NIEUW: Blog reclamevrij maken?
Blog FIETSMAKKERS
WIELERTOERISME : Mens Sana in Corpore Sano

Foto
Weersverwachting
Bilzen
Meer weer in Bilzen
Inhoud blog
 • Schinnen
 • Nieuwjaar 2018
 • Vrolijk Kerstfeest
 • Ter Dolen rit
 • MTB rit op de Teut
 • Flemalle
 • Naar Budel Jandorie..
 • T T L Schoonbeek
 • Drieslinter
 • Aubel
 • Postel
 • dagtrip naar de Rurhsee
 • 2 daagse Blankenberge
 • Kornelimunster in Duitsland
 • Banneux
 • Neuville En Condroz
 • Ubach Palenberg in Duitsland
 • Froidthier naar Aubel
 • Qbike bij Ivanov
 • Bloesemtocht classic 2017
  Zoeken in blog

  Nieuws Sporza
  Nieuws HBVL
 • VIDEO. Whispering Sons stelt debuutalbum voor in uitverkochte AB
 • VIDEO. 100.000 bezoekers voor Hasseltse jeneverfeesten
 • VIDEO. Trossard is helemaal terug: “Ze gaan er momenteel fijn in”
 • Auto in vangrail in Stokrooi
 • Auto tegen verlichtingspaal in Sint-Lambrechts-Herk
 • Drie inbraken in Alken
 • KV Mechelen speelt in nokvol stadion extrasportieve zorgen van zich af
 • Nederlandse korfballers pakken zevende EK-titel op rij
 • Kampenaar thuis gevonden na vluchtmisdrijf in Beverlo
 • Bekijk hier de uitslagen van het Limburgse voetbalweekend
  22-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.39ste Omloop v/d Voerstreek

  Hallo Fietsmakkers

  De Belgische zomer is begonnen, ik had meer het gevoel dat de herfst begonnen was! Gelukkig was het niet koud, maar die verdwaalde regenwolk was er teveel aan. Maar we hebben toch alweer een mooie rit in onze binnenzak.

  Met 6 man stonden we klaar in Zutendaal voor de Omloop v/d Voerstreek.

  De namen: Antonio Nieddu , Antonio Altomare, Franco,Fulvio,Nino en ikzelf. Giorgios ligt ziek te bed. Langs deze weg Giorgios beterschap gewenst! Berna is de zon opzoeken op Kreta, die ligt met zijn…op een warme strand, zeker weten(en gelijk heeft die!)


  Na een 16 km kwamen we aan in Vlijtingen waar we inschreven voor de 90 km parcour.

  Net voordat wij aankwamen aan het voetbalplein, zagen de wegen er blank van een zojuist gepasseerde regenwolk. De fietsen die bij de start in Zutendaal nog mooi blonken daar viel nu niets meer van te merken. En synoniem bij regenweer is platte banden! Vandaag was Fulvio met 3 stuks de dagkampioen. We waren nog maar op stoom toen Nino zijn pedaal losrukte en gelukkig kon die nog zijn evenwicht behouden.

  Met de ketting stijf en helemaal naar rechts, stonden we in een mum van tijd aan de voet van de Hallembaye (minder steile kant). Ieder op eigen tempo naar boven en in de steile afdaling die daarop volgde was effe opletten door de krachtige wind.


  In de Voer lag de ‘oude’Planck  om ons te verwelkomen, mooie helling. Telkens het tempo er goed in zat, moesten we halt houden en kon Fulvio een nieuw bandje steken. Een bushokje deed dienst als fietsherstel atelier. Zo konden we de andere deelnemers uitloeren hoe die al puffend en hijgend de helling in Remersdaal opreden.

  De steilste helling wachtte ons in Rullen. Smal wegske +- 1,9 km- max.17%.

  In dalende lijn stormden we richting Moelingen voetbalplein ,die we bijna misten.

  De koeken en sportdrank kwam als geroepen. Ondertussen werden we “vrolijk”gehouden met Schlager muziek, van Frans Bauer en co. Dat de swung er in zat….zie foto, Franco en Antonio die even op de fietsen moesten waken.


  Eenmaal op het jaagpad richting Lanaye deden Franco en Fulvio nog enkele scheppen kolen op het vuur en werd er serieus gekacheld! 52 km/uur op de teller! Op Strava klokten we af op een 2de beste tijd(van 441) na LaurensTen Dam die 4 luttele sec sneller was dan ons! Hadden we dat geweten dan ging zijn tijd zeker voor de bijl!

