Inhoud blog
  • kastanjeroomsoep met selder
  • oesters met amandelen
  • mini-papilotten met zalm en mozarella
  • mocchito met champagne
  • Alcoholvrij coctails
  • Chocoladetruffels
  • eindelijk terug thuis
  • Taart met aardappelen en appelen
  • Eindelijk genezen
  • Ribbetjes om je vingers bij af te likken
  • Pie met kip
  • The sinaasappelmarmelade met whisky
  • Gebakken tofoe met groenten en sesam
  • kaneel
  • eventjes naar de bakker met de moto
  • eitje uit de oven
  • Wok met rundvlees en gember
  • Recepten
  • Gestoofde bosworteltjes op z'n Zuid-Afrikaans
  • verjaardag
  • Droomthee
  • Mispels
  • Gelei van bloedsinaasappelen met passievruchten
  • Knoflookpickles
  • Lasagne van peperkoek met chocoladeduo
  • sabbatkoekjes
  • dode vingers
  • Welkom op heksenpot
  • Proficiat!
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Een interessant adres?
    Foto
    Foto
    Archief
  • Alle berichten
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    hesksepot

    24-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gebakken tofoe met groenten en sesam
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gebakken tofoe met groenten en sesam
    ----------------------------------------
    Marineer 200 g tofoeblokjes in 2 el sojasaus,2 geperste teentjes knoflook en het sap van 1 limoen.Bak ze 5 min.in de wok in 1 el arachideolie.Haal de tofoe eruit en zet aan de kant..Bak ver volgens 1 rode  en 1 gele paprika in blokjes en 200 g (gekookte)sperziebonen gedurende 5 minuten op een matig vuur in 2 el olie.Voeg 2 el sesamzaadjes,de tofee en de marinade toe.Warm 1 min.op,bestrooi met verse koriander en dien op.

    24-05-2008 om 00:00 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.kaneel



    kaneel

    22-05-2008 om 23:44 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eventjes naar de bakker met de moto




    21-05-2008 om 00:42 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    20-05-2008 om 23:55 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.eitje uit de oven

                                                                                           
                                                                                   Rataouille met eitje uit de oven
                                                                                     
                                                                              Stoof 300g diepgevroren rataouille in 2el olijfolie
                                                                               met 1geperst teentje knoflook,1kl gedroogde
                                                                               oregano peper en zout.laat uitlekken en verdeel
                                                                                over 4 ingevette ovenschoteltjes  .voeg bij elk ovenschoteltje 1 el room en vervolgens 1ei. Laat 6 minuten au bain-marie bakken op stand6-7(200graden).Het eiwit moet stevig zijn,met een nog vloeibare dooier.
                                                                           




    20-05-2008 om 00:00 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wok met rundvlees en gember
    Wok met rundvlees en gember
    -------------------------------
    Voorbereiding:25 min,bereiding:5 min, rusttijd:20 min              voor 4 personen
    ------------------------------------------------------            ------------------
    500 g minuutsteak
    50 g gember
    3 el arachideolie
    1 el runderfond
    1 kl fijne kristalsuiker
    1/2 kl zwarte peper uit de molen

    Voor de marinade
    ------------------
    2 el sojasaus
    2 el rijstwijn of droge xeres
    1 el sesamolie
    1 el maiszetmeel

    Snijd het vlees in heel dunne plakjes en dan in lintjes.Meng in een kom de ingrediënten van de marinade.
    Voeg het vlees toe,meng goed en laat 20 min.marineren in de koelkast.
    Pek en hak de gember fijn.Sauteer het vlees in een wok gedurende 2 min.op een hoog vuur in 2 el olie,waarbij je roert met een houten spatel.
    Zet het vlees opzij.
    Veeg de wok schoon met keukenpapier.Bak de gember gedurende 1 min.in de resterende olie samen met de bouillon,de peper en de suiker.Voeg het vlees toe en warm het geheel nog gedurende 1 min.door.
    HEERLIJK MET/rijstnoedels en wokgroenten.

