet in Belgieje te vinden was naar op verlof was.

    Verlof, nog zo'n woordje... Waijlle goan in congéé, ge wel wel, we vullen dat elke keej wee in op ons fiches met de V van Congéé....  Zo leren we nog eens iets bij zie de V van Congee... Nadien zijn de ouders die zo praten verwonderd dat hun kind met dergelijk woord afkomt, waar hebben ze dat toch geleerd vragen ze zich dan af?... (Zelf meegemaakt!!)


    jp voor de weekkroniek

    01-09-2013 om 02:46 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    30-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Laat je niet misleiden door reklame
    Laat je niet misleiden

    Nog zo'n staaltje wonderlijk misleidende reklame is deze van de citroen zelfbouwset van een eendje (tweepaardje) voor 4.95 euro.
    Men zegt het aan het einde wel ergens wat je slechts krijgt maar het is zo door het oor geschoten. Je krijgt voor deze 4.95 euro een boekje het motordeksel en de radiatorgril. Meer niet.  Hoeveel van dergelijke boekjes je moet kopen om het volledige wagentje in elkaar te kunnen knutselen  kom je  niet te weten... Het is dus oppassen geblazen ...

    Denk dus goed na voor je om het even wat besteld ... Het is bijvoorbeeld hoegenaamd geen garantie dat je een goed produkt krijgt omdat een dure naam wordt gebruikt. Ook de regering Di Rupo gebruikt verschillende dure en voor ons onnatuurlijke namen voor de verschillende projekten die ze start, maar tot echte daden hebben ( en zullen) deze ook niet leiden. Eén grote misleidende strategie waarmee men goedgelovige prooien in de val lokt.


    jp voor de weekkroniek.

    30-08-2013 om 08:55 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Noch mossel Noch vis - regering
    Elk zichzelf ernstig nemend land heeft reeds een standpunt ingenomen over de middelen die aangewend worden in de rezjime oorlog in Syrieje. Weliswaar laat, maar ze hebben gereageerd of er wordt ernstig over heen en weer gepraat. Hoewel wij het hipokriet vinden dat er pas wordt gereageerd nu de mensen gedood worden met een giftig gas dit, alsof alles ok is als men de eigen bevolking uitmoord met konvensionele  wapens. Dit alleen al zou genoeg moeten zijn om een standpunt in te nemen... Doch de belgische regering neemt weer geen besluit en schaart zich achter de onderzoekskommissie om toch maar geen standpunt te moeten innemen.
    Inderdaad, dat dit rezjime reeds duizenden moorden heeft begaan op de eigen onschuldige bevolking moedigt deze regering niet aan om zich een idee te vormen.
    Het doet mij een beetje denken aan een mop die ik toch heb onthouden. Meestal gaan moppen bij mij het ene oor in en het andere weer uit, maar sommigen van die moppen slagen er toch in om in mijn kleine brein te blijven hangen.

    Hier is ze dan:
    Een gezelschap is de zee opgetrokken in een schip, doch donkere wolken aan de horizon en bliksemschichten beroeren de bemanning en de reizigers.
    Naarmate de storm dichterbij komt wordt de boot gevaarlijk heen en weer geslingerd. De bootreizigers (passazjiers, volgens sommigen nieuwslezers zelfs pazjazjiers) zoeken van de schrik allen steun dicht bij elkaar waardoor de boot naar één kant begint over te hellen. Om te beletten dat het schip zou kapzeizen roept de kapitein tussen de donderslagen in : "Alle mannen aan bakboord en alle vrouwen aan  stuurboord. Tussen de reizigers loopt er ook eentje rond, nog mossel nog vis, en deze roept tot de kapitein, "Hela, zotteke, en ik moet verzuipen zeker?" Wel, dit is onze regering. Als ze niet helemaal als laatste aan de staart van het peloton hangt is ze onderweg ergens verkeerd gereden of ligt ze te slapen in de graskant....

    Des te langer men wacht om in te grijpen in Syrieje des te meer kansen men geeft aan deze massamoordenaar uit Syrieje om zijn bevolking verder te martelen en om het land verder schade toe te brengen.

