NIEUW: Blog reclamevrij maken?
ST JOBSE HANDELSZAKEN
 • Decor Van Looveren
 • PC Yellow
 • Broodjes
 • Instituut Prana
 • Zwembadcentrale
 • Bakkerij Divero
 • Reizen EverTravel
 • Schoenen Caramel
 • Suits Direct kleding
 • Kinderdroom
  ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
 • Olympia Sport kleding en aanverwante
 • Sporthal Zandbergen
 • ST JOB CULINAIR
 • Restaurant Beukenootje
 • Restaurant De Heeren Van St Job
 • Restaurant Den Dremmel
 • Brasserie Eikenhof
 • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
 • Jeugdhuis t'Jobke
 • The Crew
 • BRECHT ONZE GEMEENTE
  Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
  Een fijne gemeente om in te wonen.
  21-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.103 is de oudste inwoner van Brecht

  In het seniorenhotel 't Klavertje Vier in de Kruisbooglaan viert Amelie Jacobs zaterdag haar verjaardag. Ze wordt 103jaar en is de oudste inwoner van Brecht. Amelie is de weduwe van de bekende smid Victor Geysen wiens smidse op het Laar stond.

  21-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  19-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geluidsschermen E 19
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Het gemeentebestuur laat langs de E19 geluidswerende cocospanelen plaatsen. Dat gebeurt ter hoogte van de Van De Reydtlaan en de Braambeslaan. De panelen hebben een leefbaarheid van dertig jaar. Ze kosten ruim een half miljoen euro. De uitgave is voor het budget 2011. ( Nieuwsblad )

  19-09-2010 om 13:23 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  18-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Broodautomaten gekraakt in de Voorkempen.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Dieven kraakten opnieuw broodautomaten in Kalmthout en Wuustwezel. Het wordt een echte plaag in de Noorderkempen.

  De diefstallen gebeurden donderdag en vrijdag tussen 4 en 5uur. Er werden zes automaten leeggeroofd. Drie broodautomaten in Wuustwezel, waarvan twee in Loenhout en een in Gooreind, kregen bezoek van dieven.

  Er werd ook een broodautomaat leeggeroofd aan de Kalmthoutse steenweg in Wuustwezel-Centrum. Ook een broodautomaat in Nieuwmoer-Kalmthout was het doelwit van dieven. Hier stalen de daders 270euro. Ook de automaat met gerechten van Den Engel werd er leeggeroofd. Ook in Essen was het prijs. De buit bedraagt tussen 300 en 1.000euro per automaat.

  Vooral de automaten langs gewestwegen worden getroffen. Het roven van automaten wordt een echte plaag in de Noorderkempen. Reeds eerder werden een aardbeienautomaat en een broodautomaat leeggehaald in Hoogstraten en stelden eigenaars van een broodautomaat in Sint-Job-in-'t-Goor vast dat hun broodautomaat was geplunderd. Niet alleen zijn de eigenaars hun geld kwijt, meestal is er ook aanzienlijke schade aan de automaten. Er wordt gewerkt met brute kracht. De meeste eigenaars van automaten halen nu driemaal per dag de opbrengst op.
  ( Bron: Nieuwsblad )

  18-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  17-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brug 9 dicht van 18 tot 21 oktober.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Brug 9 in Sint-Lenaarts kreeg een opfrisbeurt. Nv De Scheepvaart moet nu nog enkele dagen werken aan de brug. Van 18 tot en met 21oktober is de brug afgesloten voor alle motorverkeer, er is een omleiding. Voor fietsers en voetgangers is er alleen doorgang wanneer het veilig is.

  17-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  16-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobiliteitsplan versus verkeersraad.

  Het gemeentebestuur stelt een nieuw mobiliteitsplan op. De burgers moeten daarbij participeren. Daarom zullen de verkeersraden actief betrokken worden bij de voorbereiding. Er zijn twee verkeersraden: die van Sint-Job en die van Brecht-Sint-Lenaarts.

