750 gr. aardappelen 400 gr. rundergehakt 1 ui 1 knoflookteentje 500 gr. paksoi 2 tl kerriepoeder 100 gr. geraspte kaas
---------------------------------------------- Schil de aardappelen, snijd ze in plakjes en kook ze in een pan met een beetje
water en zout 5 minuten. Laat ze uitlekken. Pel de ui en het knoflookteentje en
snipper deze. Maak de paksoi schoon en snijd ze in reepjes. Verhit de boter in
een pan en bak hierin het gehakt rul. Voeg dan de ui, knoflook, zout, peper en
kerriepoeder toe en bak dit een paar minuten. Voeg dan de paksoi toe en bak dit
enkele minuten mee. Vet een ovenschaal in en schep hierin het gehakt-paksoi
mengsel en verdeel de aardappelschijfjes hierover. Bestrooi de schotel met
geraspte kaas en zet deze 15 minuten in een voorverwarmde oven van 180 graden.