  De rit hebben we afgesloten met een dik verdiende Grimbergen (sommigen ook soep…taart)

  Ook terug van de Stelvio Theo en co,die ook iets kwamen drinken en zo konden de Stelvio verhalen beginnen


  Ondertussen maken we ons op voor de rit naar Blankenberge over 14 dagen, De Charly Gaul in Echternach en voor volgend jaar(2014) staat ons de uitdaging Genk - Rome ons te wachten, parcour staat al voor 80% vast ! 1.932 km – 17.373 Hms in 18 dagen. Maar daar is nog tijd genoeg om te trainen.

  Ritgegevens

  6 man-134 km-26.5  km/u – 1124 hms

  Fulvio 3 x lek gereden – Nino pedaal los

   


  Waar zijn die handjeuhs ???
  Categorie:Allerlei nieuws
  22-06-2013, 22:34 geschreven door Gino
  Reacties (0)
  20-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsvakantie 2013 Dolomieten (dag 4 & 5 )

  Dag 4
  Koninginnenrit op het program, een stevig ontbijt was nodig voor de loodzware 110 km Mortirolo/Gavia ,er werd getwijfeld in de groep volledig rijden of tijdig omdraaien? het zou dalen zijn tot aan de voet de Mortirolo.
  We vertrokken voltallig, na enkele km 's besloten Nino&Giorgios de rit niet gans te rijden, na +- 25 km keerden ze terug, ook niet van de poes. De rest peddelde rustig aan naar de Mortirolo. Eens aangekomen aan de voet herinnerde een bord ons met de km's en % hoe zwaar die Mortirolo wel is, van uit Grosio max 12 gem 8,3% en 12.5 km. puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuffffffffffffffff schakelen was de boodschap 34 / 27.30.??????
  er was niks meer bij mij , het was harken met momenten maar we hadden geen andere keus we moesten er over. Eens boven was er toch een moment van yeeeesssssssssssss we hebben het gehaald! na een vrij lange afdaling naar Monno, komen we in de vallei richting Ponte di Legno.
  Daar houden we halt voor een pasta Bon Appetit. Maar toen, dat tussenstuk was vreselijk vals plat, volle maag, wel wind in de rug 17 km in totaal tot aan de voet van de Gavia 18 km werd ons voorgeschoteld 7,9% gem 12% max weer niet van de poes de eerste 4km vielen mee. Na een kleine verbroedering met plaatselijke fietsclub ( wijn,kaas ) konden we met volle moed verder. Eenmaal boven de boomgrens werd het zicht weer fenomenaal, het werd smaller,kouder en natter het smeltwater koelde onze banden hhhaaaaaahhhhhaaaaaaa na een donkere gevaarlijke tunnel was de top in zicht het was er fris niet het moment om lang blijven stil te staan.
  Er werd besloten om dadelijk te dalen goede vooruitzichten hadden we wel, het was bergaf tot aan het hotel koude wind deed Johnny bibberen tot onder halverwege kreeg hij het jasje van Alain zalig nog wat stuurmanskunsten en we waren aan het hotel, sjiek was dat ,daar was er tijd voor een lekkere pint he Alain?
  Vanaf nu zat het fietsen er op, het was mooi dankzij onze gids Franco die ons loodste door Alta Valtellina er volgde een verkwikkende douche en een heerlijk avondmaal ,later op de avond keerde we nog even naar Bormio om te kijken hoe de rest van de Belgen het er vanaf hadden gebracht .
  Een drankje in het centrum voor ons schitterende fietsvakantie af te sluiten en dan naar ons bedje want we wilden s'morgens vroeg vertrekken naar Belgi
  ë waar onze vrouwtjes vol ongeduld zitten te wachten op onze thuiskomst ,dank zij hun steun tijdens het jaar konden wij weer vol genieten van onze hobby ffffffffffiiiiiiiiiiieeeeeeeeeetttttttttssssssssssssseeeeeeeeeeeennnnnnn Ciao
  dag 5
  De terugreis 8.45 uur vertrek, aankomst 21.00 uur heel druk onderweg niks verontrustend gebeurt ,heb uit goede bronnen vernomen volgend jaar Nove Colli en voor de gepensioneerde van de Ford in 2014 naar Rome met de fiets. Iedereen is veilig thuis gekomen op naar volgend jaar, 300 km & 8000 hm
  groetjes

  Nu dat de Dolomieten Fietsmakkers veilig en wel terug in het land zijn,
  is het de beurt aan de rest van de Fietsmakkers om de bergen te gaan opzoeken
  in Frankrijk. We wensen onze fietsmakkers Fernando,David, Filipe en makkers,
  een prachtige fietsvakantie in de Pyreneeën .
  Keep it safe !!!!