  16-09-2010 om 17:42 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  15-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sporthal Zandbergen versus kopers Hockey
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Begin augustus werd sporthal De Zandbergen in Sint-Job-in't-Goor gekocht door een aantal particuliere investeerders, onder wie een aantal leden van Royal Antwerp Hockeyclub. Dat bracht meteen een geruchtenstroom op gang.

  'We hebben slechts één intentie met de sporthal: de voortzetting van alle huidige sportactiviteiten zoals volleybal, zaalvoetbal, judo, squash, Zumba, badminton, zaalhockey, turnen, ...', luidt het bij de nieuwe eigenaars. De sporthal is dus géén eigendom van de hockeyclub, ook niet in één of andere verdoken vorm en het is niet de bedoeling om de hockey-activiteiten uit te breiden ten koste van andere sporten.' Inmiddels werden alle bestaande contracten met de huurders-sportclubs al verlengd. (jaa) © 2010 Corelio ( Nieuwsblad )

  15-09-2010 om 17:13 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Parkeerverbod Eikenlei
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Met de auto in en uit de Meidoornlaan rijden richting Eikenlei is moeilijk en onoverzichtelijk. De gemeenteraad keurde daarom een parkeerverbod goed in het gedeelte van de Eikenlei dat in verbinding staat met de Meidoornlaan. Er worden verkeersborden geplaatst. (vw)

  15-09-2010 om 17:11 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bericht over SJZomert in
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  In "Dag Allemaal" verscheen een artikel (14/09/2010)over St Job Zomert.

  Ik citeer: Het is een rage: tegenwoordig meent elke gemeente in zijn dorpskom een muzikale happening  en vuurwerk te moeten organiseren. Rustige gemeenten zoals Schoten en Brecht worden plots onleefbaar voor omwonenden die niet opgewassen zijn tegen het lawaai. St Job Zomert vond plaats in hartje dorp en terroriseerde de omwonenden met nachtlawaai tot 1h. Niemand die rekening houd met zieken, bejaarden, kinderen en dieren. Slechts weinigen durven kritiek geven, uit schrik voor het etiket 'onverdraagzaam'. politiek scoren ten koste van een groep die zich niet kan verweren, is laag, zeer laag. Hopelijk komt er een sluitende wet die deze praktijken verbiedt. Evenementen moeten kunnen, maar wel op plaatsen die geen aanslag plegen op de gezondheid van weerlozen. J Aerts Brecht.

  Het is toch weer nodig dat sommigen raar uit de hoek moeten komen. Uiteraard zullen er steeds mensen zijn die een evenement liever niet naast hun deur hebben. Tot daar klopt dit verhaal. Maar de overgrote meerderheid in St Job is van mening dat er nooit wat gebeurd. Saai dorp enz... Als er dan een groep mensen zich inzet om St Job wat leven in te blazen, met duidelijk goed resultaat ( afgaande op de toestroom van vele mensen ) geeft dit soort berichten een harde klap. Nu kan deze groep best relativeren en laat zich hierdoor niet ontmoedigen en zal zeker verder doen om St Job levend te houden.

  Bent u ooit al eens op 31 december op datzelfde plein geweest en hebt u meegenoten met duizenden St Job inwoners van het Nieuwjaarsvuurwerk. U moet dat eens doen, dan kan je zien dat St Job geniet. En weer zullen er uiteraard een minderheid van inwoners en dieren zijn, die dit knallen liever niet hebben.

  Overal waar er een evenement plaats vind wonen mensen, overal heb je wel ergens zieken  en kinderen. Een sluitende wet die dit verbiedt kan alleen maar zorgen dat we nog meer voor de buis zitten en alle sociaal contact verliezen. Heeft dit te maken met politiek scoren ? Neen beste artkelschrijver. Dit is een invulling van de grootste gemene deler van onze maatschappij. Over laag, zeer laag gesproken... ik stel me de vraag hoe je het in je hoofd haalt om de grootste gemene deler van de lezers, journalistiek gezien, dit aan te doen door dat soort berichten in te sturen.

