Inhoud blog
  • HET ZIJN ZOTTEN die WERKEN .
  • IK LEEF NOG.
  • De VERHEERLIJKING van een dode.
  • DE DRANG OM TE OVERLEVEN .
  • Op BEDEVAART naar de tandarts.
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    er is leven na de dood
    ervaring met het zielen rijk
    28-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAAIEN in de MUZIEKWERELD.

    In de show wereld zit het vol met haaien, haaien die geen respect hebben voor de artiesten maar wel voor wat ze kunnen opbrengen,want alles draait om het GELD.
    Ze MISBRUIKEN JONGE ONERVAREN ARTIESTEN en daar kan ik volmondig over meespreken.

    Ik heb het nu over een musicus welke zich Gaillard noemt en momenteel alom bekend  is voor zijn 

    " innerlijk musiceren ", dat wil zeggen je eventueel zonder zang voelt waarover het liedje gaat.
    Op 16 jarige leeftijd in 1987,legde hij examen af voor componist en auteur bij SABAM.
    Even later kreeg hij bericht dat hij voor beiden geslaagd was,de jongste ooit geweest.

    Van toen af,als volwaardig lid van SABAM,stuurde hij het ene lied na het andere om deze vast te leggen.

    Via een telefoon kregen wij te horen dat Micha Marah " Gailliard " aan het zoeken was, naar aanleiding van een nummer van hem dat hoog scoorde op de Franstalige radio met " MON REVE EN BLEU " ,waarvan Micha vernam dat " Gaillard "zowel de componist als de arrangeur was van dat lied.

    Ze bleef aandringen dat ze uit de VLAAMSE muziek wilde stappen en de Ierse toer op wilde gaan.

    Gezien Gaillard enkel muziek maakt waar er een ziel in zit en eerst haar stem bijschaafde,was hij akkoord en vond het eerder een uitdaging.

    Als onbezorgde jongeling moest Gaillard in de Ierse tradities duiken,want Micha wou eerst met oude Ierse nummers starten  waarbij dan wel nog arrangementen moesten gemaakt worden..
    Een uitdaging dat hem tevens uitputte,want hij leefde zich in de Ierse tragedie,speelde met de Ierse slag gitaar en alle instrumenten wat eigen is aan dat land.

    Wij stelden ons later wel de vraag waarom Micha voor haar traditionals GEEN IERSE ARRANGEUR AANSTELDE , want ze had toch een relatie met een Ier ?

    Daar kwamen we later pas achter, want dergelijke mannen moet ze natuurlijk flink betalen en zo'n jongen gast kon ze helemaal als toen nog bekende radio en t.v. zijnde madam misbruiken.
    Ik was er bij als ze hem zei :" ik kan iemand maken en breken,zo'n macht heb ik in de muziekwereld ".

    En na de zoveelste meer dan 100 jaar oude liedjes te arrangeren werd er besloten om composities van Gaillard op de volgende c.d. te plaatsen, want hij werd het moe om telkens in andermans leven te stappen en had zelf inspiratie genoeg om het Iers te doen lijken en trouwens hij had al in die stijl nummers liggen met de oorspronkelijke titels bij SABAM beveiligd naar zijn gewoonte.

    En toen kwam de kat uit de mouw dat ze voor al dat werk wat hij al gepresteerd had , eveneens het opleiden van de band en partituren uitschrijven enz.,want Micha stelde het allemaal maar uit en beloofde telkens maar als alle nummers op de schijf zouden staan dat ze hem dan zou betalen.

    " Gaillard" werd ondertussen op de hoogte gebracht dat MICHA NIET TE VERTROUWEN WAS en hij beter voor al die maanden werken al zijn vergoeding moest opeisen en die persoon sprak uit ervaring.Dat was John Terra.

    En zo begonnen de poppen aan het dansen.Gaillard weigerde ZIJN nummers aan haar af te staan,want eerst wou hij voor al de gepresteerde werken betaald worden,of dacht Micha dat hij enkel van muziek maken kon leven  of van zijn ouders ?

    Nu kwam de ware FEEKS naar boven,haar MASKER was afgevallen.
    Ze bedreigde hem langst alle kanten, pleegde valsheid in geschriften,kwam met een wasmand vol met leugens af en...juist...het werd een rechtzaak.
    Valsheid in geschriften was dat zij onder de naam van haar aanhouder, Isy Mc.Cormack liet aanmanen, omdat hij zogezegd de muziekwerken had verricht terwijl hij GEEN NOOT kent of enig instrument kan spelen.
    En hiervan was SABAM op de hoogte maar speelde het spelletje mee met Micha Marah.
    Dat was toen al het eerste vermoeden dat artiesten bij SABAM geen waarde hebben en NIET beschermt zijn tegenover de GROOTHEDEN als muziekuitgevers en de MACHTIGEN in de show wereld.

    Men kan het vergelijken met de Vlamingen die ook maar tweederangs of zelfs derderangs volkeren zijn.Eerst de Walen, dan de Moslims en dan....wij misschien.

    Dus een rechtzaak,John Terra was toen bezig met een Zweedse zangeres en vroeg aan Micha de gegevens van Gaillard om eveneens voor zijn liedje de arrangementen te doen en kreeg als antwoord,nog voor de aanvang van de rechtzaak: " Daar blijf ja van af,hij is van MIJ. "

    Dan toch via,via kwam hij Gaillard tegen en werd op de hoogte gebracht dat hij een advocaat zocht die op de hoogte was van de muziekale rechten.
    En ja,zijn tekstschrijver van " liefde is een kaartspel,mr. GIJBELS adviseerde John Terra als een GOEDE advocaat."

    Goed,hij volgde zijn advies op,maar kreeg gauw door dat deze toch liever Micha in bescherming nam,want zij zat toch met Vlaamse artiesten die best een tekstschrijver zoals hij nodig had.

    Het jojo spel kon beginnen.Gaillard moest telkens maar bewijzen dat de advocaat van Micha,
    Peter Marx, de vuile was van Micha moest wit wassen met alle middelen die ze maar konden verzinnen en geloof me,LAGER kon Micha en haar advocaat niet meer vallen.

    Het was vechten tegen de DUIVEL en nog steeds geen steun van SABAM uit.
    Wat wil je,die gaan hun zwaar begaande fout NIET TOEGEVEN, maar ze vergeten dat we alles op papier hebben en ze later een dikke blunder hebben gedaan welke we konden gebruiken op de Rechtzaak.

    Gaillard nam een andere advocaat onder de arm,een persoon die NIETS met de showbis te maken had en waar hij zich goed bij voelde, in tegenstelling met de arrogante mr. Gijbels.

    En ja,in hoger beroep in Brussel is Micha financiëel ZWAAR AFGESTRAFT, het veelvoudige als het factuurke was van Gaillard plus haar DURE ADVOCAAT.

    En nu is er weer iets aan de hand met een uitgever die blijkbaar geen uitgever bleek te zijn,maar Gaillard deze vertrouwde omdat toch Kate Rayn, Hadise en nog andere bekenden in zijn stal zaten.
    Ik zeg zaten,want ze hebben gelukkig tijdig lont geroken en men gaat niet weg als men het er goed heeft.
    In dit geval dan staat Gaillard er niet alleen voor.

    Alweer BOERENBEDROG en alweer SABAM , waaronder Johan Verminnen mee de kar spant.
    Weer is de artiest ZERO en huichelt Johan mee met de valse schijn van een uitgever.

    Het gaat nu om nummers welke op de cd staan van Kate Rayn en die in de winkels zijn uitgebracht zonder de toestemming van de GEESTELIJKE VADER ( componist ) zoals men dat noemt.

    Nu beticht Johan Verminnen Gaillard dat hij zijn nummers zonder uitgever heeft vastgelegd.
    Is Johan nu zo DOM dat hij niet beseft dat de componist eigenaar is en blijft van zijn liedjes en men voor alles en nog wat diens toestemming moet vragen ?

    Ik kan er niets aan doen,maar ik geloof niet dat Verminnen een componist is van zijn liedjes,anders hoort hij dat te weten.
    Dus,nog maar een duiveltje bij, een schijnheiligaard tot het bot,maar hij zal zijn straf ook nog wel krijgen .
    De WAARHEID IS STERKER DAN DE LEUGEN en dat alles zal nog wel een staart krijgen,te beginnen met Micha Marah en SABAM.

    Dit proces verwacht de advocaat van Gaillard dat het nog maanden kan duren alvorens ze aan de beurt zijn,maar in elk geval wordt dit een delicatesse voor de media en een waarschuwing voor jonge artiesten dat ze niet in een valkuil terecht komen.

    Men mag niet liegen of laster uitkramen,maar wel volgens Gods gebod,indien men meent de waarheid te moeten zeggen om bescherming te bieden aan anderen MOET men dat uitbrengen,anders is men medeplichtig aan het KWAAD.
    Ziezo,bij deze heb ik Hem gediend. 

