ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    26-01-2009
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DADER AAN DE MACHT

    Onstellend nieuws op de tv verleden week. Het drama in Dendermonde. Echt hallucinant! In wat voor wereld leven wij toch als zelfs kinderen en baby’s niet meer veilig zijn.
    Moeten we nu maar allemaal tralies voor onze ramen en hekken rondom onze woningen zetten, denk ik dan? Want de tralies van de gevangenis zijn verre van afdoende om de criminelen binnen te houden. Moeten we in elk openbaar gebouw metaaldetectors plaatsen? Of moeten wij die geen kwaad in de zin hebben maar een wapen aanschaffen als verdediging tegen hen die snode plannen in hun hoofd hebben?

    Of moeten we maar lijdzaam toezien hoe wij gecatalogiseerd worden als loslopend wild? Want zoals ik het bekijk zijn alle wetten tegen de criminaliteit enkel in het voordeel van de dader. Getuige de wapenwet op zelfverdediging: Om van wettige zelfverdediging te spreken moet het onmogelijk zijn om de aanval van de dader op een andere manier tegen te houden. Als je de politie kan bellen of zelf de benen kan nemen, mag je niet schieten.
    De reactie moet in verhouding staan tot het gevaar dat wordt afgewend. Een revolverschot dat volgt op een kaakslag is geen noodweer, zo besloot cassatie.
    En dan maar hopen dat je na die ene slag niet meteen halfdood ligt te bloeden zodat je nog kan gaan lopen!
    Kwestie is ook nog dat JIJ moet kunnen bewijzen dat de dader slecht in de zin had. Kan je dat niet dan ga JIJ achter de tralies, en loopt de crimineel vrij op straat.

    Het heeft ook geen zin om een gevechtssport aan te leren als zelfverdediging, want dan worden automatisch je handen als wapens beschouwd, en een wapen is voor jou verboden, weet je nog!
    Maar dit zijn allemaal zomaar wat bedenkingen van mij. Want hoe kan een kind of baby zich in godsnaam verdedigen tegen een gestoorde crimineel?

    Ik hoorde dat de dader van de slachtpartij in Dendermonde in hongerstaking is gegaan. Wel, rustig laten verhongeren zou ik zeggen. Maar nee hoor, hij wordt nu met een infuus gevoed. U en ik mogen dat feestje betalen.
    De nabestaanden van de slachtoffers mogen uit eigen zak de ziekenhuiskosten en begrafenis betalen.
    ARM BELGIË!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    14-03-2009
    ...
    En het is niet gestop he na dat vreselijke voorval daar, nu pas weer een scholier in Duitsland, die zoveel mensen neerschiet. En intussen nog zoveel andere nare zaken.
    Waar gaat het toch in deze wereld heen???

    {} geschreven door thea


    07-02-2009
    Hoe erg ...
    het ook moge wezen wat deze jongeman gedaan heeft. Van zodra jullie hem psychiatrisch ziek verklaren is deze jonge man een zieke met recht op verzorging ( en dat kan in zijn geval gerust levenslange opsluiting ter verzorging zijn of  om de wereld te beschermen tegen een ongeneeslijk ziek iemand -  ). Een ding staat  vast als hij ZIEK is  HIJ is NIET VERANTWOORDELIJK voor zijn daden. En de verantwoordelijkheid van zijn verzorger is misschien groter dan we vermoeden alhoewel een dergelijk doorslaan van het menselijk brein vaak niet te vermoeden of te voorspellen is. Dergelijke feiten zijn altijd gebeurd en zullen altijd blijven gebeuren, ze zijn vrijwel niet te voorzien. Maar wat mij ziek maakt is de heisa die de media er om maken en dit louter voor kijk- en leescijfers. Voor mij had één kort zinnetje volstaan : " een gek heeft deze voormiddag drie mensen waaronder twee baby's vermoord, laten wij ons bij dit gruwelijk feit intens verbonden voelen met de slachtoffers ". Meer is er niet gebeurd en meer hoeft daar niet over gezegd. Laat de ouders van die jongeman met rust, laat de slachtoffers met rust en laat de ooggetuigen met rust, zij zullen al genoeg te verwerken hebben  Binnenkort krijgen we misschien op prime time een reconstructie te zien met poppen enz , verfoeilijk genoeg om weer een ander ongelukkig mismaakt brein op hol te laten te slaan.