  Goed doen kan niet voor iedereen, dat is waar. Maar ontneem de mensen die zich belangeloos inzetten voor de anderen niet de de moed door hun inzet in de grond te boren. Maar als ik me goed herinner bent u dezelfde persoon die ook bij vorige editie's in de pen is gekropen om dit event af te kraken...

  Tot slot: nachtlawaai is gestopt om 00.30h, het uur dat toegestaan was.

  Reactie van een lezer:

  Er is bijna niets te doen hier op dat plein. Toen ik hier kwam wonen - ongeveer 5 jaar geleden - vroeg ik mij af waarom dat ding daar eigenlijk was. Dat je die kermis niet ziet zitten kan in nog snappen maar die 2 daagjes... Over belangrijke dingen hoor je hier in St Job nooit iemand klagen maar over pietluttigheden. Je moet maar eens in de buurt van de brugschool komen achterterste ingang, Edith Cavelllaan... dat is zone 30. Nog niemand hier horen over klagen.

  Maar oei een feestje op het plein...Jongens toch!

  15-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (1)
  14-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Voor de inwoners van wijk Zandbergen

  Hockey is vragende partij om meer mensen op hun borrel te krijgen. Lees onderstaande brief en indien je wil komen bevestig uw komst via hun emailadres.

   

  Geachte,

  Dank u voor uw volledig antwoord, al deze opmerkingen zullen zeker aan bod komen op de bijeenkomst van 21/9.

  Helaas kregen wij tot op heden slechts een beperkt aantal antwoorden op onze uitnodiging. Om echte oplossingen door te duwen hebben we ook de steun nodig van de gemeenteraad (vb voor signalisatie), en om op hun steun te kunnen rekenen zullen we een substantieel aantal antwoorden op onze uitnodiging moeten kunnen voorleggen.

  Zou u mee uw buren, kennissen en vrienden uit de wijk kunnen aanmoedigen om een reactie te sturen naar burenborrel@rahc.be ?

  Ze moeten niet perse aanwezig zijn op de bijeenkomst, ze moeten ook geen opmerkingen formuleren, gewoon een afmelding of bevestiging via mail is ook voldoende om de ‘sérieux’ van onze intenties aan te tonen tov de gemeente.

  Alvast bedankt en tot dinsdag,

  Mvrgr

  Tom Hendrickx

  Ondervoorzitter RAHC

  Verantwoordelijke infrastructuur

  14-09-2010 om 18:37 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  13-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.St Jobse met paard in het kanaal
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Amazones Heidi Fossey en Charlotte Peeters uit Wommelgem en Laura Sprengers (18) uit Sint-Job-in-'t-Goor maakten zondagmiddag een uitstap langs het Albertkanaal. Ooit reden ze samen in dezelfde manège. In Wijnegem liep het rond 13.15u mis. "Ik ging in galop", vertelt Heidi. "En daar schrok het paard van Laura van. Het panikeerde, zette een stap achteruit en schoof het water in."

  "Ik kon er nog net op tijd afspringen", vertelt Laura. "Heidi en ik doken onmiddellijk het water in. Het paard dreigde onder te gaan. Daarom hebben we het zadel afgenomen en zijn hoofd boven water gehouden."

  Charlotte had inmiddels de hulpdiensten gebeld en had de handen vol om de twee andere paarden rustig te houden. Haar twee vriendinnen bleven in afwachting van de komst van de brandweer in het water bij Zora. "Anderhalf uur zaten we in het water. Het paard liet zich niet zomaar uit het water halen. Het zwom naar de overkant en zo verder een heel eind richting Wijnegem."

  Uiteindelijk kregen duikers van de brandweer de riemen onder het paard geschoven en haalden ze het dier veilig naar boven. Het paard liep alleen wat schaafwonden op. Ambulanciers stonden klaar om de jonge vrouwen naar het ziekenhuis over te brengen. Maar dat wezen ze vriendelijk af. Ze stelden zich tevreden met een hete kop koffie en een warme politiejas.

