ST JOBSE HANDELSZAKEN
  • Decor Van Looveren
  • PC Yellow
  • Broodjes
  • Instituut Prana
  • Zwembadcentrale
  • Bakkerij Divero
  • Reizen EverTravel
  • Schoenen Caramel
  • Suits Direct kleding
  • Kinderdroom
    ST JOBSE HANDELSZAKEN 2
  • Olympia Sport kleding en aanverwante
  • Sporthal Zandbergen
  • ST JOB CULINAIR
  • Restaurant Beukenootje
  • Restaurant De Heeren Van St Job
  • Restaurant Den Dremmel
  • Brasserie Eikenhof
  • ST JOBSE JEUGD en aanverwanten
  • Jeugdhuis t'Jobke
  • The Crew
  • BRECHT ONZE GEMEENTE
    Nieuws over Brecht en zijn deelgemeenten.
    Een fijne gemeente om in te wonen.
    16-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Nieuwe wandelkaart.

    Een nieuwe wandelkaart begeleidt de wandelaar op het wandelknooppunt door de Kempense Heide.

    Essen, Kalmthout, Brecht en Wuustwezel sloten in 2010 een overeenkomst met Toerisme Provincie Antwerpen om een netwerk met wandelknooppunten uit te bouwen dat in beide richtingen wordt bewegwijzerd. De paden kruisen elkaar zodat er een netwerk van routes en knooppunten ontstaat. De gemeentebesturen integreerden de bestaande wandelpaden binnen de structuur van het nieuwe knooppuntennetwerk.

    Kaart: Deze wandelpaden worden met elkaar en met die van de buurgemeenten verbonden door nieuwe trajecten. De hele structuur krijgt bordjes met wandelknooppunten zoals nu al bestaat met de fietsknooppunten. Kaarten kan je aankopen in de toeristische infokantoren. De bewegwijzering van het nieuwe netwerk is volledig afgerond op 15 april. ( Bron : Neel Vermeiren )

    16-04-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    15-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protest tegen bomenkap aan Antitankgracht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Vlaamse Milieumaatschappij (VMM) voert momenteel beheerswerken rond de Antitankgracht. Buurtbewoners stellen de wel erg drastische kaalkap aan de kaak. De VMM zegt dat de werken net bedoeld zijn om de natuur nieuwe kansen te geven.

    De Antitankgracht strekt zich uit over een afstand van 33kilometer tussen Ranst (Oelegem) tot Berendrecht (Antwerpen) en doorsnijdt daarbij Schilde ('s-Gravenwezel), Brecht (Sint-Job-in-'t-Goor), Schoten, Brasschaat, Kapellen en Stabroek. Ze werd uitgegraven in 1939 om Duitse tanks tegen te houden, maar vandaag is het een beschermd landschap. ( Bron: Jan Auman )
    Het ganse verhaal vind je op onderstaande link.
    http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=BC38QV3C&postcode=2960

    15-04-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    14-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kinderen huldigen poetsvrouw Monique.

    De leerlingen van gemeentschool Klavertje 3 in Brecht-Overbroek zetten poetsvrouw Monique Bogaerts in de bloemetjes. Zij nam na 35 jaar trouwe dienst afscheid van de school en de kinderen. Monique werd thuis opgehaald met de schoolbus. In de school zelf stonden de jongelui haar verkleed als werkers en werksters op te wachten om haar daarna te huldigen met dans, zang en gedichtjes. Bron:Jan Vorsselmans

    14-04-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    13-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buurt keert zich tegen windmolens.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De Brasschaatse landbouwer Vital Bogaerts wil drie windmolens zetten aan de grens met Brecht. Volgens zijn lopende "aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning" komen de drie windturbines tussen de Brechtsebaan, de Sint-Jobsesteenweg en de Miksebaan. Twee komen op het akkerland van Vital Bogaerts zelf, de derde op grond van zijn buurman, het grondverwerkingsbedrijf Hens. De turbines zelf zijn 100 meter hoog, de wieken doen daar op hun hoogste punt nog eens 50 meter bij.

