ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    21-09-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.LEVE HET OPENBAAR VERVOER!
    “Met de trein is het elke dag een beetje reizen” is de slogan van de NMBS. Veel werkende mensen zullen daar echter anders over denken. En dat men die slagzin al zeker niet moet doortrekken naar de dienstverlening van De Lijn, mocht ik gisteren als fervent gebruiker van het openbaar vervoer voor de zoveelste keer ondervinden.

    Gisteren, maandag, was ik op uitnodiging bij vrienden in Sint Niklaas. Ik moest daarvoor op een naar mijn normen ontiegelijk vroeg uur opstaan want ik werd ter plaatse verwacht om 10h00. Maar na een frisse douche en een half uur zwaar denkwerk voor mijn kleerkast, trok ik op weg.
    Hele gezellige dag gehad! Zoals steeds van een warm en liefdevol onthaal genoten en in de namiddag naar een T-dansant geweest waar mijn vrienden als vrijwilligers dj spelen.
    Kortom, veel leute en plezier gehad en het uur van afscheid kwam dan ook weer veel te snel.

    Samen met nog een andere dame stappen we naar de bushalte van de bus die me weer naar het station moet brengen. We merken dat de bussen na 19h00 nog maar om het uur rijden i.p.v. om de vijfentwintig minuten.
    We wachten geduldig…en wachten…en wachten…maar de bus komt niet. Staking! Help!

    Enfin, de zus van vriendin wordt opgetrommeld om mij met haar auto naar het station te voeren (waarvoor heel veel dank) want op een taxi was het meer dan eer uur wachten, en dan nog zonder garantie, meldt de taxicentrale.
    Ik vraag mij bang af of de treinen ook niet staken? Want hoe moet ik dan thuis geraken?

    In het station is er niets dat zulks laat blijken maar wanneer ik boven op het perron kom slaat de schrik me toch om het hart! Geen mens te bespeuren en op de rails staat een lege trein stil. Ik waan me even in een horrorscenario van Stephen King of Clive Barker.
    Maar dan schalt er een blikken stem uit de luidsprekers die aankondigt dat mijn trein in aantocht is. Oef!

    Aangekomen in mijn thuisstad is het dan weer bang afwachten of daar de bussen wel rijden? Gelukkig is dat zo, hoewel ze een stiptheidsactie houden, dixit de chauffeur. Stiptheidsactie! Laat me niet lachen!!! Maar ik houd wijselijk mijn mond, kwestie van geen aanleiding te zijn dat ze morgen opnieuw staken.

    Moe maar voldaan, en na uitgebreid mijn excuses te hebben aangeboden aan mijn kat die verbolgen voor zijn lege etensbak zit, zet ik me in mijn relax in de hoop om nog een stukje Aspe mee te pikken. Maar ik val prompt in slaap.

    Het openbaar vervoer is elke dag een beetje reizen, zeg dat wel!
    Want wanneer je van de ene provincie naar de andere moet dan kun je maar beter een overlevingskit meenemen. Want je weet nooit met zekerheid wanneer je weer terug thuis aankomt.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (8)

    25-09-2010
    Jawel
    Donderdag moest onze bus een half uur wachten op twee dames die met de trein kwamen... trein kon niet verder want er was weer koper uit de leidingen gepikt... gezellig!!!

    {} geschreven door Myette


    23-09-2010
    ..

    Ik weet het, wij mannen van de dok kenden ook wel wat van staken, en meestal was het de politiek die er beter van werd. Nog niet opgemerkt dat daar reeds heel wat jaren niet meer gestaakt is. Vraag me niet waarom. Maar wat stakingen bij het openbaar vervoer of de NMBS betreft, lijkt het altijd meer op het coujoneren van de brave burger. Willen ze hun bazen onder druk zetten, dat ze dan de mensen voor niks laten rijden, in plaats van met ons (kl.t.n) voeten te rammelen. lo6bighughl.giffrom Ludovikus

    {} geschreven door ludovikus


    Hoi Petra
    Ik heb jaren gependeld tussen La Louvière en Brussel waar ik werkte. breek me de bek niet open. En nu iedere 14 dagen per trein naar Amsterdam, maar die rijdt meestal (ik durf het niet te zeggen) wel goed!

