Fjak@


Image and video hosting by TinyPic

08-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Rodebessen - vanillelikeur.


.

Rodebessen-vanillelikeur

 

Nog een late oogst aan rode bessen te verwerken? Maak dan deze mooie helderrode bessenlikeur met een vleugje vanille. Je hebt er nauwelijks wat voor nodig. Tenzij, zes weken geduld…

Serveer de likeur ijskoud in kleine borrelglaasjes of drink hem on the rocks. Aangelengd met wat frisse (schuim)wijn ook bijzonder lekker.

voor ca. 1 l

Ingrediënten
• 75 cl wodka
• 375 g rode bessen
• 300 g suiker
• 1 vanillestokje, overlangs doorgesneden

Zo maak je het
Was de bessen voorzichtig, laat ze goed uitlekken en verwijder de steeltjes. Doe ze in een grote, schone glazen bokaal en plet ze enigszins. Voeg het vanillestokje en de suiker toe en giet de wodka erover. Roer goed. Sluit de bokaal en zet hem minstens zes weken in de koelkast. Roer een keer per week.

Na zes weken giet je de vloeistof door mousseline of neteldoek. Knijp de besjes goed uit om zo veel mogelijk van de vloeistof op te vangen. Giet de likeur in een brandschone glazen fles en bewaar in de koelkast.

 


Categorie:Dranken allerlei
» Reageer (36)
07-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto met humor !

.


Categorie:Foto met humor
» Reageer (36)
06-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Hart, auteur Edward van de Vendel.

 

 

Mijn hart

groeit als een appel

diep van binnen

in mijn lijf.

ik ben een boom,

maar minder stijf,

Ik ben een wandelende boom,

en ik bloei rood.

Dus pluk mijn appelhartje niet,

Dan bloei ik dood.

 

 


Categorie:Gedichten
» Reageer (35)
05-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto met humor ! Voetbal en ieder zijn drankje...

.


Categorie:Foto met humor
» Reageer (32)
04-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten groenten Paksoi.

Vergeten groente

Paksoi, veelzijdige bron van vitamine c

Paksoi een Aziatische koolsoort, evenwel niet te verwarren met de 'Chinese kool', die sluitend en volledig wit is. Paksoi is een niet sluitende bladkool met knapperige witte stelen en dondergroen blad.
Paksoi, caloriearm en rijk aan vitamine C, heeft geen typische koolsmaak, het smaakt eerder pittig. Je kan paksoi roerbakken, als rauwkostsalade gebruiken met een sojadressing of in stamppot verwerken met ui en look. Paksoi is ook lekker in groentesoepen.

 


Categorie:Veggie
» Reageer (30)
03-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Van pedicure tot poetsmiddel: waar schillen allemaal niet goed voor zijn

Van pedicure tot poetsmiddel: waar schillen allemaal niet goed voor zijn.

Papaya voor pedicures, aardappelen om je grijze haren donkerder te maken, een bananenschil die kneuzingen sneller geneest,... Er zijn heel wat groenten- en fruitsoorten die wonderen kunnen doen voor je lichaam.

 

Je grootmoeder had dan toch gelijk: een appel per dag houdt de dokter weg, maar alleen als je de schil er niet afdoet. Onderzoekers hebben een chemische stof in appels ontdekt die heel wat in zijn mars heeft. Zo is dit zuur dat voor de glanzige schijn van de appel zorgt, onder andere goed voor de spiergroei en om je cholesterolgehalte en bloedspiegel onder controle te houden.

Perziken
De pluizige schil van een perzik bevat een flinke dosis vitamine A, die de huid revitaliseert en hydrateert. Door het eten van de schil, geef je jouw immuunsysteem een flinke boost, verwijder je gifstoffen uit je lichaam en blijft je huid gezond. Maar dat is niet alles: een perzikschil biedt je ogen bescherming tegen de ontwikkeling van staar en verlaagt de risico's op kanker, hartaandoeningen en artritis.

Lust je geen perziken? Dan kan je de vrucht ook gewoon voor een gezichtsscrub gebruiken. Doe een beetje suiker op de binnenkant van de schil en scrubben maar!