    19-05-2008 om 12:29 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Recepten


    Cheddar Met Porto
    Laat 250 g cheddar in blokjes 12 u.in de koelkast weken in 10 cl rode porto,10 cl stevige rode wijn en 1 fijngehakte grijze sjalot,en draai ze regelmatig om.Laat ze uitlekken,droog ze af met keukenpapier en dien op schaaltjes.

    Ijskoude tomatensoep
    Dompel 600 g tomaten onder in kokend water,pel ze en meng ze samen met 1 gesnipperde ui,1 wortel in blokjes,1 tak groene selder en 2 el olijfolie.Kook alles 5 min.met 30 cl water,zout en peper.Laat afkoelen en haal door een puntzeef.Breng op smaak met het sap van  1 citroen en 2 el fijngeknipt basilicum en dien ijskoud op.

     The Porridge
    Voor 1 persoon
    -----------------
    Breng 2 1/2 kopjes melk aan de kook.Giet er 1 kopje havervlokken in,roer en laat weer opkoken.Laat 1 minuut sudderen.Dek af en laat 5 minuten.op een laag vuur indikken.Giet in diepe borden met een snuifje saus zout,bruine suiker en een beetje koude melk die de suiker zal kristalliseren.Dien warm op,al dan niet met stukjes fruit.

    Mint Sauce  of (Muntsaus)
    voor 4 personen

    Een eenvoudig lamsgebraad kan je extra smaak geven met muntsaus.Hak muntblaadjes fijn (+/- 4 el) en mix ze samen met 1 KL fijne kristalsuiker in een keukenrobot tot een fijne puree.Voeg nadien 2 el citroensap,1 el wittewijn-of ciderazijn en 4 el kokend water toe en mix opnieuw.Laat 30 min.rusten en dien op.(Deze saus blijft 1 week goed in de koelkast)

    19-05-2008 om 00:00 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gestoofde bosworteltjes op z'n Zuid-Afrikaans
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gestoofde bosworteltjes op z'n Zuid-Afrikaans
    -----------------------------------------------
    1 Bos worteltjes
    Schil en sap van 2 mandarijnen of van 1 sinaasappel
    2 eetl.boter
    1 eetl.honing
    1 eetl.gembersiroop
    1 eetl.ketjap manis
    zout en versgemalen peper
    3 eetl.gehakte koriander of peterselie,vers of diepvries

    VOORBEREIDEN:
    ---------------------
    Schrap de worteltjes,laat dunne worteltjes heel en halveer de dikkere.Snijd de schil van de mandarijnen of sinaasappel in mooie dunne reepjes.

    BEREIDEN:
    -------------
    Schep de worteltjes,citrusschil,sitrussap,boter,honing,gembersiroop en ketjap in een braadpan.Zet de pan op de warmtebron,zodat de boter smelt en het vocht aan de kook komt.Roer om,dek de pan af en zet hem op een lage stand.Stoof circa 10 minuten net gaar.Schud af en toe.Neem de deksel van de pan en laat het stoofvocht iets inkoken.Schep de worteltjes op een schaal en bestrooi ze met koriander of peterselie.

    BEREIDINGSTIJD:ca.20 min

    SERVEERSUGGESTIE:
    --------------------------
    Lekker bij kip in kerriesaus en gele rijst

    19-05-2008 om 00:00 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.verjaardag




       Verjaardag van mijn vader samen met mijn zus.

    15-05-2008 om 00:44 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




    15-05-2008 om 00:19 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




    verjaardag papa marcel 75 jaar

    15-05-2008 om 00:00 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    13-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Droomthee
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Droomthee
    ------------
    Een kalmerend drankje om u slaperig te maken en helder te laten dromen
    ---------------------------------------------------------------------------
    U hebt nodig
    -------------
    1 tl kamillebloesem
    1/2 tl gedroogde muntblaadjes
    Gemberpoeder
    Nootmuskaat
    Een kom en een lepel
    Een zeef
    Honing en vers citroensap
    Een schone mok

    Alle culturen gebruiken kruiden voor verschillende doeleinden:elke streek heeft zijn eigen planten voor het verzachten van pijn,verlagen van koorts,genezen van ziekten en stimuleren van een goede nachtrust.Deze kruiden zijnn tegenwoordig te koop in reformzaken.Let er altijd goed op dat u het juiste kruid te pakken hebt en koop alleen kruiden in een betrouwbare winkel.Hieronder staat een veilig,eenvoudig en doeltreffend recept voor een drankje dat u zal helpen in slaap te komen en u duidelijke dromen zal brengen.