    20 buren zijn bij het gemeentebestuur hun beklag al gaan doen tegen de plannen, en schakelen een advocaat in tegen de plannen. De beheerder van het aanpalende Nottebohmdomein op de Brasschaatbaan in Brecht heeft zelf al een bezwaar ingediend.

    De aanvraag tot stedenbouwkundige vergunning ligt nog tot 21 april ter inzage in het Brasschaatse gemeentehuis. Tot die datum kunnen betrokkenen ook bezwaren indienen. Bron:Boris Rousseeuw

    Nvdr: 14/04: Deze staan NIET op grondgebied Brecht.

    13-04-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    12-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Studeren in een abdij.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het christelijke opinieblad Tertio meldt dat blokkende studenten welkom zijn in sommige abdijen. Zes Vlaamse abdijen openen hun poorten. Het zijn de abdijen van Brecht (zusters Trappistinnen), Westmalle, Tongerlo, Postel, Averbode en Affligem. De studenten vinden in de abdijen de stilte en de regelmaat. De strakke dagorde, met vaste uren voor studie, maaltijd en ontspanning, zijn ideaal voor de concentratie. (vw)

    12-04-2011 om 11:27 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    11-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht swingt op 22 april

    Vrijdag 22 april wordt de tweede editie van Brecht Swingt georganiseerd. Dit luidt de Brechtse pasenmarkt in. In de tent op de parking van Prima De Bruyn in de Nollekensweg gaat vrijdag 22 april om 20 uur de tweede editie van 'Brecht Swingt' van start. Het wordt een veelbelovend muziekfeest met optredens van Be Close en Beatboxer BBG in het voorprogramma. Als hoofdact treden The Soulbrothers op. Zij brengen hun laatste nieuwe show: van Claude François tot Dolly Parton, van aanstekelijke reggae tot zwoele latino, van Vlaamse klassiekers tot Robbie Williams. Vincent (ex Dinky toys), Charel (Magical Flying Thunder Birds) en Wim Soutaer doen Brecht muzikaal op de grondvesten daveren. En dan is er nog DJ Berreke.

    11-04-2011 om 13:24 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    10-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat te doen als u het bedrag van een factuur betwist

    Foutieve facturen komen regelmatig voor .  Vooral in je energiefactuur en je telecomfactuur  duiken soms fouten op .  Wat doe je in zo’n geval ?

    We vonden een aantal nuttige tips van Marc Vandercammen , directeur-generaal van het Onderzoeks-en Informatiecentrum van de Verbruikersorganisaties .

    Wanneer actie ondernemen ?

    Zo snel mogelijk !!!  In principe dient u fouten in een factuur onmiddellijk na ontvangst te betwisten .  Geen paniek als uw foutieve factuur in uw brievenbus valt als u met vakantie bent , maar reageer dan zo snel mogelijk na thuiskomst .

    Hoe gaat u te werk ?

    Neem eerst en vooral telefonisch contact op met uw leverancier .  Misschien gaat het om een eenvoudige rekenfout die snel kan worden rechtgezet .  Snel reageren is nodig omdat de betrokken factuur dan misschien nog niet definitief door de boekhouding is ingeboekt , en zo kan u tijdrovende administratieve procedures vermijden .

    Soms moet u wel uw foutieve factuur betalen , maar krijgt u bij de daaropvolgende factuur een creditnota .  Als u hierover telefonische beloftes krijgt , is het aangeraden om hiervan een schriftelijke bevestiging te vragen aan de leverancier .

    Als u uw factuur schriftelijk wil betwisten , doet u dat best met een aangetekende brief .  Daarin moet je duidelijk je eigen klantennummer en de factuurreferenties vermelden , gevolgd door een bondige omschrijving van de reden waarom u de factuur betwist en niet wil betalen .  U kan een voorbeeldbrief downloaden op www.modeldocumenten.be  .