      

    28-07-2008 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    04-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VALSE SCHIJN IN DE MUZIEKWERELD.

    Een aantal artiesten die stilaan in het vergeethoekje geraken hebben VLAPO opgericht.

    Hun doel is om de Vlaamse muziekstijlen meer aandacht te doen krijgen in de media.

    Micha Marah ( Alda Leppens ) en John Terra zitten samen in het bestuur, terwijl ze voorheen KAT en HOND waren,met andere woorden,elkaars bloed konden drinken.

    Wel, dat wordt dan lachen geblazen.

    En wie heeft weer het woord namens alle VLAPO leden ?

    Juist,Micha Marah.

    Breed uitgevoerd in de boekjes, kranten en de Vlaamse T.V., u zal het wel gezien of gelezen hebben.

    Jawel,ze willen, net zoals Johan Verminnen voor SABAM de artiesten in BESCHERMING nemen en EISEN dat het Vlaams lied ( Nederlandstalig ) meer aan bod komt in de media.

    Maar staat hun verstand dan op nul en zijn ze zo naïef dat geen enkel van de leden zich even de vraag stelt " waarom liederen van ons buurland zoals Nederland, hun liedjes wel grijs worden gedraaid op onze Vlaamse zenders en in hun moedertaal dan nog wel ?"

    Heel eenvoudig.
    Ze hebben betere liedjes en teksten die het oor streelt en aanzet het plaatje te kopen.

    Het ongeloofwaardige van Micha Marah is dan wel dat ze in de jaren 90 het Vlaamse lied zelf de rug heeft toegekeerd om in het Iers te gaan zingen en dat mede ondersteund door haar Ierse bijzit, die voor Micha vrouw en kinderen heeft achter gelaten;
    Maar kom,dat is nu niet terzaken. 

    Het toppunt vooral is dat de tekstschrijver van " liefde is een kaartspel " gezongen door Lise Del Bo
    in het Euro Songfestival,lang geleden, onze advocaat WAS,meester Gijbels,die toen voor onze zoon TEGEN de advocaat van Micha Marah moest pleiten.
    Hij stond op de foto van t.v. één links bovenaan herkenbaar door zijn haardracht idem hetzelfde als Herman Van Veen,zo een beetje als PIPO de Clown.

    En dat bedoel ik met die valse schijn in de showwereld.
    Als het in hun eigen belang is gaan ze verzoend hand in hand en is heel die opzet mislukt, dan kunnen ze elkaar weer afschieten.
    Dan krijgt de nijd, jaloezie en het onrecht weer de bovenhand,is het niet Johan Verminnen ?
    Ik weet waarover ik praat,genoeg bewijzen hierover en dit zijn geen onwaarheden of laster.

    Volgende week verder waartoe die rechtzaak met Micha Marah ( en wat nu ook gaat gebeuren met Johan Verminnen en SABAM )  
    Ik moet eerst alles nog een beetje op een rijtje zetten om het niet ingewikkeld te maken.
    Mijn dank voor uw geduld

     

    04-07-2008 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    03-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROOMS,CHRISTEN of ONGELOVIG zijn is ieders recht.

    PASC@L magazine wordt spannender en spannender, daar kan geen enkel "weekblad" met merendeel roddel er tegenaan.Bravo aan al de medewerkers.

    Vele vijftigplussers noemen zich katholiek omdat ze daarin zijn grootgebracht.

    Juist,wie zich katholiek noemt zijn kerkgangers en volgen de Roomse kerk waarbij niet God maar de Paus als gezaghebber staat, ondanks de vele blunders begaan in het verleden en heden.

    Alweer komt er een stenen beeld van Damiaan welke Heilig ( VOLMAAKT ) verklaart wordt.

    Dus,de goedgelovige katholieken verwachten dat een stenen beeld mirakels kan doen zoals het beeld van Maria in Lourdes.

    De Roomse kerk negeert Gods woord welke ik meermaals herhaal en dat is :" wee zij die beelden door de mens gemaakt of ontworpen zijn aanbidden...zij plegen afgoderij en vereren de duivel..."

    Zolang als er beelden zijn in de kerk kan men niet spreken over GODS Huis maar over een museum of  SATANS  huis.

    Ik ben Christen met hart en ziel en volg de RELIGIE ZONDER KERK zoals ik al in mijn vorig blog geschreven heb op 17 februari 2006, dus ik ben NIET katholiek.

    Dan zij die niet geloven en men deze mensen vroeger " heiden " noemden, maar toch waardig hun best deden om een zo goed en rechtvaardig mogelijk leven te leiden, hebben zonder het zelf te beseffen , de RELIGIE in zich.
    Dus,onbewust zijn ze toch nog GODS kinderen.
    Zo'n mensen hebben de bezieling van een Christen en staan meestal veel hoger in Godsvrucht als de wekelijke kerkgangers die schijnheilig elke zondag voor ieders ogen te communie gaan.

    Het wordt tijd dat de Roomse kerk eens met de waarheid naar boven komt in plaats van het volk te misleiden om zo de MACHT te kunnen blijven handhaven.

    De apostelen hadden vroeger toch ook een vrouw en kinderen;
    's Morgens werkten ze voor den brode en in de namiddag gingen ze met Jezus op het pad.

    Het is niet alleen de Vlaamse regering die ons van alles tracht wijs te maken, maar ook de geestelijke leiders van eender welk geloof zoals de Roomse,Jehova,de Islam en weet ik veel wat nog allemaal.

    Ik hou me bij het Christen zijn en dat omvat automatisch de Heilige Drievuldigheid,dus daar doe ik niets verkeerd mee  en ik voel me daar heel goed bij.


    03-07-2008 om 14:22 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    02-07-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ANGST VOOR DE TOEKOMST.

    Vandaag, 02/07/08 las ik in de krant dat enkel Duitsland en België angst hebben voor de toekomst.

    Vele reacties op dat artikel was van ongeloof en belachelijk, waarvan ik de indruk heb dat deze optimistische lezersbrieven,ofwel geen kinderen hebben,laat staan kleinkinderen en een dikke spaarvarken hebben.
    Logisch dat zo'n mensen zich geen zorgen hoeven te maken.

    Natuurlijk moeten we niet zwartgallig zijn, dat bederft onze gemoedsrust.
    Toegegeven,ik was er ook van overtuigd dat de eeuwen van slaafse onderdanigheid voorbij was, maar, is het heden dan zo overweldigend ?

    Het is gemakkelijk praten voor zij die niets tekort komen, zich niets moeten aantrekken van de stijgende prijzen met betrekking op de noden waar iedere mens behoefte aan heeft.

    Ik denk vooral aan gezinnen waarvan vader of moeder hardwerkende mensen zijn, maar hun maandloon niet in evenredigheid is om in waarde te overleven.

    Of mag de gewone mens geen huisje en tuintje hebben ?

    En ja,ik besef maar al ter goed dat er volkeren zijn die dolgraag met ons zouden willen ruilen, maar wij niet met hun.

    Maar wie kan ons kwalijk nemen dat we in zo'n levensstijl opgegroeid zijn ?

    En toch voelen wij de onvrede en kommer, de spanningen onderling en het ongenoegen in de Lamme Goedzakken van onze Vlaamse regering.

    Daarom maak ik me wijs dat deze eeuw de eeuw is om de strijd weer op te pakken en onze welverdiende rechten weer op te eisen.

    Het moet gedaan zijn met die vriendjespolitiek, gedaan met ons uit te zuigen ten gunste van een gemeenschap die niet de onze is.

    Gedaan met de onkundige OPPERHOOFDEN die zich geen fluit aantrekken hoe het met ons volk gesteld is, maar enkel eigen belangen nastreven.

    We willen eenvoudig BEKWAME leiders met een hart voor het welzijn van ons land en volk.

    Ik heb maar één wens, en dat is dat onze kinderen en kleinkinderen trots zullen zijn dat wij samen met zielsgenoten de poort naar een betere toekomst geopend hebben,met of zonder geweld.

    Met elkaar in gemeenschap leven kan enkel als we met elkaar kunnen praten, ons goed voelen in elkaars aanwezigheid en vooral het vertrouwen in onze medemens weer laten blijken.

    Soms denk ik echt dat ik een klein beetje van lotje getikt ben en moet ik mezelf wijsmaken dat elke generatie beangstigend was naar de toekomst gericht.

    En toch is er reden om bezorgd te zijn,dat hoor ik elke dag terug met vertrouwelingen.

    In mijn geest komt er een opzwelling van woede en maak dan automatisch een vuist welke uitschiet naar de ene of andere minister.