    {} geschreven door Ernst


    31-01-2009
    ..
    Raar maar men verzocht me om een wachtwoord om op je blog te kunnen???
    Waarschijnlijk een van die ondoorgrondelijke dingen van Sennet.  Wat de moorden betreft, de psychologen en psychiaters komen er weer bekaaid uit.
    Beter bij madam Fortuna met haar kristallen bol op de foor. Maar bij hen hangen  er dan wel levens aan vast. Kuskes.
    ps: veranderen we nu van lokaal op Vrijdag???

    {} geschreven door Ludovikus


    28-01-2009
    ..

    wat mij momenteel intrigeert :

    VRIJDAG is de moordenaar gekend met voor en achternaam.
    Iedereen vraagt zich af hoe en waarom hij deze gruweldaden heeft kunnen doen.

    DINSDAG - ja pas dinsdag - horen we pas van de ouders dat hij voordien al in behandeling was bij een psychiater en zij hem hadden willen laten colloqueren.

    Waarom hebben ze dit vrijdagavond niet gezegd?   Zaten ze op een ander planeet?
    Of hebben ze alles voorbereid met hun advokaat?

    Ik vind het heel bizar.

    xx

    {} geschreven door bojako


    Bekentenis

    Ja het is niet zijn eerste "uitschieter" en dat laten ze dan loslopen... maar hoe we ook klagen en zeuren we hebben gewoon niks in te brengen... de hoge heren dokters en advokaten en rechters beslissen wie er wel of niet gevaarlijk is en gewoonlijk zitten ze er naast... maar ik vind ook dat die gast het niet waard is er zoveel eieren onder te leggen... heb wèl medelijden met zijn ouders want die hebben een monster voortgebracht... hoe moet je je dan voelen?

     

    {} geschreven door Myette


    "
    Hoe we als gewone sterveling ook maar proberen om in het hoofd van die jongen te geraken, het lukt niet want is ook niet te vatten. Dat er iets heel erg mis is in zijn hoofd?? Moet wel, maar de messen en bijl de kogelvrije vest, de adressen die hij bij zich had... als dat geen voorbedachtheid is, dan snap ik er niets van. En fouten leggen bij een ander ....ouders, psychiater ...is het niet te laat de put gevuld als...??? Al die energie en de kosten en de komende kosten die men aan hem besteedt, daar heb ik het moeilijk mee want dan vrees ik dat men uiteindelijk op " ontoerekenbaarheid" uitkomt en...dan? In zijn geval, na wat we nu weten is het toch simpel, definitieve opsluiting en NOOIT meer vrij.  Ik las daar straks op facebook het volgende:
    Groep ter ondersteuning van Kim De Gelder op Facebook

    Op netwerksite Facebook is dinsdag een Franstalige groep aangemaakt ter ondersteuning van Kim De Gelder, De creatie van de groep bleef niet onopgemerkt op de website. Meerdere bezoekers signaleerden de inhoud van de groep als kwetsend of beledigend en als gevolg werd die groep snel verwijderd door de beheerder van de website Facebook. Uiteindelijk verdween de groep om 20.45 uur van de website. De federale politie verklaarde dat de Computer Crime Unit (CCU), die contacten onderhoudt met de beheerders van Facebook, niet op eigen initiatief Facebook kan vragen om op te treden. Een onderzoeksrechter moet die vraag stellen aan CCU....Is die gast echt al die commotie waard?? Ik hoop dat de slachtoffers evenveel blijvende aandacht krijgen. Liefs

    {} geschreven door Natoken


    27-01-2009
    ..
    Intussen is men er al achtergekomen dat er wel wat mis was met de jonge moordenaar. Maar de psychiater die hem toen behandelde vond dat er geen gevaar bestond om hem te laten rondlopen. Met de gekende gevolgen. Had men het kunnen voorkomen??????? Kuskes.

    {} geschreven door Ludovikus





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!