Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    24-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De teloorgang van de waarden...

    Krimineel gedrag en poging tot doodslag :: misdaden tegen de menselijkheid.

    De reden waarom vijf leerlingen plots niet meer opdoken in het ateneum Verdi in Verviers ligt in het feit dat ze geschorst werden en mogelijk van school gestuurd zullen worden. Zij zijn verantwoordelijk voor het mishandelen van een medeleerling. Deze werd vastgebonden op z'n bed en nadien dus weerloos en door vijf medestudenten onmeedogend van slagen bediend. Eén van dergelijke slagen is reeds voldoende om deze student te doden (=moord)... Het is des te gruwelijker omdat men er zoals gezegd voor zorgde dat de student zich niet kon verweren of afschermen. Het zal jou kind maar zijn. Ik weet niet of ik de koelbloedigheid zou hebben om rustig de uitspraak van justisie af te wachten. Wat een laffe daad! Zouden de ouders van deze kinderen zich nog in het openbaar durven vertonen?

    Waar zaten de opzichters?

    Comportement criminel et tentative d'homicide :: crimes contre l'humanité. Athénée Verdi a Verviers.

    Saturnus voor de weekkroniek.

    24-03-2014 om 12:18 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Comportement criminel et tentative d'homicide :: crimes contre l'humanité. Athénée Verdi a Verviers.
    >> Reageer (0)
    23-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve de ...

    Leve de Islam

    PVV Nederland vertoont scheuren en enkele kopstukken verlaten de partij. Vanwege de opgeklopte reakties en het door de linkse media opgezette spektakel rond een bijeenkomst van de PVV, kozen enkele kopstukken van de PVV ervoor deze partij te verlaten. Moordbedreigingen liggen waarschijnlijk aan de basis van hun beslissing. Of de media ter verantwoording zullen geroepen worden hiervoor lijkt in deze “eerlijke” maatschappij waarin wij zijn terecht gekomen, zeer onwaarschijnlijk.

    Wanneer wij zien hoe Nederlandse jeugd opgepept en gehersenspoeld wordt om tegen de PVV te reageren vragen wij ons echter af waar de verantwoordelijkheid in deze te vinden is van de linkse stokers. Dat zelfs deze jeugd onder invloed van deze onverantwoordelijken geweldadige filmjes op youtube zetten waarin Wilders wordt geëksekuteerd dan vragen wij ons wel af waar dit zal eindigen.

    Laat het duidelijk zijn voor allen die de islam verdedigen, ook wij zijn voor de invoering van de heilige Sharia (*), de basis wetgeving van de Islam, (*) doch wij vinden wel dat het eerste werk van de links denkenden is om tijdens het hersenspoelen van de jeugd duidelijke informasie omtrent de heilige Islam te geven en met de ermee onafscheidelijk verbonden Sharia. De Islam laat geen andersdenkenden toe, andere religies moeten tot in de kiem gesmoord worden. Indien je de religie terug verlaat mag men je doden. Ook dieven wordt het onmogelijk gemaakt nog te stelen (politisi! Opgepast dus voo jullie handjes!) Vrouwen die overspel plegen worden ter dood gestenigd en homo's mogen opgeknoopt worden. Veraf is deze realiteit niet meer. In meer en meer landen wordt de Sharia enige gewaardeerde wetgeving.


    (*) dabk zij de Sharia : niet minder, maar een stop wat betreft diefstal, een stop op mensen die niet doen wat deze wet voorschrijft..., gedaan met de jeugd zomaar hun zin te doen> zich lazarus te drinken, >of in hun blootje rond te skieën..>deftige outfit voor de meisjes..(Dat is het toch wat die nederlandse Youtubejongen wil niet?)

    (*) heel wat schijnheilig en corrupte mensen en politisi zullen dan wel anders piepen of trachten te vluchten... doch naar waar? Immers dank zij hen kan vluchten niet meer... en zo hoort het!

    Dat allochtonen die naar Europa gekomen zijn (zowel mannen als vrouwen) om een vrij leven te kunnen leven en verlost te zijn van het regime waaronder ze vroeger leefden, niet kunnen reken op Europa staat als een paal boven water. Dit wordt dagelijks door de media bewezen.

    Europa en de linksen doen er alles aan opdat de allochtonen die om het fysisse en psychisse geweld te ontvluchten uitgeweken zijn naar Europa, terug met alles te maken krijgen waarvoor ze gevlucht zijn. Vrouwen die dachten vanonder het onderdrukkende juk weg te geraken van de mannen worden in hun strijd tegen onderdrukking tegengewerkt door Europese vrouwenorganisaties die alles op alles zetten om de mannen te steunen opdat het hoofddoek voor vrouwen verplicht zou blijven.... (Zij beseffen niet dat deze vrouwen niet vrij kunnen spreken en slechts uit schrik de woorden va, de imam nazeggen. Zij zorgen er dus voor dat de vrouwen monddood blijven)

    Europa steunt met alle macht en geeft alle middelen aan imams en andere invloedrijke mensen zodat dezen de allochtone bevolking in hun macht kunnen houden...

    Van zodra de allochtonen in de politieke partijen sterk genoeg zijn zullen deze mensen hun macht gebruiken om de sharia in te voeren en op termijn elke andere godsdienst uitschakelen..

    Leve de Sharia...