    Gewoon een blauw oog slaan of een paar gebroken tanden als bewijs dat ze dat verdient hebben .

    Voldaan sta ik dan terug met mijn twee benen op de grond beseffend dat het maar een op hol geslagen fantasie was.

    Maar wie weet zal het ooit werkelijkheid worden want...tot nu toe hoor ik nog tot het sterke strijdvaardig geslacht zoals nog vele senioren.
    Ja,lach maar...het is u gegund. 

    Voldaan sta ik dan terug met mijn twee benen op de grond beseffend dat het maar een op hol geslagen fantasie was.

    In elk geval zijn er een massa senioren,welke ik geregeld een bezoekje breng, nog van het sterke geslacht en dat moet behouden blijven later bij de vogende generatie. 
    We werken er aan zolang we nog bij volle verstand mogen leven.

    02-07-2008 om 17:12 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-06-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vervolg Johan Verminnen II

    In PASC@L nr. 8, mocht ik, tot mijn grote verbazing lezen over Johan Verminnen.
    Eerlijk gezegd,ik kon de muren oplopen.

    Vandaar nogmaals mijn ongenoegen als gevolg van mijn vorige blogs,welke ik u op het einde zal mede delen indien u deze nog niet gelezen hebt.

    De WOLF in SCHAPENVACHT bluft over zijn dubbel carrière,waaronder hij als bestuurder van SABAM en zijn loopbaan als zanger.

    Maar kom,het gaat nu over dat hij als afgevaardigde bestuurder van SABAM zetelt.

    Men kan Johan plaatsen bij de politiekers,die ook rookwolken uit hun nek blazen,maar NIET bekwaam zijn en er dan ook niets van terecht brengen;

    En dan heeft die WOLF ook nog het lef om in het artikel anderen het advies te geven zoals, ik citeer hem "...een goed leven hebben en ANDEREN nooit SCHADEN ..."

    Als er één is die door zijn onbezonnenheid en onkunde heeft schade gebracht dan is hij het.

    Johan heeft geen enkel gevoel voor ware natuurtalenten en heeft enkel voeling voor ZIJN belangen en dat zijn de UITGEVERS ( zij die zorgen dat de CD's en de boeken in de winkels komen ).
    Johan is te dom om te helpen donderen en kent geen fluit van de wetten en regels van SABAM,en zo'n mannen zitten dan in het bestuur.

    Als volgende schreef hij ons zwart op wit op papier, ik citeer hem:
    " Een auteur of componist mag enkel zijn of haar werken vastleggen bij SABAM mits eerst met een UITGEVER onderhandeld te hebben "

    SABAM zelf begrijpt de uitspraak van Johan Verminnen niet en zeggen zelf dat de auteur alle rechten heeft om zijn werken vast te leggen, gezien deze de GEESTELIJKE VADER  is van de werken.

    Maar kom,het zal hem een zorg wezen dat jonge artiesten in de showwereld misleid en bedrogen worden door de alom gekende haaien,die het toch zogezegd goed met je menen.

    Om zijn vriend,een medebestuurder te behagen en om in de raad goed over te komen, heeft hij muziekwerken van Kate Rayn voor 1 jaar de rechten hiervan geblokkeerd en doet hij,ondanks het verstreken termijn nog verder met het plegen van BROODROOF .

    Het is ondertussen een RECHTZAAK geworden waarbij SABAM als Johan Verminnen daarin betrokken zullen worden.

    Verder bid ik de Heer voor gerechtigheid en hoop dat de dochter van Verminnen " Paulin ",eveneens door haaien omringt wordt in haar toekomstig leven.

    Het is niet omdat men een B.V. is dat diens kinderen meer waard zijn dan andermans kind, dat is duidelijk en we zullen dan wel zien wat een soort vader hij dan is.

    Zijn succes met " laat de deurwaarders maar komen..." zal waarheid worden, want ze zullen inderdaad voor zijn deur staan om een dagvaarding te laten betekenen.

    Genoeg is genoeg met al dat MACHTMISBRUIK en ik blijf bij mijn standpunt, waarvan we ook bewijzen hebben dat we de rechtzaak TEGEN Micha Marah ( Alda Leppens ) gewonnen hebben.

    Johan en Micha zijn bezeten van een duivelse ziel waarbij zij een GEVAAR vormen voor de jongeren.

    Ter herinnering:
    SABAM in OPSPRAAK   13/11/2007
    JOHAN VERMINNEN     30/11/2007

    Ik hou mijn hart vast voor alle nieuwkomers in de muziekwereld. 

    11-06-2008 om 15:55 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen songfestival meer.

    Eurovisiesongfestival kan men geen liedjesfestival meer noemen zoals het ooit was.

    Het is meer een circus vertoning geworden waarbij men tracht te zingen,al dan niet met de juiste toon.

    Dat ze het voortaan maar Eurovisiefestival noemen, want het gaat voort meer om de show,hoe je er uit ziet, de kunstgrepen er bij en om ter bloots, de vrouwen bedoel ik hier mee.

    Door heel die show worden we afgeleid van de valse noten en...natuurlijk zit er een vuil luchtje aan, maar dat wisten we al.

    Alle gebeurtenissen op Europees gebied is een politieke zaak geworden en de puntentelling kunnen we niet meer nagaan of deze wel correct was.

    Het Oostblok alweer aan de winnende hand waar men later niets meer van hoort.

    De gouden tijd van spanning in de hoop dat ons verkozen lied zou winnen is voorbij.

    Rivalen worden al meteen uitgeschakeld en daarmee is het mooie liedje UIT.

    Waarom kan het niet meer zoals vroeger en laat het Oostblok dan toch voor wat ze zijn.

    In elk geval,de landen die bewust niet meededen zijn de verstandigste geweest.

    Een beetje zelfrespect en respect voor de kandidaten zou ons land meer sieren dan de artiesten in de leeuwenkooi te gooien.
    Maar kom,voor velen zal het bij een droom blijven die niet uitkomt.

    Jammer voor al die moeite,het verloren geld en de val van " vreugde naar verdriet " plus de onverbiddelijke reacties van de pers krijgen ze dan ook nog naar hun hoofd geslingerd.

    Schone liedjes duren niet lang en ik begin het nog te geloven ook.

      

    25-05-2008 om 15:02 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET LIET MIJ NIET LOS.
    Het gaat over onze nieuwe buren in een zakenpand,waarvan deze mensen al de elfde eigenaars zijn in nog geen 20 jaar,maar dat zal men hun niet verteld hebben.
    Maar kom,daar gaat het niet over.

    Een Indisch koppel hebben dat pand gekocht met de bedoeling Indisch afhaal eten op te starten.

    Uiteindelijk,na maanden geen beweging te zien ( ik zit op bureel langst de straatkant ), kwam er toch actie, en werd de winkel ( wat oorspronkelijk 20 jaar geleden een beenhouwerij was en de laatste eigenaar er een computerzaak uitbaatte )een beetje heringericht.

    Volgens onze overbuur ( een tank station ), welke toch moeizaam wegens hun gebrekkig Nederlands al contact had met dat koppeltje, zou er een wijziging zijn en het pand een " nachtwinkel " worden.
    Een hele ommezwaai, maar kom,geen probleem op dat gebied,maar wel om andere zaken,waarin ik weinig geloof hecht aan heel dat verhaal.

    Ze komen zogezegd uit Hasselt en dat verklaart dan hun iets gebrekkig Nederlands dat door hun accent dan weer onverstaanbaar is.
    Dan van de andere kant hebben ze buiten hun 5 jarig dochterje, welke wel hier aanwezig is, nog een pasgeborene van enkele maanden oud in India achter galaten wegens de koude in ons land en zou het nu ,deze zomer overkomen. 

    Wel allemaal wat vreemd,maar misschien is dat hun mentaliteit en is hun oudste dochtertje daar ook geboren;
    Maar wat me het meeste opvalt is ( als ik nog op bureel zit ) dat het kleine meisje om 11 uur 's avonds nog buiten aan het fietsen is zonder toezicht terwijl haar vader misschien in de winkel bezig is.
    Maar kom,dat kan mijn zorg niet wezen, maar het leidde me wel telkens af door haar luidruchtig vermaak.

    Dan,afgelopen zaterdag, zat ik heerlijk genietend buiten rond 21 uur, om mijn verhitting van de dag af te koelen,tot ik een hevig hysterisch gehuil van een kind hoorde dat door merg en been ging.

    Gezien er geen enkel kind of kleinkind in de omgeving woonde dacht ik wel dat het om ons nieuw klein buurmeisje moest zijn.

    Ik dacht,ze is misschien verkeerd van haar spiksplinternieuwe glijbaan op de grond terecht gekomen of een tuimel gedaan van haar eveneens splinternieuwe schommel.

