Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    04-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportief Vlaanderen

    Wat een sportief volkje die Vloemingen me un belgisch vlagske...

    Karl Vannieuwkerke kreeg het afgelopen weekend een paar keer de vraag van enkele tv-kijkers waarom hij niet direkt naar de Ronde van Frankrijk (De Toer) kon vertrekken.
    Maw. De Belgskes uit het EK en het verder voetbal intereseerd hen niet meer... Over voetbalfans gesproken, hoe on-sportief!

    De media blaast dit gewone infovraagje weer maar eens op en doet alsof Jan en alleman in Vlaanderen zich deze vraag stelt. Foei! Net zoals ze de supporters van de Belgische voetbalploeg op een verkeerd been zetten met bombastische uitspraken die ver van de realiteit stonden, zo ook trachten ze nu hetzelfde te doen met de ronde van Frankrijk. Uit de weg iedereen, hier komen de Vloemingskes.... (Je weet wel dat volkje dat strompelt over zijn eigen taal en dan maar zoveel mogelijk frans gebruikt. Bonsoir allemaal)
    Manipulatie allom! En dat (de vrt) noemt zich neuraal! En dat zou zich inzetten voor ALLE kijkers!
    Moesten er niet zoveel ouderen kijken die niet weten hoe ze hun tv moeten op een andere zender zetten (zoals mijn moeder oa) dan zouden de kijkcijfers lang niet zijn wat ze nu zijn.
    De jeugd hebben ze geenszins mee. Ze spreken hun taal niet. Op alle vlakken staat de vrt op dit gebied achter (*) achter. Ook het dialekt dat de vrt gebruikt in hun uitzendingen, in bvb tuis staat ver af van de taal van de jongeren.
    Arm vleundere...

    (*) Wordt dagelijks bewezen door de domme vragen die Ben Crrrrabbé stelt en duidelijk maken dat het grootste deel van de aktieve bevolking niet weet wat er op de vrt gebeurt, laat staan welke programmas er gegeven worden.

    Ook van het dialekt waar mee hij tot de deelnemers (ongevraagd) spreekt krijgt hij van de meeste van hen geen respons, echt zielig...

    04-07-2016 om 09:37 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:ben crabbé Sportieve vlaamingen
    >> Reageer (0)
    09-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cote d'or, schweppes unibet : daar is deur

    Voor degenen die het nog niet merkten, de laatste tijd zien we praktisch uitsluitend reclame met Franse benamingen op het Vlaamse scherm. Niet nieuwe maar reeds gekende produkten.

    Ze zoeken daarmee Vlaamse centen te kunnen binnen rijven, want dat lukt me dunky de laatste tijd niet meer, hun Franstalige produkten doen het blijkbaar niet goed, waarom anders moet men er voortduren reklame voor maken?

    Cote d'or (kottodoor) (het betere chokolade produkt is Callebaut) probeert nu zelfs dubbelzinnig en sluw hun produkt te verkopen alsof de naam die ze het gaven een Nederlandse naam zou zijn.

    Niets is minder waar uiteraard, he cote d'or? Fruit laten uitspeken in de reklame op z'n Vlaams alsof het zo bedoeld zou zijn. Heel het ettiket is gewoon Franstalig en het feit dat fruit en "fruit" in beide talen hetzelfde wordt geschreven wordt hoovaardig en sluw gebruikt om de Nederlandstaligen te strikken. Het moet dus wel zeer deftig slecht gaan met de verkoop in vlaanderen van Cote d'or produkten.

    Bij mij liggen ze buiten.

    Onlangs moesten we een beslissing nemen of we tonissteiner citroen zouden gaan halen in de drankcentrale (omdat colruyt enkel nog appelsien verkoopt) of dat we schweppes zouden kopen. We lieten de taalvriendelijkheid beslissen. Scheppes geeft er de voorkeur aan volgens hun etiket om in Walllonie te verkopen, tonissteiner daaren tegen in Vlaanderen. We gaan dus eerst langs bij de drankcentrale en rijden nadien door naar onze vertrouwde colruyt.  What did you expect?