    Uitvoering
    -----------
    Voor één kop droomthee heb u 1 tl gedroogde kamillebloesem,1/1 tl gedroogde muntblaadjes ,een mespuntje gemberpoeder en een mespuntje nootmuskaat nodig.Doe de kruiden in een kom,voeg 300 ml kokend  water toe en laat het geheel onder af en toe roeren 5 minuten trekken,terwijl u zingt:

    "Zoete kruiden,slaapkruiden in deze thee,geef me mooie en heldere dromen mee."

    Giet het mengsel in een schone mok.Voeg eventueel wat citroensap of honing toe en drink deze thee warm of koud.Een klein beetje thee laat de slaap al snel komen en maakt uw droom helder.

    13-05-2008 om 18:21 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mispels
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Mispels
    --------
    Misschien zag u ze onlangs nog liggen en wist u niet meer wat het waren.De mispel is een wat vergeten vrucht met een karakteristieke roestbruine kleur.Hij heeft de grootte van een wild appel.iedereen kent de uitdrukking 'zo rot als een mispel',maar echt rot hoeven mispels niet te zijn om te worden opgegeten.Wel moeten ze zover narijpen tot ze zacht zijn en hun kenmerkende geur verspreiden.

    MISPEL-DRAGONGELEI
    -----------------------------
    (voor 4 - 5 potten van circa 350 gram )

    2 kg heel rijpe mispels
    3 dl witte wijn
    1 dl citroensap
    ca. 1250 g suiker
    15 g geleerpoeder
    2 - 3 takjes verse dragon

    Zet de radio zacht en we gaan er aan beginnen.
    -----------------------------------------------
    Was de mispels en snijd ze doormidden,of snijd grote exemplaren in vieren.
    Doe de mispels met de witte wijn en het citroensap in een royale pan en breng ze aan de kook.
    Laat ze zachtjes circa. 1 uur doorkoken tot ze zacht zijn
    Leg een schone doek in de zeef,zet deze boven een kom,doe de zachte mispels erin en laat de vruchten een nacht goed uitlekken.
    Of hang de mispels in een doek boven een kom.
    Neem hier de tijd voor,druk de vruchten niet uit,dit maakt het sap en dus later de gelei troebel;
    Meet de hoeveelheid gezeefd sap en weeg aan de hand van deze hoeveelheid het gewicht aan suiker af.
    Reken op 350 gram suiker per halve liter sap.
    Roer de afgewogen hoeveelheid suiker uit met het geleerpoeder en voeg dit toe aan het mispelsap.
    Breng de massa opnieuw aan de kook en laat de gelei inkoken tot de gewenste dikte.
    Voeg op het laatst de blaadjes toe en schenk de hete gelei in de schoongemaakte potten.
    Sluit de potten af met vochtig huishoudfolie en een schroefdeksel en zet ze circa 10 minuten omgekeerd weg.
    Keer de potten regelmatig zodat de blaadjes dragon zich goed in de gelei kunnen verdelen

    Bewaren:circa 12 maanden houdbaar

    Serveren:Lekker bij vleesgerechten

    Tip:Zonder dragon is mispelgelei ook heel lekker op toast en als aanvulling op taarten.
    Reken dan op 500 gram suiker per halve liter sap.

    08-05-2008 om 11:30 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.






    08-05-2008 om 10:48 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelei van bloedsinaasappelen met passievruchten
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gelei van bloedsinaasappelen met passievruchten
    --------------------------------------------------
    Sap van 6-8 bloedsinaasappelen

    50 g suiker

    sap van 4-5 passievruchten

    1 citroen

    geleisuiker (1 deel geleisuiker op 1 deel sap)

    (Voor 3-4 potten van circa 450 gram)


    Was de helft van de sinaasappelen en schil ze heel dun af zodat alle witte velletjes worden verwijderd.
    Snijd de schillen in mooie dunne reepjes.