    23-03-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Je hoeft ons dit niet te leren, wij eu, stuntelen eu, al genoeg!

    Je hoeft ons dit niet te leren, wij eueuu stuntelen euuu al genoeg!

    Sommige mensen denken dat wij de Vlaamse TV-media het zonlicht niet gunnen. Niets is minderwaar, doch wanneer deze TY-media onze onverdeelde aandacht en waardering willen, dan moeten ze ervoor zorgen dat ze iets te bieden hebben. De Vlaamse media moet wat ons betreft ervoor zorgen dat het geld wat wij aan hen besteden tot een verrijking leidt. Wanneer wij zien hoe graag de spelemannen van bvb. “THUIS” het fijn vinden dat er naar hun soap gekeken wordt dan kunnen wij hen alleen maar zeggen dat indien zij nog meer ouders samen met hun kinderen voor het scherm willen zij ervoor moeten zorgen dat zij een meerwaarde te bieden hebben. Beseffen zij dan niet dat wij op een ontspannen manier ook iets willen leren? Met welke achterhaalde ideeën lopen deze mensen eigenlijk rond?

    Wij vragen er niet naar dat men ons en onze kinderen dialekt leert of hen verkeerde zinskonstruksies ten geschenke geeft, wij kunnen dit reeds. Wij horen dit dagelijks... Wij vragen er niet naar dat men ons en onze kinderen Frans en Nederlands door mekaar leert wauwelen, wij kunnen dit reeds, wij horen dit dagelijks... en het zorgt voor verwarring. Nee, dit willen wij juist tegengaan...Wij willen dat men onze kinderen op een aangename manier (zonder dat het schools overkomt) leert behoorlijke zinnen samen te stellen.

    Zolang men dit bij de Vlomse media niet beseft vinden wij dat zij het geld dat wij aan hen uitgeven niet verdienen.

    Noot:

    - Ook de reakties van mensen die onze taal willen leren zijn in deze niet van de poes...(ze kunnen hun eigen taal nog niet spreken!) Echt om fier op te zijn niet?

    - Een goed akteur heeft geen dialekt nodig om zijn personazje leven te geven. (In andere talen kan men het wel). Het laat bij eventuele vertalingen ook geen negatieve verrassingen achter. Een akteur die slechts een karakterrol kan neerzetten en een bepaalde sfeer kan scheppen dank zij het dialekt dat hij hiervoor nodig heeft is de naam akteur onwaardig.

    Saturnus veu de eu eu waeikkronik...

    19-03-2014 om 10:41 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Bandits niet naar het 59ste Eurovisie Songfestival

    Bandits niet naar het 59ste Eurovisie Songfestival in Kopenhagen

    De Vlaamse jeugd opnieuw in de kou. Of om het in sportieve voetbaltaal te zeggen: De Vlaamse jeugd werd afgestraft en vernederd.

    Dat onze eigen Vlaamse jeugd geen schijn van kans maakte stond voor ons reeds vast van bij het begin. Een jeugd die eigenlijk door onze Vlaamse media op handen zou moeten gedragen worden en aangemoedigd zou moeten worden om het beter te doen. Een jeugd die door de Vlaamse media geholpen zou moeten worden om zich verder te ontwikkelen en om haar taal te verbeteren en de rijkdom ervan te onthullen, Liever dan deze noodzaak in te zien walst de Vlomse media de kijkers plat door slecht sprekende, vulgeire jongeren ten berde te brengen waarvan zij doen uitschijnen dat dit de nieuwe strekking is waarvan jan en alleman heet loopt. Zuiver schijn en misleiding dus.

    Als je weet dat bovendien de data en de statistieken die de Vlomse media hanteren op z'n minst dubieus (gemanipuleerd) te noemen zijn dan moet je ook niet verstomd staan met de uiteindelijke verwezenlijkingen van deze media.

    Een voorbeeld van dit populistisch gemanipuleer is het “voortdurende overroepen suksesverhaal” van alles waarvan “ZIJ” vinden dat de kijker vol lof zou moeten zijn, maar dat in werkelijkheid slechts berust op fantasie en wens konkelarij.

    De kijksijfer leugens.

    Indien je een rondvraag houdt in de namiddag en deze sijfers vergelijkt met een rondvraag die des avond gebeurt, kan het verschil in kijksijfers oplopen tot 500000. Maw indien men ervoor zorgt dat de rondvraag niet kan beantwoord worden door de aktieve bevolking (gezien deze 's namiddags werkt) dan kan je tot 500000 kijkers meer skoren dan wanneer je deze rondvraag voor iedereen toegankelijk maakt. Dit zou betekenen dat voor een programma als “THUIS” (tuis) slechts een kijksijfers van 800000 tot 900000 zou gelden. Maar zelfs al neem je een kijksijfer van

    1300000 (optimaal getal) dan nog is het hoera geroep ongepast, want dit betekend dat er op 20 Vlamingen slecht 4 man kijkt (en dit slechts indien die dag het rekord bereikt wordt). Of op 20 Belgen kijkt er maximum 2 man. Ook moet men er rekening mee houden dat er vooral door de vrouwen naar dit programma gekeken wordt en de man (die moest hij alleen kijken op een andere zender zou kiezen) tegen zijn wil in mee “kijker” is. Als je dan bovendien bedenkt dat dit het programma is met de hoogste skore en de rest dus veel lagere sijfers haalt dan is de euforie zeker onbegrijpelijk.