    Ook op andere terreinen loop deze regering hopeloos achter. Bijvoorbeeld wat de begroting aangaat die eigenlijk belangrijke strukturele veranderingen eist,  verkiest deze regering zich te verschuilen achter het nieuws dat er een kleine groei zal zijn.
    Deze minieme groei, als hij al blijft aanhouden , zal nooit genoeg zijn om de aankomende finansiejele problemen op te lossen die op Vlaanderenen-Walonoie afkomen (Belgieje dus). Alleen al het sterk afnemend aandeel van de inkomsten ten aanzien van de personenbelasting ten gevolge van de vergrijzing wordt zwaar onderschat en wordt dus veel te licht doorgerekend.
    Wat onze analiezes betreft gaat ze nog raar opkijken, deze niet regerende regering van Di Rupo.

    Saturnus voor de weekkroniek
    Nog een prettige dag.

    Noot voor Vlaamse handelaars en ondernemingen.

    Stop met het aanmaken van tweetalige of rechtstreeks in 2 of 3 talen ontdubbelde websites. (via php- database gegevens)

    Maak volledig onafhankelijke sites in elke taal die je belangrijk vindt. Op vele websites lopen de links door elkaar en krijg je plots een Waalse tekst
    voorgeschoteld waardoor de klant (ik en de mijnen alleszins) afhaakt. Bij tweetalige websites net hetzelfde. Het gevolg is dat vele klanten rechtstreeks Nederlandse (Hollandse) websites aanspreken en de Vlaamse ondernemingen die dachten de "slimme jan" uit te hangen links laten liggen. Het is geweten dat goed verzorgde Nederlandse (Hollandse) websites hier in Vlaanderen-Wallonie (Ook wel eens Belgieje genoemd) zeer goeie zaken doen.Men weze gewaarschuwd. Volg de strategie van de Belgisistise  media niet. Nu reeds zien merken die de Waalse toer opgingen, hun produksie dalen niettegenstaande de enorme reklame ze voeren.

    Soms besluipt ons het angstig gevoel dat deze waalse-taal-merken-reklame door één of andere anti-Vlaamse komponent gesponsord wordt. brrrr....
    Gelukkig weten wij dat een goed produkt geen reklame behoeft.

    29-08-2013 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sommigen vinden het fijn in Belgieje, maar woorom?
    Sommigen vinden het fijn in Belgieje, maar waarom?


    Gisteren tijdens het zappen, een korte babbel gezien op de Vlomse televies van iemand die naar Amerika vertrekt. Hij zou Belgieje missen omdat je hier in Belgieje lekker tussen de mazen van het net kan glippen. Men neemt het niet zo nauw met de wet. Hij vertrouwde ons toe dat je wanneer je in Amerika wat mispeutert je ook gestraft wordt. Hij zag deze Amerikaanse logise gang van zaken duidelijk niet zitten. Dat was de reden waarom deze man, die uitgebreid geintervjuwd werd door onze bombastische Belgise Vlomse (of anti- Vlaamse) media, vond dat het hier in Belgieje veel beter is. Oenk?? Deze stelling zet vanzelfsprekend de deur wagewijd open voor misbruiken als bvb ongelijkheid (de walen mogen meer dan de Vlamingen), corruptie, onderdrukking, maar vooral ook naar geweld. Geweld is één van de meest logise en ergste gevolgen van dergelijk denkpatroon en van een dergelijke bestuursvorm.

    Wij geven een voorbeeld.

    De chaos in Rekkem: ‘Dit hebben we nog nooit meegemaakt’

    Er wordt een weg afgezet omdat er werken aan de gang zijn die gepland zijn door de overheid. Om de werknemers van de aannemer die de werken uitvoert te beschermen staan er verkeerstekens die de doorgang verbieden en wordt er een omleiding aangegeven.
    Vele Fransen vegen hun voeten aan dit verbod en banen zich toch een weg door de werken. De kommissaris van de politie vindt het niet nodig kordaat en ernstig op te treden tegen de overtreders "We kunnen toch iedereen niet op de bon slingeren die in deze de wet overtreed"??, is zijn reaktie. Om zijn werkvolk te beschermen zet de aannemer een vrachtwagen dwars over de baan. Gevolg agressie door de Fransen, immers zij rijden reeds dagen lang door deze hindernissen en het bestuur of de politie doet niets (ze kijkt toe en vind het goed) en dan komt er hier een aannemerke eens zeggen hoe het moet? Erop meppen ja ... wat denkt die aannemer wel? Het werkvolk moet maar opzij springen als wij voorbij rijden.
    Dit zijn de gevolgen, meneerke dat naar Amerika vertrekt, van inzichten zoals de uwe. De Vlomse media ziet dergelijke Belgise uitspraken natuurlijk wel zitten in plaats van je op de gevaren van misbruiken dienaangaande te wijzen.....