Citroenen & limoenen

Citroenen en limoenen bevatten allebei citroenzuur, dat uiterst geschikt is voor het polijsten van brons, koper en andere non-ferro metalen.

Meng het sap met een beetje natriumbicarbonaat voor een beter resultaat.

Je kan natuurlijk ook stukjes van de schil aan een cocktail toevoegen om het geheel wat meer smaak te geven.

Als je citroen- en limoenschillen toevoegt aan olijfolie, dan krijg je niet alleen een betere smaak maar zorg je er tegelijkertijd ook voor dat de olie niet te snel oud wordt.

Heb je last van vieze geurtjes in de microgolfoven? Meng dan wat citroensap met dezelfde hoeveelheid water, doe daarna het sopje in een kom en laat het tien minuten in de magnetron opwarmen.

Sinaasappels
De schil zit vol antioxidanten die het cholesterolgehalte aanzienlijk verlagen. De antioxidanten in de schil zijn volgens een Amerikaanse studie zelf twintig keer sterker dan die in het vruchtensap.

Maak je tussendoortjes net dat tikkeltje gezonder door de schil aan taarten, gebakjes en muffins toe te voegen. Zin in een gezond sapje? Stop dan een ongeschilde sinaasappel in de blender.

Bananen

Gebruik de binnenkant van de bananenschil om de bladeren van je huisplanten een mooie glans te geven. De schil doet bovendien niet alleen dienst als een natuurlijk pesticide, maar ook als meststof.

Zien jouw schoenen er uit alsof ze hun beste tijd hebben gehad? Poets ze dan eerst op met de schil en veeg daarna de restjes van de banaan weg met een proper doekje. In slechts een paar minuten tijd zullen je schoenen opnieuw blinken.

Bananenschil bevat potassium en antioxidanten die de huid zacht maakt en ervoor zorgt dat een wonde of blauwe plek sneller en beter geneest. Leg de schil op een blauwe plek en je zal zien dat de bloeduitstorting sneller zal wegtrekken.

Ben je gebeten door een vervelende mug? Wrijf de schil dan op de beet, het zal de jeuk aanzienlijk verminderen.

Wist je dat je de schil zelfs kan eten? Maar dan moet je hem wel eerst koken, ofwel in de blender stoppen. Kook de schil tien minuten, laat het water vervolgens eventjes afkoelen om het sap daarna op te drinken.

Taiwanese onderzoekers hebben ontdekt dat een bananenschil zelfs helpt om depressies te overwinnen. Dat komt doordat de schil een hoog serotoninegehalte bevat, een stof waar je blij van wordt.

Daarnaast is de schil ook goed voor je ogen, omdat het antioxidanten bevat die je ogen beschermen tegen sterke uv-stralen, de voornaamste oorzaak van staar.

Papaya
Op zoek naar een supersnelle zomerpedicure? Wrijf de schil en de pulp van papaya dan op jouw voetzolen, je huid zal onmiddellijk zachter aanvoelen. Papaya is rijk aan vitamine A en papaïne, die dode huidcellen verwijdert.

De schil is ook uitermate geschikt voor een exfoliërend gezichtsmasker. Wrijf het over je gezicht en laat het maskertje vijf minuten inwerken. Laat het niet te lang intrekken, want hier droogt je huid van uit.

Kiwi's
De harige huid van een kiwi smaakt dan wel vies, toch is het zonde om het zomaar weg te gooien. Het bevat tot drie keer meer antioxidanten dan het vruchtvlees en zou de risico's op kanker verlagen.

De huid bestrijdt ook Staphylococcus en E-coli, die voedselvergiftiging veroorzaken. Krijg je de harige huid niet rauw binnen, mix het dan met andere fruitsoorten en maak er een smootie van.

Aardappel
Een aardappelschil is goed voor 50 procent van de dagelijkse hoeveelheid van vezels, kalium, ijzer, zink en vitamine C.

Wist je dat aardappelen ook goed zijn voor je haar? Je krijgt er zelfs je grijze haren op een natuurlijke manier mee weg. Kook de aardappelschil een half uurtje in kokend water en laat het vervolgens afkoelen. Gebruik het water als conditioner voor je haar. Je zal zien dat je grijze haren donkerder zijn geworden, wat je meteen een kappersbezoek bespaart.