  De ambulanciers bleven aandringen en gaven de meisjes de raad om zo snel mogelijk droge kleren aan te trekken en thuis een warm bad te nemen. "En als u zich straks slecht voelt, ga dan onmiddellijk naar de spoeddienst of naar de huisdokter", klonk het bezorgd. Maar daar zat het trio echt niet mee in. "Het paard is gered, daar was het ons om te doen." Alex Kestens ( GVA )

  13-09-2010 om 11:13 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kempisch museum
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  "Al van in de prehistorie was er vuur. Het vuur versterkte ook de sociale banden. Terwijl de vlammen roofdieren op een afstand hielden, brachten ze de mensen dichter bij elkaar", legt medeorganisator Jaak Hoefnagels uit.

  Meest opvallend is de grote open haard in de woonkamer, met een haardplaat in renaissancestijl, een kookketel, een vuurtang en een doofpot. "Een doofpot is een pot met deksel waarin de mensen voor het slapengaan de gloeiende kolen plaatsten om ze te laten uitdoven en zo brandgevaar te voorkomen. Vandaar de uitdrukking 'iets in de doofpot stoppen', wat betekent: 'over een kwalijke zaak niet meer spreken opdat de mensen zouden vergeten."

  Bezoekers Eddy Domen (59) uit Brecht en Gerda Droesbeke (55) uit Deftinge (Oost-Vlaanderen) zijn vol lof. "Het Kempisch Museum speelt elk jaar goed in op de thema's van Open Monumentendag. Daarom komen we hier graag." ( Jan Vorselmans )

  Kempisch Museum, Mudaeusstraat 2, Brecht, 03-313.97.79

  13-09-2010 om 10:57 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mudaeus herstelling
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Erfgoedconsulente Kim Decombes heeft de ateliers van Altritempi bezocht waar het standbeeld van Mudaeus wordt hersteld. Kim meldde dat Mudaeus 'intensive care' mocht verlaten. Het beeld geraakte beschadigd toen arbeiders Mudaeus van zijn sokkel haalde. Het filmpje op Youtube haalde de wereldpers. 'Mudaeus is tevens de oudste inwoner van het plein, hij zal vermoedelijk aanwezig zijn bij de heropening van het plein op 25 september. Het beeld kan immers tijdelijk teruggeplaatst worden.'(vw)

  http://www.youtube.com/watch?v=6Crq5yo1DC4

  13-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  12-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braderij St Job op 12 september

  Update: Ondanks de slechte start in de regen is het mooi opengetrokken en kunnen we toch zeggen dat het weer een geslaagde dag was. Bedankt allen om langs te komen. Het was leuk en leerrijk

  Wij verwachten u in onze stand voor een babbel en eventueel een drankje.

  Wees welkom.

  Het bestuur.

  12-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  10-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Speelklassen van juf Els en Leen
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ook de speelleerklasjes van Bulo Kristus Koning uit Sint-Job-in't-Goor gingen welgezind van start met het nieuwe schooljaar.

  Op 1 september zijn deze nieuwe leerlingen vol enthousiasme gestart in de school. Samen met juf Els en juf Leen huppelden zij de eerste schooldag vrolijk in het rond. In de speelleerklasjes zullen ze zich hierdoor allemaal snel als visjes in het water voelen. Veel succes in het nieuwe schooljaar. ( Neel Vermeiren )

  10-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  09-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Braderij St Job op 12 september
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  12 september zijn Brugstraat en Handelslei de plaats voor de jaarlijkse braderij van Sint-Job-in-'t-Goor.

  Op de jaarlijkse braderij in Sint-Job-in-‘t-Goor vindt de bezoeker verschillende markt- en kermiskramen, plaatselijke handelaars en verenigingen, promostanden en een rommelmarkt. Voor iedereen wel wat wils dus. Deze braderij vindt plaats in de Handelslei en in de Brugstraat op zondag 12 september 2010 van 11.00 tot 18.00 uur.

