ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    14-05-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WIJ DE DIEREN

    Wij zijn ZoogDIEREN en we schijnen af te stammen van de Apen. Ik ga het niet tegenspreken. De organen van het Varken lijken het best op die van de mens, of is het omgekeerd? We kunnen werken als een Muilezel, of minstens even koppig zijn. Sommige baasjes lijken op hun Honden, en op sommige blogs hier zie je dat ook bevestigd. Met welk dier kan ik best mezelf associëren? Misschien met een Kat, want ik lig graag languit loom in de zon. Of met een Vogel want ik ben een Nachtraaf, een Nachtuil en eveneens ware Huismus. Met wat voor absurde gedachten zit ze nu weer in haar gekke kop zie ik jullie denken, wel ik geef jullie graag wat uitleg hierbij.

    Zaterdag ga ik boodschappen doen en ik loop een oude collega tegen het lijf waar ik jaren geleden met heb samengewerkt in de horeca. Ik zie haar denken: "Goh, wat is ze oud geworden!" Tja, het is dan ook bijna 25 jaar geleden dat we elkaar zagen. Zij echter, ziet er stralend uit, ze is dan ook 10 jaar jonger dan ik.
    Het is nogal winderig koud op straat en we besluiten om een koffie te gaan drinken in een nabijgelegen taverne.
    Zij vertelt me dat ze gescheiden is en dat ze daar een depressie had aan overgehouden.
    Ik krijg het ganse verhaal te horen met naaldje en draadje alle pikante details incluis. Maar van die depressie is ze volkomen genezen en nu en ze geniet volop van haar vrijgezellen leven, weet ze me nog te vertellen, weer met alle pikante details. "Goed van je" zeg ik haar en ik vertel haar op mijn beurt van mijn vermoedelijke CVS. Nou, dat had ik beter niet gedaan want een oppepper was het allerminst. Ze begint onbedaarlijk te lachen en neemt me jaren terug in de tijd van onze samenwerking.
    "Weet je nog wat jij altijd zei wanneer men jou een oneerbaar voorstel deed?" Ja, dat weet ik nog.

    Hoe zatter de klant wordt, hoe begeerlijker een serveuse wordt voor hem. En wanneer dan zo'n zatlap voorstelde om met hem het bed te delen (ik geef dat voorstel hier heel braafjes weer, kwestie van de censuur) dan antwoordde ik steeds breed lachend dat hij zich dat zou beklagen want dat ik daar veel te lui voor was en niet gewend was om te werken. Eveneens wanneer we danig in het zweet de benen van onder onze kont liepen om de klanten op het terras te bedienen en daarbij blijkbaar nog niet vlug genoeg waren, dan zei ik weer al lachend "Ja meneer/mevrouw, je ziet zo dat ik te lui ben om te werken, ik kan er dus echt niets aan doen."Dat snoerde hen dan vaak de mond waarbij ik bovenop nog excuses kreeg voor hun gemopper want de zaak waar ik toen werkte werd veelal bezocht door werklozen daar ze dicht bij de toenmalige RVA gevestigd was.
    Die anekdotes lokte aan mijn vroegere collega de uitspraak dat CVS dus typisch een ziekte was voor mij."Ze noemen dat toch de luie wijvenziekte hé!"
    Ik lachte mee, maar ik lachte een beetje groen, want zo wordt die ziekte in de volksmond blijkbaar genoemd, en dat vind ik heel denigrerend.

    Als ik dan toch moet worden vergeleken met een dier, en als we dan toch veel dingen gemeen hebben met de dieren, dan opteer ik liever om vergeleken te worden met het LUIpaard in plaats van met de aap met de bewuste naam LUIaard
    Het Luipaard is een mooi en elegant dier, en het gaat enkel op jacht wanneer het honger heeft.
    En dat deed ik zaterdagmiddag dus ook, boodschappen omdat ik honger had naar iets lekker.
    Misschien had ik beter als een aap gewacht tot ze me een banaan toegooiden, dan had ik alvast die uitspraak niet moeten aanhoren. Het ligt allemaal nog een beetje gevoelig zie je.
    Want het heeft niet echt bijgedragen tot mijn humeur, maar het leverd wel weer een stukje op om hier neer te poten, en dat is ook mooi meegenomen.
    Maar het liefst was ik een tijger geweest, dan zou ik in mijn Jaguar zijn gesprongen en er als een haas vandoor zijn gegaan. Dan had zij mooi voor Aap kunnen staan!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    16-05-2007
    ....
    GGGRRRR,ik hoop da we die stomme koe nooit tegenkomen(is eigenlijk ook geen vergelijking ,want een koe is een lief beest! 'k heb het ! Wat een serpent!De valse slang!Laat je niet doen he Musje!Kusss van lips