Peren
De schil van een peer barst niet alleen van vezels, maar er zitten ook veel meer vitaminen en voedingsstoffen in dan in het vruchtvlees. Volgens onderzoekers zou de schil antioxidanten bevatten die het risico op ziekte verlagen.

 


Categorie:Weetjes en Ideeën
» Reageer (28)
02-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aardbeien zijn antioxidantenbom.

Aardbeien zijn antioxidantenbom.

 

 

Regelmatig aardbeien eten, is een zegen voor de gezondheid. Dat blijkt uit een studie van Spaanse en Italiaanse onderzoekers. Het is de eerste keer dat het gunstige effect van de rode vruchten op het menselijke gestel is aangetoond.

Om tot hun conclusies te komen, verorberde een groep vrijwilligers een maand lang een halve kilo aardbeien per dag. Hun bloedwaarden gaven aan dat hun rode bloedcellen extra gewapend waren in de strijd tegen de schadelijke vrije radicalen die ons lichaam aanmaakt. Dankzij die antioxidanten is het lichaam beter gewapend tegen aanvallen van micro-organismen, bacteriën en giftige stoffen, maar ook tegen tekenen van ouder worden, kanker, hart- en vaatziekten en diabetes.

De wetenschappers werken nu aan een aanbevolen hoeveelheid aardbeien die bij voorkeur dagelijks genuttigd kan worden. In ideale omstandigheden worden aardbeien een vaste waarde in een dagelijks dieet.


Categorie:Weetjes en Ideeën
» Reageer (34)
01-08-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Dames waarom zijden lingerie goed voor je gezondheid en huid is.

Waarom zijden lingerie goed voor je gezondheid en huid is.

 

Zijde voelt niet alleen sensueel en luxueus, het verzacht ook de symptomen van de menopauze en kan een vaginale infectie helpen te bestrijden.

Zijden ondergoed beperkt het jeukende gevoel en roodheid dat gepaard gaat met een vaginale infectie. Dit komt vaak voor, drie op de vier vrouwen krijgen hier op een bepaald punt in hun leven mee te maken, een op de twintig kampt hier vier keer per jaar mee. De helft van de deelnemers vroeg aan de helft van de vrouwen slipjes van DermaSilk Intimo te dragen, deze zijn gemaakt van een speciale zijden stof ontwikkeld door het Italiaanse bedrijf Alpretec. De andere groep droeg katoenen ondergoed. Na zes maanden bleek dat 90 procent van de dames die zijde droegen, minder last had van de symptomen, ook keerde de infectie de helft minder vaak terug.

Droog

Dit komt doordat de schimmel die de infectie veroorzaakt het goed doet in warme, vochtige milieus. De slipjes zijn gemaakt van fibroïne, een soort zijde dat overtollig vocht absorbeert en gedrenkt in een speciaal middeltje dat heel wat bacteriën en schimmels tegengaat. Het ondergoed verliest nooit zijn werking, zelfs wanneer het regelmatig gewassen wordt.

Menopauze

Daarnaast heeft zijde nog tal van andere voordelen, nog geen enkel onderzoek kon bewijzen dat dit kwaaltjes van de menopauze kan verlichten, maar heel wat vrouwen merken hierdoor een verbetering op. De Britse zakenvrouw Suzan Clements zegt dat ze minder last heeft van haar menopauze, ze kampt met minder warmteopwellingen en huidproblemen, sinds ze zijden kussenslopen gebruikt. "De huid van de meeste vrouwen lijdt onder de menopauze, ze krijgen last van vlekjes en rode, droge plekken. Een zijden kussensloop is koel in de zomer en warm in de winter, wat helpt om mijn temperatuur op peil te houden. Ook mijn huid verbeterde hierdoor."

Artsen weten al lang dat zijde goed is voor je huid. Serecine, een proteïne in zijde, kan zich binden aan keratine, een proteïne in huid en haar. Dit betekent dat de stof een laagje op de huid kan vormen, waardoor deze makkelijk vocht kan vasthouden en zo mogelijk een antirimpeleffect heeft.