    Lieve groetjes van mij

      1z4b91j.png

    {} geschreven door Loewiesa


    22-09-2010
    Time is money
    Als mijn vriendin twee dorpen verder moet is ze verplicht om een bus te nemen naar Kortrijk station, om vandaar via een overstap en een grote rondrit aan te komen waar ze moet. Ik leg die afstand met mijn wagen af in tien minuten, zij doet er een uur en een half over met de bus, wachttijden niet inbegrepen.

    {} geschreven door camille


    21-09-2010
    HE MUSJE
    HE MUSJE HET WAS WAT HE MET DAT OPENBAAR VERVOER DE LIJN BRENGT JE OVERAL, TARRARA JUIST NIET MAAR HET VOORNAAMSTE IS DAT JE TOCH VEILIG BENT THUIS GERAAKT MIJN MANNEKE HEEFT JE EEN MAIL GESTUURD HET HET LIEDJE VAN ROY ORBISON EN DAN DIE TEKST BENIEUWD OF JE HEM KUNT OPEN DOEN , HEB JE OOK HET LIEDJE? VEEL LIEFS MARIA

    {} geschreven door Maria


    ..
    ja ik hoor het ook allemaal graag zeggen : "gebruik het openbaar vervoer" -  ik heb het ontelbare jaren gedaan van mijn zestiende tot mijn elfendertigste en dan nog.   Indien het niet moet dan doe ik het niet.  De laatste keer had ik meer geluk met een staking.  Ik trok met de trein naar zee, zette me per ongeluk in eerste klas (had nog niet veel met de trein gereisd) maar mocht blijven zitten van de controleur.  Ik stapte af in Oostende en daar ging de kusttram in staking, gelukkig voor mij pestten ze deze keer de reizigers niet maar de lijn zelf.  Zij bleven rijden, maar iedereen mocht er gratis op.  Dit vind ik nu een veel betere manier van staken en dat zou meer moeten gebeuren.  Excuseer voor alle tikfouten, maar ik ben hier weer op zo'n bizarre editor op één lijnte aan het typen.  Dikke smak van Jack

    {} geschreven door bojako


    voorlopig nog geen mening
    Omdat ik heel zelden het openbaar vervoer gebruik, kan ik mij er nog niet over uitspreken maar ik probeer mijn halfbedde te overhalen om met onze seniorenpas eens de sprong op de trein te wagen en erop uit te trekken zomaar ergens naar toe... Als dan maar geen staking of iets dergelijks gepland is want dan vrees ik dat ik mijn slaapgenoot niet gemakkelijk meer over de lijn trek Maar voorlopig zijn we hier nog steeds druk, druk druk in de weer maar ooit valt dat wel stil ( hoop ik !!) Lieve groetjes en dikke kus Wilde alles hier wat groter zetten maar mijn vergroter weigert dienst.. Ben overgeschakeld naar Window 7 en moet nog van alles uitproberen + dat sennet ook niet zijn topdagen beleeft de laatste tijd  dus....Wait and see

    {} geschreven door natoken


    ..

     

    Miljaarde ,geef een heel epistel in,en alles ineens foetchie!Rare toestanden weer met die broncodes) Terug dus,natuurlijk weet ik dat jij het goed voorhebt,heb het trouwens gisteren op mijn blog gezet,zal moeten slijten he Musje, Toeval,gisteren kwam er bij Ben ineens een vreemde kat binnengewandeld(onze achterdeur staat meestal open) en op zijn schoot gesprongen(zei hij aan de chat)al goed dat ik ze niet gezien heb(was nog een jonge zei hij) want anders had ik ze misschien weer gehouden ;-))en bedankt he Schattebout!
    21sept.gif
    Herfst..een mooi seizoen..
    en van ons krijg je een warme zoen!

    {} geschreven door lipske





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!