    09-06-2016 om 00:50 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.unibet

    Wat een domme reklame.

    Eerst dacht ik dat we te doen hadden met een bende babbelwijven.

    In de laatste reklame "stunt" zien we echte kinderen aan het werk

    Wat een kinderachtige vertoning... unibet

    09-06-2016 om 00:23 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joepie, met z'n allen de afgrond in, Frankrijk achterna...

    Dat de Walen ijverig bezig zijn het land België, u weet wel het land dat "ZIJ graag zien en waar "zij fier op zijn",  om zeep helpen is al lang geen geheim meer.
    Dat ook Vlaanderen mee de afgrond ingaat is hiervan een logisch gevolg, maar is in tegenstelling tot wat men in vlaanderen denkt niet de schuld van de Walen maar van de vlamingen zelf.
    Zij zijn het die niet aan eenzelfde zeel willen trekken en zichzelf willen beschermen tegen de ongebreidelde grofheid van het rode walonië. Ieder weet dat het noorden en het zuiden niet bij elkaar horen en er volledig tegengestelde stellingen worden ingenomen.
    De domme vloeming is echter te ruggegraatloos om hiertegen iets te doen en volgt enkele hoog van de toren blazende kleine lichtjes die ons land net zoals de Walen kapot maken.

    Alles in België zit vast, de administratie, het verkeer, de samenwerking, en ga zo maar door. Probeer maar eens een bedrijf op te richten of erger nog uit te breiden. Je bent gekist en begraven tegen de tijd dat je een antwoord krijgt.
    Probeer eens zonder moeilijkheden op je werk te geraken. Probeer eens nieuwe systemen uit te werken zonder dat de valbonden, die zelf niets doen om werk te scheppen, zich komen baas maken in uw bedrijf.
    De Walen jagen bedrijven weg uit ons land en dus ook uit vlaanderen. Dit laatste kan alleen dan zij de hulp van de vloemingen zelf zoals reeds gezegd.

    We weten allen maar al te goed hoe het systeem werkt. De grotere bedrijven geven werk aan de kleinere, het geheel geeft werk aan de ambtenaren. Gaan de grote bedrijven weg dan sterven de kleintjes en dooft de overheidsadministratie.
    Dank u wel Waalse vakbonden en dank u wel vloemingen om hieraan mee te werken.

    Splits de zaken en de staking zal rap over zijn en problemen zullen stoppen.
    Laat de staking daarentegen zegevieren, dan is de kans groot dat niet alleen de regering uiteindelijk valt maar dat we binnen de kortste keren weer met een sosialistische of half kommunistische regering zitten en dat de domme vloeming de extravagante uitgaven die de Walen dan zullen maken MOGEN betalen.

    Dom achterlijk vloenderen. Start maar met Merci en ca va en d'accord te repeteren gijle zei goe bezig. Wa? Gijle zei goe bezig. Jullie hebben jullie al goed laten voorbereiden door de vrt met deze taalagressie.

    27-05-2016 om 09:20 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Domme vlaming
    >> Reageer (0)
    17-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beledigen staatshoofden.

    Iemand die de eigen bevolking uitmoord, vervolgd of beledigd maw iemand die zijn staat niet regeert als een goede huisvader kan in onze westerse beschaving niet beschouwd worden als een staatshoofd, wel als een machtswellusteling, of onverantwoordelijke die in wat het beheren van een land of staat, daar niet op zijn plaats zit.

    Dus de wet op het beledigen van staatshoofden kan op een dergelijk persoon gewoonweg niet van toepassing zijn.

    Een dergelijk peroon kan zich niet op deze wet beroepen.

    17-05-2016 om 16:36 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Boxy's

    Neerslachtig nieuws:
    --------------------------------------------
    Het beroerde gebroerte "de Boxy's" heeft ook de weg naar het geldpotje gevonden. Ze krijgen ook de kans om de Vlamingen te vervelen met een TV-programma!