 


Categorie:Weetjes en Ideeën
» Reageer (33)
31-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjak@ 's sportkatten.... vervolg en eindevan de reeks.

.


Categorie:Fjak@'s sportkatten..
» Reageer (28)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjak@ 's sportkatten....

.


Categorie:Fjak@'s sportkatten..
» Reageer (3)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjak@ 's sportkatten....

.


Categorie:Fjak@'s sportkatten..
» Reageer (2)
30-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjak@ 's sportkatten....

.


Categorie:Fjak@'s sportkatten..
» Reageer (29)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjak@ 's sportkatten....

.


Categorie:Fjak@'s sportkatten..
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjak@ 's sportkatten....

.


Categorie:Fjak@'s sportkatten..
» Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Fjak@ 's sportkatten....

.


Categorie:Fjak@'s sportkatten..
» Reageer (3)
29-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Foto met humor !

.


Categorie:Foto met humor
» Reageer (39)
28-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vergeten groenten Zeekraal.

Vergeten groenten Zeekraal.

 

Zilte zeelucht op je bord

 

 

Flirten met de waterlijn
Langs de Europese en Noord-Amerikaanse kustlijnen groeit sinds eeuwen de zeekraal, levend op het ritme van de getijen. Het is een zeegroente die veel weg heeft van een mini-cactus: sterk vertakte, vlezige stengels, maar dan zonder de stekels, die maximum zo'n 20 cm hoog worden. Zeekraal is verwant aan biet en spinazie, en er bestaan verschillende soorten van. Ze kan best wat zout verdragen en gedijt in het zeewater in zogenaamde schorren: begroeide, buitendijkse gebieden die onder invloed staan van eb en vloed. Zeekraal wordt ook door verschillende dieren erg gesmaakt, op begraasde schorren niet in het minst door vee. Ook vogels zijn er dol op. De zeekraalkokermot is een piepklein vlindertje dat haar eitjes op de zeekraalplant legt. Voor het zich tot een vlinder ontpopt zal het jonge rupsje zich tegoed doen aan jonge zeekraaltakjes, om vervolgens de zeekraalstengel als koker gebruiken.

Van armenvoedsel tot delicatesse
Om één of andere reden kreeg de Griekse held Theseus zeekraal voorgeschoteld voor hij Ariadne uit de klauwen van de monsterlijke Minotaurus redde. Ook in Europa is de zeekraal (Salicornia europea) blijkbaar niet van gisteren: zij duikt al op in de kroniek van Zeeland uit 1751 als de "vrucht deezes Land". Vandaag maakt zeekraal samen met haar broertje lamsoor opgang in supermarkten als een nieuwe delicatesse. Lange tijd werden deze zeegroenten beschouwd als voedsel voor arme mensen, die het naar hartelust konden plukken. Dat is niet langer zo: momenteel zijn het specialiteiten waarvan je maximum vijf kilogram per dag mag oogsten voor eigen gebruik.
Zeekraal en lamsoor hebben trouwens een mooie toekomst voor zich. Met de groei van de wereldbevolking en het schaarser worden van zoetwater, onderzoeken wetenschappers welke gewassen geïrrigeerd kunnen worden met zeewater. Geen van de top vijf gewassen die door mensen gegeten worden (tarwe, maïs, rijst, aardappelen of sojabonen) kan zout verdragen. Zeekraal is als zogenaamde halofyt (zoutminnende plant) toleranter, en kan om die reden vlotter ingeschakeld worden in de "zoute landbouw". De groente is geschikt als veevoer en uit haar zaad kan een nootachtige olie gewonnen worden.
Ook duurdere restaurants hebben zeekraal en lamsoor ontdekt. De vraag is groter dan het aanbod, waardoor veel zeekraal uit Bretagne moet worden aangevoerd. Goedkoop is zeekraal niet. Het plantje wordt met de hand geoogst, want wegens de glibberig zachte ondergrond van de schorren is het niet mogelijk om machines in te zetten.