    Breng de reepjes aan de kook met de suiker en zoveel water dat ze net onder staan en laat ze 10 minuten flink doorkoken.

    Spoel de schilletjes vervolgens af onder koud stromend water en laat ze goed uitlekken.

    Pers alle sinaasappelen en schenk het sap door een zeef in de maatkan.
    Snijd de passievruchten doormidden en pers ze uit.Dit gaat heel goed met behulp van een citruspers.
    Schenk het sap door een zeef bij het sinaasappelsap in de maatkan.

    Pers de citroen uit en schenk het sap door een zeef in de maatkan.Meet de hoeveelheid sap en schenk dit in een pan met dike bodem.

    Voeg eenzelfde hoeveelheid geleisuiker toe,roer even door en breng alles aan de kook.Roer af en toe goed door.

    Laat de gelei,als hij kookt,zonder deksel 4-6 flink borrelend doorkoken.
    Voeg de laatste 2 minuten de uitgelekte schilletjes toe.

    Controleer de gelei op de juiste dikte en doe hem over in de schoongemaakte potten.

    Zet de potten circa 10 minuten omgekeerd op een doek.
    Draai de potten na 5 minuten eenmaal om en zet ze dan weer omgekeerd weg,zodat de schilletjes niet naar één kant zakken.

    BEWAREN:

    Circa 12 maanden houdbaar

    07-05-2008 om 13:42 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-05-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Knoflookpickles
    Klik op de afbeelding om de link te volgen KNOFLOOKPICKLES
    --------------------------
    Met Magnetron
    ----------------
    (Voor 1 pot van circa 450 gram)
    ---------------------------------
    *400 g knoflooktenen
    (circa 350 gram schoonn gewicht)
    *2 theel.zout
    *2 1/2 dl rode-wijnazijn
    *50 g suiker
    *2 laurierblaadjes
    *10 peperkorrels
    *stukje verse gemberwortel van 3-4 cm

    Magnetrongerei:
    ----------------
    -een schaal met een inhoud van 2 liter

    Pel de knoflooktenen en leg ze in een schaal.Voeg zoveel water met het zout toe dat zenet onder staan.

    Zet de schaal in de magnetron,afgedekt,circa 5 minuten,ca 750 Watt en laat het geheel aan de kook komen.Laat de knoflooktenen vervolgens,afgedekt,nog 2 minuten,ca 750 Watt,doorkoken.

    Giet de knoflooktenen af en laat ze uitlekken.

    Doe azijn,water,suiker,laurierblaadjes,peperkorrels en de in 2-3 stukken gesneden gemberwortel in de schaal en zet deze in de magnetron,afgedekt,3-5 minuten,ca.750 Watt,zodat het vocht aan de kook komt.

    Roer tussentijds tweemaal door zodat de suiker goed oplost.Laat het vocht nog 2 minuten goed doorkoken,afgedekt,ca.750 Watt.

    Doe de uitgelekte knoflooktenen in de pot.

    Giet direct het vocht met de kruiden over de knoflooktenen en sluit de pot af met vochtig huishoodfolie en schroefdeksel.Zet de pot circa 10 minuten omgekeerd op een doek.

    Magnetrontijd: 12-17 minuten

    Bewaren:Circa 6 maanden houdbaar

    Serveren:Bij gebraden vlees en bij paté

    06-05-2008 om 12:09 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lasagne van peperkoek met chocoladeduo
    Lasagne van peperkoek met chocoladeduo
    --------------------------------------------
    Ingrediënten (4 personen)

    8 plakken peperkoek
    1 dl bloedsinaasappelsap
    1dl passievruchtensap
    1 dl pompelmoessap
    3 eetlepels suiker
    2 cm verse gember
    10 gr maizena
    110 g pure cholade
    25 g bresiliennenootjes
    15 g pistachnoten
    15 g amandelnoten
    3,75 dl room
    8 g cacaopoeder
    45 g suiker
    1 blaadje gelatine
    60 g witte chocolade
    munt (garnituur)
    poedersuiker (garnituur)