    Daar dat geschreeuw niet ophield rende ik naar boven om vanuit onze slaapkamer te zien dat het wel degelijk om dat kind ging.
    En ja hoor,gezien nog het klare licht van het zomerse uur, zag ik haar angstig staan trillen en gillend met haar armpjes slaan en maar " NEEN " knikte met haar hoofdje dat duidelijk maakte dat ze iets weigerde.

    Een mannenstem,waarvan ik meende dat het de vader moest zijn riep al even hard met herhaaldelijke krachtige stem " Mona...Mona...Mona...."
    Gezien ik alleen maar mannenstemmen hoorde vroeg ik me af waar dan de moeder kon zijn.

    De zondag ochtend,me klaarmakend voor naar de bakker te gaan,keek ik naar buiten,want heel dat voorval zat me toch nog een beetje dwars.
    Ik schrok me een aap,want haar speeltuig was weg en geen kind te bespeuren.

    En dan pas drong het door me heen dat ik de moeder niet meer gezien had in de loop van de week.
    Ik maakte mezelf wijs dat ze naar India was om haar baby op te halen.

    Tot mijn verbazing werd de nachtwinkel ook een dag winkel, dus 24 uur op 24 uur open.
    Maar van dat meisje was niets te bespeuren,noch op straat en noch in de tuin.
    Die mannen zal dan wel familie geweest zijn dacht ik maar.
    Vroeger ging ik ook geregeld voor enkele dagen bij mijn ooms logeren,alleen,ik ging er graag naar toe en bij Mona leek het dan toch andersom te zijn.

    Vandaag dinsdag,omstreeks 10 uur, zag ik het meisje uit vaders auto stappen en eveneens werd haar
    " jongensfietsje "( met een buis ) uit het koffer gehaald.
    En zonder eerst naar binnen te lopen croste ze meteen de straat op.

    Dus, ze was toch weggeweest,dan wel tegen haar zin en ik had me onnodig ongerust gemaakt.
    Maar wat wil je. Men leest zo al bijna elke week van die verschrikkingen over misbruikte kinderen als door vreemden en familie.
    Logisch dat het op den duur in je hoofd begint te spoken.

    Neen,die kleine Mona gaat mij niet meer liggen hebben.
    Als ze ooit zo nog eens tekeer gaat zet ik mijn koptelefoon op en hou ik me er buiten.
    Mijn man heeft een groot scherm voor mijn computer geplaatst, zodat ik niet meer onnodig afgeleid wordt.

    En zo wordt een mens beetje bij beetje onverschillig,hoe kan het anders ?

    13-05-2008 om 15:38 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ONNOZELE KINDEREN.
    Dat de politiekers " ONNOZELLE KINDEREN " zijn is geen nieuws maar beschamend.
    Zij kunnen zich in de meest onmogelijke bochten wringen om leugens en bedrog om te schakelen naar waarheid en recht.
    Maar kom,daar zijn het " advocaten " voor.

    Nu lezen wij in de krant over het gesjoemel en valsheid in geschriften, en ja,ik heb het over onze politieker Chevalier.
    Maar dat niet alleen,hij at ook nog eens van 2 walletjes en daar kan ik een beetje inkomen,want,ocharme,ze verdienen toch zo weinig,die sukkels.

    Maar de klucht is dan wel weer " De Gucht ",vriend en mede VLDer van die arme sukkel Chevalier,die...ongeloofwaardig...niets,maar dan ook niets afwist van de vuile praktijken en bedrog welke zijne vriend pleegde.
    Vriendjes politiek zoals men dat noemt en advocaten die elkaar begrijpen hoe ze hun zakken kunnen vullen.
    Het geeft duidelijk aan dat ze een onderlinge afspraak hadden zoals wel meer gebeurd..

    Alle laffe Vlaamse politiekers zitten in een mesthoop en wie gaat ze uit de stank halen ?
    Ik niet,onder geen enkel geval,maar misschien Albert II,wie weet.

    Ik heb mijne buik er van vol,van al die komedianten verdorie nog aan toe.
    Als dat zo voort blijft duren gaat het van kwaad naar erger.
    Zij,de " duivelse machten "mogen alles en wij mogen niets,zelfs niet onze rechten opeisen voor de toekomst van onze kleinkinderen.
    Het zal en moet ooit weer veranderen,maar zolang dat niet gebeurd vertrouw ik ze voor geen cent en zijn ze geen respect waardig, die "VOLKSVERRADERS ".

    Wij,nietszeggende hardwerkende slaven zouden voor heel wat minder de handboeien rond onze polsen gebonden krijgen en in hechtenis gebracht worden.

    Wij zijn nu eenmaal geen politiekers die de steun verdienen van partijgenoten

    Onze leiders vallen van het ene schandaal naar het andere,om daar heel trots op te zijn.
    En ja,bij onze buurlanden zijn wij, Vlamingen, het naïefste volk van alle volkeren,deftig uitgedrukt om niet te moeten zeggen " SULLEN ".

    12-05-2008 om 16:06 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AL GORE AFGEFLOTEN.

    Hip...hip..HOERA.
    Ik las vandaag in Het Belang Van Limburg dat de natuur zich terug heeft aangepast in de normale omstandigheden.
    De maand April is zoals deze hoort te zijn en de zwaluwen en allerlei vogels en planten zijn in hun verwachte toestand,dus,niets aan de hand.
    Paniek gezaaid voor niets, het volk in de zakken gezeten voor niets,ons een schuldgevoel opgelegd voor niets enz.
    Goed,we zijn hierdoor dan wel tot bezinning gekomen,het hele story heeft ons wel tot nadenken gebracht en dat is het enige pluspunt.

    De ophefmaker Al Gore met zijn NEP film is AFGEFLOTEN en dat doet me deugd,want in heel die onzin heb ik niet geloofd en dat was duidelijk te lezen in mijn blog onder KLIMAATHYSTERIE.

    En wat nu met onze politiekers ?
    Hun verdriet moet ontzettent groot zijn dat de NATUUR hun in de maling genomen heeft en dat ze domweg Al Gore, die fameuze oplichter geloofden inplaats zich eerst te laten informeren door Weerkundige Wetenschappers die heel die hysterie als " boeren bedrog " verklaarden maar eerder geloofden dat het een politieke zet was.

    Ziezo, onze aardbol heeft de mens en terecht, goed liggen gehad,die grapjas van een Moederaarde.

    Dat is dan al een geruststelling voor de toekomst en ....ja, spijtig voor de volgelingen van Jehova...hoe gaan ze dit nu verklaren ?

    In elk geval ben ik de Heer dankbaar dat wij ongesraft blijven...we zijn nog goed van inborst...wij houden ons geloof in ere...en..vooral...in het bijzonder...wij vereren liever GEEN Goden dan ons te bezondigen aan VALSE Goden...we blijven ons religie der voorouders trouw en plegen geen VOLKSVERRAAD, dat doen de politiekers al genoeg.

    Mijn dag kan niet meer stuk...

    09-05-2008 om 15:31 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HET GAAT GOED ...
    We horen het onze politiekers zeggen: " het gaan goed in ons land " terwijl ze u niet durven aankijken.
    Ogen verraden de ziel en geven aan of men de waarheid spreekt of liegt.

    Wel,dan enkele bewijzen in hoe een paradijs wij leven, en u bent gerustgesteld.

    1/ Dagelijkse verkeersargessie door heethoofden die menen dat de weg alleen voor hun is. 

    2/ Het hedendaagse onveilig gevoel op trein,tram en bus,maar voor de rest gaat alles goed.

    3/ Deuren,ramen en garage dicht grendelen en 's avonds het liefst niet meer uit wandelen gaan.

    4/ Jonge criminelen weer vrij wegens overvolle gevangenissen, dus,ze kunnen weer aan de slag gaan.

    5/ Stewards moeten onveiligheid in ziekenhuizen tegengaan en dat was vroeger anders.

    6/ De eisen van de allochtonen worden telkens maar ingewilligd met alle nodige middelen in de vorm van subsidie en andere.Maar onze Vlaamse zielen staan voor alles op de wachtlijst.

    7/ 140.000 € voor drugpreventie in scholen en voor welke scholen zou dat zijn ?

    8/ Leerkrachten zijn voortaan de ondergeschikten geworden van een bepaald soort jongeren.

    9/ Het kruis van Christus alom verdwenen wegens een relgie dat niet de onze is.

    10/ Landverraad, volksverraad, geloofsverraad dat als een tijdbom onder de volkeren heerst, maar het gaat goed in ons land dank zij de multiculturele aanwezigheid die ons natuurlijk zijn verstoort,maar dat zal de regering een worst wezen.