    Als slechts een deel van het bedrag niet klopt , betaalt u best wel het overige bedrag dat u niet betwist .  Als de zaak dan eventueel later voor de rechtbank moet komen, kan u tenminste aantonen dat u van goede wil bent .

    Wat als de betwisting geweigerd wordt ?

    Als u uw klacht aangetekend hebt verstuurd , en de betwisting blijft bestaan , dan kan u schriftelijk een klacht indienen bij de Algemene Directie Controle en Bemiddeling van de federale overheidsdienst economie (eco.inspec.fo@economie.fgov.be) .  Voor een telecomfactuur kan u contact opnemen met de Ombudsdienst voor Telecommunicatie  (klachten@ombudsmantelecom.be) .Bron: Kar-Wij april 2011

     

    10-04-2011 om 11:19 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    09-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sociaal huren in Brecht
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In het dienstencentrum Het Sluisken wordt dinsdag 12 april om 20 uur een informatieavond georganiseerd over sociaal huren. Wie komt in aanmerking voor de huur van een sociale woning, waar kan je een sociale woonst huren, hoe wordt de huurprijs bepaald. Naast de aangeboden informatie is er ook ruim de kans om vragen te stellen. Iedere geïnteresseerde is welkom !

    Met medewerking van : Peter Van Hoffelen, directeur Sociale Huisvestingsmaatschappij De Voorkempen;  Yann Blommaert, coördinator Sociaal VerhuurKantoor Voorkempen en Anya Hoefnagels, gemeentelijk woonconsulente.
    Voor meer Informatie :
    De Kar - Raf Janssen, 03/313.88.15 of in de 2de handsboetiek (ma-wo 13u.-16u, zat.10-12u) 03/664.19.87 – dekar.brecht@skynet.be
    Eetcafé De Schakel : Emelie Eeckelaert – emelie.eeckelaert@gmail.com
    Bron Neel  Vermeiren
     

    09-04-2011 om 10:47 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    08-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tentoonstelling Mudeaus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Tot 15 mei loopt in het Kempens museum een tentoonstelling over Mudaeus en de humanisten.

    Geïnteresseerden kunnen de tentoonstelling gratis bezoeken tijdens alle weekends tot 15 mei, telkens van 14 tot 17 uur. Groepen en scholen kunnen na afspraak op het nummer 03-313.97.79 ook tijdens de week terecht.

    Kempisch museum is te vinden in de Mudeausstr 2 te brecht.

    08-04-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    07-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Ongeval met drie vrachtwagens op E19
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Door een kop-staartaanrijding tussen twee vrachtwagens op de E19 richting Antwerpen tussen de af- en oprit van Sint-Job-In-'t-Goor, is de snelweg er sinds 09.00 uur donderdagochtend volledig versperd. Verkeer vanuit Nederland rijdt best om via de A12. Bij het ongeval raakten twee bestuurders zwaargewond. Dat meldt het Vlaams Verkeerscentrum.

    Een Nederlandse en Poolse vrachtwagen reden op elkaar in, nadat de bestuurder van de laatste vrachtwagen de file te laat had ingeschat. De twee inzittenden van de Nederlandse vrachtwagen werden met nekklachten naar het ziekenhuis gebracht. De chauffeur van de vrachtwagen die inreed op de file zat ruim een uur gekneld in zijn voertuig. De man werd zwaargewond, maar niet in levensgevaar, afgevoerd.

    De derde betrokken chauffeur was er eveneens slecht aan toe en werd met ernstige rugproblemen afgevoerd. Bron BFM

    07-04-2011 om 15:05 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    06-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Neos Groot-Brecht van start.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Na maanden van voorbereidend werk zijn een handvol Brechtse, dynamische, jonge senioren in de weer om de kar te trekken van de jongste afdeling van de snelst groeiende seniorenvereniging in Vlaanderen: Neos! Netwerk van ondernemende senioren.

