ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    12-06-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BERICHT AAN DE BEVOLKING

    Is dit een veel te laat aangekomen 1 aprilgrap, of is het waarheid!

    Ik kreeg daarnet een mailtje doorgezonden van een vriendin met als opschrift: "Très  très important, code  à l'envers" en daarbij de volgende raadgeving: "Wanneer u gedwongen wordt aan een bankautomaat om geld af te halen, tik dan uw bankcode in omgekeerde volgorde in. Dus als uw code 1234 is, dan tikt u bij de automaat 4321 in. U krijgt dan wel het geld, maar de bank waarschuwt dan automatisch meteen de politie, en als die snel zijn kunnen ze de dief nog op heterdaad bij de lurven grijpen."

    Nog volgens die mail, was deze raadgeving op tv geweest, maar weinig mensen die ervan weten, wegens niet gezien.

    Mijn bedenking daarbij is, hoe kunnen we nu weten of dat inderdaad ook zo is, toch enkel maar door het uit te proberen, niet!
    En stel dat iedereen nu wel eens wil weten of dat werkelijk zo is, en iedereen gaat dat uitproberen, en stel dat het waar is, dan gaat de politie nogal werk hebben met over en weer vliegen van de ene bankautomaat naar de andere.
    Volgens mij gaat de politie dat vlug beu worden, en de volgende keer dat het werkelijk nodig is, zegt de politie, foert, niet meer met ons mannekes, wij zijn nog moe van al die vorige keren dat we uitrukten. En dan sta je daar met een lege bankrekening en een in de verte verdwijnende breed lachende dief.
    Als dief zou ik dus nog een tijdje wachten, het komt vanzelf wel in de krant wanneer de kust veilig is voor jullie. Ik gok na 1234 keren overbodige interventie.

    Volgens het mailtje zou ik best deze waarschuwing aan al mijn vrienden doorzenden, maar ik zet het liever hier op mijn blog, want hier passeren mijn vrienden toch regelmatig.
    Kunnen jullie alvast niet zeggen dat je het niet wist.
    Eneuh....laat mij eens weten of het werkt!



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (16)

    19-06-2007
    Stijfheid naar beneden zakken....
    heb in Cuba gezien hoe vlug "Daiquiri" de "stijfheid" op de juiste plaats brengt...(alhoewel ik dat niet nodig heb,hoor...maar het zou ook voor de vrouw goed zijn..."Daiquire" and you don't need voorspel) Nu gaat de afspraak niet meer door zeker... Fred.

    {} geschreven door FRED


    verbeter en over
    "Daiquiri"

    {} geschreven door fred


    drankje...
    Veiliger is toch maar iets zoets met je te drinken...Want met de "huid vol schelden" zou ik toch maar het onderspit moeten delven...Dus om veiligheidsredenen ...laten we het toch maar met" iets drinken "houden...zegt een "Daikire" jou iets? Groetjes, Fred.

    {} geschreven door fred


    titel...hello

    Zoals je niet de "onaardigste" bent van het seniorennetfabriek ben je ook de "slechtste" nog niet , ben je zeker de " domste" niet...om reeds iets te drinken is het nog iets te vroeg...met Titipoes heb ik reeds afgesproken...maar wij doen dat ook nog eens . Is het niet om iets te drinken dan is het om elkaars huid vol te schelden....groetjes ,Fred.

    {} geschreven door fred


    17-06-2007
    ...
    Ben ik nog zo zot om die mail , ook nog eens door te sturen,(ook naar u o.a) twijfelde al aan de "echtheid "maar nu ben ik overtuigd dat het weer eens de zoveelste grap is die rondcirculeert. Vraag me wel af hoeveel mensen het misschien al uitprobeerden , ja beter weggooien die mailtjes. Moet nog dat van dat stokje doen ben wel goed over tijd maar veronderstel dat ik het op mijn blog moet zetten(gezien bij Lipske en Ludovicus) voor morgen een fijne dag, Nicole

    {} geschreven door nida


    ...
    Ik waag me maar niet aan zulke uitspattingen. Heb al moeite genoeg om de codes gewoon te onthouden en tenslotte worden het er alsmaar meer.

    {} geschreven door thea


    15-06-2007
    Hallo Lucienneke...
    niet goed wakker lieverd? Waar schrijf ik dat ik mijn bankkaart niet gebruik. Ik haal alleen NOOIT geld uit een muur (binnen in het filiaal noch buiten). Inderdaad ik heb steeds money op zak en in huis, Proton niks voor mij. Mijn Visa geef ik nooit aan een ober af, tout ce passe devant mon nez. Bij Delhaize en Colruyt gebruik in de Mastercard. Domiciliëringen weiger ik principieel. Betalingen via internet, mij niet gezien en grotere bedragen (meestal prvé) worden overgeschreven (nooit online!) of cash betaald enminus 2% voor kontante betaling! Heb tot op heden nog maar drie keer met dit systeem ( courant van toepassing in bedrijven) tegenkantingen gehad. Op restaurant eisen wij steeds BTW briefje zoniet moet dit bedrag eraf en een goeie Belg zijndebetaal ik voor serieuze te factureren werken of leveringen, indien mogelijk een deel in t zwart.

    {} geschreven door Titipoes


    .
    Een doordenkertje wat moet iemand die code 1221 (of iets gelijkaardigs) heeft doen: a. om de politie te verwittigen b. om niet altijd de politie op zijn dak te krijgen.

    {} geschreven door say so


    hoax-mails
    Regelmatig worden hoax-mails verzonden. Ook waarschuwen sommige hoax-mails voor niet bestaande virussen. Ik lees die nooit. Die worden bij mij onmiddellijk verwijderd.