  09-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  08-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opleiding tot toeristische gids

  Wuustwezel vormt samen met Kalmthout, Essen, Kapellen, Brasschaat en Brecht De Noordertuin van Antwerpen. Om deze streek te promoten, zoekt men speciaal opgeleide gidsen.

  CVO Turnhout organiseert in samenwerking met de gidsenverenigingen de opleiding 'Streekgids' met specialisatie 'Noordertuin van Antwerpen'. In dit specialisatiejaar komt de lokale socio-economische geschiedenis en de kunst en cultuur van Essen, Kapellen, Brasschaat, Wuustwezel, Kalmthout en Brecht uitgebreid aan bod.

  Ook wordt er kennis gemaakt met de groene zones en typische kempische landbouw van dit deelgebied. Het is voor kandidaten uit deze regio nu het uitgelezen moment om met deze tweejarige opleiding te starten.

  Alle info via An Van den Ouwelant op nr 014-47 05 11. ( GVA )

  08-09-2010 om 10:25 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  07-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2 mensen even vermist bij Brand
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Bij het bedrijf Janssen & Maes aan de Vaartkant Links in Brecht is maandagavond brand uitgebroken. Twee mensen waren tijdelijk vermist, maar kwamen tevoorschijn tijdens de bluswerken. Rond 19.30uur brak er brand uit tijdens opknapwerkzaamheden aan het dak van een van de gebouwen. ‘De korpsen van Brecht en Rijkevorsel kwamen snel ter plaatse en voorkwamen dat de vlammen oversloegen', aldus burgemeester Luc Aerts.
  Tijdens de noodoproep was er melding gemaakt van twee vermisten. ‘Zij meldden zich spontaan aan toen de hulpdiensten ter plaatse kwamen. Volgens de eerste informatie had een van hen lichte brandwonden. Hij werd overgebracht naar het ziekenhuis', besluit Aerts. ( Nieuwsblad )

  07-09-2010 om 15:17 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tweede fase aanleg ringweg start in maart

  De ring rond Brecht-centrumwordt in de lente afgewerkt.Later wordt een nieuw openafrittencomplex aan deE19 aangelegd en wordende op- en afritten aan deBethovenstraat afgebroken.

  Burgemeester Luc Aerts is blij met het nieuws dat de tweedefase van de aanleg van een ringwegrond Brecht op 21 oktober wordtaanbesteed. "Dankzij die ringwegzal iedereen vlugger zijn plaats vanbestemming bereiken."

  Vanaf dan krijgt de aannemer475 werkdagen tijd om de klus teklaren. Het doel van de werkzaamhedenis de aanleg van het stuk ringvanaf de rotonde aan de Wuustwezelsteenweg-Bethovenstraat over deOudaenstraat, de hogesnelheidslijnen de E19 richting Veldstraat, waarde aansluiting ook wordt gerealiseerdvia een rotonde.

  Er komt ook een brug over de Oudaenstraat.Verder staan de aanleg vaneen nieuw op- en afrittencomplex ende afbraak van de huidige op- en afrittengepland. Bovendien wordt eenverbindingsweg gecreëerd tussen deVeldstraat en de Ringlaan, zodat industriegebiedDe Ring makkelijker tebereiken is. Er komen overal fietspadenen openbare verlichting. JVS ( GVA )

  07-09-2010 om 00:00 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  06-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat betekent uw gemeentenaam?

  Brecht: Waterscheidingskam. Brecht betekent breuk. Men denkt dus aan de benoeming van een bodemverheffing, temeer omdat Brecht op een heuvel van 25 meter ligt. Omdat Brecht op de waterscheiding tussen de stroomgebieden van Schelde en Maas ligt, gaat het hier waarschijnlijk niet zomaar om een bodemverheffing maar een 'waterscheidingskam'.