    'Want onze senioren zorgen graag voor klein en groot, maar willen ook wel eens genieten van hun vrije tijd. Samen met vrienden en kenissen, zijn heel wat van deze senioren op zoek naar ‘ietsje meer’, zeggen de initiatiefnemers. Neos biedt cultuur, concerten, boeiende daguitstappen, musea en bedrijfs-bezoeken, niet-alledaagse voordrachten van experten en professoren, gezellige etentjes en ontspannen reizen. Ondertussen zijn al 27000 leden over 180 afdelingen overtuigt. Dat de formule werkt, ligt aan de bruisende bestuursleden, de onbeperkte ontmoetingskansen die de activiteiten bieden en de vriendschapsbanden die er gevormd worden.

    Op 18 april gaat nu dus ook Neos Groot-Brecht van start. Trendwatcher Herman Konings brengt dan om 14 uur in het gemeenschapscentrum, Mudaeusstraat 9, de voordracht  ‘Optimisten leven langer!’ door trendwatcher. Iedereen is welkom. Bron: Neel vermeiren.

    06-04-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    05-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wist u, dat u...
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    ...op onderstaande link info kan vinden over ons H-eerlijk Brecht team.

    U kan kijken wie er in ons bestuur zit en u kan ons zelfs contacteren indien u zin hebt om met ons mee te ijveren voor meer deelgemeente politiek in het centrale Brecht.

    Wij gaan voor meer verkozen mensen uit de deelgemeenten om op deze manier een eerlijke verdeling te verkrijgen en het voor allen samen Heerlijk te maken.  

    www.hbrecht.be

    05-04-2011 om 19:03 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    04-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Testfaze HST op Nederlandse bodem.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Op zondag 3 april had men in Nederland de officiële opening van de Fyra verbinding Breda - Amsterdam. Op gebied van bruggen bouwen enz moet ik toegeven dat onze Noordeburen straffe gasten zijn. Bekijk de fotoreportages op de site. 

    Bron: R.Van Dooren en P. Honig.

    http://www.hsl-zuid.nl/

    Bijlagen:
    a01.jpg (97.5 KB)   
    a02.jpg (99.3 KB)   

    04-04-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    03-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Status serviceflats Zandstraat

    Huidige status ruwbouw.

    03-04-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    02-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobiliteitsstudie Noorderkempen deel 4 (van 4)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Met de gebiedsgerichte studie willen de provincie en de gemeenten in de Noorderkempen in de eerste plaats de bovenlokale (toekomstige) knelpunten in de regio aanpakken. De provincie zoomt daarbij niet in op de lokale gemeentelijke problemen. De gebiedsgerichte studie streeft namelijk naar een meerwaarde, voor zowel de regio als geheel als voor elke gemeente afzonderlijk.

    De gebiedsgerichte visie beperkt zich trouwens niet alleen tot het personenvervoer, maar probeert een zo volledig mogelijk mobiliteitsbeeld voor de regio uit te werken. Zo komen ook het vrachtvervoer, het uitzonderlijk vervoer, het fietsverkeer, het vervoer over water, het vervoer over spoor en het openbaar vervoer in de studie aan bod.

    De provincie Antwerpen zet zich in deze gebiedsgerichte studie maximaal in voor acht doelstellingen:

    1. Het bundelen van duurzame economische ontwikkelingen. 
    2. Het verbeteren van de leefbaarheid in kernen en stedelijke centra. 
    3. Het verhogen van de verkeersveiligheid door gevaarlijke punten aan te pakken en het aantal fietsongevallen terug te dringen. 
    4. Het versterken van de openruimtegebieden. 
    5. Het beschikbaar houden van de faciliteiten voor een goed functionerende land- en tuinbouw. 
    6. Het streven naar een evenwicht tussen watergebonden economische activiteiten en natuurlijke, landschappelijke en recreatieve functies. 
    7. Het optimaliseren van de categorisering van de verkeersstructuur. 
    8. Het zoeken naar de optimale co-modaliteit voor verkeersaantrekkende functies.