    Nog een leuke wistjedit : 65 ten honderd van de vrt uitzendingen zijn heruitzendingen. O wat zijn we trots op het uitstekend gebruik van het geld dat jullie van ons opeisen...

    jp weekkroniek

    18-03-2014 om 21:16 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:VRT-kijkers slaan genadeloos droom 4 jonge Vlamingen stuk samen met de vakzjury onder leiding van Bart Peeters
    >> Reageer (0)
    17-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Lang leve Europa. Leve de Sharia.

    Amerika en het machteloze Europa doen er alles aan om opnieuw tot een koude oorlog te komen met Rusland. Een oorlog die door het onbegrip en de eigenzinnigheid zich te willen moeien met zaken die men niet of slecht begrijpt of wil begrijpen, op elk moment zal kunnen oplaaien tot geweld..., met bijkomende bewapening. Men zoekt moeilijheden met een land dat onder Poetin wil werken aan het opwaarderen van de beschaafde waarden. Op verschillende plaatsen in de wereld (en niet het minst in Europa) wordt er naar een herstel van de oude waarden en kultuur gehunkerd, zo zegt Poetin tot de weireld.

    Menig krantenartikel in Europa heeft het over een oneerlijk referendum omdat er niet kon gekozen worden voor een blijvende aansluiting bij Oekraïne. Niettegenstaande ging 80 ten honderd van de bevolking naar de stembus... waarvan 90 ten honderd koos voor een aansluiting bij Rusland. De EU erkent de uitslag van dit referendum niet. Hier in Europa wordt vanuit een ander land beslist wat er in een ander soeverein land moet gebeuren, en dit helemaal ZONDER referendum. DIT IS EEN VEEL DEMOKRATISCHER MANIER VAN WERKEN LEZEN ZE DE KRIM DE LES. De Europese landen moeten maar slikken wat er gedikteerd wordt door een minderheid.EN ZO HOORT HET OOK! Waar dergelijke mensen het lef vandaan halen om opmerkingen te maken over wat er in Oekraïne gebeurt, God mag het weten...

    Leve de Sharia...

    Het wordt hoog tijd dat Europa maatregelen treft tegen mensen die het zomaar aandurven hun gedacht te zeggen in het openbaar.

    Een vrt radiopresentator haalde het in z'n hoofd zich laatdunkend uit te drukken over de Islam in Saoedi Arabië. Hoe durft hij, dit is ontoelaatbaar, de schoft... DERGELIJK PRIVILEGE BEHOORT ENKEL ISLAMITEN TOE! Zou het bij deze misdaad niet echt tijd worden dat de Sharia als enige gangbare beschaafde wetgeving wordt ingevoerd zodat dergelijk volk onmiddellijk kan gestraft worden? Want geef nu toe, hoe kan de VRT nu met de huidige slappe Belgische wetgeving deze man op een gepaste manier straffen, hij heeft misschien wel een slechte jeugd gehad en t'ja ... dan moet je de man toch vrijuit laten gaan, niet?

    jp voor de weekkroniek.

    17-03-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    05-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Europa voorziet slechts 11 miljard euro voor Oekraïne

    Europa voorziet slechts 11 miljard euro voor Oekraïne dit niettegenstaande de hoge verwachtingen
    die Europa geschapen heeft.

    (Verhofstadt levert tegen onze verwachtingen in geen persoonlijke bijdrage.)

    José Manuel Barroso maakt de weireld duidelijk dat De Europese Commissie van plan is om 11 miljard euro vrij te maken om het noodlijdende Oekraïne te hulp te komen. “Slechts 11 miljard euro” om de vinger op de wonde te leggen. Immers na datgene wat Verhofstadt de Oekraïnse bevolking is gaan beloven is deze tussenkomst slechts een druppel op een gloeiendhete plaat te noemen.

    jp voor de weekkroniek.

    05-03-2014 om 21:44 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.The broken circle breakdown

    The broken circle breakdown

    Net zoals een deel van de Vlaamse bevolking, vinden ook wij het goed dat de “Vlomse” film The broken circle breakdown geen Oscar waard was. De schade is immers niet te overzien die deze akteurs Vlaanderen kunnen berokkenen door hun Vloms gezwets. Moest dit Vloms nu nog verstaanbaar, samenhangend en taalkundig sterk zijn dan zou je nog kunnen zeggen...echter- wanneer je onze Vlomse akteurs taalkundig vergelijkt met akteurs uit andere deelnemende landen dan moet je vaststellen dat een waardering van 0 op 10 voor onze geliefde filmspelers zelfs nog te veel is voor de taalrijkdom waarover ze slechts beschikken. Laten we vooral niet vergeten dat taal in deze één van hun voornaamste vaardigheden zou moeten zijn. Dat hoort bij het vak waarvoor deze lieden kozen. Dit hoort ontegensprekelijk bij de talenten te horen waarvoor zij betaald worden.

