Bestrooi de lendenbiefstukken royaal met peper en laat dit even intrekken. Maak de saus door de sjalotjes met rode wijn, laurierblad, tijm len nootmuskaat in een pan aan de kook te brengen. Laat de wijn langzaam inkoken tot 1/4 dl en roer de Spaanse saus erdoor. Laat het geheel 10 minuten zachtjes koken en zeef de saus. Schenk de saus in een pen en houd deze onder af en toe roeren warm. Zorg dat de saus niet meer kookt. Verhit 50 gr. boter in een koekenpan tot de boter donkerbruin ziet. Leg de biefstukken erin en bak ze 4 minuten per kant. Schuif de biefstukken tijdens het bakken heen en weer over de bodem van de pan, maar prik niet in het vlees. Voeg als de boter te bruin wordt een klontje boter toe. Neem de biefstukken uit de pan, bestrooi ze met zout en schik ze op een voorverwarmde schaal. Klop 25 gram boter in klontjes door de wijnsaus en voeg de peterselie toe.