1 kg aardappelen nootmuskaat 1 dl melk 450 gr. rundergehakt 3 eieren 50 gr. geraspte kaas paneermeel
------------------------------------------
Leg de spinazie in een ovenschaal en laat deze ontdooien. Schil de aardappelen,
was ze en kook ze in een pan met een beetje water en zout gaar. Breng in een
steelpan water aan de kook en kook hierin 10 minuten de eieren. Laat ze
schrikken onder de koude kraan, pel ze en snijd ze in plakjes. Verhit wat boter
in een pan en bak hierin het gehakt rul. Schep het gehakt door de ontdooide
spinazie, leg dan de plakjes ei erop en strooi dan de geraspte kaas erover. Giet
de aardappelen af, stamp ze fijn en roer er de melk, peper en nootmuskaat door.
Schep de aardappelpuree als bovenste laag in de ovenschaal, strooi er paneermeel
over en leg hier en daar een klontje boter. Zet de schaal 20 minuten in een
voorverwarmde oven van 200 graden.