In de keuken
Zeekraal smaakt naar de zee, hoe kan het ook anders. Zowel de blaadjes als de stengel zijn krokant, aromatisch, en doen denken aan een zilte zeebries. De groente is erg zout en als je ze gebruikt in gerechten hoef je geen zout meer toe te voegen. Om eventueel de ergste zoutsmaak weg te nemen, kan je de groente een paar uur in ijskoud water laten staan.
In restaurants zal je deze delicatesse vaak vinden als garnering bij visschotels, maar de veggie-minnende fijnproevers kunnen ze aan vele andere gerechten toevoegen. Je kan zeekraal koken in water voor een kleine tien minuutjes, of je kan de groente rauw verwerken. Gebruik ze bijvoorbeeld overal waar je normaal algen zou gebruiken, met dat verschil dat zeekraal een aangenamere textuur heeft en lekker crunchy is. Je kan ze combineren met andere groene groenten, of zelfs met gebakken of gegratineerde aardappeltjes. Zeekraal laat zich ook toevoegen aan soep als garnituur, en vooral aan salades. Of gebruik ze als aperitiefhapje: gewoon heel kort opkoken, verfrissen en dan op een schaaltje plaatsen voor bij een glaasje witte wijn of champagne.

Voor je de zeekraal gebruikt, was je ze even en controleer je best vooral de onderste vertakkingen, waar wel eens een harde stam kan inzitten. Je kan de groente vier à vijf dagen bewaren in de koelkast.

 


Categorie:Veggie
» Reageer (28)
27-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kom op adem aan het Iseomeer Italië.

.

Kom op adem aan het Iseomeer.

 

 Vind je het Gardameer met zijn grote enmondaine hotels maar niets? Ga dan naar het vlakbij gelegen Iseomeer. Een en al Italiaanse charme, bescheiden en onbekend, en zoveel rustiger en fijner.

In het weekend is Iseo een geliefde uitstap voor Milanezen die de drukte willen ontvluchten. Geen mooiere plek om op adem te komen en lekker te eten. Het meer zelf is niet groot: 60 km van noord naar zuid en nergens breder dan 5 km. De luchthaven van Bergamo ligt op nauwelijks 30 km. Logeren doe je het best op de zuidelijke en oostelijke oevers, in Iseo zelf, Sulzano of Clusano. Langs de noordkant vallen de uitlopers van de Alpen loodrecht het water in en is er nauwelijks plaats voor een weg.

Het stadje Iseo is gezellig en zonnig, met een pittoresk haventje, okergele gevels en een promenade met een uitzicht als op een postkaart. In het voorjaar ligt er nog een flink pak sneeuw op de Alpentoppen, maar langs de oevers groeien palmbomen. Onder de middeleeuwse arcades van de Piazza Garibaldi vind je tal van boetieks en schoenwinkels, maar voor restaurantjes, delicatessenwinkels en vinotheken moet je in de uitwaaierende zijstraatjes zijn.

Leuk is een bootuitstap naar Monte Isola, het kleine eiland midden in het meer. Te voet kan je helemaal tot aan het heiligdom van de Madonna klimmen. Onderweg word je beloond met schitterende uitzichten, maar de klim via het oude ezelspad is steil. Niet te verwonderen dat dit een populair bedevaartsoord werd. De mondaine Milanezen komen niet verder meer dan de kade van Peschiera Maraglio en strekken hun benen aan Trattoria La Spiaggetta, waar ze genieten van risotto en vis. Dit is Franciacorta, een bij ons vrij onbekende wijnstreek met lekkere witte en rode wijn, maar in Italië vooral bekend om zijn Bollicine - bubbeltjes in een glas - die makkelijk 30 euro per fles kost.

Wijnroute
Vanuit Iseo is een 80 km lange route uitgestippeld langs de belangrijkste wijndomeinen. De meeste landgoederen moet je aan de buitenkant bewonderen, want het zijn vaak buitenverblijven van rijke Milanezen. Voor een degustatie houden we halt in wijndomein Villa in Monticelli Brusati. We proeven uitgebreid van de parelende Bollicine, maar ook van lekkere, onbekende wijnen. Eigenaar Paolo Pizziol bouwde de huisjes van de dagloners om tot een agriturismo: Villa Gradoni. In het restaurant eet je zoals bij de mamma thuis. Arduino Franchi kookt er een Lombardisch degustatiemenu voor 20 euro. De lunch kost 11 euro, mét karaf wijn. Waar vind je die prijzen nog?

