ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    24-08-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DIT MOEST IK KWIJT

    Op sommige blogs hier op Sennet kan ik niet reageren zonder dat ik eerst InternetExplorer moet opstarten. Op andere blogs zie ik dan weer de tekst en de plaatjes als een kakofonie door elkaar lopen. Dat is zo bij Klaproosje, Brompot, Met hart en ziel, Alzheimer, Wirwar…om er maar enkele te noemen.
    Dat komt omdat ik surf met Mozilla-Firefox als browser.
    Toen ik hierover ooit eens om uitleg vroeg op het bloggenforum, kreeg ik als antwoord dat de seniorenblogs nou eenmaal ontworpen waren voor Internet Explorer.
    En dat vind ik nu heel gebruiksonvriendelijk.

    Als webdesigner dien je er voor te zorgen dat de website die je maakt er goed uit ziet in alle browsers. Dat is althans mijn mening. Soms is het wel even puzzelen om alles in elkaar te laten vallen maar voor de meest gebruikte versies van webbrowsers kan je alles goed krijgen.

    *Hoewel Internet Explorer nog steeds de geliefkoosde webbrowser is van de Belgische internetgebruiker, heeft Mozilla-Firefox zijn marktaandeel op twee jaar tijd verdubbeld van 15 tot 30 procent. Dat blijkt uit cijfers van DNS, de Belgische Vereniging voor Internet Domein Naam Registratie, zo meldt Data News.
    (Bron: Knack be)

    Waarom ik Mozilla gebruik:
    1) Het ziet er vrijwel identiek uit ongeacht op welk besturingssysteem je het gebruikt.
    2) Bij een bijwerking wordt enkel het verschil gekopieerd in plaats van het volledige programma opnieuw op de hard-disk te moeten plaatsen vóór je het kunt installeren;
    3) Iedereen kan het volledig op maat instellen en hoeft niets te nemen wat hij/zij overbodig vindt (jammer genoeg komt hier wel verandering in)
    4) Zelf gekozen uitbreidingen kunnen desgewenst ook automatisch gecontroleerd worden op bijwerkingen
    5) In plaats dat de maker beslist hoe alles werkt, beslist de gebruiker dit zelf en zo hoort het ook!
    6) Mozilla-Firefox is een veilige browser en waarschuwt voor malafide websites.
    7) Maar vooral had ik mijn buik vol van al de problemen met de up-dates en de “patches” van Microsoft’s Iexplorer

    Een student informatica die ongetwijfeld gaat voor zijn Masters-Degree, en een getalenteerd webdesinger zoals onze webmaster zou dit alles moeten weten, maar vooral erkennen.
    En wellicht doet ie dat ook wel, maar ik denk dat het euvel hem zit in het feit dat je met Mozilla elk bewegend plaatje kan blokkeren, dus ook de reclame. En ik ben mij er terdege van bewust dat Seniorennet het moet hebben van die reclame willen ze ons de blogs gratis kunnen blijven aanbieden.
    Je zou kunnen opperen dat men voortaan laat betalen om een blog te openen hier. Maar dat zou op voorhand al een verloren oorlog zijn met al die concurrerende blog aanbieders. Trouwens ik denk dat velen hun blog hier snel zouden opdoeken om naar die concurrent over te lopen.
    Maar dit besef neemt niet weg dat ik mij stiefmoederlijk behandeld voel en het zeer gebruiksonvriendelijk vind van Seniorennet.
    Want indien alle programmatuur werkte zoals Mozilla-Firefox, zou de pc wereld er beter op worden.

    ZO, DAT MOEST IK WEER EFFE KWIJT.
    U HOEFT MIJN MENING NIET TE DELEN.

    OTHERWISE JUST SHOOT ME

    *Cijfers bekend gemaakt op 01-01-2008



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (7)

    05-09-2008
    een goede avond van bompajack
    bedankt voor uw bezoekje het zonnetje schijnt hier maar een bezoekje aan uw blog heeft voorrang ps:wil je mijn kleinzoon ook een bezoekje brengen voor zijn verjaardag dat zal hem zeker plezieren dank u zijn blog vind u op het mijne groetjes

    {} geschreven door bompajack


    26-08-2008
    ..
    Lieve Mus, ik gebruik hoofdzakelijk Fire Fox en ondervind weinig of geen moeilijkheden. Het enige wat bij mij langs FF niet werkt is de "Loupe" en de letter grote,  letter grote is bij FF eentje kleiner dan bij IF. Verder alles ok. Groetjes.