    Onlangs keek ik naar “The Graham Norton Show” waar een aantal akteurs betreffende verschillende nominasies aanwezig waren. Deze mensen getuigenden ervan een uitstekend taalkennis te hebben en met goed opgebouwde zinnen te kunnen antwoorden op de gestelde vragen. Zij praatten honderduit zonder hakkelen en zijn zo voortreffelijk dat een humoristisse noot in hun antwoord nooit veraf is. Vandaar dit tekstje. Als je na het bekijken van een dergelijk programma een stukje van de intervjuuws draait van onze filmvips dat zak je gewoon door de grond van schaamte. Voortdurend en overdreven gegichel moet het tekort aan gevatheid en onkunde verheerlijken....

    Saturnus voor de weekkroniek

    Noot: we meldden dit vroeger al verschillende keren, dialekt maakt het gebrek aan akteertalent niet goed. Bij de vertaling in andere talen is dit “VLOMS” effekt volledig weg en werkt het zelfs averechts ten opzichte van de tekstvertaling...

    05-03-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wallonië Slechts 17OO banen verdwenen niettegenstaande rampzaige finansieële rampsituasie

    Slechts 17OO banen verdwenen de laatste maanden niettegenstaande rampzalige finansieële toestand steden en gemeenten in Wallonië.

    Tijdens de laatste maanden zijn er bij de Waalse steden en gemeenten slechts een kleine 1.700 banen verdwenen. Dit is te lezen in de Waalse steekkranten “Het vrije België” en “Het Laatste uur”. Als je weet dat in Wallonië in verhouding tot de rest van het land een veelvoud van de echt nodige ambtenaren tewerk gesteld wordt dan moet je ook beseffen dat deze kleine bijsturing weinig of niets zal veranderen aan de huidige rampzalige toestand.

    jp voor de weekkroniek.

    03-03-2014 om 20:44 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoe komt het dat de Islam een negatief beeld meesleept?

    Hoe zou het toch komen dat de islam een zo hard en negatief beeld met zich meedraagt vragen sommigen hier bij ons zich af? Leven deze mensen op een andere planeet dat zij dit dan niet weten?

    Een groepje Syrische militanten van de extremistische terreurgroep ISIS heeft via Twitter aan de hele wereld getoond hoe ze de hand afhakten van een man die van diefstal werd beschuldigd. Dit soort schokkende filmpjes zijn het nieuwe middel om strijders naar Syrië te lokken.

    (Islamtische Staat in Irak en Syrië, nvdr.

    Minstens elf mensen zijn om het leven gekomen bij een dubbele zelfmoordaanslag maandag op een rechtbank in de Pakistaanse hoofdstad Islamabad. Dat zegt de lokale politie.

    Een zwaar mishandelde man die “BELG” werd genoemd werd in Tiilburg Nederland opgepakt. De BELG bleek een broodtrommel vol henneptoppen bij zich te hebben, een zwaard, een bajonet en drugs. Hij wil niets kwijt over de daders die hem mishandelden...

    Als je dan na het lezen van een dergelijk bericht kort nadien een tvgids openslaat en je leest dat er praatprogrammas gepland staan over het tema “Hoe komt het toch dat de islam zo een negatief beeld met zich meedraagt", dan breekt toch je klomp. Uren over en weer praten over dit tema zonder er het geweld rond de islam bij te betrekken, als gevolg van het strikt toepassen van islamitische wetten, is de echte oorzaak onvindbaar maken en ervoor zorgen dat de gevonden oorzaken tijdens zo een dabat laf, oneerlijk, onwerkelijk en hypokriet zijn. Wat is dat toch met deze vreemde weireld waar alleen onrealistisse onlogisse houdingen de bovenhand halen, en waar geweldaden worden goedgekeurd gezien ze niet in rekening gebracht worden... Ook kan men niet stilstaan bij het feit dat de gematigde islam niet ingaat hiertegen en waarom zij dit niet doet.(Reden: Omdat het gewoonweg gaat over het letterlijk toepassen van de wetten van de sharia die ook zij volledig aanvaard hebben in de islam...)

    Het resultaat van het huidige “verbloemen en relativeren” van de westerse opniniemakers is, dat dit de emansipasie van migrantenvrouwen, en algemeen gezien, “de inburgering”, heeft vertraagd, laat staan onmogelijk heeft gemaakt. Door het multikulturele -“wij mogen niet oordelen, maar moeten aanvaarden”- beginsel is er geen aandacht geweest voor de problemen waar vooral vrouwen maar, algemeen dan, andersdenkenden uit anderen culturen mee te kampen hebben. Dank zij dit beginsel van de naïve westerse opniniemakers werd de keuze om zelf de relgie te kiezen die zij wensen afgenomen. Dank zij deze opinimakers kunnen zij niet kiezen voor vrijheid en lopen alle Weserlingen het gevaar binnen afzienbare tijd in hetzelfde schuitje te zitten...

    Eyskens …. wat een sukkel.

    Kris Peeters vindt dat indien hij  eerste-ministerschap zou moeten worden dit voor hem een degradasie zou zijn.Volgens sommige kranten zou Eyslens Peeters in deze op z'n plaats gezet hebben.... Marc Eyskens blijft het eerste-ministerschap wel degelijk een aparte uitstraling hebben.

    Eyskens moet weten dat anderen er een heel andere mening mogen op nahouden dan hijzelf. Als Peeters dat vindt dan is dat zijn goed recht. Iedereeen weet dat hij er niet op gebrand is eerste minister te worden. (Hij heeft dit reeds verschillende keren gezegd). Deze verwondering bij Eyskens en konsoorten is dus heel ongepast...

