Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    19-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen de nieuwslezers en de vrt-taalmafia

    Hoogstaand nederlands: (Ook voor onze uitgeproken "Vlaamse partijen " : Goed naapen hé gaminskes)

    Wim De Vilder apprecieerde de manier waarop de arrestaties door de politie werden gemontreerd op de tv. De geblessede daders werden naar het prison getransporteerd.

    Gewoon eenvoudig pleps nederlands:


    Wim De Vilder waardeerde de manier waarop de aanhoudingen door de politie werd getoond op de tv.. De gekwetste daders werden afgevoerd naar de gevongenis.

    19-08-2017 om 11:33 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Opnieuw een zware slag voor de Islam

    Door de moorden in Barcelona werd opnieuw een zware slag toegebracht aan de geloofwaardigheid van een vredevolle Islam.

    Opnieuw werd met het afgrijselijke geweld dat moslims uitvoerde op onschuldige mensen duidelijk gemaakt aan de autochtonen dat de Islam wel degelijk dood aan niet gelovigen preekt. Hoe kan je nu in zo'n religie geloven? Zijn zij die naar dit land kwamen vergeten waarom zoveel onder ons uit die landen zijn weggevlucht?

    Mensen die de islam afgezworen hebben verachten  deze daad en de teksten die mensen aanzetten tot iets dergelijks.

    Wij vinden ook dat mensen die van een dubbele nationaliteit "genieten" in de pers vernoemt moeten worden met hun root nationaliteit en dan pas met hun achteraf verworven nationaliteit. Telkens als wij de wazige uitleg in het nieuws horen lijkt het wel of het bekeerde belgen zijn die deze moorden plegen.

    De teksten die in de islam gebruikt worden bevatten wel degelijk degelijke slagzinnen maar de pers wil dit niet geweten hebben. Verachten zij dan de mensen die naar hier kwamen om een beter, eerlijker en vrediger leven te leiden dan dat waarvan zij gevlucht zijn?

    Wij denken dit spijtig genoeg wel. Zij doen er alles aan opdat de gevaren van de islam zouden verzwegen worden.

    19-08-2017 om 01:09 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klantenbinding

    Homans (NVA) vernietigd 508 benoemingen van de rode (de teloorgaande SPA) burgemeester Termont en beschuldigd hem van deze opwaardering met een "frans" woord van clientelisme.

    Opwaardering taal: Klantenbediening - Klantenbinding -  partijbegunstiging - kiezerbevoordeling - kiezersnoepjes enz

    16-08-2017 om 11:35 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wij helpen onze nieuwslezers en de vrt haar taalmafia.

    Wij helpen Tartine Tanghe, Annelies Van Herck, Wim De Vilder
    Goedele Wachters, in 't kort het hele nieuwslezersnest met hun ontwikkeling van hoogstaand nederlands...

    Nieuwe woorden die ze kan utiliseren!

    Voorbeeld: De jounaal-pres[en]tatrisse Martine Tanghe, gaf een getalleerde explicatie over het modephénomène "Hoe kan ik gezond aftomberen".

    Vertaling in laag Nederlands voor het pleps:
    De nieuwsverslaggeefster Martine Tanghe, gaf een uitgebreide en diepgaande uiteenzettig over het modeverschijnsel "hoe kan ik gezond afvallen"

    Uitleg bij dit "HOOG" nederlands van de nieuwslezers en de Nederlands taalmafia:
    Uitsraak van : [je] = de franse uitspraak van "je" zoals in "je suis con"; [en] = de franse uitspraak van "entré"
    Journaal-presentatrisse : uitspraak : [je]oernal-prez[en]tatrisse :
    T[an]ghe : uitspraak : T[en][je].

    Een mooie verrijking in het kapot maken van jullie vloms niet? Vlaams blok? Nva? Peeterske?
    Eigenlijk meer een prachtige hint voor jullie Vlomse partijen die zo graag Frans gebruiken in hun dagelijkse taal en op hun blogs.Is het niet?
    En wat zeggen we dan als Vlomse partij? .... Merci VRT wij zullen niet nalaten om jullie na te apen.

    Waarom maken die Vlomse partijen zo veel kabaal over hun "VLAAMS". Ze bewijzen dagelijks dat ze hun taal niet machtig zijn.
    Ze spreken liever Frans, gezien hun taaltje doorspekt is van Franse woorden en uitdrukkingen.
    Als de taal voor hen niet belangrijk is, waarom al die heisa verkopen. Vermits zij hun eigen taal toch niet met respect behandelen, waarom niet overschakelen naar het Frans(*) dat ze zo graag gebruiken, en alle problemen zijn opgelost.


    Het is al ver gekomen dat allochonen jullie taal moeten verdedigen doordat ze deze beter spreken dan dat jullie dit zelf kunnen.
    Wat een klucht... die vloemingen.

    (*)Niet eens een zelfstandige taal zoals het nederlands. Is een Latijs dialect dat pas in ongeveer 1310 werd uitgeroepen als officiele taal van Frankrijk. maw Oud Frans enz.. waarvan je soms hoort spreken bestond gewoonweg niet!

    gegroet, jullie arbeider.