   

     Categorie:Allerlei nieuws
  20-06-2013, 06:20 geschreven door Gino
  Reacties (1)
  19-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsvakantie 2013 Dolomieten (dag 3)

  dag 3
  Buongiorno tutti weer mooi weer vandaag, de weergoden zijn ons gunstig, licht bewolkt 12°C. bij het vertrek ,Onze carbonnen rossen wezen richting Bormio vandaag zouden we naar Cancano & Bormio 2000 fietsen iets minder steil Bormio/Cancano 15 km gem 6,9% max 8,5% en Bormio 2000 gem 7,2 % max 12% en 10 km lang. Even Antonio zijn zadel nog richten, kousen optrekken ,bril opzetten en we kunnen ver kunnen we niet
  missen Bormio,Premadio 1 km heel steil door een gezellig dorpje daar viel onze eerste platteband te noteren even terug verzamelen aan de voet van onze volgende klim naar het Mooie stuwmeer het krioelde van de Belgen.
  Mooi geleidelijk aan bocht na bocht duwden wij ons naar boven panoramische uitzichten streelde onze pupillen ons tempo liet het toe dat we nog konden praten, eens allemaal boven aangekomen werden er weer foto’s gemaakt voor het thuisfront dat zij ook kunnen ervaren hoe mooi het daar wel was ,onze jasjes aan voor de frisse wind en we konden de afdaling aan vatten we hadden wijselijk besloten na het horen van een val partij dat we het wat rustiger aan zouden doen ,zo dat we zonder kleerscheuren onder geraken.Via de hoofdweg Livigno/Bormio ging het op en af naar Bormio waar we even halt hielden voor een drankje even verpozen en dan op naar Bormio 2000 met wat omwegen geraakten wij aan de klim.Het werd al vrij rap duidelijk dat het niet van de poes zou worden ,doseren was het motto het zicht was iets minder omdat we lang tussen de bomen bleven allee tot aan
  het ski station iets drinken wat foto's terug verzamelen voor de afdaling daar werd er voor de 2x lek gereden iedereen terug onder konden we via de passo Gavia terug naar het hotel.In Sant'Antonio werd even halt gehouden voor een hapje ,na een klein uurtje hervatten wij onze rit het tempo lag hoog Nino had zijn bidon met merkwaardig bron water gevuld hij had super benen ging zelfs Franco bestoken met demarrages de rest moest passen
  en besloot om rustig uit te fietsen. Giorgos zal zijn rit niet snel vergeten hij werd getuige van een vreselijke valpartij met vrij ernstige afloop ,het werd stil bij ons toen wij het nieuws hoorden, kon ieder van ons overkomen met die snelheden.
  Tijdens het avondmaal werd er nog nagepraat over onze rit en de valpartij moe en voldaan gingen we nog even in de bar wat drinken voor dat we naar onze kassematten gingen.

  Nog meer foto’s klik hier


   


  Categorie:Allerlei nieuws
  19-06-2013, 07:57 geschreven door Gino
  Reacties (3)
  18-06-2013
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsvakantie 2013 Dolomieten (dag 2)

  Fietsvakantie  Bormio 2013-Dolomieten (dag 2)