    Mijn pop-up restaurant (uitgeproken zoals je brusselse "rand" uitspreekt)

    Hoe zullen we eens een opdienster belachelijk maken... (of was het omgekeerd?)


    ebbde gij nu zjust goord wa die zei?


    Dit was het taal niveau waarop de Boxy's trachtten een opdienster uit het programma "Mijn pop-up resaurant" belachelijk te maken omdat ze "flan" op z'n Nederlands uitsprak!
    Zelf kunnen ze duidelijk geen deftige zin in het nederlands uitstoten, laat staan een deftige zin opbouwen en dat zit zich druk te maken over iemand die eigenlijk geen fout maakt.
    Mijne heren, hebben jullie nog niet opgemerkt hoe men in de franse taal  elk vreemd woord omzet naar de eigen taalklanken. Zijn jullie dan echt zo onwetend over een taal die jullie verdedigen alsof het de uwe was?
    Sommigen slagen er zelfs in de eigennaam "Van Gendt" respectloos te vertalen in "De Gand" aub.

    Maw.heel diep gaan deze poverello's duidelijk niet.
    En dan hebben we het niet eens over het klein burgelijk en kinderachtig gedrag dat ze uitstalden toen Josje (oud-k3ster) binnenkwam. Sjonge...

    Wat kan je aan interessants verwachten als dit duo blaaskaken een programma gaat maken?
    Tonen hoe je een volle kin kweekt en een gezellig buikje?


    07-04-2016 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Boxy's, Pop-up restaurant, boxy brothers
    >> Reageer (0)
    05-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wanneer gaat men Bjôrn Soenens buitenwippen bij de door de belastingbetaler gefinansierde VRT.

    Opnieuw wordt ons land (en vooral de Vlamingen weeral!) belachelijk gemaakt in het buitenland. Deze keer dank zij de door onze Vlomse Politiekers gesteunde Soenens.

    De verslaggeving bij het "VRT journaal", het tv-nieuws dus, wordt als een grove leugen beschouwd in het buitenland. De berichtgeving en de beelden die de buitenlandse verslaggevers maken zijn gewoonweg tegengesteld aan wat Soenens ons laat zien. Deze man is niet in staat een waarheidsgetrouw beeld te maken van de situatie en beliegt en bedriegt de hem (door de politiekers gedwongen) betalende Vlamingen.

    Hoe kan de Vlaamse regering een dergelijk man in het zadel houden? Hoe bestaat het in Gods naam? Wie beschermd deze schadebrenger?

    05-04-2016 om 10:49 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mayor of Brussels hates the citizens oof the Nord.

    When is this major of Brussels going to step down?

    He is not capable to run a multilanguage city.

    Due to his hate agains the "Vlamingen" (60% of the Belgian population) he blocks the reformation of the police forces so that they finely can work much more efficient, and that the blocking of different actions by him can be stopped.

    What an a...

    05-04-2016 om 00:32 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-03-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Een nog luider antwoord...

    Makkik mijnen davinshikode herleggen?

    gepast antwoord : Makkik op u bakkes toekken?

    25-03-2016 om 23:45 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    19-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bondige definitie Canvas

    Canvas : definisie :

    Als er geen geweldadige film wordt uitgezonden zodat de Vloeming gewoon kan worden aan geweld en dit als normaal gaat beschouwen, dan wordt er één of andere Franstalige dokumenteire uitgezonden zodat de domme Vloeming z'n plaats kent en z'n plicht verstaat.

    Besluit

    De Dolle ruggeloze Vloeming zegt gedwee zijn bedriegers na,  dat Canvas de "Betere Vlomse" zender is.

    19-10-2015 om 22:06 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Veerle Baetens

    Vitaya: de politieserrie met Veerle Baetens is beneden alle pijl, lomp, ook weinig realistisch.

    In werkelijkheid zijn dit mensen die goed met elkaar moeten overeenkomen. Immers deze mensen moeten honderd ten honderd op elkaar kunnen rekenen dit is primordiaal bvb voor hun veiligheid.

    Iemand die echt zo zijn/haar werk zou doen, wordt met plezier tegen- en buitengewerkt. Dat is de realiteit en daar zijn bewijzen van.