    02-04-2011 om 00:10 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pad naast GB weldra open.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Het pad naast GB is weldra open. Vraag is aan aannemer doorgegeven om dit versneld te openen. GB heeft hier netjes op ingespeeld en heeft de bomen gesnoeid en of gekapt. Resultaat kan u op de bijlage zien. Mooi en breder dan vroeger. Eindelijk weer met de fiets een doorgang van Kerkhofstraat naar de Brugstraat.

    02-04-2011 om 00:03 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    01-04-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Archeologische opgravingen te St Job

    Op de site waar later dit jaar de werken starten voor "De kapelakker" is men momenteel bezig met de bodem te onderzoeken. Dit heeft tot doel om eventuele archeologische vondsten bloot te leggen alvorens men hier woningen gaat bouwen. Ongeveer 12% van de gronden zullen worden opengelegd voor nader onderzoek. De foto in bijlage laat bvb een verkleuring zien die erop wijst dat hier vroeger een boom heeft gestaan.




    01-04-2011 om 23:58 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    31-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Brecht eert Europees humanist en jurist Mudaeus
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Vandaag donderdag 31 maart om 19.30u geeft burgemeester-jurist Luc Aerts het startschot van de viering rond deze Brechtse rechtsgeleerde in het gemeenschapscentrum Jan Vander Noot in de Mudaeusstraat 9.

    Daarna is er een lezing over Mudeaus door professor Jan Papy van de KU-Leuven, gevolgd door een woordje van Martine Slachmuylders namens de Geschied- en Oudheidkundige Kring voor Brecht en Omstreken. Daarna neemt fanfare Vlijt en Eedracht een muzikaal intermezzo voor haar rekening.

    De eigenlijke inhuldiging van het beeld op het Gemeenteplein vindt plaats om 20.40u. Dat gebeurt met een muziekcantate uit 1865 gebracht door de Stedelijke Academie voor Muziek, Woord en Dans Merksem. Daarna volgt een bezoek aan een Mudaeusexpo in het Kempisch Museum, Mudaeusstraat 2.

    Geïnteresseerden kunnen de tentoonstelling gratis alle weekends bezoeken van 2 april tot 15 mei van 14 tot 17u. Groepen en scholen kunnen er na afspraak(03-313.97.79) ook in de week terecht.

    Erfgoedwandeling: Wie nog meer wil weten over Mudaeus en de andere Brechtse humanisten kan deelnemen aan de erfgoedwandeling op 1 mei om 14u (start aan het Kempisch Museum). Inschrijven voor deze wandeling is verplicht bij de cultuurdienst, Gasthuisstraat 32 (03-660.28.30 of cultuurdienst@brecht.be). Bron: Jan Vorsselmans

    Bijlagen:
    hbrecht02.JPG (232.8 KB)   
    hbrecht08.JPG (321.8 KB)   

    31-03-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Mobiliteitsstudie Noorderkempen deel 3 ( van4 )
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    De gebiedsgerichte studie van de Noorderkempen verloopt in drie fasen:

    1. oriëntatie   2. onderzoek   3. actie

    In de oriëntatiefase maakte de provincie een analyse van de bestaande verkeersstromen, de ruimtelijke structuur en de geplande ontwikkelingen in de regio. Ze doet dat op basis van bestaande plannen, studies en toekomstvisies. Mogelijke interpretaties, tegenstellingen en blinde vlekken worden daarbij zorgvuldig in kaart gebracht. Deze analyse is ondertussen afgerond. De oriëntatienota kun je downloaden op de webpagina van de Noorderkempen.