  Sint-Job-in-'t-Goor: Veengrond. Goor betekent 'moerassig gebied, drassige grond, moeras', maar correcter hier is 'veengrond, turfuitbatingsgebied'. De gemeentenaam wordt voorafgegaan door de naam van de patroonheilige van de parochie, de heilige Job.

  Sint-Lenaarts: Heilige Leonardus. De gemeente is genoemd naar de parochieheilige, Leonardus, een edelman van Clovis, die zich net als Clovis liet bekeren tot het christendom.

  06-09-2010 om 20:19 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)
  05-09-2010
  Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Burenborrel Hockey op 21 september.
  Klik op de afbeelding om de link te volgen

  Ivm met de problemen rond een derde speelveld enz.. richt Royal Antwerp Hockey een burenborrel in voor de wijk Zandbergen.

  Hopelijk kan hier een en ander aan bod komen waardoor de samenleving tussen Hockey enerzijds en Zandbergen anderzijds op een hoger niveau komt te liggen.

  Goed initiatief alleszins en hopelijk gaat de buurt hier massaal op in. Tot dan.

  05-09-2010 om 13:15 geschreven door Tony W.  


  >> Reageer (0)

  Foto

  Archief per week
 • 18/06-24/06 2012
 • 11/06-17/06 2012
 • 04/06-10/06 2012
 • 28/05-03/06 2012
 • 07/05-13/05 2012
 • 30/04-06/05 2012
 • 23/04-29/04 2012
 • 16/04-22/04 2012
 • 09/04-15/04 2012
 • 02/04-08/04 2012
 • 26/03-01/04 2012
 • 19/03-25/03 2012
 • 12/03-18/03 2012
 • 05/03-11/03 2012
 • 27/02-04/03 2012
 • 20/02-26/02 2012
 • 13/02-19/02 2012
 • 06/02-12/02 2012
 • 30/01-05/02 2012
 • 23/01-29/01 2012
 • 16/01-22/01 2012
 • 09/01-15/01 2012
 • 02/01-08/01 2012
 • 24/12-30/12 2012
 • 19/12-25/12 2011
 • 12/12-18/12 2011
 • 05/12-11/12 2011
 • 28/11-04/12 2011
 • 21/11-27/11 2011
 • 14/11-20/11 2011
 • 07/11-13/11 2011
 • 31/10-06/11 2011
 • 24/10-30/10 2011
 • 17/10-23/10 2011
 • 10/10-16/10 2011
 • 03/10-09/10 2011
 • 26/09-02/10 2011
 • 19/09-25/09 2011
 • 12/09-18/09 2011
 • 05/09-11/09 2011
 • 29/08-04/09 2011
 • 22/08-28/08 2011
 • 15/08-21/08 2011
 • 08/08-14/08 2011
 • 01/08-07/08 2011
 • 25/07-31/07 2011
 • 18/07-24/07 2011
 • 11/07-17/07 2011
 • 04/07-10/07 2011
 • 27/06-03/07 2011
 • 20/06-26/06 2011
 • 06/06-12/06 2011
 • 30/05-05/06 2011
 • 23/05-29/05 2011
 • 16/05-22/05 2011
 • 09/05-15/05 2011
 • 02/05-08/05 2011
 • 25/04-01/05 2011
 • 18/04-24/04 2011
 • 11/04-17/04 2011
 • 04/04-10/04 2011
 • 28/03-03/04 2011
 • 21/03-27/03 2011
 • 14/03-20/03 2011
 • 07/03-13/03 2011
 • 28/02-06/03 2011
 • 21/02-27/02 2011
 • 14/02-20/02 2011
 • 07/02-13/02 2011
