ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    30-08-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen....EN WE BLIJVEN LACHEN.
    Hallo allemaal!
    Sinds gisteravond terug thuis na het dotteren van mijn aders. Ik schrijf meervoud, want men heeft er twee open gemaakt en er een stent in geplaatst.
    Er was, en is, paniek door de chirurg, want mijn bloeddruk steeg naar 2o/10 en ze krijgen hem met geen mogelijkheid naar omlaag. Dus moet ik morgenmiddag (vrijdag) zonder dralen naar de cardioloog. Tevens omdat er nog meer mis blijkt te zijn met mijn rikketik en waar de vaatchirurg zich ernstig zorgen over maakt.
    Nu moet ik ook wel toegeven dat ik me hoogst belabberd voel, en dat zou niet zo mogen zijn twee dagen na dat dotteren. Pijn op mijn borst,  ademnood en heel erg moe.
    Het wondje in mijn lies is mooi dicht, en eerlijk gezegd maakte ik mij daarover nog de meeste zorgen. Sinds 2003 ben ik immers dragen van die vuile vieze smerige en gevaarlijke ziekenhuisbacterie. Ik ga jullie de verschrikkelijke en bloedige details besparen, maar mijn leven heeft toen aan een zijden draadje gehangen. Vijf operaties en negen maanden later was ik pas buiten levensgevaar. En dat geeft nu bij elke operatie, hoe klein ook, meer risico op complicaties en is het voor mij steeds bang afwachten of dat beestje niet terug de kop gaat opsteken.

    Woensdagnamiddag reden we dan een uur lang in een oververhitte bus van het Jan Palfijn ziekenhuis naar het Middelheimziekenhuis waar ik mijn maandelijkse oogprik moest krijgen. Maar wegens mijn veel te hoge bloeddruk durfde mijn oogarts die prik niet geven en was het dus een maat voor niets. Dikke pech voor mij want mijn zicht neemt sinds een week of twee opnieuw af. Dan maar weer de bus op, en met een overstap, doodmoe thuis aangekomen. Gelukkig was er Dochterlief die me al die dagen bij heeft gestaan. Wat een schat van een kind heb ik toch!!!

    Natoken vroeg in een reactie of ik een patent had op ongelooflijke maar waargebeurde verhalen. Wel Natoken, lees en oordeel zelf…

    …Verleden week dinsdag komt de fietsenmaker mijn fiets ophalen voor het herstellen van mijn achterband. Normaal kan ik dat zelf wel, maar met al die vitessen en door mijn slecht zicht vond ik het raadzamer om het te laten doen door een professional. De week daarop, afgelopen dinsdag dus, mocht ik hem terug komen halen. Dochterlief doet dat in mijn plaats, en wat blijkt…mijn fiets is gestolen in de winkel. Foetsie, weg, niet meer te vinden!
    Wie gelooft nog zoiets als je dat verteld?
    De fietsenmaker belooft mij een nieuwe fiets. Maar ik moet wel de factuur meebrengen van mijn “oude” fiets. En die heb ik niet meer! Plus dat ik er heel dure fietszakken had ophangen, een speciaal zacht en duur fietszadel en voor en achterlichten die werkten zonder dynamo. Hoe kan ik dat in godsnaam nog bewijzen?
    De fiets is bovendien gekocht in Nederland en was een verjaardagsgeschenk van Wim.

    Soms zeg ik al lachend dat ik in een verkeerde tijdzone leef en dat ik daarom zoveel negatieve dingen over me heen krijg. Maar allengs vergaat mij het lachen bij die bewering en begin ik stilaan te geloven dat het ook werkelijk zo is. Zou dat mogelijk zijn?

    Nu ja, eerst morgen maar afwachten wat de cardioloog me weet te vertellen. Ondertussen maar kalm aan doen en veel rusten zoals de vaatchirurg me voorschreef. En de rest zien we wel weer.

    Ik wens jullie nu maar alvast een fijn weekend toe!
    Bij lichamelijke en geestelijke gezondheid…tot de volgende…



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (15)

    11-09-2012
    Gewoon even een goeie dag komen zeggen
    Vandaag precies geen buitenweer en straks halen we de 4 van de zoon op aan school met de fiets!! Het zal rijden tussen de druppels worden !! Een warme knuffel voor jou!

    {} geschreven door Natoken


    09-09-2012
    Goeie deugd
    het houdt bij jou toch ook echt niet op hé. Ik vraag me af waar altijd opnieuw die pech en die tegenslag vandaan blijven komen. Als dat een keer ophoudt, weet je niet wat je overkomt! Zou je het gaan missen dan??? Denk het niet want je hebt je portie ondertussen wel gehad. Duim voor je en hoop dat de uitslag van de hartspecialist tenminste hoopgevend is en weer niet opnieuw een domper.
    Warme knufel.
    Michelly 

    {} geschreven door Michelly


    06-09-2012
    ik kom even dag zeggen
    gewoon , zonder reden even langskomen petra !