Op een boogscheut van Iseo liggen de historische stadjes Brescia, Rovato en Bergamo. In Brescia is de Duomo op de Piazza della Loggia indrukwekkend, maar meest verrassend is Piazza del Foro: geen echt plein, eerder een verbreding van de straat. Onverwacht sta je bij de ruïnes van een Romeins forum met zuilen. Verderop kom je aan het Museo Santa Giulia della Città, een van de mooiste musea van Italië.

Versterkte stad
Rovato was ooit een versterkte Venetiaanse vesting met tientallen kerken en een wijngaard. De beestenmarkt van Rovato was vroeger beroemd, en nog altijd zijn er in de smalle straatjes rond het plein eenvoudige eethuizen waar veehandelaars een goed stuk vlees kwamen verorberen. Sommige zijn geevolueerd tot toprestaurants, zoals Trattoria del Gallo en Due Colombe, dat vorig jaar een Michelinster kreeg. Een degustatiemenu van streekgerechten heb je er voor 50 euro.

Naar de oude, versterkte stad van Bergamo is het een hele klim, maar je kunt ook het tandradbaantje nemen. Voor een euro tuf je de berg op tot in het doolhof van middeleeuwse, geplaveide straatjes. Leuk om in rond te dwalen. Rond de Piazza Vecchia liggen de mooiste gebouwen.

 


Categorie:Op reis
» Reageer (34)
26-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Moet ook gebeuren zich scheren...

.


Categorie:Foto met humor
» Reageer (34)
25-07-2011
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mexicaanse griep even jullie aandacht a.u.b.

Zoals U weet is de Mexicaanse griep makkelijk overdraagbaar,bijv. via deurklinken, toetsenborden, waterkraan, winkelwagentjes etc.
Uit recent onderzoek blijkt dat de bacterie ook erg gemakkelijk overdraagbaar is door het gebruik van muntstukken en bankbiljetten.
De bacterie hecht zich erg goed aan de biljetten en de muntstukken welke dagelijks door vele handen gaan, hetgeen een verhoogd risico  op besmetting met zich meebrengt.
 
Teneinde de Mexicaanse Griep buiten de deur te houden, kunt U Uw gebruikte muntstukken en bankbiljetten vanaf heden
= gratis =  bij mij inleveren.
Ik zal dan zorgen dat de bacterie geen kans krijgt  verdere besmetting te veroorzaken.
 
U kunt de muntstukken en bankbiljetten bij mij afgeven of in de brievenbus deponeren. Deze zal elke dag leeggemaakt en gereinigd worden om besmetting tegen te gaan.
 
 
Met vriendelijke groeten.Fjak@

 


Categorie:Humor algemeen
» Reageer (37)


Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Foto

Categorieën
  • Bevolking en Biologie (107)
  • Knipsels (91)
  • "KAT RELAX " foto's (9)
  • 50 jaar geleden in de krant. (12)
  • Bloemen, planten,dieren , natuur (239)
  • Dranken allerlei (10)
  • Fjak@'s foto van de week. (126)
  • Fjak@'s sportkatten.. (8)
  • Fjak@'s waargebeurde verhalen. (10)
  • Foto met humor (181)
  • Gedichten (270)
  • geen categorie (28)
  • Geschiedenis uit de oudheid (2)
  • Glutenvrij (4)
  • Humor algemeen (13)
  • Kastelen en speciale plaatsen in Wallonië (9)
  • Kent U dit nog ? (20)
  • Landschappen (4)
  • Op reis (8)
  • PUCKY onze hond een reu . ras : Lhasa Apso (5)
  • Sport (1)
  • Treinreizen (1)
  • Uitdrukkingen (15)
  • Veggie (40)
  • Veggie keuken (41)
  • Verhalen (5)
  • Vroeger en nu. (16)
  • Weetjes en Ideeën (89)
  • Wijn en weetjes over wijn. (9)
  • Woordspeling of zoiets daar omtrent. (10)

  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te emailen.


    Foto

    Foto

    Gastenboek

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!