ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    07-02-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GOED GEK

    Vanavond heb ik mij weer sappel zitten maken. Niet dat het me persoonlijk aanbelangd, maar er zijn zo van die dingen waar ik absoluut niet mee akkoord kan gaan.
    De meeste onder jullie weten al dat ik weinig tv zie. Dat komt omdat tv mijn surrogaat slaappil is. Telkens vooraleer de superlange en saaie reclame voorbij is slaap ik al.
    Een film die ik graag wil zien, meestal thrillers of waargebeurde verhalen, die neem ik liever op, dan kan ik de reclame in versneld tempo doordraaien.
    Maar vanavond wou ik toch eens kijken, na het lezen van een artikel in mijn tv-blad, naar 'De Brekers.'

    Het artikel ging over een koppel dat had meegedaan aan dat programma.
    De opzet van het programma gaat als volgt; Een ploeg komt bij je thuis, jij moet je ganse huis  en dito huisraad slopen, alles in een container smijten die dan vervolgens wordt gewogen en navenant het gewicht van de container krijgt de ploeg geld om jouw huis weer op te knappen, en dat doen ze in slechts 48 uur.
    En dat slopen mag je letterlijk nemen, want alles wordt afgebroken, deuren, ramen, schoorstenen en zelfs muren, als regelrechte vandalen gaat het gezin te werk.
    Nu vraag ik je, welk zinnig mens gaat dat doen zonder een architect te raadplegen, zonder een wel doordacht plan te hebben, zonder te weten wie jouw huis weer opbouwt?
    Het is sowieso al een gok of alles in orde komt wanneer je verbouwd, maar om dit blindelings aan programmamakers over te laten, daar moet je toch wel goed gek voor zijn.
    En je kan toch in je slaap uitrekenen dat verbouwingswerken van die omvang nooit goed kunnen gedaan worden in slechts 48 uur?
    Enfin, dit gezin waagde de gok met als gevolg dat alles wat mis kon lopen ook mis liep, en de man pleegde daarop van ellende zelfmoord.

    Quote; "Niets was er afgewerkt" beweerd de vrouw des huizes, ons huis was een puinhoop, plinten ontbraken, een afgewerkt plafond werd terug opengebroken om kabels in weg te werken en bleef onafgewerkt achter, en van onze antieke eettafel had men de poten afgezaagd om er een salontafel van te maken, ik had nochtans duidelijk gezegd dat men daar moest afblijven!"
    De programmamakers in hoofde van VT4 woordvoerder Kristof Demassure reageert als volgt; "Mevrouw heeft nooit gezegd dat we van die antieke tafel moesten afblijven, zij was integendeel opgetogen over het resultaat.
    Uiteraard kan de ploeg in 48 uur niet alles tot in de puntjes afwerken, dat doen we achteraf, maar mevrouw heeft ons nooit meer gecontacteerd." Unquote (Bron: Dag Allemaal)
    ????
    Vervolgens beweren de programmamakers dat op vraag van mevrouw die aflevering niet wordt uitgezonden, mevrouw zelf ontkent dat. "Integendeel" zegt zij!

    Dus vanavond keek ik naar 'De Brekers' en ik heb mij doodgeërgerd aan het programma.
    Ten eerst ging het huisgezin tekeer als losgeslagen wilden, alles wat onder hun handen kwam ging eraan.
    Wat ik zo ergerlijk vind is dat degelijke meubelen en degelijke huisraad gewoon vernield werd.
    Men had het beter aan arme mensen gegeven die niets hebben, of het naar de kringloopwinkel gebracht.
    Ook een optie was om een garageverkoop te houden, dan had men er ook nog iemand blij kunnen mee maken, maar nee, het werd allemaal finaal in mekaar geslagen.
    Ik moest bijna kotsen toen ik het zoontje van tien vergeefse moeite zag doen om een degelijke stoel uit mekaar te slaan.
    Vervolgens mocht het huisgezin op hotel, ze mochten in niets mee beslissen over het interieur.
    Zo werd een prachtige antieke kast overschilderd in licht turkoois om vervolgens als keukenkast dienst te doen.
    'Een tang op een varken' zeggen wij hier in Antwerpen wel eens, en dat verwoord exact wat het was.
    Gaten die ontstaan waren na het onnadenkend wegslopen van een schoorsteen, werden met wat camouflage weggemoffeld.
    Vraag mij af hoelang dat gaat stand houden.

    Je moet echt goed gek zijn om aan dat programma mee te doen, en ik zou wel goed gek zijn moest ik een volgende maal weer kijken.
    Want ik vind het een ergerlijk programma!!!

    WAT JULLIE?