    En dan de armoede onder onze mensen, want voor hun is er geen geld meer en geen oplossing.
    En dan vraag ik me af hoe het met de Walen gesteld is, want hun leiders moeten we met spijt in het hart toegeven,zij staan wel meer achter hun volk.
    Zij hebben de zorgen maar van 1 staat en wij van 2 erkende staten,Vlaaderen en de Walen,met een derde staat  in het vooruitzicht en dat is deze van de Mohammed volgelingen, wacht maar,dat zal geen 10 jaar meer duren en de Vlaamse slavernij is weer in voege.

    Ik krijg de indruk dat alles om de zoveel eeuwen zich herhaald,maar neen,laat ons niet van de wijs brengen.
    Met ons allen een ééndracht maken en voortaan op de juiste partij stemmen,de partij VOOR eigen volk en dan zullen we wel zien of ze woord houden of we verhuizen met ze'n allen naar de Walen en dat de Franstaligen dan maar terug opschuiven naar Frankrijk,maar hun leiders mogen blijven.
    Over een " HEILIG " ( volmaakt ) land gezongen.

    Maar het toppunt is dat de " hoogheden " ons willen opdringen om wat vriendelijker tegen elkaar te zijn,naar elkaar wuiven en lachen.
    Dat de " wereldverbeteraars " zoals De Gucht en andere diplomaten dat maar gaan doen in de landen waar ze elkaar afmaken,want hun BEMOEIZUCHT gaat tot het uiterste en ondertussen blijven wij met de pakken zitten.
    Maar voor hoelang nog ? 

    08-05-2008 om 13:31 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VERBODEN TE LEVEN.
    Ziezo, ons verbieden te leven zou beter zijn in plaats van ons vol te proppen met wat we niet meer mogen doen of laten.

    Allen die PASC@L van deze maand gelezen hebben,zullen even verwonderd geweest zijn over het feit, dat wetenschappers nu beweren dat wijn de hersenen doet krimpen.

    Dan snap ik niet dat Jezus op een bruiloftfeest,het tekort aan wijn aanvulde en apostel Petrus juist aanspoorde om liever een wijntje te drinken voor de gemoedrust inplaats van heel de dag water te drinken.

    En de pastoors dan in hun gouden tijd toen de kerk nog volliep, die dronken al van 's morgens op hun nuchtere maag wijn en 's avonds tijdens het lof nog maar eens een slok, om dan maar niet te vergeten de achtereenvolgende ZONDAGMISSEN waarbij ik me goed kan voorstellen dat de fles op was.

    En dan wijlen mijn vader,hij dronk elke dag zijn wijntje,want hij noemde dat genot zijn dagelijkse
    " vitaminen ".
    Zijn geheugen heeft hem NOOIT in de steek gelaten, want tot de laatste dag van zijn leven kende hij nog de verzen van zijn Latijnse schoolopleiding, welke hij trots geregeld opzegde aan onze zonen.

    Maar ook ik lust graag een wijntje en tot heden herinner ik me elk detail van mijn kleutertijd in het pensionaat tot alle belevenissen in het heden.

    Kom me nu niet vertellen dat de WETENSCHAPPERS geen wijn drinken terwijl ze een spannend boek lezen, hetzij over de hersenen of andere zaken die ons zouden moeten verontrusten.

    Dan wordt ons ook nog maar een keer duidelijk gemaakt dat vis en vlees eten met bepaalde groenten,zoals ajuinen, ook beter vermeden kunnen worden, omdat we bij het uitademen en een windje laten het GIF van CO2 uitstoten.

    Ik begin mij stilaan een crimineel te voelen, die de oorzaak is van alle smerigheid in Gods Hemelrijk en dat de " engelen" me verwensen en geen zin meer hebben om in hun stoffelijk wederkeren in een waas van stank mij nog dienen als " beschermengel ".

    Ach ja,de duivels voelen zich heerlijk thuis in die onfrisse geur wat het milieu weergeeft en zij zullen wel massaal rondom ons fladderen.Voor hun is het een festijn,daar zijn geen twijfels over.

    En om dan nog maar eens om een bericht uit de krant aan te halen,wat ook al weer geen goed nieuws blijkt te zijn is...hou je vast...dat computers slecht zijn voor de hersenen, omdat deze een vervanger is geworden voor persoonlijke contacten.
    De computer is er tevens de oorzaak van dat hierdoor er een wijziging in ons gedrag ontstaat enz..enz.
    en hierdoor zijn we vatbaar voor ALSHEIMER.

    Waar komen nu plotseling al die wetenschappers vandaan en waarom zitten ze nu met ze'n allen te spinnen op de hersenen ?
    Denken die nu echt dat we de straat niet meer opkomen en monddood zijn tegenover onze medemens,onze buren,kennissen,familie en ieder die ons pad kruist ?

    Dat ze maar eens een lijstje opmaken wat we wel nog mogen...oei...dat zullen nog maar een paar regeltjes zijn zeker ?

    Ik zal het u maar kortaf voorspellen: " VERBODEN TE LEVEN " en we weten wat ons te doen staat.

    Binnenkort lopen we allen als een mummie rond met een lang grauwig gezicht vol afkeer, omdat we nog ronddwalen op deze aardbol zonder te genieten van de heerlijkeheden des levens.

    Ik denk dat God onze Schepper niet tevreden zal zijn voor zoveel ondankbaarheid en gelijk heeft HIJ.

    02-05-2008 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    08-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DISCRIMINATIE ?

    Weten jullie waarom Marokkanen veel gemakkelijker een woning kunnen kopen dan de Belgische werkende mens ? ( en ik stel me hierbij ook de vraag hoe het zit met de Turken, Indiërs enz., want blijkbaar, toch in onze buurt,zijn ze ook al eigenaars van meerdere panden en dan nog winkel-zaken )

    Ziehier de uitleg :

    Een geïmigreerde Marrokaan ( die nog altijd zijn dubbele nationaliteit bewaart ), kan via de bank van Marokko een huis kopen op ZIJN naam.

    Hoe gaan ze tewerk.
    Het gebouw wordt gekocht door de BANK in MAROKKO en blijft diens eigendom voor ALTIJD.

    Maar hier komt het: de koper, altijd een MAN, mag voor altijd in het huis blijven wonen, gevolgd door een erfgenaam, een MANNELIJKE naruurlijk en zo verder .

    Maar, we gaan verder.
    Ze betalen aan de bank ( of ze nu werken of niet ) 150 € per maand voor een aankoopsom van
    +/- 150.000 €.

    Maar,nadat ze het huis door de bank hebben laten kopen, mogen ze ingeval van meerdere kamers of een appartement, deze verhuren aan +/- 500 € per maand ( vermenigvuldigd met ...) en blijven 150 € terug betalen aan de bank.

    Geen kadaster,geen taxen,geen belastingen want: HET GEBOUW IS EIGENDOM VAN DE BANK.

    Na enkele jaren hebben ze zo'n winst gemaakt dat ze een eigen gebouw op hun naam kunnen kopen en CASH betalen !

    En, voor het welk ze nog geen belastingen betalen want :
    ZE HEBBEN GEEN WERK, ZE KRIJGEN MINDER KANSEN ENZ.ENZ.
    Het zijn toch arme sukkelaars.

    Elke MAN mag deze operatie uitvoeren één keer en vanaf zijn meerderjarigheid, dus 18 jaar .
    Nu begrijpen jullie misschien beter waarom ze zoveel mogelijk ZONEN willen verwekken ?
    Ooit gehoord van een sneeuwbaleffect ?

    Hele straten zijn al Marokkaans en het breidt zich steeds maar uit.

    Maar dit is nog niet alles.
    Ze stempellen praktisch allemaal, ontvangen kinderbijslag voor hun hele rits kinderen ( die ook rijk gaan worden door dit systeem) , betalen dus geen belastingen en gaan het verdiende geld uitgeven in hun land van herkomst.

    Hebt u nog vragen waarom ze met BMW's en Mercedessen rijden terwijl wij het moeilijk hebben ons Peugeot'tje af te betalen ?

    Dan moet je ook weten dat een alleenstaande moeder met 2 kinderen,die hard werkt, GEEN LENING KAN KRIJGEN om een klein appartementje te kopen want....ze verdient niet genoeg.

    Dus mijn beste bloggers, moeten wij nog toleranter worden en mogen wij niet voor onze rechten opkomen ?

    Dit heb ik van een betrouwbaar persoon door gekregen waarvan de auteur L. Delien is, dus geen sprookjes - of een fictie verhaal maar de waarheid.

    En denk er aan,binnenkort allemaal netjes jullie belastingsbrief invullen, want owee...ge wordt gepakt en zwaar gestraft als je toch een klein beetje voor eigen welzijn wilt foefelen.

    ARABELGICA is in wording dank zij onze regering die van ons een derderang burger maakt.
    Maar kom,dat heb ik al in een vorig blok geschreven, maar dit moest van me af,dit hoort iedereen te weten.
    Jammer dat geen enkel journalist dit waagt om er mee naar buiten te komen of is het de MACHT die hun dat verbied ?