    Ook bij het taalgebruik kan een groot vraagteken geplaatst worden. We leven niet meer in de jaren 50 he!

    Besluit:

    Dit is een laag bij de gronds reklamesoap voor de promotie van sigareten, bah...

    (De makers noemen dit een realiteitssaop)

    De werkelijkheid is dat in alle openbare gebouwen niet meer mag gerookt worden... een realiteitssoap, laat ons niet lachen...

    08-10-2015 om 23:12 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Piens AA GENT Obsene gebaren en andere supporters pesten en lastig vallen hoort bij AA Gent

    Frieten, bier, blik gooien naar andere supporters moet kunnen ... obsene en geweldadige gebaren maken is OK  bij AA Gent....

    Volgens Piens van voetbalclub AA Gent hoort een dergelijk wansmakelijk gedrag bij het AA Gents voetbal. "Ik begrijp dat kinderen daar angstig van worden. Anderzijds hoort het natuurlijk ook bij voetbal" zo sprak hij deze "voetbal"-toestanden goed....

    08-10-2015 om 10:26 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Piens wansmaak deel van voetbal
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Achterlijke voorbijgestreefde VRT

    Op het nieuws van de VRT:

    De vrt en haar beheerders: plat, belust op sex en geweld. Een programma dat enorm sukses heeft en waar de deelnemers niet uitgelachen en uitgescholden worden vinden zij niet normaal. In het nieuws hoorden we immers over "The best bakery" contest "Zij hebben met dit programma een enrom sukses "ONDANKS HET FEIT DAT MEN ER VRIENDELIJK DOET".

    Heb je van je leven, beseffen zij dan nog altijd niet dat dit programma zoveel sukses heeft net OMDAT men er vriendelijk omgaat met iedereen.

    En dan dat weerbericht waar tot vervelens toe "en nu met z'n allen naar "THUIS" kijken. Frank z'n taalgebruik was vroeger duizend keer warmer en rijker. Nu is ook hij verplicht om uitsluiten arriveren en passeren te gebruiken.

    Thuis: Een serie waar men niet de minste rekening houd met het feit dat er jonge kinderen naar kijken. Denk maar aan een aktrisse als Ann Pira en akteur Daan Hugeart : uitspraken als "bakes" "z'n klooten afsnij je" en dergelijke wansmakelijke taal zijn dagelijkse  k o t s.

    Akkoord, men is bij de VRT VERPLICHT om dit jargon aan te houden. Denk maar aan Joy Anna Thielemans en Moora Vander Veken die verklaarden dat zij verplicht waren om zo te praten en dat dit een groot verschil was met wat ze deden bij ketnet!

    Eerst leert men onze kleine kinderen deftig praten, daarna doen ze alles aan om onze kinderen weer een nivo lager te duwen, huichelaars!

    08-10-2015 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-10-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Reclame op youtube

    RECLAME OP YOUTUBE

    Ik woon in Vlaanderen waar als taal het Nederlands (Dutch) geldt.

    Telkens wanneer ik surf op youtube krijg je als eerste taal het Frans voorgeschoteld als er vooraf reclame wordt gegeven. Wanneer je "terug" klikt, want je wil uiteraard in je eigen taal bediend worden, en je maakt opnieuw de keuze voor dezelfde clip krijg je de reklame in je eigen taal of je krijgt geen reclame en de discriminatie start later opnieuw.

    Je kan je al voor stellen hoe we op deze reklame reageren! We Hate You! Decause You discriminate Us! Wij zullen niets kopen van jullie, normaal toch, niet? Hoe zou je zelf reageren? Al eens aan gedacht?

    04-10-2015 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:RECLAME, OP, YOUTUBE
    >> Reageer (0)
    30-09-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Belgische milieu deskundigen: schuldig

    Belgische milieu deskundigen even schuldig als Volkswagen:

    Zij zeggen immers : WE WISTEN HET

    Deden zij iets tegen deze bedriegelijke praktijken : Nee

    Dus : SCHULDIG!

