xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /> .
Gegrilde aubergines en paprika's, pesto met amandelen en Passendale .
Ingrediënten
voor 4 personen stokbrood 4 takjes basilicum 100 g volledige en gepelde
amandelen 2 dl olijfolie 100 g parmezaan 1 knoflookteentje 4 sneden Passendale
Classic peper en zout.
Bereidingswijze
Meng de amandelen, de parmezaan, het schoongemaakte knoflookteentje en de
basilicum.
Voeg er olijfolie aan toe om een gladde pasta te verkrijgen.
Snijd het stokbrood in de lengte door. Rooster het en besmeer het met de pesto,
leg hierop de Passendale en de gegrilde groentesoorten.
Je kan zelf de aubergines en paprika's grillen in een grillpan, maar je vindt
ze ook terug in alle grootwarenhuizen in de koelrekken. Soms zelfs in de
diepvriesafdeling.
Voorbereidingstijd: 25 min.
Bereidingstijd:
15 min.
Serveertip: Als je dit gerecht warm wil eten, mag je het niet te lang in
de oven steken, anders verliezen de groenten hun stevigheid.
|