    Het resultaat van de oriëntatiefase is het vertrekpunt voor de tweede fase waarin de provincie onderzoekt welke effecten de verschillende plannen op de regio hebben. We spreken hier over de onderzoeksfase.

    De resultaten van dit onderzoek vormen tenslotte de basis voor de concrete ontwikkeling van de gebiedsgerichte visie met aandacht voor wonen, werken en leven. Die visie leidt in de laatste fase tot een actieplan dat in 2012 klaar zal zijn.

    De oriëntatiefase leverde enkele belangrijke bevindingen op:

    - Uit het overleg met de 14 gemeenten blijkt dat er een consensus bestaat over het gewenste fietsroutenetwerk. De verschillende gemeenten ondernemen hiervoor al veel acties.
    - Er bestaat een algemeen aanvoelen bij de betrokken gemeenten dat de regio kampt met een probleem van sluipverkeer.
    - Er bestaan ambitieuze plannen voor de ontwikkeling van het regionaalstedelijk gebied Turnhout.
    - De eigen ambitie van een gemeente om extra bedrijvigheid en wonen aan te trekken, botst soms met de zorg voor de verkeersleefbaarheid in de regio.
    - De effecten van infrastructuurmaatregelen van buurgemeenten zijn niet gekend.( Bron provant.be )

    31-03-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)
    30-03-2011
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wandelnetwerk Kempense Heide
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    In Essen is gisteren het nieuwe wandelnetwerk Kempense Heide voorgesteld. Het is een wandelnetwerk van 530 kilometer door de gemeentes Brasschaat, Brecht, Essen, Kalmthout, Kapellen, Stabroek en Wuustwezel. De opening past in een project waarbij de provincie Antwerpen tegen volgend jaar twaalf wandelnetwerken wil hebben voor in totaal 4.000 kilometer aan wandelwegen. In de Kempense Heide zijn er 361 knooppunten, die aangeduid zijn met rood-witte borden. Met de overzichtskaart kunnen de wandelaars hun eigen traject uitstippelen zoals bij het fietsroutenetwerk. Het netwerk loopt onder meer door de natuurgebieden en parken van het Peerdsbos, De Uitlegger, de Essense en Wildertse Duintjes en de Kalmthoutse Heide. Op zondag 3 april is de feestelijke opeing voor het grote publiek in Stabroek en Wuustwezel.

    Bron: Jon Bogaert

    30-03-2011 om 00:00 geschreven door Tony W.  


    >> Reageer (0)