    16-08-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-08-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Merekl een natuurlijk consequent iemand?

    Merkel: laag gezakt bij geîntegreerden!

    Merkel een natuurlijk consequent iemand?

    Natuurlijk niet! hypochriet zou juister zijn net zoals zo goed als alle politiek gepeupel dat veel geld uit je zakken klopt maar als het erop aankomt geen zier om jullie geeft.

    Gisteren : Homo parade::Door Merkel's uitspraken over homo's (en het homohuwelijk) gaf Merkel onrechtreeks steunt aan alle landen en politieke leiders die homo's discrimineren. Dit alles goed wetende dat in deze landen deze onschuldige mensen worden gefolterd, onthoofd, of ophangen worden.(*)
    Maw zij is zich er heel goed van bewust dat deze onderdrukkers en barbaren haar uitspraken interpreteren alsof zij(de Europese Godin) hen gelijk geeft. Verdiend iemand die uitspraken doet als Merkel wel al de macht die Europa haar geeft?
    Merkel spreekt over "onnatuurlijk", weet zij dan niet dat dit juist volledig volgens de natuur is, dat er zo'n 10 tot 20 ten honderd van mens en dier zo geschapen werd?
    Wat wel TEGENnatuurlijk is mevrouw Merkel is: de PIL die je inneemt om de natuur tegen te werken. Normaal moest je een uitgebreide kroost gehad hebben indien je echt de natuur gevolgd zou hebben die je zo schijnheilig als je maar bent "verdedigd". Je had dus volgens de natuur regels je handen vol gehad met je kroost, je gezin, zodat er geen sprake van zou kunnen zijn dat je een politica zou geworden zijn.
    Dit ben je dus uitsluitend geworden door het "tegennatuurlijk" leven dat je leid.

    In de grond moest je zakken Merkel. Dank zij je uitspaken over homosexualiteit heb je je op dit gebied regelrecht achter Poetin, IS, Erdogan, Irak enz.. geschaard. Schandalig voor iemand die afkomstig is uit een land waar de ganse bevolking jarenlang in onderdrukking heeft geleefd. Zo iemand  zou moeten weten wat onderdrukking is.

    Extra:
    Een van de meest geliefde neukstandjes bij heteros : bruinneuken (Meer dan bij homos: heerlijk natuurlijk toch? Merkel?)

    (*)Een groot deel van deze beulen worden hier zelfs geil van, (laten we duidelijk zijn:van Mannen folteren! (niet van vrouwen)). Ik heb mij al steeds afgevraagd waarom deze mensen zo begeerlijk deze mensen volgen, gegluren en oppakken om er dan hun pleziertjes mee te botvieren. Ik stel me vragen bij de geaardheid van dergelijk volkje. Ik heb geen last van homos. Ik hou me bezig met vrouwen... hoe meer homo's des te meer vrouwen voor mij!

    Ik weet dat er veel allochtonen naar Europa vluchten omdat ze denken hier veilig te zijn. Maar worden ze echt gesteund? Merkel?

    We kunnen het niet dikwijlksgenoeg zeggen. Pas op met Europa. Gebruik jullie verstand, Leer beter spreken en redeneren dan de meeste Europeanen (en zeker als de meeste Vloemingen).

    Europa zit vol schijnheilige mensen!

    gegroet.

    06-08-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vrt joernelistjes respectloos tot en met

    "Thomas de Gendt of de Gand" zoals de Walen het zeggen was de kommentaar van een respektloos verslaggever sorry sjoernalistje  (de titel van verslaggever vanzelfsprekend niet waardig).

    Zelf (Vrt)  doen ze er alles aan om buitenlandse of franstalige namen uit te spreken zoals het hoort.

    Uit respekt zogenaamd!

    Gaan ze vanaf nu de Walen nadoen en alles op z'n Vlaams uitspreken.

    Wat een kakvolk. Liever op hun taalgenoten kakken dan voor hen op te komen of ze te leren van de anderen te eisen respektvol te zijn, zo kennen we dat zootje.

    "Wat een achterlijk volk" zeggen de Walen van hen... Niet verwonderlijk dat zij geen Nederlands willen leren, waarom zou een taal leren van een volk dat zichzelf noch haar taal respekteert.

    Ik ben blij dat ik alleen maar tussen hen moet leven en hun ruggegraatloze leven niet moet delen...

    18-07-2017 om 22:53 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-07-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Heeft een man als Mayeur voor de bevolking nog enige "EER" zoals de VRT ons probeert wijs te maken?

    Vindt U net zoals wij ook dat Mayeur, Gewezen burgemeester van Brussen ONEERVOL afgetreden is of volgt U het inzicht van de VRT?