    {} geschreven door kamiel


    14-06-2007
    ..
    allo allo allo... eindelijk kan de zee-madam hier ook iets schrijven, niet dat ik iets zinnigs te zeggen heb natuurlijk, ik ben gewoon doodgelukkig dat ik weer kan bijlezen. Wat de bankkaarten betreft... ik ben toch pro hoor, zelfs op de proton staat er nog steeds een kleinigheidje, net niet genoeg om pijn te doen indien ik mijn kaart verlies. De oude mensen van vroeger zoals ons Titi die het geld allemaal in huis houden hebben waarschijnlijk een goede brandkast in de muur zitten zeker? Ik laat, op aanraden van de rijkswachter, net genoeg in huis om eventuele dieven te weerhouden van vandalisme. Waarom, wel nadat ze twee keer op mijn vorig werk met alles weg waren, geld incls. en ook op het vorig werk van mijn ventje. Raar, maar ze komen meestal twee keer onmiddellijk na elkaar wanneer ze inbreken! Bij nichtje waren ze in haar nieuw appartement onlangs ook met alles weg, juwelen, geld, camera en laptop. Een hele deuk in een jonge geldbeugel. Gelukkig stonden haar centjes op haar rekening en had ze haar bankkaart mee op zak. De goede oude tijd was voor veel zaken goed, maar de bankkaart vind ik toch een goede uitvinding hoor. En nu met mijn tenen gekruist hopen dat deze reaktie er nog doorkomt. Dikke kus,

    {} geschreven door bojako


    13-06-2007
    @ Titi
    Titi, nu volg ik je even niet hoor. Tijdsverlies zeg je?1) ik heb al meer tijd verloren aan de kassa van de supermarkt toen iemand op zoek ging naar dat 1 eurocentje om net gepast te kunnen hebben.2) Het is veiliger en sneller om met je bankkaart te betalen, maar in sommige winkels kan dit niet. Bij mijn dokter bijvoorbeeld, en in mijn krantenwinkel, of bij mijn de bakker. Bij de laatste kan ik wel met Proton betalen, maar dat vind ik dan weer niet veilig zijn. Ik ben ooit mijn bankkaart verloren, er stond om en nabij 500 BF Proton op, die was ik natuurlijk ook kwijt, want om Proton te kunnen gebruiken heb je geen code nodig. Sindsdien heb ik nooit nog geld naar mijn Proton opgeladen.3) Wil jij dan zeggen dat je altijd met een pak geld op zak loopt en alles cash betaald? Dat is pas onveilig, tenzij je natuurlijk zwarte band hebt in judo en een meester bent in diverse gevechtssporten.4) Aanschuiven aan een loket of kastje om aan je eigen geld te raken? Tja, We hebben geen andere keuze meer, we zijn verplicht om een bank of postrekening te hebben waar men ons geld kan opstorten.Nee Titi, nu volg ik je toch even niet. En lieve bezoekers, ondertussen weet ik dat dit mailtje een Hoax is dank zij Red Poppy, iets wat ik trouwens al wel vermoedde. Daarom heb ik het ook niet doorgezonden, maar hier neergezet. Dus niet serieus nemen. aub.

    {} geschreven door huismusje/troubadoerke


    Danzij mijn...
    Ouderwetse dus oerconservatieve mentaliteit, geldt deze waarschuwing of hint niet voor Titi. Titi heeft nog NOOIT geld uit een kastje binnen of buiten gehaald en zal het NOOIT in haar hoofd krijgen dit te doen. Het summum van idiotie: mensen die aanschuiven om hun eigen centen uit een muur te halen! Vorige zaterdag, marktdag, veel-volk-dag. Aan het Fortisfiliaal binnenin een lange rij en buiten naar schatting zon 35 man. Wat een verlies van tijd, zeg! En waarom? Om die enkele centiemen interest meer? Om jezelf de verplichting op te leggen geen centiem méér te spenderen dan je budget toelaat?Voor jonge mensen kan ik er nog inkomen, doch onze generatie! Sorry, folks ik begrijp jullie echt niet.

    {} geschreven door Titipoes


    je zit hier niet in Zwitserland hé
    Dag musje,waarom heb je het zelf niet uigeprobeert,de cel is nu eenmaal niet zo gezellig als de canterbury hé,als je daar begint te zingen,stopen ze je in een isoleercel.Nee het is weer zo een flutverhaal,ik heb eens met een stukje in mijn frakje ook eens driemaal de verkeerde code ingedrukt,machine werkt als een vliegevanger met zo een grote tong(kan niet op de naam komen) kameleon of zoiets,kaart ingeslikt en ik kon te voet naar huis.Nu heb ik een gemakkelijke code,als ik die niet meer ken,weet ik mijn naam ook niet meer,dus heb ik normaal in die toestand geen geld meer nodig,en trouwens je krijgt mijn nummer toch niet,hoe lieg je ook bent,knuf roby

    {} geschreven door peeters robert


    onmogelijk denk ik
    als je je code achterstevoren intikt, dan heb je gewoon een "foute" code ingetikt, en zal je zeker geen geld krijgen, noch wordt de politie verwittigd. je zal een tweede poging moeten doen met de juiste code, want bij 3 foute pincodes word je kaart ingeslikt, en dat is géén grap, musje. dikke kus en proficiat aan jouw jarige knuffel!

    {} geschreven door paz


    sorry hoax
    dit stond ook op het forum;het is gewoon een hoax zoals zo velen, kijk even op deze franstalige link: http://www.hoaxkiller.fr/hoax/2006/nip_inverse.htm

    {} geschreven door redpoppy


    tja
    heb dat ook via mail ontvangen maar het nog niet uitgeprobeerd... laat me iets weten he... Myette

    {} geschreven door Myette





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!