    Eyskens is bovendien helemààl niet de man die een ander op zijn plaats moet zetten. Waarmee wij het wel kunnen eenszijn is dat Eyskens, toen hij als premier door de walen reeds na twee maand werd afgeschreven, hij er een zeer aparte vernederende uitstraling aan over hield.

    Ook helemaal niet slim van Eyskens om dergelijke dingen openbaar te gaan vertellen als je partij het al zeer moeilijk zal hebben bij de volgende verkiezingen.

    Langs de andere kant is zijn optreden nu niet zo verwonderlijk. Deze man is niet intelligent, als het hoogtepunt uit je politieke loopbaan is dat je als eerste minister de laan wordt uitgestuurd dan kan je beter je mond houden en wegblijven uit de wetstraat. Enkel dat is de enige gepaste inteligente manier van doen.

    Hoe dan ooK voor deze partij (CD&V) stem ik nooit nog!!! Laat dat duidelijk zijn.

    Saturnus voor de weekkroniek.

    03-03-2014 om 11:28 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    02-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een groot land toch dat België...

    Dat het goed gaat in het land van “majoneis, mosselen en friet” dat op de meest ondemokratische manier bestuurd wordt door een franstalige minderheid leidt geen enkel twijfel. Daarvan is elke zichzelf respecterende, eervolle, zich niet op de kop laten kakkende Voeming wel overtuigd.

    Gent : Studenten smeken om politiebescherming...

    Gent : Student filmt geweldadige GSM-diefstal vanuit kamervenster...

    Leuven : Opnieuw “door het rood-rijders” vrijgesproken...

    Antwerpen : inbreker ligt te slapen in bed van slachtoffer...

    ZELZATE : Twee broers hebben vrijdagnacht tijdens een ruzie agenten aangevallen met een mes.

    GENT :Twee Gentse bejaarden zijn woensdag overvallen. KLAARLICHTE DAG

    enz...

    De CD&V schept een eersteling.... Om dit te verwezenlijken zullen ze wel de waalse partijen moeten overreden... (De meest prangende vraag is echter.. Waarom voeren ze het niet gewoon uit ... zijn de andere partijen niet te overtuigen?)

    Plannen en projekten ontwikkelen op je eentje... hoe ondemokratisch en superieur...Je moet wel de meerderheid hebben dan niet?

    Voor de verkiezing:

    CD&V stelt zijn sociaaleconomisch plan voor

    Na de verkiezing

    CD&V stelt zijn sociaaleconomisch plan uit

    We moeten vanzelfsprekend overeenkomsten sluiten, dat snappen jullie toch?

    In de regereing

    CD&V stelt het SP plan voor.

    mdm voor de weekkroniek.

    02-03-2014 om 09:11 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-03-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cinema of bioscoop

    De onkundige VRT- ekspeiééérs

    Cinema, een graag gebruikt woord door menig vloeming. Ook de opgeblazen Vlomse media gebruikt bij voorbaat dit woord. Doch ook hier gaat het over een zuiver dialekt woord. Ook hier heeft de Vlomse taalkommisie de bal volledig misgeslagen en heeft zij nog maar eens haar onkunde te grabbel gegooid. Waarvoor onze dank.

    Net zoals men de studenten Latijn jarenlang op het verkeerde been zette wat de uitspraak van Caesar (nl Kaisar) betreft, zo is het ook het woord cinema vergaan. Door onkunde en door een gebrek aan doorzicht heeft men maar de uitspraak gevolgd van een Latijns dialect. Maw cinema, uitgeproken als sinema, is puur dialekt.

    Modern eenvoudig doelmatig en taalkorrekt Vlaams houdt het bij bioskoop, filmzaal of kineskoop.(of kinema)

    Basis hiervoor:

    Opgebouwd uit de Oudgriekse woorden βίος (bíos; leven) en σκοπεῖν (skopeîn; kijken) met het achtervoegsel -scoop

    Kine or kino, Greek-English prefix referring to motion (beweging)

    Kinescope /ˈkɪnɨskp/, shortened to kine /ˈkɪn/, also known as telerecording in Britain, is a recording of a television program made by filming the picture from a video monitor.

    Gaius Julius Caesar (Latijnse uitspraak: [ˈgaːius ˈjuːlius ˈkaɪsar]?

    jp voor de weekkroniek

    01-03-2014 om 09:38 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Geen respect voor de klanten...

    Gisteren ben ik tegen beter weten in nog eens mee inkopen gaan doen in het grootwarenhuis Colruyt. Terwijl mij vrouw doelbewust de kar halfvol laadde (ook wij doen ijverig mee aan het subsidiëren van Europa en spannen met plezier de buikriem aan om de verdere ontwikkeling van de EU geen strobreed in de weg te leggen.) kuierde ik een beetje rond in de koekjesafdeling en bekeek hier en daar één van de vele aangeboden produkten. De meesten fabrikanten vermelden op een aanvaardbare wijze, afwisselend en respektvol de beide landstalen.(Beide talen bij wet verplicht.) Bij het merk LU echter moest ik tot mijn verbazing vaststellen dat alle informasie eerst in het Frans aangegeven wordt. (niettegenstaande men in Vlaanderen en dus bij het grootste gedeelte van de Belgise bevolking verkoopt)  Geen wisselwerking te bespeuren.