    {} geschreven door ani


    03-09-2012
    Gaat het nog Mus?
    Ik hoop echt dat je er vrijdag bij bent want jij zal wel weer even stoom moeten lossen als ik hier jouw logjes lees... Jij maakt meer mee op een maand dan velen in jaren, niet echt eerlijk hé? Hartelijke kus en knuffel

    {} geschreven door Natoken


    Sprakeloos
    Ik had het al gelezen op Facebook maar eens te meer ben ik sprakeloos, al goed ook want iedereen hier voor mij heeft zijn zegje al gedaan... wat dat hart en toebehoren betreft dat is weer andere koek... de zoveelste tegenslag... wat een ongelofelijke afschuwelijke pech toch weer... hoop dat je vrijdag kan komen, alvast een dikke kus

    {} geschreven door Myette


    02-09-2012
    inderdaad

    Hoe kan dat nu dat je fiets is gestolen, meegenomen door iemand die er geen recht op had en die van haar er heeft laten staan, of gewoon zo meegenomen, ik zou er gewoon nog niet aan denken !  Verdorie toch, een mens is zijn gerief ermee kwijt en ja kan dan ook die factuur niet tonen, mensen toch, wie denkt daar nu aan om een fiets mee te nemen ?!  Blijkbaar zijn er toch wel veel oneerlijke mensen op de wereld en jij komt daar telkenmale mee in aanraking, als ik het kon zou ik je fiets terug toveren.  Maar zover gaat mijn lange arm niet, ik kan geeneens toveren, laat staan hem laten terug komen.

    Ja Lulu, dat is veel tegenslag en evenveel ongeluk als geluk heb je ook niet gehad in je leven.  Of het met de woorden van een vriendin te zeggen : mogen bepaalde mensen dan nooit eens gerust en gelukkig zijn ?!

    Ik wens je in ieder geval nog een mooie week toe en probeer toch maar van je bloeddruk te laten zakken door wat te rusten als je kan.

    {} geschreven door Chrisje


    ..
    In elk geval, zoals Natoken schrijft, blijft de fietsenwinkel verantwoordelijk voor het verlies van je fiets. Het minste dat die man kan doen is al zorgen dat je een voorlopig rijwiel ter beschikking krijgt tot je iets van Wim hoort. Je bent wel een echte pech mus. Hoeveel spiegels heb je gebroken om dat op je bord te krijgen. Hoeveel keer maal zeven? Het mag stoppen nu, tijd dat het eens in de andere richting gaat en er een straaltje geluk je richting uitgaat. Kuskes en tot vrijdag.

    {} geschreven door ludovikus


    ...
    Hopelijk is het verdict van de cardioloog tenminste goed meegevallen? En de rest...je zou toch echt gaan denken dat jij ongeluk aantrekt..vind er gewoon weer geen woorden voor,hopelijk kan je er volgende week toch bij zijn,en heb je dan goed nieuws,miserie,miserie toch zenne!Dike,dikke knuffel van mij!
    september.jpg
    ikke is terug van weggeweest,
    en nu is het tijd voor de school
    voor de kindjes dan ;-)
    met een dikke knuffel van Nestje&Lipske

    {} geschreven door lipske


    31-08-2012
    Ik hou al mij hart vast als ik hier kom lezen...
    Het onmogelijke is hier mogelijk, het ondenkbare is hier denkbaar het ongewenste krijg je hier cadeau...alsof het lichamelijk nog niet genoeg tegenzit , krijg je dat er nu nog eens bovenop!  Mus toch, wie stond toch aan jouw wieg? Je zou  van al die tegenslagen alleen al een hoge bloeddruk krijgen !! En die fietsenverkoper is in mijn ogen verantwoordelijk voor jouw fiets en zou daar niet teveel blabla over mogen maken, na! Jij zal vrijdag meer dan genoeg te vertellen hebben. Tot dan een dikke knuffel en hou je taai!

    {} geschreven door Natoken


    Lief Musje
    Die bloeddruk is nog het minst , omdat ik hier ook zo rondloop eens 20 of dan ineens 9.30. Maar wat heb jij nu toch al niet moeten doorstaan in je leven.
    van in het begin dat ik je blog kende was er een groot respect voor jou wel dat is nog altijd zo. Nog een geluk Musje dat je dochter je steunt waar ze kan , dat verdient ook respect van mij, want vele hebben dan zogezegd geen tijd.
    Lief Musje een zachte knuffel en dikke kus.
    Fjak@

    {} geschreven door Fjak@


    ..
    ik ben gewoon sprakeloos .... ik was dit al sinds het begin van je eerste blog, maar jouw leven gaat steeds meer in overtreffende trap. Ik durf zelfs niet meer nadenken over wat je nog meer zou kunnen overkomen. Ik bid enkel dat het op een dag eindelijk zal stoppen. Heel heel dikke knuffel.

    {} geschreven door bojako


    30-08-2012
    *
    Als het een troost kan zijn, krakende wagens lopen het langst.
    Groetjes uit het warme zuiden.

    {} geschreven door camille


    ach ach ...
    Mus, Mus, jou blijft ook niets gespaard.
    Het wordt tijd de de twaalfde fee eens aankomt om alles tot een goed einde te laten gebeuren.
    Ik wens je in elk geval heel veel sterkte en duim dat alles goed gaat.
    Liefs en een knuf van mij.

    {} geschreven door thea


    awel petra ...
    er heeft inderdaad GEEN goeie fee aan jouw wieg gestaan
    als er één steen ligt of valt , schijnt die net bij jouw terecht te komen , jammer ...
    zorg goed voor jezelf meisje , doe wat ze je aanraden te doen : rusten tot je meer weet . een heel zachte knuffel , maar welgemeend !

    {} geschreven door ani


    allee seg...
    Goh, Muske toch! Hoe kan dat nu toch allemaal bij éne mens gebeuren...Voor wat die fiets betreft : als het een geschenk van Wim was, zou hij dan misschien nog een factuur hebben? Stomme vraag zeker, waarschijnlijk heb je daar zelf al aan gedacht...
    Doe het nu inderdaad maar een poos rustigaan, tot je tikkertje weer normaal doet. Dikke kus en hopelijk tot vrijdag volgende week.

    {} geschreven door paz





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!