    BEREIDINGSWIJZE

    -Steek met een uitsteekvorm rondjes peperkoek uit (diameter van decilindervormpjes).Leg eeb schijfje peperkoek op de bodem van een cilinder.
    -Laat het bloedsinaasappelsap,het passievruchtensap en het pompelmoessap samen met 3 eetlepels suiker en de geschilde en in stukjes gesneden gember 8 minuten inkoken.
    -Passeer het kookvocht.Los de maizena op in een klein beetje kookvocht en giet dan bij het kokende sap.Laat een beetje inkoken.
    -Smelt 50 g pure chocolade voor de garnituur.Giet de gesmolten chocolade uit op bakpapier en overstrooi rijkelijk met bresiliennenootjes,gehakte pistache-en amandelnoten.Laat afkoele en opstijven.
    -Breng 0,5 dl room met het cacaopoeder en 25 g suiker aan de kook.Giet het roommengsel over 60 g pure cholade en laat volledig smelten.Laat daarna afkoelen.
    -Week gelatine in koud water.Breng nog eens 0,5 dl room,giet de kokende room op de witte chocolade en laat afkoelen.
    -Klop de rest van de room op (2,75 dl),verdeel in tweeën,spatel de ene helft onder het witte chocolademengsel en de andere helft onder het bruine chocolademengsel.
    -Neem de cilinder met het schijfje peperkoek en vul op met bruine chocolademengeling en druk goed aan.Zet gedurende 1 uur in de diepvries.
    -Neem de chocolade van het bakpapier en breek in stukken.

    AFWERKING

    Ondoe de chocolade van zijn cilindervorm en dresseer in het midden van het bord.
    Lepel de saus eromheen.Plaats er een stuk notenchocolade tegen en werk verder af met een takje munt.Bestrooi met poedersuiker.

    06-05-2008 om 10:34 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    29-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.sabbatkoekjes
    recept voor sabbatkoekjes 
      

    1 el honing
    2 1/2 kop bloem
    1 tl (5 ml) bakpoeder
    1/2 tl (2 1/2 ml zout)
    1 1/2 kop havervlokken
    1 1/2 bruine suiker
    1 el ( 15 ml) wijn
    enkele druppels vanille-extract
    snuifje kaneel

    Meng de droge ingrediënten.Voeg de honing en de wijn toe en zo veel water dat er een
    deeg ontstaat.
    Rol dit uit op een op een met bloem bestrooide plank en snijd het in halvemaanvormen met de rand
    van een kopje.Leg de maantjes op een ingevette bakplaat en bak ze 15 minuten,of tot ze lichtbruin zijn,in een voorverwarmde oven op 180 °C.

    29-04-2008 om 11:15 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.dode vingers
    Dode vingers
    --------------

    Omschrijving
    --------------
    Aantal personen:8
    -----------------
    Bereidingstijd:30-60 minuten

    Ingrediënten:50 gr zachte boter,30 gr basterdsuiker,een zakje vanillesuiker,125 gr zelfrijzend bakmeel,een zakje blanke halve amandelen.

    Bereidingswijze:Verwarm de oven voor op 225 C°.
    Meng de boter,suiker en vanillesuiker,mix tot een luchtige massa is ontstaan.
    Voeg dan het meel beetje bij beetje toe,tot het deeg dik en stijf wordt.
    Kneed dan nog even met de hand.
    Vorm van het deeg vingers,kerf de knokkels erin.
    Duw halve amandelen aan een uiteinde erin als nagels.
    Bak bruin en gaar in 10 - 15 minuten....
    Eventueel nog met rode levensmiddelkleurstof de nagels aflacken.

    SMAKELIJK ETEN

    29-04-2008 om 10:51 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-04-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.




    28-04-2008 om 08:39 geschreven door mady

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief per week
  • 13/10-19/10 2008
  • 18/08-24/08 2008
  • 21/07-27/07 2008
  • 14/07-20/07 2008
  • 07/07-13/07 2008
  • 09/06-15/06 2008
  • 26/05-01/06 2008
  • 19/05-25/05 2008
  • 12/05-18/05 2008
  • 05/05-11/05 2008
  • 28/04-04/05 2008
  • 21/04-27/04 2008

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Welkom op mijn blog!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto



    E-mail mij

    Druk oponderstaande knop om mij te e-mailen.


    Welkom op mijn blog!

    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!