    LU (Herentals), nog maar eens één van de bedrijven die men verkocht heeft aan Frankrijk wil in Vlaanderen verkopen maar beschouwt de Vlaamse klanten als tweederangsburgers. Respekt voor de taal van de Vlamingen hebben ze niet. Wat een arrogansie. Bij ons komt dit produkt LU niet in huis, daar kunnen ze van op aan. Moesten alle Vlamingen hetzelfde doen zou dit ook al mee helpen in de bewustmaking dat men de Vlamingen in dit land niet ongestraft kan diskrimineren...

    Over naar het internet

    Nog maar eens is het bewijs geleverd dat het internet een gevaarlijk medium is zoals Saturnus ons al zei en waarvoor eigenlijk de politiekers ons zouden moeten waarschuwen in plaats van sommige sites als twitter, en facebook aan te prijzen, laat staan er ons leven mee te delen.

    De Britse inlichtingendienst GCHQ heeft met de hulp van de Amerikaanse geheime dienst NSA miljoenen webcambeelden verzameld van nietsvermoedende gebruikers van internetreus Yahoo. Dat blijkt uit geheime documenten die de Britse krant the Guardian kon inkijken.

    Een Amerikaans cybersecuritybedrijf heeft vastgesteld dat er zo maar eventjes 360 miljoen gebruikersgegevens online te koop worden aangeboden...

    jp voor de weekkroniek

    28-02-2014 om 23:10 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Slapen werkt ook... tegen vermoeidheid.

    De Vlaamse overheid komt vandaag met een nieuwe slogan voor de dag.

    En de roes breidt uit. Blijkbaar is Kannabis nu reeds in omloop bij de Vlaamse regering... (Nu ja, er moet iemand een eerste test uitvoeren, niet?)

    De nieuwe Vlaamse slogan “Verbeelding werkt” slaat enkel bij de Vlomse politiekers aan.

    De Vlamingen echter zien er maar niets in. De verbeelding opwekken dat alles goed gaat en dat je geld genoeg over houdt na belastingaftrek, dat je je veilig waant in de Belgisse steden, is voor de Vlaming toch wel een brug te ver. Je geeft hem best eerst wat drugs zodat hij zich een ruimer inzicht verwerft in de verbeeldende kunst...

    24-02-2014 om 17:15 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.SPa wil cannabis gebruik uit de onwettelijkheid halen...

    Stem op de Spa, zij beloven u zonder verwijl een rooskleurige toekomst.

    Ik word er nu al vrolijk van. Geen gezeur meer omwille van belastingverhogingen, mislukte immigrasie, onderdrukte Vlamingen en ga zo maar door... Alleen nog vrolijke gezichten te zien in het straatbeeld terwijl de regering de spaarboekjes harer burgers plundert... Echt, waarom heeft men hier niet eerder aan gedacht?

    Kannabis (wiki)

    Kannabis (Cannabis Oud Ned). De SPa- oplossing voor de toekomst.

    THC is het belangrijkste werkzame bestanddeel van cannabis.

    Kannabis kan schadelijke effecten op de gezondheid hebben, het kan paranoia en paniekaanvallen veroorzaken op lange termijn.

    Een ander groot voordeel dat deze drug de SP-a levert is het volgende kenmerk:

    Ook geheugenverlies kan optreden bij het gebruik van cannabis.

    Een uitstekend gevolg om een antwoord als “Ik weet het niet meer” te krijgen op de vraag “Hoe is het allemaal zover kunnen komen in België”

    We zijn gered! De SPa is nog zo dom niet als ze eruitziet!

    Saturnus voor de weekkroniek.

    24-02-2014 om 11:26 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het veilige, alles gaat goed- België

    Het “veilige” België.

    Het moet reeds tot in de verste uithoeken van de weireld geweten zijn dat in België misdadigers gepamperd worden. Dat er wetteloosheid heerst, dat burgers er niet beschermd worden, en dat de Belgische justiesie slechts een verwaterd spiegelbeeld is van wat justiesie echt moet zijn. De weireld is duidelijk op de hoogte van het feit dat de kans dat je in België echt gestraft wordt, laat staan gepakt wordt, zo goed als nihil. Een België waar de "rechter" de burgers de raad geeft dat je beter je eigendon kan afgegeven..."

    Litouwse dieven nemen lage kostenvlucht tot in Charleroi om van daaruit in Vlaanderen hun slag te slaan. Dank zij een mislukte inbraak (na eerdere geslaagde diefstallen) werden ze ingerekend en kwam zo hun manier van werken aan het licht. Wat als men op dergelijke manier een moord pleegt of andere gevaarlijke dingen beraamd?

    België: veilig voor de dieven, onveilig voor de eerlijke werkers.

    24-02-2014 om 01:44 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    20-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oekraine : op de rand van het bankroet.

    Groot nieuws:

    Op kanaal Z kregen we te horen dat de teerlingen voor Oekraïne omver geworpen zijn...

    Het tema in deze was : Oekranine zit op de rand van het bankroet..

    Alea iacta est is een Latijnse zegswijze die wij in onze Vlaamse taal hebben overgenomen als: de teerling is geworpen

    jp voor de weekkroniek.

    20-02-2014 om 16:26 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De lokroep naar uw gedachten ... Sluit U aan op het internet vragen onze politiekers.