  geschreven door Johnny, waarvoor onze dank !
  Na een heerlijke nachtrust werd er stevig ontbeten we hadden niks te kort ,er volgde een briefing er werd in groep besloten dat we de Stelvio gingen op rijden aangezien ze op vrijdag niet zo een goed weer voorspelde
  Een groepsfoto volgde Giorgos pronkte met zijn mooie HELLAS uitrusting ,hij zou later op de dag waarschijnlijk wel de eerste Griek zijn die met een fiets de stelvio beklimt megalos
  Na een stevige afdaling en een frisse wind komen we in Bormio aan, het is druk veel Belgische fietsers die zijn daar voor de benefiettocht voor diabetici climbing the Stelvio,vandaag was het onze beurt jasjes uit
  mouwen omlaag en het juiste verzet even door het centrum uit en daar duikt  hij op in de achtergrond 22 km gem. 7,12% en max 14% ,iedereen op zijn eigen tempo en hartslag een kwestie om de man met de hamer
  niet tegen te komen. Het werd al vrij snel duidelijk dat Franco in bloedvorm stak, hij danste op zijn pedalen richting top hij werd steeds kleiner. Ons peletonnetje splitste in drie delen gewoon doseren er volgden enkele gevaarlijke
  tunneltjes in het overgangsstuk de zon deed ook zijn werk ze brandde duchtig in op onze bleke ledematen die het hele voorjaar geen zonlicht gezien hadden naarmate dat we stegen werd het frisser en ijler.
  Ieder van ons ervaarde het op zijn manier het was afzien en genieten te gelijk, Antonio spaarde zich voor de
  koninginnen rit van zaterdag ? Nino sprak onderweg ook een aardig mondje engels tegen een lot genote
  Giorgos werd er sprakeloos van iedereen boven geraakt oeffffffffffff enkele foto's op het podium een drankje en dan terug naar warme oorden Bormio onze tweede koffie stop van de vakantie.
  Gavia of niet was het gesprek tijdens onze koffie, de meningen waren 50/50 Franco,Alain & Johnny ( Gavia ) Antonio,Giorgos & Nino suikers op doen een heerlijke gelato eten even later vertrokken we richting Gavia
  Franco haalde de top J&A stranden op 3km van de top te zwaar op dat moment ,de rest was aan het smullen iedereen keerde moe maar voldaan naar ons hotel waar we s'avonds weer culinair verwend werden.
  Er werd weer veel gelachen aan tafel behalve de waard die was bloed serieus ,in het hotel waren er nog Belgen gearriveerd ( mortsel,waregem) s'avonds even met de auto naar Bormio voor Johnny zag het er niet goed uit
  alle winkels gesloten geen borsa, via enkele gezellige straatjes kwamen wij bij een plaatselijke gazzetta negozio uit amaaaaaaaai wat een bediening er volgde de wildste dromen ( grapje ) nog iets drinken en dan slapen
  dromen over dag 3 dormire bene.
                                                                                       Voor de foto’s klik hier

     Categorie:Allerlei nieuws
  18-06-2013, 15:08 geschreven door Gino
  Reacties (1)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.fietsvakantie 2013 Dolomieten (dag 1)
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Fietsvakantie  Bormio 2013-Dolomieten
  verslagen geschreven door Johnny
  06.15 u stipt vertrokken we richting Dolomieten ( San-Catarina Valfurva ) met twee wagens volgen is geen gemakkelijke klus maar daar had Antonio een slimme oplossing voor er werden walkie- talkie's ingeschakeld.
  Johnny was de gps, Alain coördinator, we reden tegen een zapig tempo door Nederland vervolgens Duitsland waar we enkele malen halt hielden om onze getrainde benen wat te stretchen en natuurlijk ook wat te eten.
  Het waren +- 600 km autobaan en de rest waren de Fernpass,de Reschenpass en de Stelvio er werd via de boordradio beslist om in Itali
  ë een heerlijke tas cappuccino te gaan drinken in Reschen werd er halt gehouden.
  In een heerlijk zonnetje genoten wij van het uitzicht en onze koffie en een kleine uitleg over de oorlog van Nino ,nog even doorbijten en we zijn er. In Spondigna haperde de gps en moesten we keren, daar kregen onze vrienden het aan de stok met een landgenoot ,toen de ruit omlaag ging en hij de vier zag zitten werd hij zo vriendelijk dat hij ons bijna tot op de bestemming bracht.
  Er restte ons nu alleen nog de Stelvio(Stilfserjoch) amaiiiiiiiiiiiiiiiii wat was dat sjiek man, de 48 tornante's brachten ons tot op de top van de numero uno van Itali
  ë er werd even halt gehouden om wat foto's te maken.
  Er wachtte ons al een even spectaculaire afdaling tot in Bormio vandaar was het nog 13 km terug omhoog tot aan ons hotel Predanzini waar Franco voor gezorgd had ,alles uit laden en dan met de knieën onder tafel.
  We sloten onze eerste dag met een drank en een gezellige babbel in de bar .

  Voor de foto’s klik hier  Categorie:Allerlei nieuws
  18-06-2013, 06:45 geschreven door Gino
  Reacties (4)
  E-mail mij

  Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.