    {} geschreven door hotlips


    14-05-2007
    Musje,
    als ik vroeger zo'n onbegrijpelijke uitspraken of daden van mensen observeerde, dan zegde ik wel eens: waarom gebruiken die hun verstand toch niet. Tot er op een dag een vriend tegen me zei: Die hebben er gewoon niet meer! Ik denk dat dit hier héél erg van toepassing is.

    {} geschreven door Michelly


    ai ai
    Ze heeft je blijkbaar wel op je tenen getrapt... of is het op je zieltje... ach sommige mensen zijn nu eenmaal niet wijzer... zal wel niet kwaad bedoeld zijn alleen onnadenkend... en het is ook zo dat die CVS niet erg gekend is alhoewel het precies meer en meer opduikt... misschien de voortdurende stress in onze overbevolkte luidruchtige wereld... trek het je niet aan m'n "apeke"... kus van Myette

    {} geschreven door Myette


    Bij zwammen, Jackie...
    bij de familie van de Femina Vulgaris, daar kunnen zon klwijf best onderbrengen. Hoe dan ook, Musje, knap geschreven, zeer naturalistisch, ga je Zola achterna, lieverd? Heb bij Thea gelezen dat je info ivm met de muziek op dit blogje vroeg. Druk ik op jouw poes dan hoor ik Doris day, maar kan verdorie niets lezen met de Windows player. Maar ja, Mus, met wie heb je hier te maken, nietwaar!!??

    {} geschreven door Titipoes


    ..
    zij stond toch achteraan in de rij zoogdieren die nog het laatste restantje verstand uitgedeeld kregen hoor! Ik twijfel zelfs of ze in de rij zoogdieren stond, daar was ze te dom voor vrees ik. Ik wil de diersoorten niet beledigen door haar in een van hun rijen te plaatsen en nu ik er over nadenk de plantsoorten ook niet.... hm.... onder welke reeks kan je zo'n mensen plaatsen, ik weet het ook niet en ik heb zo'n schoonmoeder!

    {} geschreven door bojako


    kontent dat ik er niet bij was,of ze had een draai rond haar oren gehad
    Dag musje,het is zeker geen ziekte die alleen vrouwen overkomen,ook mannen zijn er slachtoffer van,uw vriendin schijnt blijkbaar niet op de hoogte te zijn van wat er allemaal gebeurd in de wereld,zou haar een stomme krokodil noemen,om haar tenminste de minst beledigde naam te geven,en dan nog een met een grote bril op.Het is makkelijk hoog van de toren te blazen,zeker als je tien jaar jonger bent,haar tijd komt nog,benieuwd of ze er dan nog zo goed uitziet als u op die leeftijd,ook niet gevraagd wat de reden was van het scheiden,lijkt me niet iets om je vrolijk over te maken.Laat ze maar genieten die stomme krokodil,vandaag of morgen loopt ze met haar smikkel toch tegen een paal.Knuf roby

    {} geschreven door peeters robert


    Hoi Mus
    Een mooi verhaal is het zeker geworden en je moet maar zo denken: Sommige mensen worden dan wel ouder, maar nooit wijzer. En dat is waarschijnlijk met jouw oud-collega aan de hand. Laten we voor haar hopen dat zij nooit met hetzelfde bijltje hoeft te hakken als jij nu. Sterkte Mus en laat je niet op stang jagen door ondoordachte antwoorden van anderen< Thea.

    {} geschreven door thea





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!