    De alles behalve “onze” Vlomse media en de alles behalve “onze” politiekers willen de 50 ten honderd nog niet op het internet– aangesloten 50 plussers naar het internet lokken...

    Als je als oudere vindt dat je het internet niet nodig hebt, hou je dan aan deze gedachte, laat je niet op kosten jagen om je iets aan te schaffen dat je toch niet gaat gebruiken. Laat je niet beïnvloeden door de Vlomse media die omwille van welke duistere reden dan ook trachten hun wil op te dringen via belangengroepen, politisi en loopjongetjes... Een namiddag kaarten, naaien, mechanika, muziek maken, bloemschikken of koken zijn menselijk gezien duizend keer meer waard dan het internetgebeuren.

    We hebben het al meermaals gezegd, Het internet is GEEN sosiaal medium. Hier en daar vind je wel sosiale webzuilen, doch algemeen gezien tracht men via dit medium de greep op de mensen te verhogen door hun gedachten te distilleren.

    Bovendien is het openen van een internet verbinding gevaarlijk. Uw persoonlijke gegevens, bankgegevens zijn niet behoorlijk beschermd, ook al zullen sommigen zeggen dat dit wel zo is. Indien je niet echt onderlegd bent, doen binnen de kortste keren al deze gegevens de ronde op het internet met alle gevolgen van dien. (Wanneer je tuis bent, waar je woont, wat je van plan ben te doen, wat je over een bepaald onderwerp denkt....)

    Indien je toch van plan bent om je door onze “geliefde” politici te laten verleiden om te gaan surfen op het internet wees dan voorzichtig met wat je daar verteld, want dààr is het hem bij de grote mannen eigenlijk om te doen.

    Er bestaan zoveel kommunikasie middelen maar ze worden niet naar behoren gebruikt. De televisie wordt misbruikt, de radio, films het internet worden misbruikt. Ze worden gebruikt om de meest absurde, walgelijke, misplaatste dingen te promoten en de meest gevaarlijke leugens te verspreiden die je je maar kan indenken. Dit alles omwille van de macht met als middel het geld.

    Hoe dan ook, deze anti demokraten kunnen ons dan wel doden (monddood maken, en alle verzet bestraffen), doch onze geest krijgen ze niet te pakken...

    Noot:

    Ikzelf werk veel op de pc (programmeren) doch niet om te surfen. Je kan je pc volledig afgesloten houden van het internet door een verbinding hiermee onmogelijk te maken. Dit is zelfs aan te raden voor schrijvers, ontwerpers kortweg, voor de industrie.

    Een kompjuter vergemakkelijkt vele zaken, verwar een pc dus niet met het internet.

    PC = machine , internet = medium (informatiebank)

    Een internet- verbinding = een vrije toegang instellen tot je pc.

    saturnus voor de weekkroniek.

    20-02-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:gevaaklijke politici
    >> Reageer (0)
    19-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat een prachtige weireld...

    We doen het uitstekend in België... zo wordt toch gezegd.

    Kopstukken Belgisse politiek voelen zich aangesproken: “: Paniek in VS: Er dreigt een landelijk tekort aan clowns”.. Enkel de wedde blijkt voor het ogenblik voor onze hoogwaardigheidsbekleders nog een probleem...

    Burn out Kathy Pauwels (Royalty). Niet dat ze letterlijk opgebrand is (dit komt meer voor bij onze vrienden uit het Midden-Oosten) maar ze zou er naar het schijnt erg tegen vechten... (Misschien even voorstellen aan de EU om de naam Nabije Oosten terug in te voeren)

    25-jarige man uit Antwerpen omgekomen bij een steekpartij. In sentrum Keerbergen

    ANTWERPEN/WILLEBROEK - Drie jongemannen verkrachtten twee tienermeisjes...

    Buitenlandse Zaken roept Belgen die in Egypte zijn of het land gaan bezoeken op tot verhoogde waakzaamheid. Hun veiligheid is dus niet gewaarborgd.

    Veurne heeft de aanhouding van een 18-jarige Kameroener met een maand verlengd verkrachting op kerkhof...

    Gewapende overval op Pizza Hut in Charleroi

    First floor-diefstallen in België in opmars

    Een negentienjarige man is aangehouden door de lokale politie van de zone Beringen-Ham-Tessenderlo voor het plegen van tientallen inbraken...

    Twee mannen, die zich voordeden als Electrabel-medewerkers, zouden geprobeerd hebben een kind te ontvoeren uit Dilbeek.

    En dan is er nog het gevaarlijke Brussel met z'n taksi-verkrachters.

    enz...

    En hoe zit het met de verfransing-verhollandsing van ons mooie Vlaams.(Ook verschillende Vlaamse? Blogs doen ijverig mee aan de rekuperatie die gestart werd via de vrt. En het lukt nog ook.. Ook de jeugd die op goeie weg was horen we al geregeld merci en sava gebruiken... Zalig toch al deze Vlomse ijveraars!)

    Gearriveerd : Hoogstaan Vloms voor aangekomen...

    Gecorrigeerd : een echt Vloms klassewoord voor het slappe “verbetert “

    Onacceptabel : nee, echt hé mensen hier kan je toch echt niets positiefs over schrijven, zo een aardslelijk verhollands woord hoe is het in Gods naam mogelijk dat mensen dat blijven gebruiken. Zeg nu eens eerlijk wat is er verkeerd met onaanvaardbaar?

    jp voor de weekkroniek

    19-02-2014 om 23:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wat als...