    Nog een voorbeeld:
    De kriminaliteit in Europa is in de periode 2007-2010 verder gedaald, maar in Belgieje blijft het aantal misdrijven stijgen.

    Saturnus voor de weekkroniek.

    Noot:
    Het is te zien aan de reklame op de Vlomse televies dat merken met Franstalige benamingen niet meer verkocht geraken. Immers .. Een goed produkt verkoopt zichzelf.

    27-08-2013 om 20:39 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-08-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    De Vlomse media heeft zichzelf nog maar eens overtroffen. Ze is er zowaar achtergekomen dat een kwart van alle werkzoekenden jongeren zijn. Of zij voor het tot stand komen van deze bevinding hulp gehad heeft van de slimme Walen of van buitenlanders is niet bekend. Wij vernamen van enkele ons land doorkruisende Nederlands, dat deze evolutie volkomen normaal was voor een land als België waar de economie zienderogen afneemt en waar men tegelijk de ouderen verplicht langer te werken. Ja, ook wij zijn niet van de slimsten ziet u.
    Niettegenstaande de bombastis aandoende "goed nieuws opvoeringen" van de alles behalve regerende regering "di rupo", gaan we achteruit en is er geen zicht op verbetering, ook al doet men eveneens Europees de laatste tijd alsof alles koek en ei is. Volgens de handelingen die wij zien bij de Belgisse bevolking en de daarbij horende besparingen die zij doorvoert op alles en nog wat, zou ons de juistheid van deze grabbelpraat zeer sterk verbazen.

    De slimme Leterme.
    Ik wil absoluut doorgaan op het werk dat ik doe ; deze uitspraak komt van Leterme u weet wel de man die vond dat de Walen te dom waren om Nederlands te leren. Wel deze man blijkt nu zelfs te dom om zijn taal deftig te gebruiken. Mr. Leterme, de walen zijn veel slimmer dan de Vlamingen en zeker dan de Vlaamse politisi. Nergens ter wereld laat een volk zich zo behandelen en op de kop zitten door een deel van de bevolking als de Vlamingen.
    De zet alsof hij zeer druk bezig is met het werk dat de huidige funksie die hij bekleed met zich meebrengt maakt duidelijk dat hij zichzelf een  opdoffer van jewelste wil besparen voor de enorme intelligensie en moed die hij aan de dag legde om zijn toenmalige kiezers te bedanken!


    Voor wie nuttig vindt: (Het merendeel van de Vlamingen heeft immers geen respekt voor de eigen taal...)
    Verbetering: Ik wil absoluut doorgaan met het werk dat ik nu doe.

    Saturnus, voor de weekkroniek.

    13-08-2013 om 09:40 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een geluk dat we wielrennen hadden...
    De overbodige en dus niets opbouwende Vlomse Media zijn er ondanks hun enorme inzet en maraton uitzendingen over het koningshuis en over de kroonoverdracht niet in geslaagd de echte Vlamingen te beroeren om deel te nemen aan deze Francofone bedoening. Eerlijk is eerlijk. Wanneer je ervan uitgaat dat je de zuidelijke burgers anders en beter moet behandelen dan de noordelijke dan moet je vroeg of laat een reaksie verwachten dienaangaande. Koningen die denken dat ze kunnen blaffen op een deel van de bevolking en zichzelf duidelijk de status geven Koning te zijn enkel van de Walen zijn het niet waard deze funksie gedaante te geven...

    Het is dan ook de rode draad doorheen onze Vlomse media dat men er zichzelf voortdurend moet wijs maken dat men nog belangrijk is, dat men het goed doet en dat men nog enige invloed heeft op de Vlaamse bevolking. Zelfs de Nederlandse Media hebben dit zielig aandoende gedoe door....