    {} geschreven door Ludovikus


    Mozilla
    Heb een tijd Mozilla EN Explorer erop gehad en heb toen eigenlijk weinig verschil gemerkt... nu alleen nog Explorer omdat zoon de andere eraf gooide... ik modder maar heel gewoontjes verder... kan me niet meer inspannen om al die verscheidene programma's in m'n kop te persen... gemakzuchtig he.

    {} geschreven door Myette


    25-08-2008
    "
    Hi Musje. Ik werk met beide en inderdaad het is niet simpel, wat bij FFlukt, geeft soms een totaal ander beeld of kleur dan bij IE en omgekeerd. Ik heb daarover al eens contact opgenomen met sennet en kreeg het antwoord dat jij hier neerzet. Van HTML zoals Ernst hier vermeldt, ken ik niets dus ga ik ook niet experimenteren. Ik ben al blij dat ik mijn dagelijks rubriekje deftig op beide browsers krijg. Nog een fijne avond en een dikke knuffel.

    {} geschreven door natoken


    Nog iets...
    attributen zijn er om gebruikt te worden. Wanneer men plaatjes op net zet, of kaders, of velden van "tabels" is het zeer wenselijk de "width" en "height" attributen te gebruiken. Zo heeft men controle over de omvang vandeze dingen. Doet men dit niet kan het zijn dat uw browser naargelang zijn aard er zijn "goesting" mee doet. Tekst die buiten kaders valt, immens grote afbeeldingen enz. En niet te vergeten vooral "table" code kan de door verkeerd gebruik de code van seniorennet zodanig verstoren dat de bladindeling in linker-, rechter- en middenstrook verloren gaat
     
    nog maar een knuffel

    {} geschreven door Ernst


    Lieve Lulu,
    Ik denk niet dat het aan het platform (seniorennet) ligt maar aan de samenstellers van deze blogs. En in feite zowel aan Firefox als aan Internetexplorer. Beide gebruiken
    verschillende sets van HTML tags. Om maar iets te noemen de <marquee> tag van IE die de tekst doet scrollen werkt niet bij FF. Er is dus een schrijnend gebrek aan standaardisatie of anders gezegd; die ies er wel . (voor Html 4.01 vindt je de standaard op http://www.w3.org/TR/html4/  en http://www.w3schools.com/TAGS/ref_standardattributes.asp) maar zowel FF als IE houden er zich niet aan. Dus als je een blog wil aanmaken dat er netjes uitziet zowel in FF als in IE moet je zowel je HTML tekst als je javascriptjes in de standaard schrijven die door beide wordt herkend. Dwz je moet experimenteren met de twee browsers en eventueel ook nog in Opera en Safari, de snel oprukkende browser van Apple (ook voor Windows). Het kan dus wel gedeeltelijk aan Seniorennet liggen indien zij in hun code niet standaard tags en atributen hebben ingevoerd) maar tot hier toe heb ik daar geen voorbeelden van. Bij de door u genoemde blogs echter zijn deze niet standaard tags wel aanwezig . Hetzelfde geld voor Javascript.

    Dikke knuffel van de buffel

    {} geschreven door Ernst


    ..
    oef... ik ben al blij dat mijn blog niet bij de kakefonetische lijst staat, want ik werk er hard aan om het tegenwoordig een beetje aan te kleden.  
    Mijn PC kennis is zodanig beperkt dat ik amper durf te experimenteren.
    Ik ben nog niet bekomen van mijn poging om met de nieuwe editor te werken.  Ik heb er heel snel de oude terug opgezet.
    Wat die euh ...Mozilla (zo was het toch he ) betreft, ik durf niet aan mijn PC prutsen. 
    Ik moet het nadien steeds bekopen en ik heb thuis niet zoals jij een deskundige rondlopen - ik moet het allemaal zelf fixen wanneer het foutloopt.
    Ik vind het al straf dat ik mezelf nu Excel aan't aanleren ben.   Het zweet staat op mijn voorhoofd, maar ik begin het eindelijk te snappen
    Maar ja ... ik ben hier eigenlijk naast de kwestie aan't lullen hé, volgens u kan Sennet het mogelijk maken om met beide programma's te werken - jij zal dat wel veel beter weten dan ik.
    Als er zoveel mensen met die Mozarella werken dan moeten die toch allemaal van die rare toestanden zien en dan begrijp ik niet dat ook zij niet op het forum dezelfde vraag stellen als jij.

    Misschien is het een troost als je bedenkt dat binnen enkele jaren alles wat we nu gebruiken waarschijnlijk totaal passé zal zijn - ik kan nu amper volgen.   Elke keer ik iets snap komt er weer iets nieuw op de markt.

    Een héél dikke troostknuffel!

    {} geschreven door bojako





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!