    Het einde van...

    Dat de heel rijken en de heel goed betaalden (zoals de regeerders van Europa) zich geen bal aantrekken van de burgers in Europa leid geen twijfel. Integendeel, zij zijn het die solidariteit, en de zo gezegde verdraagzaamheid als een wapen ter bescherming van zichzelf gebruiken om zich buiten het gezichtsveld van de vijand te plaatsen. Zij zijn het die via allerhande wetten de burger willen verplichten enkel hun wil te aanvaarden. Zij zijn het die de burger die zich hiertegen verzet willen bestraffen. Zij zijn diegenen die via hun poppetjes en loopjongetjes de burger in de pas doen lopen. Zij zijn het die de burger verplichten om van hun zuurverdiende geld een deel af te staan om in allerlei projekten te steken die dienen om zichzelf en hun rijkdom te beschermen. Alles wat zij in hun schild voeren wordt uitgevoerd met geld dat niet van hen is.

    Doch ooit komt er een ogenblik dat al het gespaarde geld bij de gewone burger zal op zijn,. Dat ook de gewone burger die hard en eerlijk gewerkt heeft niets meer zal hebben. Hebben de rijken hier al aan gedacht en zal men dan over deze massa uitgeperste sitroenen nog enige kontrole hebben? Zal er op dat ogenblik geen ekstreme minderheid een tegenpool vormen die geweld als machtswapen gebruikt in plaats van geld? Zal het dan niet zo zijn dat bij een dergelijk scenario niet de gewone mensen uitgekleed zullen worden, maar zullen het niet de zich tot dan toe veilig wanende machtshebbers zijn die naar de slachtbank zullen geleid worden?

    Noot:

    Wanneer je ziet dat men nu reeds zonder meer bij minister Peeters inbreekt stellen we vast dat het deze “inbrekers” niets uitmaakt “wie” de man is bij wie men inbreekt. Maw net zoals de gewone burger het gevaar loopt neergekogeld te worden als er iets fout loopt, zo ook liepen minister Peeters en zijn familie dit risiko... Welke stap zal de volgende zijn? Ook criminele organisaties (machtswellustelingen) evolueren...

    ldm voor de weekkroniek.

    Bref:    graag gebruikt vloms voor kortweg, in t'kort, botweg, kortaf...

    Enfin:  uitstekend en gevat Vloms voor: nuja, kortom, tot slot, om te eindigen...

    Soit !   Zeer geliefd Vloms woord voor het aftands te mijden "Tot daar", "het zij zo", "nuja". Enz...

    Faillissement: Vloms voor bankroet, faling. Dus als de EU-heersers u verbieden om dit woord nog te gebruiken kan je beter luisteren, want wie wil er nu een afgrijselijk, lelijk, walchelijk woord als “faling” of “bankroet” gebruiken, dat is toch echt een vloeming onwaardig, niet?

    Attenderen: gebruikt door de meer snoevende, snobistise belgisistisse Vloeming, en, wanneer op z'n Frans uitgesproken: att-”en”-deren (je weet wel met de onnatuurlijke neusklank dus, net zoals je kan doen met pres-”en”-teren), sta je bij deze vlomse meute nog hoger in aanzien....vraag maar aan B-”en” Crabbeèèbeèè. Dus als je wil dat de andere vloemingen voor u op de knieën vallen, weet je wat je moet doen!

    18-02-2014 om 14:39 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-02-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kris Peeters wil geen slaaf zijn van N-VA

    De Vlomse media bloklettert :

    Kris Peeters wil geen slaaf zijn van N-VA. Now.. ik heb N-VA dit nergens weten vragen of beslissen.

    Wat ik echter wel weet is dat CD&V welwillend het slaafje is van de PS. Dank zij de CD&V voeren zij zonder problemen uitsluitend hun eigen programma uit. Al jarenlang lopen zij als een willoos hondje de PS achterna.

    Je moet echt wel slaapwandelend rondlopen om nu te vertellen dat je geen slaafje van N-VA wil zijn. De konklusie voor menigéén onder ons is dan wel gauw gemaakt: “Voor de SP wil hij dit dus dus wel!”

    Als Kris Peeters enkele kiezers wil herwinnen om hen afhankelijk te maken van de PS zal de man meer gevat en verstandiger moeten reageren tijdens gesprekken en intervjuuws.

    jp voor de weekkroniek.

    café ; Hét Vloms voor: kroeg, koffiehuis, herberg drankgelegenheid....

    Leestekens die een hulp zouden moeten zijn tijdens het lezen is onze taal werden algemeen gezien afgeschaft. Denk maar aan "1(een) en een" waar je maar op korte tijd moet zien welk van de twee uitspraken gebruikt moet worden.

    Je moet het maar weten. (Bedelen en bedelen..) Doch wijze heren, voilà en café hebben jullie opgenomen in jullie Vlomse taal, doch blijven jullie hier wel leestekens gebruiken. Is het in jullie warhoofden dan nog niet opgekomen dat je voor deze woorden dan ook maar moet weten hoe ze uitgesproken dienen te worden? Logis toch?

    15-02-2014 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!