    Foto

    Archief per week
  • 18/06-24/06 2012
  • 11/06-17/06 2012
  • 04/06-10/06 2012
  • 28/05-03/06 2012
  • 07/05-13/05 2012
  • 30/04-06/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 16/04-22/04 2012
  • 09/04-15/04 2012
  • 02/04-08/04 2012
  • 26/03-01/04 2012
  • 19/03-25/03 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 27/02-04/03 2012
  • 20/02-26/02 2012
  • 13/02-19/02 2012
  • 06/02-12/02 2012
  • 30/01-05/02 2012
  • 23/01-29/01 2012
  • 16/01-22/01 2012
  • 09/01-15/01 2012
  • 02/01-08/01 2012
  • 24/12-30/12 2012
  • 19/12-25/12 2011
  • 12/12-18/12 2011
  • 05/12-11/12 2011
  • 28/11-04/12 2011
  • 21/11-27/11 2011
  • 14/11-20/11 2011
  • 07/11-13/11 2011
  • 31/10-06/11 2011
  • 24/10-30/10 2011
  • 17/10-23/10 2011
  • 10/10-16/10 2011
  • 03/10-09/10 2011
  • 26/09-02/10 2011
  • 19/09-25/09 2011
  • 12/09-18/09 2011
  • 05/09-11/09 2011
  • 29/08-04/09 2011
  • 22/08-28/08 2011
  • 15/08-21/08 2011
  • 08/08-14/08 2011
  • 01/08-07/08 2011
  • 25/07-31/07 2011
  • 18/07-24/07 2011
  • 11/07-17/07 2011
  • 04/07-10/07 2011
  • 27/06-03/07 2011
  • 20/06-26/06 2011
  • 06/06-12/06 2011
  • 30/05-05/06 2011
  • 23/05-29/05 2011
  • 16/05-22/05 2011
  • 09/05-15/05 2011
  • 02/05-08/05 2011
  • 25/04-01/05 2011
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 04/04-10/04 2011
  • 28/03-03/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/03-20/03 2011
  • 07/03-13/03 2011
  • 28/02-06/03 2011
  • 21/02-27/02 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 31/01-06/02 2011
  • 24/01-30/01 2011
  • 17/01-23/01 2011
  • 10/01-16/01 2011
  • 03/01-09/01 2011
  • 26/12-01/01 2012
  • 20/12-26/12 2010
  • 13/12-19/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 29/11-05/12 2010
  • 22/11-28/11 2010
  • 15/11-21/11 2010
  • 08/11-14/11 2010
  • 01/11-07/11 2010
  • 25/10-31/10 2010
  • 18/10-24/10 2010
  • 11/10-17/10 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 27/09-03/10 2010
  • 20/09-26/09 2010
  • 13/09-19/09 2010
  • 06/09-12/09 2010
  • 30/08-05/09 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 16/08-22/08 2010
  • 09/08-15/08 2010
  • 19/07-25/07 2010
  • 12/07-18/07 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 28/06-04/07 2010
  • 21/06-27/06 2010
  • 14/06-20/06 2010
  • 07/06-13/06 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 24/05-30/05 2010
  • 17/05-23/05 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 05/04-11/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 01/03-07/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 08/02-14/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 18/01-24/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 04/01-10/01 2010
  • 28/12-03/01 2016
  • 21/12-27/12 2009
  • 14/12-20/12 2009
  • 07/12-13/12 2009
  • 30/11-06/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009
  • 19/10-25/10 2009
  • 12/10-18/10 2009
  • 05/10-11/10 2009
  • 28/09-04/10 2009
  • 21/09-27/09 2009
  • 14/09-20/09 2009
  • 07/09-13/09 2009
  • 31/08-06/09 2009
  • 24/08-30/08 2009
  • 17/08-23/08 2009
  • 10/08-16/08 2009
  • 03/08-09/08 2009
  • 27/07-02/08 2009
  • 20/07-26/07 2009
  • 13/07-19/07 2009
  • 06/07-12/07 2009
  • 29/06-05/07 2009
  • 22/06-28/06 2009
  • 15/06-21/06 2009
  • 08/06-14/06 2009
  • 01/06-07/06 2009
  • 25/05-31/05 2009
  • 18/05-24/05 2009
  • 11/05-17/05 2009
  • 04/05-10/05 2009
  • 27/04-03/05 2009
  • 20/04-26/04 2009
  • 13/04-19/04 2009
  • 06/04-12/04 2009
  • 30/03-05/04 2009
  • 23/03-29/03 2009
  • 16/03-22/03 2009
  • 09/03-15/03 2009
  • 02/03-08/03 2009
  • 23/02-01/03 2009
  • 16/02-22/02 2009
  • 09/02-15/02 2009
  • 02/02-08/02 2009
  • 26/01-01/02 2009
  • 19/01-25/01 2009
  • 12/01-18/01 2009
  • 05/01-11/01 2009
  • 29/12-04/01 2009
  • 22/12-28/12 2008
  • 15/12-21/12 2008
  • 08/12-14/12 2008
  • 01/12-07/12 2008
  • 24/11-30/11 2008
  • 17/11-23/11 2008
  • 10/11-16/11 2008
  • 03/11-09/11 2008
  • 27/10-02/11 2008
  • 20/10-26/10 2008
  • 13/10-19/10 2008
  • 06/10-12/10 2008
  • 28/11-04/12 -0001


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!