    30-09-2015 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPRITE

    Frisdrankleveranciers die in hun relame onze taal verkrachten vliegen wij als een RRRRRaket voorbij!

    16-08-2015 om 23:35 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een vuile ronde van Frankrijk

    De vuilste wielertoer ooit......

    Niet alleen door het ahoe- en boe- geroep en urine gooiende Fransoozen maar ook door toedoen van ongemanierde platte luidruchtige kut- nederlanders die geen ogenblik onbenut lieten om allerlei vuiligheid naar de hoofden en in de verblijven van het team Froome te gooien, is dit één van de lelijkste onsportieve oneerlijke, laag bij de grondse niet te genieten wielertoer ooit geworden. Van enige sportiviteit was er geen sprake. Ook de media deden hevig en alles behalve neutraal mee.
    Soms kreeg je zelfs de indruk dat het falen van enige bescherming van de renners aan de aankomstlijn met opzet was opgezet opdat er toch maar een gek zou zijn die zou trachten Froome van z'n fiets te duwen. Wat een wansmakelijk spetakel en wat een afknapper voor de sport. En wat een belachelijke verslaggeving op de eigen vrt.

    Trouwens wordt het geen tijd dat de vrt net zoals bvb rusthuizen en sommige andere openbare verenigingen, met vrijwilligers zou beginnen te werken. Voor de taal hebben we Vuyts en zijn trawanten niet nodig. Dus vrijwilligers inlassen kan alleen maar als positief ervaren worden. Er zijn genoeg mensen te vinden die heel wat meer over de wielersport kennen deze twee zeveraars en die dit gratis, voor niks zouden willen doen.. Het zou een gelegenheid zijn om eens een andere wind te doen waaien. Men kan afwisselen tussen verschillende vrijwilligers en bovendien zouden er veel minder trukken gebruikt worden om de openbare opinie te beinvloeden.


    Net zoals de vrt het zonder omroepsters kan kan de vrt de spotverslaggevers vervangen door degelijke vrijwilligers. Wat een besparing niet alleen financieel maar ook moreel.

    27-07-2015 om 00:27 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Vuiste ronde van Frankijk ooit
    >> Reageer (0)
    06-07-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Reklame:

    Sprite : alleen voor Antwairpse sprekerts, de rest kan de pot op.

    Bedankt Sprite om de keuze voor mijn frisdranken zo gemakkelijk te maken.

    Sprite  RECLAME

    reklame sprite : niet dialect sprekers kunnen de pot op

    06-07-2015 om 22:13 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Sprite RECLAME reklame sprite niet dialect sprekers kunnen de pot op
    >> Reageer (0)
    22-06-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.vlomse politiekers en hun verwezenlijkingen

    Leve the vlomse politiekers en hun verwezenlijkingen

    Hun laag bij de gronds gedrag is beschamelijk.
    Ze gaan letterlijk plat op de buik van zattigheid en gedragen zich als ongedierte.
    Het is duidelijk dat je de meerderheid van deze politieke kliek kan bestempelen als inkompetent.
    Hun aanwezigheid biedt niet de minste steun aan de projekten die door minderheidsgemeenschappen op touw gezet worden.
    Veeleer brengen hun aksies en vertoningen ernstige schade toe aan het imago van deze verschillende organisaties.
    Veel verder dan zich eens enkele dagen goed te laten gaan en te rollebollen gaat hun interesse niet.
    De organisatoren ondergaan gedwee elke vertoning, immers steungelden betaald door de belastingbetaler worden door deze kliek beheerd.
    Stoot hen dus niet voor de borst!
    Zoals het grofheid en onwellevendheid betaamt voelen het grootste deel van deze politiekers en hun handlangers zich te belangrijk om de deelnemers van de projecten zelfs eventjes goeiedag  te wensen en even met hen van gedachten te wisselen.

    Vloemingen, wat een plat ruggeloos volkje.

    22-06-2015 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-05-2015
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Unibet :: jezus wat een negatievisme!

    11-05-2015 om 23:09 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!