    Een andere bedenking die wij hadden in verband met de verschillende uitspraken van deze "Adellijke Lieden" is, - en daarmee stoppen we dan ook met deze koninklijke kwestie verder enige aandacht te geven; - is dus: Hoe ver moet je van de werkelijkheid verwijderd zijn en hoe verheven moet je je wel voelen als je zegt "Albert heeft een enorm drukke agenda, hij moet gaan eten met "zus", morgen moet hij gaan eten met "zo", dan moet hij naar een resepsie van "ginder" enz"...(Dat noemen deze lieden "werken" nota bene).  Of nog zoals Matilleke "Het zijn heel drukke dagen, we moeten naar een feest hier en we moeten gaan klinken ginder, en ik heb het zo druk met de kindjes".. Hoe denkt deze dame wel dat de gewone mensen die echt moeten gaan werken en niet moeten gaan klinken, geen babysit hebben of kunnen betalen, deze handelingen dag na dag wel voor mekaar krijgen?

    Ze zouden veel beter bedanken voor al deze dure etentjes en voor één keer eens al dit geld uitgeven aan een lekker maal voor de daklozen en armen in "Hun Koninkrijk" ... Jesus... wat een bekakte vertoning toch!

    Noot: Heeft U ook opgemerkt hoe slecht het Nederlands van de Phlip wel is. "umor" "oewaar"; Ik dacht echt dat hij het beter kon. Hij kan blijkbaar ook geen twee woorden na mekaar zeggen zonder deze (en dan nog moeilijk ook) af te lezen... foei


    Saturnus voor de weekkroniek.

    Rechtzetting : je kan dan toch wat leren van de Vlomse media; namelijk hoe het niet moet.
    In terzake gaf  Lieven Verstraete ons een mooi voorbeeld hiervan. Hij had het over een doorgewinterd iemand. Fout Verstraete zo moet het dus niet, het is : "een doorwinterd persoon".


    23-07-2013 om 15:33 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fermette ijskreem
    Fermette ijskreem

    De makers van IJskreem Fermette beweren dat de Belgen deze ijskreem aanduiden als de beste. Mij heeft niemand iets gevraagd. Dit is dus een grove leugen! Wij met onze familie kopen nooit produkten met Franstalige merknamen. Wij hebben dus nog nooit van ons leven  deze ijskreem geproefd. Wij kunnen dus van geen kanten bevestigen dat dit de beste ijskreem zou zijn. Men heeft dus geen enkele reden  om in onze naam dingen te zeggen die onwaar zijn en die men ons niet gevraagd heeft.


    jp voor de weekkroniek

    12-07-2013 om 22:24 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Tags:Fermette ijscreem
    >> Reageer (0)
    07-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vleugels of nederlands haat
    Vleugels

    Mijn vrouw kan het maar niet laten om tijdens reklameperjodes tussenin de films op de TV zenders te zappen. Zij weet presies hoelang deze reklame duurt en zo komt het dat ook ik noodgedwongen stukjes van één of andere Vlomse serie,
    gisteren was het Vleugels, opvang. Wat mij betreft eerder een programma om voor door de grond te zakken dan wel om met vleugels opgetild te worden.
    Deze serie is echt een bedoening voor debiele vloemingen. Vloemingen voor wie het TV toestel een zo ingewikkeld technologis monster is dat zij er maar niet aan uit geraken hoe ze het toestel moeten op een andere post afstellen.

    De serie Vleugels zelf:
    Er gaat tijdens dit arm stukje "Van kijkers pesten krijg je vleugels" zo goed als geen enkele zin voorbij zonder dat er een frans woord of een uit het frans (of beter Latijns dialekt) afgeleid woord in voorkomt.
    Waar je sommige mensen omwille van de macht die men heeft over hun inkomen toch al niet voor kan gebruiken... (En we weten, nietwaar Sien, dat niet elke werknemer de opgedrongen manier van denken en doen van de Vlomse media echt deelt.)
    Als er een taal is die beschermd moet worden "Vlomse Media verkrachters" dan is het wel het Nederlands en niet de taal van een ons hatend belgis koningshuis. Fijn niet, verschoning, Phijn niet?


    jp voor de weekkroniek.