 • 31/01-06/02 2011
 • 24/01-30/01 2011
 • 17/01-23/01 2011
 • 10/01-16/01 2011
 • 03/01-09/01 2011
 • 26/12-01/01 2012
 • 20/12-26/12 2010
 • 13/12-19/12 2010
 • 06/12-12/12 2010
 • 29/11-05/12 2010
 • 22/11-28/11 2010
 • 15/11-21/11 2010
 • 08/11-14/11 2010
 • 01/11-07/11 2010
 • 25/10-31/10 2010
 • 18/10-24/10 2010
 • 11/10-17/10 2010
 • 04/10-10/10 2010
 • 27/09-03/10 2010
 • 20/09-26/09 2010
 • 13/09-19/09 2010
 • 06/09-12/09 2010
 • 30/08-05/09 2010
 • 23/08-29/08 2010
 • 16/08-22/08 2010
 • 09/08-15/08 2010
 • 19/07-25/07 2010
 • 12/07-18/07 2010
 • 05/07-11/07 2010
 • 28/06-04/07 2010
 • 21/06-27/06 2010
 • 14/06-20/06 2010
 • 07/06-13/06 2010
 • 31/05-06/06 2010
 • 24/05-30/05 2010
 • 17/05-23/05 2010
 • 10/05-16/05 2010
 • 03/05-09/05 2010
 • 26/04-02/05 2010
 • 19/04-25/04 2010
 • 12/04-18/04 2010
 • 05/04-11/04 2010
 • 29/03-04/04 2010
 • 22/03-28/03 2010
 • 15/03-21/03 2010
 • 08/03-14/03 2010
 • 01/03-07/03 2010
 • 22/02-28/02 2010
 • 15/02-21/02 2010
 • 08/02-14/02 2010
 • 01/02-07/02 2010
 • 25/01-31/01 2010
 • 18/01-24/01 2010
 • 11/01-17/01 2010
 • 04/01-10/01 2010
 • 28/12-03/01 2016
 • 21/12-27/12 2009
 • 14/12-20/12 2009
 • 07/12-13/12 2009
 • 30/11-06/12 2009
 • 23/11-29/11 2009
 • 16/11-22/11 2009
 • 09/11-15/11 2009
 • 02/11-08/11 2009
 • 19/10-25/10 2009
 • 12/10-18/10 2009
 • 05/10-11/10 2009
 • 28/09-04/10 2009
 • 21/09-27/09 2009
 • 14/09-20/09 2009
 • 07/09-13/09 2009
 • 31/08-06/09 2009
 • 24/08-30/08 2009
 • 17/08-23/08 2009
 • 10/08-16/08 2009
 • 03/08-09/08 2009
 • 27/07-02/08 2009
 • 20/07-26/07 2009
 • 13/07-19/07 2009
 • 06/07-12/07 2009
 • 29/06-05/07 2009
 • 22/06-28/06 2009
 • 15/06-21/06 2009
 • 08/06-14/06 2009
 • 01/06-07/06 2009
 • 25/05-31/05 2009
 • 18/05-24/05 2009
 • 11/05-17/05 2009
 • 04/05-10/05 2009
 • 27/04-03/05 2009
 • 20/04-26/04 2009
 • 13/04-19/04 2009
 • 06/04-12/04 2009
 • 30/03-05/04 2009
 • 23/03-29/03 2009
 • 16/03-22/03 2009
 • 09/03-15/03 2009
 • 02/03-08/03 2009
 • 23/02-01/03 2009
 • 16/02-22/02 2009
 • 09/02-15/02 2009
 • 02/02-08/02 2009
 • 26/01-01/02 2009
 • 19/01-25/01 2009
 • 12/01-18/01 2009
 • 05/01-11/01 2009
 • 29/12-04/01 2009
 • 22/12-28/12 2008
 • 15/12-21/12 2008
 • 08/12-14/12 2008
 • 01/12-07/12 2008
 • 24/11-30/11 2008
 • 17/11-23/11 2008
 • 10/11-16/11 2008
 • 03/11-09/11 2008
 • 27/10-02/11 2008
 • 20/10-26/10 2008
 • 13/10-19/10 2008
 • 06/10-12/10 2008
 • 28/11-04/12 -0001


  Blog tegen de regels? Meld het ons!
  Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!