  Archief per week
 • 08/01-14/01 2018
 • 25/12-31/12 2017
 • 18/12-24/12 2017
 • 30/10-05/11 2017
 • 16/10-22/10 2017
 • 09/10-15/10 2017
 • 17/07-23/07 2017
 • 10/07-16/07 2017
 • 03/07-09/07 2017
 • 12/06-18/06 2017
 • 29/05-04/06 2017
 • 15/05-21/05 2017
 • 08/05-14/05 2017
 • 01/05-07/05 2017
 • 24/04-30/04 2017
 • 10/04-16/04 2017
 • 03/04-09/04 2017
 • 27/03-02/04 2017
 • 20/03-26/03 2017
 • 13/03-19/03 2017
 • 06/03-12/03 2017
 • 27/02-05/03 2017
 • 20/02-26/02 2017
 • 13/02-19/02 2017
 • 30/01-05/02 2017
 • 23/01-29/01 2017
 • 16/01-22/01 2017
 • 09/01-15/01 2017
 • 26/12-01/01 2017
 • 19/12-25/12 2016
 • 12/12-18/12 2016
 • 05/12-11/12 2016
 • 21/11-27/11 2016
 • 14/11-20/11 2016
 • 07/11-13/11 2016
 • 31/10-06/11 2016
 • 24/10-30/10 2016
 • 17/10-23/10 2016
 • 10/10-16/10 2016
 • 03/10-09/10 2016
 • 05/09-11/09 2016
 • 29/08-04/09 2016
 • 15/08-21/08 2016
 • 08/08-14/08 2016
 • 01/08-07/08 2016
 • 25/07-31/07 2016
 • 18/07-24/07 2016
 • 04/07-10/07 2016
 • 20/06-26/06 2016
 • 13/06-19/06 2016
 • 06/06-12/06 2016
 • 30/05-05/06 2016
 • 23/05-29/05 2016
 • 16/05-22/05 2016
 • 09/05-15/05 2016
 • 02/05-08/05 2016
 • 25/04-01/05 2016
 • 18/04-24/04 2016
 • 11/04-17/04 2016
 • 04/04-10/04 2016
 • 28/03-03/04 2016
 • 21/03-27/03 2016
 • 14/03-20/03 2016
 • 07/03-13/03 2016
 • 29/02-06/03 2016
 • 22/02-28/02 2016
 • 08/02-14/02 2016
 • 01/02-07/02 2016
 • 25/01-31/01 2016
 • 11/01-17/01 2016
 • 04/01-10/01 2016
 • 28/12-03/01 2021
 • 21/12-27/12 2015
 • 14/12-20/12 2015
 • 07/12-13/12 2015
 • 30/11-06/12 2015
 • 23/11-29/11 2015
 • 09/11-15/11 2015
 • 02/11-08/11 2015
 • 26/10-01/11 2015
 • 19/10-25/10 2015
 • 12/10-18/10 2015
 • 05/10-11/10 2015
 • 28/09-04/10 2015
 • 21/09-27/09 2015
 • 14/09-20/09 2015
 • 07/09-13/09 2015
 • 31/08-06/09 2015
 • 24/08-30/08 2015
 • 17/08-23/08 2015
 • 03/08-09/08 2015
 • 27/07-02/08 2015
 • 20/07-26/07 2015
 • 13/07-19/07 2015
 • 06/07-12/07 2015
 • 29/06-05/07 2015
 • 22/06-28/06 2015
 • 15/06-21/06 2015
 • 08/06-14/06 2015
 • 01/06-07/06 2015
 • 25/05-31/05 2015
 • 18/05-24/05 2015
 • 11/05-17/05 2015
 • 04/05-10/05 2015
 • 27/04-03/05 2015
 • 20/04-26/04 2015
 • 13/04-19/04 2015
 • 06/04-12/04 2015
 • 30/03-05/04 2015
 • 23/03-29/03 2015
 • 16/03-22/03 2015
 • 09/03-15/03 2015
 • 02/03-08/03 2015
 • 16/02-22/02 2015
 • 09/02-15/02 2015
 • 02/02-08/02 2015
 • 26/01-01/02 2015
 • 12/01-18/01 2015
 • 05/01-11/01 2015
 • 29/12-04/01 2015
 • 22/12-28/12 2014
 • 15/12-21/12 2014
 • 08/12-14/12 2014
 • 01/12-07/12 2014
 • 24/11-30/11 2014
 • 17/11-23/11 2014
 • 10/11-16/11 2014
 • 03/11-09/11 2014
 • 27/10-02/11 2014
 • 20/10-26/10 2014
 • 13/10-19/10 2014
 • 06/10-12/10 2014
 • 29/09-05/10 2014
 • 08/09-14/09 2014
 • 01/09-07/09 2014
 • 25/08-31/08 2014
 • 18/08-24/08 2014
 • 11/08-17/08 2014
 • 04/08-10/08 2014
 • 28/07-03/08 2014
 • 21/07-27/07 2014