    07-07-2013 om 23:50 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    Tags:Vleugels Vlaams hatend
    >> Reageer (0)
    05-07-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.QuickShare
    Sinds 9 - 6-2013  hadden we op onze pc's moeilijkheden met de snelheid ervan en het voortdurend opduiken van reklame-brouwserschermpjes. Na onderzoek stelden we vast dat deze opspringers afkomstig waren van een programma "QuickShare". (Coupons by QuickShare).

    Ons nazicht wees ook uit dat de installasiedatum van het programma overeenstemde met de installasie op onze pc's van een gratise filmafspeler die we via Softonic aan onze hardware hadden toevertrouwd. "Deze werkte echt uitstekend voor alle filextensies en wij hadden dan ook niet de minste achterdocht in dit verband"

    Nadat we de prog's van onze pc's via een herstelpunt (zie windows) (6-6-2013) opnieuw hadden teruggezet in een vorige konfigurasie was ook het programma met de opdringerige  opspringende reklamevenstertjes, weg.

    Het programma "QuickShare" is zeer gemakkelijk terug te vinden op je pc (zie hieronder) doch windows (7 in ons geval) slaagde er bij ons niet in om het programma via haar software te verwijderen.

    Start: > Konfigurasiescherm > Programma's en onderdelen.> selekteer QuickShare


    Saturnus voor weekkroniek

    05-07-2013 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:QuickShare
    >> Reageer (0)
    17-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Vlomse programma Royalty

    De uitzending "Royalty" op de Vlomse TV media was opnieuw een uitzending gemaakt voor onderdanige vloemingen en voor de gewaardeerde Walen. Walen waarbij voor de meerderheid het koningshuis best mag opgedoekt worden. Wanneer je dan hoort dat Filip het zou op prijs stellen dat hij een troonsbestijging zou kunnen krijgen zoals dit voor Willem Alexander van Nederland het geval was dan moet je je echt wel afvragen of deze mensen wel met de voeten op de grond staan en of zij over enig gezond verstand beschikken.
    De Walen zijn niet koningsgezind en de Vlamingen worden door het koningshuis behandeld als slaafjes en worden door de huidige koning afgeblaft....

    => Het Vloms NIEWSBLAD.BE

    Het is slecht gesteld met de "Vlomse gazetten" Nieuwblad.be gaat op zoek naar nieuws in franstalige kranten. De wetenschap "Belg blootgesteld aan kwik" werd gepubliseerd in de regionale krant "Le soir". 
    Oei... De waalse verslaggever werkt en de Vlomse ongeinspireerde, ruggeloze, manipulerende verslagmaker luiert ?

    JP voor de weekkroniek

    17-06-2013 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sukses of gewoon wederzijdse verplichting...
    Sukses of verplichting?

    Het is niet de eerste keer dat we vaststellen dat de Vlomse media ons met voorbeelden trachten wijs te maken dat het goed met ze gaat. Ook gisteren konden we tijdens het nieuws genieten van een dergelijk voorbeeld. Vlomse TV-series zouden sukses hebben in het buitenland... Helaas, driemaal helaas, dat ze verkocht worden in het buitenland en op buitenlandse zenders belanden is niet noodzakelijk een sukses. In hoeverre zijn deze verkopen en overeenkomsten geen wisselwerking van produkten van beide zijde? Deze bedenking laat een heel ander licht schijnen op de zaken. Een film die slechts 200000 kijkers trekt is bvb geen sukses. Een winkelier die bij jou af en toe iets komt kopen omdat jij als winkelier af en toe bij hem iets koopt lijkt veel meer op een soort van zedelijke verplichting dan op een suksesverkoop....



    jp voor de Weekkroniek

    11-06-2013 om 23:47 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Internet toch toegestaan...
    Internet toch toegestaan niettegenstaande de direksie dit liever zou verbieden...


    Ook bij mij in onze fabriek (Amerik.MultiN) werden er twee van elkaar gescheiden lijnen voor data transfert allerhande voorzien. Eén die is aangesloten op het internet en die voor de rest dient voor zeer algemene zaken, een andere interne lijn die volledig van het internet (en dus van de ander internet-pc) is gescheiden.