    Ons bloggers kunnen ze daarin niet remmen,we horen gelukkig nog tot een TAAI geslacht die ze niet meer kunnen omvormen naar hun wil, amen en uit.

     

    08-04-2008 om 19:46 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ENQUÊTES BOERENBEDROG.
    Ik trap daar niet in dat de enquêtes,gedaan door de pers en T.V. met de waarheid stroken.

    Het is lachen geblazen dat Verhofstadt, na 8 jaar er een puinhoop van gemaakt heeft, en ondanks alles nu aan de top staat van de meest geliefde en vertrouwde politieke leider is geworden en dan nog gekozen door het volk.

    Als hij de voorbije 8 jaar werkelijk zo goed was geweest had hij zich al die moeite kunnen sparen om een sprookjesboek te schrijven,tenzij het de bedoeling was voor zijn nageslacht om aan te tonen hoe geweldig hij wel was.
    Maar neen,het gratis boek had een andere opzet en die kennen we al een ruime tijd.

    Bij mij komt hij niet meer geloofswaardig over en het zou me niet verbazen dat hij achter die enquête schuilt mede ineen geflanst met zijn beste vriend Albert II en zijn meelopers,zijn hielenlikkers van bepaalde anti-Vlaamse kranten en T.V.

    Ze zullen daar wel cijfers opgeplakt hebben die niet te controleren zijn.

    En zo is het bijna met alles dat ze ons een rad voor de ogen draaien, ons misleiden en feiten van andere partijen misbruiken.

    Denkt de media nu echt dat wij geen eigen mening hebben en wij noodgedwongen hun advies nodig hebben ?

    Dat ze dat maar vergeten.
    Maar gelukkig kunnen wij via het internet de Nederlandse kranten volgen en T.V.,die toch dichter staan bij hun volk en de waarheden niet zo omzeilen of hun visie onder dwang opleggen,want dat pikken de Nederlanders niet.

    En dan bepaalde zangwedstrijden op T.V.is al van tevoren georkestreerd, besproken wie MOET winnen en de rest kan u raden.
    Al die stemmen via de telefoon of sms berichten kunnen we eveneens niet nagaan,zelf al komt daar een deurwaarder aan te pas die daarvoor goed betaald wordt om het spelletje mee te spelen.

    En voor de rest doen alle kandidaten gratis mee en worden voor joker gezet met als pluspunt hoge kijkcijfers,want daar gaat het allemaal om,het moet opbrengen.

    Als voorbeeld Sandrine. Zij mocht niet winnen voor het Euro Songfestival omdat zij anders niet meer in aanmerking kwam als omroepster van " één ", dus allemaal een doorgestoken kaart.

    Enquêtes ,cijfers,winnaars en verliezers,dat zal ik zelf wel uitmaken of het spel eerlijk gespeeld wordt,tenzij men bedrogen wil worden...en daar heb ik mijn twijfels aan...daar heeft niemand een boodschap aan.
    Nog een prettige dag verder....en hopelijk tot nog eens. 

    16-03-2008 om 16:19 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    12-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.POLITIEK verlof.
    Verhofstadt gaat 1 jaar POLITIEK VERLOF nemen,en laat zijn BOA'S ( Slangen ) thuis,maar hij zegt er niet bij dat hij " zonder wedde " gaat, dus, wat kunnen wij daaruit verstaan ?
    Daaruit versta ik dat hij 1 jaar verlof neemt om zijn zin te kunnen doen, namelijk met als doel een tweede sprookjesboek te schrijven over ZIJN heldhaftigheid  onder het noem "politiek verlof ".
    Daaraan kan men zien hoe zij de waarheid telkens maar verbloemen alsof wij daar in trappen.

    Verhofstadt gaat verre reizen ondernemen om te ervaren hoe andere landen met de multiculturele samenleving omgaan.
    HOOGMOEDSWAANZIN heeft Verhofstadt, dat konden we al merken met zijn boek 8JV.

    Maar op wiens kosten mag onze Heilige Redder van ons Vlaamse lieden, die POLITIEKE plezierreizen ondernemen ?
    Het is een POLITIEK verlof en daaronder versta ik op vakantie gaan op KOSTEN van de BELASTINGBETALER, of zie ik het weer verkeerd ?
    En de fotograaf die zijne GOEDHEID vastlegt tussen de multiculturele volkeren met zijn alom gekende brede grijns,wie betaalt dat clubje die hij mee zuilt op zijn doortocht ?

    Gaat hij alleen ( buiten de garde perslui ) of gaat zijn gezin mee op deze snoepreis ?
    En wat met zijn AARDSENGEL Bartje Somers,kan hij dat ventje 1 jaar missen ?

    Maar wat mij het meest van al ergert is dat hij als leider van een land in VERWARRING, niet eerst hier eens grote schoonmaak gaat houden.
    We zitten toch ook met multiculturele volkeren opeengestapeld.

    Waarom moet hij het dan zo ver gaan zoeken en dan nog geen rekening houdend met onze zeden en gewoontes, alsof wij van geen tel zijn.
    Denkt die halvegaren Verhofstadt nu echt dat hij DE oplossing zal vinden in oorden die niet tot de onze horen en een heel ander ingesteldheid hebben van leven en laten leven als wij ?

    En wij maar WERKEN, INLEVEREN, BEZUINIGEN, om de toekomst van alle regeringsleden  een ONBEZORGD WELZIJN te GARANDEREN in hun villa ver genoeg van ons land, want er zou toch eens een 2e Guldensporenslag kunnen uitbreken waarvan zij de oorzaak zullen zijn.

    Zoals altijd door de eeuwen heen, zal de kleine man, de kinderen en kleinkinderen nog de dupe worden,maar het zal voor Verhofstadt en c° een zorg wezen.

    Hun toekomst is gewaarborgd, dat hebben ze allemaal al netjes voorzien,zie maar naar de villa's van de kinderen van zijne majesteit Albert II, en hij zelf, dat zegt al genoeg dat ze niets te kort komen.
    En wij maar elke Euro omkeren alvorens deze onbezonnen uit te geven 

    12-03-2008 om 00:00 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrouw uit coma geschreeuwd.
    In coma zijn en toch horen heb ik al meermaals geschreven,maar het is dan wel de GEEST ( ziel ) in dat lichaam die hoort en niet het menselijk lichaam.

    Zo las ik in de " telegraaf " van nl. het volgend artikel van een vrouw die uit coma werd geschreeuw.

    Net toen de dokter de beademing van Yvonne wilde uitzetten,schreeuwde haar man nog 1 keer wanhopig dat ze wakker moest worden...en...Yvonne Sullivan opende na een tijd haar ogen.
    Yvonne lag wegens een voortijdige bevalling in coma en de doktoren hadden de hoop al opgegeven.

    Haar man Dominic was na twee weken ten einde raad.
    Maar toen de artsen in Bristol de machines wilden uitschakelen,sprong de man nog één keer op en schreeuwde " ge moet vechten...geef het niet op...kom terug bij mij..." en dat bleken de gouden woorden om haar weer tot leven te wekken.

    Yvonne vertelde later dat ze zich herinnert dat haar man aan haar bed had gesmeekt weer tot leven te komen. " Een schakelaar ging om en ik kreeg weer moed om te gaan vechten " vertelde ze verder.

    En geloof me of niet,maar zo horen de geesten ( zielen ) ons ook als we luid genoeg praten om door de onzichtbare muur tussen leven en dood in te dringen.

    Daar in Bristol ( Engeland ) zullen ze nu toch wel moeten geloven dat coma patiënten geluiden waarmaken zolang de geest in de buurt van het lichaam blijft, want eens deze verder afwijkt is geen leven meer mogelijk tenzij een vreemde eend ( een andere geest ) de plaats inneemt van de vorige .

    Maar dan is men wel de klos omdat die ziel niet opgegroeid is in dat lichaam en zal deze niemand kennen of herkennen wat heel logisch is.
    Dat heeft dan ook niets,maar dan ook niets te maken met geheugenverlies.

    Jammer dat haar zeven maanden oude baby dood was geboren, want dat had haar geknakt en dat was de oorzaak dat ze onder het zeil was gegaan.
    Yvonne is een ervaring rijker en ze kan er ook over meepraten dat het niet stopt bij een dood lichaam.


     

    25-02-2008 om 15:41 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE ROMEINSE VEROVERING VAN ONZE GEWESTEN.

    De Romeinse verovering ( 58 - 51 voor Chr. ) van onze gewesten was met heel wat wreedheden en gruwelen gepaard gegaan.

    Onder het keizerrijk Augustus, hebben de Romeinen echter een heel andere houding aangenomen en vrede gebracht.