 • 14/07-20/07 2014
 • 07/07-13/07 2014
 • 30/06-06/07 2014
 • 23/06-29/06 2014
 • 16/06-22/06 2014
 • 09/06-15/06 2014
 • 02/06-08/06 2014
 • 26/05-01/06 2014
 • 12/05-18/05 2014
 • 05/05-11/05 2014
 • 28/04-04/05 2014
 • 21/04-27/04 2014
 • 14/04-20/04 2014
 • 07/04-13/04 2014
 • 31/03-06/04 2014
 • 24/03-30/03 2014
 • 17/03-23/03 2014
 • 10/03-16/03 2014
 • 03/03-09/03 2014
 • 24/02-02/03 2014
 • 17/02-23/02 2014
 • 10/02-16/02 2014
 • 03/02-09/02 2014
 • 27/01-02/02 2014
 • 13/01-19/01 2014
 • 06/01-12/01 2014
 • 30/12-05/01 2014
 • 23/12-29/12 2013
 • 16/12-22/12 2013
 • 09/12-15/12 2013
 • 02/12-08/12 2013
 • 25/11-01/12 2013
 • 18/11-24/11 2013
 • 11/11-17/11 2013
 • 04/11-10/11 2013
 • 28/10-03/11 2013
 • 21/10-27/10 2013
 • 14/10-20/10 2013
 • 07/10-13/10 2013
 • 30/09-06/10 2013
 • 23/09-29/09 2013
 • 16/09-22/09 2013
 • 09/09-15/09 2013
 • 02/09-08/09 2013
 • 26/08-01/09 2013
 • 19/08-25/08 2013
 • 12/08-18/08 2013
 • 05/08-11/08 2013
 • 29/07-04/08 2013
 • 22/07-28/07 2013
 • 15/07-21/07 2013
 • 08/07-14/07 2013
 • 01/07-07/07 2013
 • 24/06-30/06 2013
 • 17/06-23/06 2013
 • 10/06-16/06 2013
 • 03/06-09/06 2013
 • 27/05-02/06 2013
 • 20/05-26/05 2013
 • 13/05-19/05 2013
 • 06/05-12/05 2013
 • 29/04-05/05 2013
 • 22/04-28/04 2013
 • 15/04-21/04 2013
 • 08/04-14/04 2013
 • 01/04-07/04 2013
 • 25/03-31/03 2013
 • 18/03-24/03 2013
 • 11/03-17/03 2013
 • 04/03-10/03 2013
 • 25/02-03/03 2013
 • 18/02-24/02 2013
 • 11/02-17/02 2013
 • 04/02-10/02 2013
 • 28/01-03/02 2013
 • 21/01-27/01 2013
 • 14/01-20/01 2013
 • 07/01-13/01 2013
 • 31/12-06/01 2013
 • 24/12-30/12 2012
 • 17/12-23/12 2012
 • 10/12-16/12 2012
 • 03/12-09/12 2012
 • 26/11-02/12 2012
 • 19/11-25/11 2012
 • 12/11-18/11 2012
 • 05/11-11/11 2012
 • 29/10-04/11 2012
 • 22/10-28/10 2012
 • 15/10-21/10 2012
 • 08/10-14/10 2012
 • 01/10-07/10 2012
 • 24/09-30/09 2012
 • 17/09-23/09 2012
 • 10/09-16/09 2012
 • 03/09-09/09 2012
 • 27/08-02/09 2012
 • 20/08-26/08 2012
 • 13/08-19/08 2012
 • 06/08-12/08 2012
 • 30/07-05/08 2012
 • 23/07-29/07 2012
 • 16/07-22/07 2012
 • 09/07-15/07 2012
 • 02/07-08/07 2012
 • 25/06-01/07 2012
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 21/05-27/05 2012
 • 14/05-20/05 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 26/12-01/01 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 13/06-19/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
  Te Koop
 • IBood
 • Kapaza
 • 2de Hands
 • Dagelijkse koopjes
 • FIETS KALENDERS
 • Go Cycling
 • Fietspromo
 • GEZONDHEID & CONDITIE
 • Testen
 • Trainingsadvies
 • Blessurewijzer
 • Hoogtetraining & Voeding
 • SPEL
 • Redsquare
 • Quizplezier
 • Auto parkeren
 • Fietsvakantie
 • Blog als favoriet !
  Foto
  Willekeurig SeniorenNet Blogs
  okra
  blog.seniorennet.be/okra

  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!