    Wij hadden ons al verschillende keren afgevraagd waarom de direksie het internet, dat zij had afgesloten voor het "lagere volk" waarvan alleen verwacht wordt dat ze werken en vooral dat ze niet denken, terug werd ingeschakeld. Verschillende keren liet de direksie nadien doorschemeren dat zij liever hadden dat dit internet opnieuw zou afgesloten worden. Men trachtte dit te doen door het gewoon uitschakelen van het internet via elke pc afzonderlijk. Nu snappen we waarom. Het ligt voor de hand dat zij naar alle waarschijnlijkheid van hogerhand dit internet niet mochten afsluiten en dat zelfs de toegang ertoe moest blijven bestaan. Wanneer de Belgise direksie echter elke pc afzonderlijk aanpakt kan ze zeggen dat de werknemers zelf  het internet afsloten.
    De werknemers hadden uiteraard rap door dat er nog steeds een verbinding bestond met het internet en dachten dat ze de direksie te slim af waren..... Niets was minderwaar....

    (Dit verklapt echter wel dat de Belgise direksie geen flauw benul had waarom er een internetverbinding moest blijven in alle afdelingen...Dat de lijnen moesten gescheiden zijn omwillle van de veiligheid, dat kon men hen wel verkopen.)

    DMP voor De Weekkroniek.



    Net zoals klokkenluider Snowden (Amerika) ons zegt zegden wij dit ook reeds in een verleden blogberichtje. Deze mensen zijn zo machtig dat "Als men je moet hebben men je zal hebben". Mensen geloven veel gemakkelijker instanties, overheden, rijke organisaties dan een enkeling met enkele vrienden. Vooral Vlamingen zullen zeer gemakkelijk hun medeburger ver-denken in plaats van gewoon na-te-denken...(Kijk maar hoe sommige Vlomse Media konstant op het eigen Vlaamse volk kakken. Samenwerking kennen ze niet. Zelfs in sommige Universiteiten slaat men liever mekaar om de oren in plaats van te trachten samen iets te bereiken. )

    Wij gaan waarschijnlijk ook hier naar middeleeuwse toestanden met vogelvrij verklaarden die ondergedoken zich zullen blijven verzetten en zich zullen inzetten voor het bestrijden van oneerlijkheid en voor een beter te vertrouwen samenleving....
    Hoopvol is in elk geval dat er jongeren zijn die alles op het spel zetten om deze praktijken aan het licht te brengen, vraag is wat de ouderen er zullen mee doen ...


    Noot : Wij beweren niet dat Amerika slechte bedoelingen heeft door dit te doen doch wel dat die kans bestaat. Ook anderen kunnen dergelijke programma's maken en toepassen. Ook anderen kunnen inbreken in dit Amerikaanse systeem (of hebben dit reeds gedaan). Mensen die er gewerkt hebben kunnen mogelijk info gebruiken, misbruiken enz.. Het is dus uit veiligheidsoverweging dat je je voorzorgen moet nemen.

    De Redactie De Weekkroniek.

    11-06-2013 om 10:06 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Franstalige reklame op Google.NL (2de taal in Nederland= Engels)
    Even het berichtje dat  jp vanmorgen plaatste aanvullen....

    Nu de geheime handelingen voor het verzamelen en kontroleren door Amerika, van alles wat je op het internet doet en schrijft, openbaar is gemaakt, even het onderstaande:

    Verschillende Amerikaanse bedrijven moeten van de grootschaligheid van dit kontrole- en dataverzamel-systeem door Amerika reeds langer op de hoogte zijn geweest. Wij zullen geen namen noemen maar deze bedrijven hebben de kompjuters die zij gebruiken voor interne data, systeembesturingen, interne nota's, apparatenbesturing en plc-sturingen volledig afgescheiden via interne servers van hun kompjuters die aangesloten zijn op het wereldwijd net. Ook de telefooninstallasies in deze bedrijven zijn afgesloten van het openbaar telefoonnet en worden gevoed via interne servers.