    Voor de komst van de Romeinen bestonden in onze streken geen steden, maar door heirbanen en waterwegen aan te leggen welke zowel een strategische reden als een economisch doel hadden.

    Zo konden de Romeinse troepen zich snel verplaatsen,hetzij om eventueel de vijand te bevechten.

    Het ontstaan der steden werd juist aangemoedigd door ambachtslieden die er hun werkplaatsen gingen vestigen en er zelfs een markt ontwikkelde.

    Steden ontstonden op een gunstige ligging die nu goed bereikbaar waren door bijvoorbeeld aan een kruispunt van grote wegen of aan een grote baan met een bevaarbare rivier.

    Zo konden ze zich economisch ontwikkelen en uitgroeien tot steden.

    Alhoewel enkele steden ontstaan waren en de industrie zich ontwikkeld had, is ons land in de Romeinse tijd hoofdzakelijk een landbouwstreek gebleven.

    De afstammelingen van de Keltische adel bleven grootgrondbezitters.

    Deze grote domeinen werden met behulp van talrijke slaven uitgebaat.

    De taal van het bestuur en het leger was latijn,vandaar ook Belgica. ( België )

    De enkele scholen die in de steden bestonden hadden ook Latijn als voertaal.

    Toen het Christendom zich hier verspreidde, was ook Latijn de taal van de kerk.

    Het mag ook gezegd worden dat de Romeinen hier drie eeuwen bijna ongestoorde vrede heeft gebracht.

    Reeds omstreek 172 na Christus hadden Germaanse zeerovers onze kusstreken aangevallen.

    Kort na 250 maakten Germaanse benden onze gewesten onveilig en werden heel wat villa's verwoest.

    Een tweede inval, in 275 - 276 was heel wat gevaarlijker.

    De Franken en de Alamannen vielen onze streken binnen, verwoesten gans het platteland en plunderden de meeste steden.

    Zo ging bijvoorbeeld Tongeren in vlammen op.

    In het midden van de vierde eeuw bezette de Franken Taxandrië ( Noord Brabant in Nederland en onze eigen Kempen ) en dit betekende door die invallen van 406 - 407 het einde van de Romeinse periode.

     

    Nu begrijp ik meer en meer dat er tussen de Walen en de Vlamingen altijd een grens zal blijven bestaan,want als u verder de geschiedenis ingaat wat onze voorouders allemaal hebben doorstaan, kan men alleen maar besluiten dat ons land eeuwen lange oorlogen heeft gekend met als laatste WO2,maar daarover heb ik niet geschreven .

    In elk geval ben ik trots een Vlaamse te zijn en mogen de Walen wel een toontje lager zingen.

    25-02-2008 om 11:56 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BELGIE IN HET FRANKRIJK. ( 5e - 9e eeuw )

    Met het West Romeinse rijk verzwond eveneens de Romeinse vrede.

    In de strijd om de Romeinse nalatenschap bevochten de Germaanse indringers als tevoren.

    Eindeloze oorlogen verscheurde Europa.

    In deze evolutie heeft ons land een belangrijk aandeel gehad waarin we een politieke rol van wereldgeschiedenis hebben gespeeld .

    Enerzijds heeft de Frankische landinname geleid tot de splitsing van ons land in het Vlaams en in het Franssprekend gebied.

    Zonder bloedvergiet hebben de Franken eenvoudigweg de plaats ingenomen van een leidend volk, die de Romeinen hadden moeten opgeven.

    De taalgrens is in die tijd ontstaan doordat in het dun bewoonde Noorden van ons land de Franken hun Germaanse taal hebben kunnen bewaren.

    Ca. in 500 werd Clovis van kleine stamhoofd tot koning van Frankrijk.

    Clovis was in 481 met een klein groepje Franken gevestigd rond Doornik.
    Hij maakte gebruik om de concurrerende hoofden der Frankische stammen door moord uit de weg te ruimen.

    Van in den beginne was de verovering van Gallië een persoonlijk avontuur van Clovis, gevoerd met vrijwilligers in de hoop op een buit en een rijke beloning.

    Toen de koning van Doornik het ene succes na het andere boekte, zouden tal van andere Germanen en Gallo-Romeinen zijn Frankische volgenlingen vervoegen.

    De zonen en kleinzonen van Clovis hebben het werk van de stamvader voortgezet en de grenzen van het rijk opgeschoven naar het Zuid-Oosten en het Oosten.

    De 4 zonen van Clovis hebben het rijk van hun vader als een gewoon privé erfgoed onder elkaar verdeeld, en vervolgens gepoogd het eigen rijkje te vergroten ten kosten van hun familieleden.

    Deze traditie werd trouw door hun afstammelingen voort gezet en leidde tot een eindeloze reeks moorden en burgeroorlogen.

    In het laat " Romeins rijk " bepaalde de geboorte in grote mate het sociaal aanzien.

    Zonder veel horte en stoten schoven de Frankische en de Gallo-Romeinse standen in elkaar.

    Het Christendom had reeds op het einde van de Romeinse tijd onze gewesten beroerd, maar de heidense Franken hadden deze kerkelijke organisaties ontwricht en de Franken in het huidige België bleven heidenen .

    Ons land werd ondanks het verzet toch nog heringericht in bisdommen.

    Karel de Grote heeft talloze oorlogen gevoerd, doch enkel tegen buitenlandse vijanden.
    In eigen land bracht hij in de 8e eeuw vrede en rust waarbij de culturele opbloei toe nam.

    De kloosterlingen legden bibliotheken aan en richtten schrijfateliers in waar ze zowel oude boeken naschreven als nieuwe op perkament.

    Deze literatuur was vrijwel volledig ingesteld in de taal van de kerk, het Latijn.

    Ook op het gebied van bouwkunst bracht de tijd hernieuwing.
    Men begon opnieuw, na een onderbreking van 5 eeuwen, steen als bouwmateriaal te gebruiken in plaats van hout met als gevolg dat hier en daar stenen kerkjes verrezen.

    Dat was de heropleving van de architectuur van onze gewesten, de bescheiden voorlopers van de grote kathedralen uit de latere Middeleeuwen.

    Maar als u het vervolg leest over het ontstaan van de " vorstendommen", dan kan men niet meer van rust en vrede spreken. 

     

    22-02-2008 om 15:53 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het ontstaan van de VORSTENDOMMEN.( 9e -11e eeuw )

    Nimmer in de geschiedenis van Europa is zo voortdurend gevochten met zulke kleine legers, want nu waren het de " Noormannen " die hun kans zagen doorheen de wanorde op te bloeien in Europa.

    De vorsten bevochten elkaar op leven en dood voor macht en gebiedsuitbreiding tot slechts de sterkste overbleven.
    De vorsten hadden de ambtenaren en de beroepssoldaten broodnodig.
    Zoals reeds vaak onderstreept, is politieke chaos ver van bevorderlijk voor het cultuurleven.

    Het enige lichtpunt in de troebele,wanordelijke tijd waren de nieuwe steden in ons land.

    Het politieke leven door de Karolingische keizerrijk verbrokkelde in staten en de staten verbrokkelde het vorstendom.

    Hierbij bekwamen Lodewijk de Duitser het oostelijk deel ( Duitsland ) en Karel de Kale het westelijk deel ( Frankrijk ), terwijl de oudere broer, Lotharius Italië in handen kreeg.

    Hierdoor is het verdrag van Verdun een mijlpaal geworden in de geschiedenis van Europa
    ( en van België ). 

    De invallen van de Noren begonnen al in 820,welke via onze kusten en de grote rivieren het binnenland bereikten.

    Overal verrezen burchten voor de invallen van de Noormannen en dat was dan de reden dat de Noormannen in 892 onze gewesten verlieten om niet meer terug te komen, want er viel niets meer te plunderen.

    Maar juist door die verwoestingen van de Noormannen is VLAANDEREN ontstaan met een machtig en rijk vorstendom in de latere Middeleeuwen;

    Op het einde van de 11e eeuw had Vlaanderen zodoende zijn grootste gebieduitbreiding bereikt.

    Het was de machtigste en uitgestrekste vorstendom geworden der Nederlanden, onaantastbaar in zijn keurslijf van burchten.

    Splitsingen in ons land gebeurde als volgende onder :

    Het graafschap Henegouwen en het graafschap Leuven,dat later Brabant zou worden genoemd.

    Verder de graafschappen van Namen, Loon ( huidige provincie Limburg ) en Limburg ( huidig land van Herve ).

    De Ardennen waren versnipperd in verschillende vorstendommen ( Luxemburg, Laroch, Durbuy, Bouillon, Chiny en Aarlen ) die mettertijd zouden aangroeien tot het graafschap in Luxemburg.