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    11-02-2007
    ...
    Ik heb dat programma niet gezien en maar goed ook denk ik. Ik krijg al de kriebels wanneer ik mijn stoelen wanneer ze echt versleten zijn zomaar weg te doen. Hecht me behoorlijk mijn spulletjes en dat is soms wel lastig. Groetjes Thea.

    {} geschreven door thea


    10-02-2007
    FIJNE WEEKEND
    HOI KOM EVEN EEN HEEL FIJNE WEEKEND WENSEN GROETJES EN LIEFS 2345678bl7.gif

    {} geschreven door derktje


    horror!!!
    ik heb maar een klein stuk ervan gezien en vind het horror zoiets zo als je zegt er zijn mensen die er alles voor zouden geven om al wat er kapot gedaan word te hebben,dus zulke programa's afvoeren vind ik .groetje noyo.

    {} geschreven door noyo


    09-02-2007
    vreselijk
    geloof het of niet, ik heb een gruwelijke hekel aan dat soort programma's voor de zenders komt het er gewoon opaan zoveel mogelijk kijkcijfers!! belachelijk gedoe vind ik de hele tv-manie! er is geen programma bij dat ik met plezier kan bekijken, alles is opgefokt en men krijgt 100x hetzelfde te zien... neem die poetsvrouwen nu, maria en.. (sorry de tweede haar naam ontgaat me) ik vraag me af of die mensen zich niet doodschamen als je soms de smerige boel ziet! dan wendy van wanten zoekt man...nog zoiets belachelijks! die vrouw doet er genoeg aan om alle mannen te sieren dus een zoektocht heeft zij niet nodig! menslief ik zou nog uren kunnen doorgaan... dat is dus de reden dat ik nooit tv kijk tenzij een thriller daar ben ik wel gek op en humoristische stukken... evenzeer gaat mijn voorkeur uit naar zulke boeken... lezen verkies ik dan ook boven tv! groetjes marina

    {} geschreven door hartendame2


    08-02-2007
    ..
    'k heb ht programma niet gezien Musje, maar ik had erover gelezen in de krant. Veel mensen hebben naar het schijnt gereageerd zoals jij. Ik las dat ze in de tweede reeks wel zullen sorteren en zaken naar de kringloopwinkels doen, maar de eerste reeks is al opgenomen en daar kunnen ze niets aan veranderen. slaap lekker, dikke kus J.

    {} geschreven door bojako


    07-02-2007
    Intriest
    Intriest vind ik de meeste van de huidige TV programma's... een man via de TV zoeken... mamma's ruilen... je huis laten herinrichten... enz. enz.... mij niet gezien... ik neem liever zèlf beslissingen... en die mensen zijn van een koude kermis thuisgekomen... hebben ze dan ook zelf gezocht... wat men allemaal niet doet om eens op TV te komen is ongelooflijk. Heb nu maar eerst de foto's gezien... sorry was even met andere zaken bezig... ze zijn goed he... en dan die van jou al swingend... komt Lips misschien wat meer los als jullie op de lappen gaan? Kus van Myette34

    {} geschreven door Myette


    daar zeg je wat
    Dag musje,ik wil je niet naar je mond praten,maar ik ben het nu toch met het meeste akkoord.Vooreerst ben ik ook geen T.V. kijker,ook ik neem alleen goede films op en draai ze door,ik erger me steeds meeer en meer aan die reklame.(daar gaan we het eens een andere keer over hebben,goed) Maar tegenwoordig geeft men zogezegd real-time programma's zo uit het leven gegrepen ,men speelt op de emoties in van de mensen om zo wat leven in de brouwerij te krijgen en dat alleen om zoveel mogelijk kijkcijfers de hoogte te doen inschieten,nog meer reclameinkomsten,weer straffere programma's.Het is begonnen met 'big-brother' ik vond dat al dikke zever,mensen keken er naar om een stukje bloot te zien,of een flinke ruzie mee te maken,bangelijk is dat die trend.Dat laatste heb ik eerlijk gezegd niet gezien,waar je nu over schrijft,maar het doet mij al ver kotsen(sorry voor de uitdrukking)Zelf de grootste specialisten bijeen kunnen zo geen klus klaren,en waar blijft men dan met de wettelijke voorschriften in verband met de veiligheid,elektriek bvb.En ja er zullen altijd mensen zijn die zo naief zijn om zich te laten strikken,en dat allemaal om kijkcijfers omhoog te jagen,walgelijk.Ik heb op dit moment geen TV en ik ben ook niet van plan er één te kopen,moet alleen een scherm hebben voor video's en dvdv af te spelen,naar mijn goesting en stukken beter als de rommel die ze tegenwoordig naar uw kop gooien.Zo dat was een beetje mijn mening daarover.De beste groetjes musje pietje-bob

    {} geschreven door peeters robert





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!