    Indien je zelf bezig bent met de ontwikkeling van nieuwe produkten, ideeen, programma's enz... is het dus aangeraden ook deze pc van het internet af te sluiten. Gebruik één bepaalde kompjuter om zelf info die je wil delen op het internet te zetten, of om er info af te halen. Doe met deze pc//'s niets anders dan dat.

    Vergeet ook niet dat men via programma's die in werking treden bij het klikken op één of andere internetlink men je hele pc en alles wat er mee in verbinding staat kan uitpluizen en zelfs kan besturen!

    Saturnus Voor De Weekkroniek

    Zoekmotor Google wisselen met  Ilse.nl


    Google verlies klanten... De laatste dagen wordt je ook via het startblad bij Google.nl (vanuit België aangevraagd) om de oren geslagen met reklame. Ware het niet dat er met regelmaat van de klok Franstalige reklame op ons afgevuurd wordt (niettegenstaande dat eenieder van ons Google.NL gebruikt) het zou ons niet zo zeer ergeren. Doch de keuze die we maken om in het Nederlands bedient te worden en de halsstarrige weigering van Google om hiermee rekening te houden tart alle verbeelding.
    Google zoekt dus naar private informasie die onze woonplaats aangeeft en stuurt vanuit die info reklame op ons af. Zij denkt te moeten handelen in naam van de klant en, de adresvraag google.nl die de klant eigenlijk wil, kan negeren. Over respekt gesproken.

    Wij schakelden met z'n allen over naar de zoekmotor Ilse.nl



    jp Voor de weekkroniek

    10-06-2013 om 21:42 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Franstalige reklame op google.nl
    >> Reageer (0)
    03-06-2013
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.En wat met het weekend werk. Heeft men daar begrip voor?
    En wat met het weekend werk. Heeft men daar begrip voor?

    Er is nog een reaktie binnengelopen op het onbeschaamd handelen van de bazen ten opzichte van de arbeiders. Een man schrijft ons dat het net zo vergaat als in het onderstaand artikel wat weekeind werk aangaat. Men wil dat de fabriek blijft draaien tijdens de weekeinden, feestdagen en tijdens het verlof maar o wee, werken tijdens het weekeind? Nee dat is niets voor de omhooggevallen klasse. Laat dat maar over aan de "ARBEIDERS". Maar o, vreugde, wat een schijnheiligheid, het geld dat ter tegemoedkoming wordt betaald voor de weekeindprestasie van de arbeiders, dat willen zij wel.  Op welke manier ze het in bepaalde fabrieken klaargespeeld hebben om deze bonus op te strijken? Via de direktie (een beheer dat jaloers is op z'n werkvolk! Hoe bestaat het!) werd er goedgekeurd om aan de bedienden (dag personeel) maaltijdcheks uit te betalen.
    Meestal komen dergelijke dingen aan het licht door verspreking of door verkeerd gezonden tekstjes (email). Dit laatste was ook het geval (pas na een jaar weliswaar) in de fabriek waar onze schrijver werkte.
    Men heeft dan uit schaamte ook maaltijdcheks toegekend aan de arbeiders. Je mag eens raden naar de waarde van de cheks die deze door deze bende werd berekend. Juist, de helft van wat ze zichzelf toe eigenden zonder er enige prestasie aan vast te knopen. Als toemaatje voor de erkentelijheid ten opzichte van de inzet hieromtrent van de arbeiders werd dat bedrag dan nog niet eens van bij de eerste uitreiking betaald maar in schijven die per jaar verhogen. Om de kloof die er in dergelijke misselijk makende fabriekjes bestaat nog maar een duidelijk onder de neus van de arbeiders te wrijven.

    Het besluit van onze schrijver: En wij zouden respekt  moeten tonen? Uit eigen beweging langer blijven werken? Wij zouden fier moeten zijn over onze fabriek? Wij weten wel beter... en dan staat men verwonderd te huichelen dat de jongeren niet meer in ploegen wil werken...

    Voor de regeerders, die net als de media, moedwillig of niet, de echte oorzaken blijven omzeilen, blijft er dan maar één manier over en dat is: de mensen dwingen om deze vernederingen te blijven ondergaan.


    Saturnus voor de weekkroniek.

    03-06-2013 om 11:21 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:weekend werk
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!