    De overige vorstendommen kregen de naam van de burcht waarond ze waren gegroeid en een rol hebben gespeeld in het ontstaan van de Lotharingsche vorstendommen.

    Godfried van Bouillon ( in 1096 vertrokken naar het Heilig land )was de laatste werkelijke rijkshertog.
    Na hem  werd de benaming " hertog " enkel nog een eretitel die aan de dragers niet de minste extra macht verleenden.
    De Vlaamse graven in de 10e en de 11e eeuw waren de invloedrijkste vorsten van de Nederlanden en het zelfs aandurfden de nog steeds machtige Duitse keizer aan te grijpen, hadden ze te danken aan hun onmetelijk domein.

    In het begin van de 12e eeuw vormde Vlaanderen het machtigste vorstendom van West-Europa.

    Zowel de koning van Frankrijk als de koning van Engeland zochten Vlaamse steun om de onderlinge conflicten bij te staan;
    Engeland was zelfs bereid de Vlaamse hulp met klinkende munt te betalen.

    Maar begin de 13e euw kwam er en burgeroorlog dat 45 jaar duurde en bleven de Vlamingen aan de leiding en overwonnen. 

    20-02-2008 om 14:34 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VORSTEN en OORLOGEN. ( 13e eeuw )

    De Franse koningen hadden in de loop van de 13e eeuw een verregaand invloed verworven in Vlaanderen.

    De aanvankelijke onverschilligheid van de lagere klassen ten overstaan van de vreemde bezettingstroepen en van de nieuwe administratie maakten snel plaats voor vijandigheid.

    Tegenover de Fransgezinde partij, de " leliaarst " genoemd komt een Vlaamsgezinde partij te staan die, naar de klauwen van de Vlaamse leeuw in de Vlaamse vlag de naam kreeg van de
    " KLAUWAARTS "  en zodoende onderling ten strijde gingen waarbij de Fransen verloren.

    Deze " GULDENSPORENSLAG " heeft op tijdgenoten een geweldige indruk gemaakt.

    Voor het eerst in de Middeleeuwen was in open veld de " almachtige riddercavalerie " verslagen door gewoon " VOETVOLK " ( onze Vlaamse voorouders ).
    Nu brak met de eerste grote overwinning een Vlaams nationaal gevoel door, dat uitgesproken

    ANTI - FRANS WAS GETINT .

    Maar de vrede en vreugde was maar van korte duur.

    De " GULDENSPORENSLAG " ( 1302 ) was de lont die het Luikse kruitvat deed ontploffen.

    Als gevolg streden onze voorouders van de ene oorlog na de andere en van het ene koningsschap naar de hogere STANDENvertegenwoordiging ( hertogen, hoge en kleine adel enz. ) door de eeuwen heen zonder een ingelaste vrede.

    Het is haast niet te geloven, als u verder leest,dat Vlaanderen nog een bestaan had en in volle strijd toch nog kinderen ter wereld brachten waarvan wij het gevolg daarvan zijn.
    Maar kom,onze trots is toch nog een beetje behouden gebleven..alhoewel...het strijdvaardige is wat afgedwaald...en indien het ons zou overkomen is overleving uitgesloten...ze noemen ons in geen geval de " KLAUWAARTS " maar de sympathieke Vlamingen.

     

    19-02-2008 om 15:17 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Nederlanden werden EEN. ( 1477-1555 )
    Toen Karel de Stoute in 1477 overleed, was de Bourgondische " staat in wording " van macht en invloed gestegen.

    Maar de resultaten van deze politiek werden in 1477 ernstig bedreigd.
    Het prinsdom Luik en het hertogdom Gelre bevrijdden zich van de Bourgondische heerschappij.
    De Franse koning legde zijn hand op het hertogdom Bourgondië en dat was een zwaar verlies.

    De rampspoedige oorlogen van de weinig realistische Karel de Stoute maakten de Bourgondische politiek bijzonder onbemind.

    Filip De Goede en Karel de Stoute hadden zeker niet verwacht dat de Staten-Generaal ooit zouden pogen de politieke macht tot zich te trekken en zodoende in de plaats van de vorst te treden.

    In 1477 nam het volk in verschillende steden revanche.
    Kortom, het werk van de Bourgondische hertogen werd ernstig bedreigd.

    De term Nederlanden ( Belgica in het Latijn ) of Bourgondië, slaande op het gebied der vorstrijke bezittingen, begon vanaf het einde der 15e eeuw gebruikt te worden.
    De tijd toen Vlaanderen praktisch op eigen krachten de Franse koning op afstand hield, was immers lang verstreken.

    Maria van Bourgondië huwde in 1477 met Maximiliaan van oostenrijk, welke een flinke steun was voor zijn vrouw en niet alleen tegen de Franse koning, maar ook tegen haar eigen onderdanen.
    Toen Maria in 1488 overleed ( een jachtongeval ) , was de oude orde reeds voor een deel hersteld.

    In 1488 tot 1492 woedde vooral in Vlaanderen een opstand tegen Maximiliaan.
    Maar deze haalde de overwinning en maakte als regent gebruik om de gemeentelijke zelfstandigheid een zware slag toe te dienen ten voordelen van het vorstelijk gezag.

    Eens Maximiliaan als Duitse keizer diende, gaf hij in 1493 het bestuur der Nederlanden over aan zijn 15 jarige zoon, Filips de Schone, erkend als wettige vorst.

    Door het huwelijk met de Spaanse prinses Johanna, kon het beleid van Filips de Schone niet meer anders dan internationaal gericht zijn.

    Maar Filips overleed in Spanje in 1506 en werd Maximiliaan in 1507 weer regent, maar liet zich in Nederland vervangen door zijn dochter, Magareta van Oostenrijk.

    De Nederlanden waren het beu zware belastingen te betalen voor het financieren van oorlogen die voor onze gewesten geen enkel voordeel kon opleveren.

    De Nederlanden hadden telkens opnieuw te kampen met de Spaanse-Franse oorlogen op onze gewesten, alsof er een vloek berustte  die onvrede en onrust bekrachtigde.

     

    18-02-2008 om 15:51 geschreven door rose-marie

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 23/04-29/04 2012
  • 25/07-31/07 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 08/11-14/11 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 02/08-08/08 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 23/11-29/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 08/12-14/12 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 29/09-05/10 2008
  • 22/09-28/09 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 28/07-03/08 2008
  • 30/06-06/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 07/04-13/04 2008
  • 10/03-16/03 2008
  • 25/02-02/03 2008
  • 18/02-24/02 2008
  • 11/02-17/02 2008
  • 04/02-10/02 2008
  • 14/01-20/01 2008
  • 07/01-13/01 2008
  • 24/12-30/12 2007
  • 17/12-23/12 2007
  • 10/12-16/12 2007
  • 03/12-09/12 2007
  • 26/11-02/12 2007
  • 19/11-25/11 2007
  • 12/11-18/11 2007
  • 05/11-11/11 2007
  • 29/10-04/11 2007
  • 22/10-28/10 2007
  • 15/10-21/10 2007
  • 08/10-14/10 2007
  • 01/10-07/10 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007
  • 26/02-04/03 2007
  • 05/02-11/02 2007
  • 29/01-04/02 2007
  • 15/01-21/01 2007
  • 04/12-10/12 2006
  • 13/11-19/11 2006
  • 23/10-29/10 2006
  • 25/09-01/10 2006
  • 18/09-24/09 2006
  • 11/09-17/09 2006
  • 21/08-27/08 2006
  • 07/08-13/08 2006
  • 31/07-06/08 2006
  • 17/07-23/07 2006
  • 03/07-09/07 2006
  • 26/06-02/07 2006
  • 12/06-18/06 2006
  • 22/05-28/05 2006
  • 24/04-30/04 2006
  • 10/04-16/04 2006
  • 27/03-02/04 2006
  • 20/03-26/03 2006
  • 27/02-05/03 2006
  • 13/02-19/02 2006
  • 06/02-12/02 2006
  • 23/01-29/01 2006
  • 12/12-18/12 2005
  • 28/11-04/12 2005
  • 14/11-20/11 2005
  • 24/10-30/10 2005
  • 10/10-16/10 2005
  • 03/10-09/10 2005
  • 26/09-02/10 2005
  • 19/09-25/09 2005
  • 12/09-18/09 2005
  • 05/09-11/09 2005
  • 29/08-04/09 2005
  • 22/08-28/08 2005
  • 08/08-14/08 2005
  • 01/08-07/08 2005
  • 25/07-31/07 2005
  • 11/07-17/07 2005
  • 04/07-10/07 2005
  • 27/06-03/07 2005
  • 13/06-19/06 2005
  • 06/06-12/06 2005
  • 30/05-05/06 2005
  • 23/05-29/05 2005
  • 16/05-22/05 2005
  • 11/04-17/04 2005

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!