    Ivan Majeur (de eindelijk tot aftreden verplichte burgemeester van Brussel) houdt volgens de vlomsen televies: VRT "De eer aan zichzelf"
    Deze man onwaardige verslaggevers kan de eer niet aan zichzelf houden. Deze man verspeelde zowat alles wat enigzins met eer te maken heeft kwijt! Als gat-likkers van mensen die het niet waard zijn zelfs maar vernoemd te worden, hadden jullie dus nog beter helemaal niets gezegd. Het is dan ook niet voor niets dat heel wat kijkers jullie langs geen kanten vertrouwen! Zijn jullie reeds vergeten dat ook deze man, die geschonken geld voor de armen als het zijne beschouwd, ook bewezen heeft het niet waard te zijn een multikulturele stad als Brussel te leiden.
    Het is niet zonder enige reden dat heel wat walen de vloeming achterlijk noemen en zijn "toel" niet wil leren.

    01-07-2017 om 09:33 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Majeur, burgemeester, Brussel, oneervol afgetreden
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Leve Europa, Wat zijn we er al op vooruitgegaan

    Leve Europa, Wat zijn we er al op vooruitgegaan (niet lezen aub: zeggen de rijken)

    Dank zij de snelle reaktie van Europa om GEEN maatregelen te nemen tegen cyberkriminaliteit zoals bvb de inning van bitcoins zonder dat de rekeninghouder en begustigde te achterhalen(*) is, zijn wij verplicht om naast het geld dat wij reeds investeren in Europa ook alle emails te deleten van voor ons onbekenden.
    Dwz:
    -advertenties
    -onduidelijke of onbetrouwbare titels
    -emails in een andere taal dat de onze
    -overheids emails (kunnen zelfs HEEL gevaarlijk zijn op gebied dan cyber kriminaliteit); Worden zelfs dikwijls gebruikt als middel voor cyberkrim.

    -berichten van banken
    enz.....

    (*) Wanneer u een bitcoin rekening opent, wordt er automatisch een bitcoin adres voor u aangemaakt. U hoeft geen gegevens zoals uw: naam, adres en leeftijd op te geven en dat maakt bitcoin uniek en vrij anoniem.

    We zwijgen ook over de enorme inspanning die Europa levert tegen cyberpesten...Zolang het hun kinderen maar niet zijn!

    01-07-2017 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:cyberkriminaliteit, inzet van de overheid om het mogelijk te maken
    >> Reageer (4)
    19-06-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wanneer start men met echt geloof?

    De Islamistische leuze "Dood alle ongelovigen" zet zich over op een Europeaan.
    Na zijn dodelijke naäap aktie, de man reed in op een groep moskeegangers in de wijk Finisbury Park (Londen), riep de man "dood aan alle Moslims".

    Wanneer stopt dit geweld? Wanneer stoppen al deze zinloze moorden en voorbeelden?  Waarom draait eenieder het hoofd met de woorden "Dit is mijn religie niet" terwijl ze in feite in elke religieus lokaal aangeleerd wordt.
    Terwijl sommige teksten letterlijk van buiten moeten geleerd worden.

    Noot: Zit geloof in je hoofddoek of zit geloof in je hoofd? Weet men wat het verschil is?

    19-06-2017 om 07:40 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-04-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Op Vacantie naar Turkije

    Op Vacantie naar Turkije

    Niettegenstaande alle bemoeienissen en Erdogan's ondemocratisch gedrag inzake het bestuur van het land Turkije, blijven sommige onozelaars van BELGEN naar dat land afreizen om er hun vacantie door te brengen!

    Niet alleen gaan ze er naar toe (en steunen ze op deze manier onrechtstreeks het regime aldaar), ze gaan er nog prat op ook.

    Wat ze niet weten echter is hoe de collegas aan wie ze hun vacantieplannen zo vol OVERGAVE meedelen achter hun rug op hen reageren en wat ze over dergelijke oppervlakkige en onverschillige mensen denken!

    Leve de dictatuur zou ik zo zeggen!

    Voor Vlaams belang en SPA : Vive de dictatuur. merci Vloemingen.

    01-04-2017 om 09:56 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-02-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tournée minerale : leve vlaanderen

    Tournée minerale Allé hé mannen van De SpA en mannen van het vloms belang meedoen hé!

    Laat voi-jeren dage goei belgen zijt he!

    Gij ook meedoen niet, Maggie! En in t'oog houden dat de wet nagevolgd wordt, goed? (sava?)

    01-02-2017 om 13:20 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vlaamse Prutskrantjes met prutstitels

    Maggie De Block gaat immunotherapie terugbetalen voor reeks nieuwe kankers zeggen ons de kranten.
    Helemaal niets van het enige wat zij doet is er voor zorgen dat de gemeenschap (de staatskas) hiervoor kan aangesproken worden.
    Wat zij letterlijk wel doet is een riante vergoeding en allerlei bonussen opstrijken (Ook betaald door de staatskas).
    Maggie, u weet wel, de politieker die de Vlamingen die de wet onderhouden wil straffen en degene die de wet overtreden wil belonen. (Heel achterbaks en in stilte uiteraard, zo kennen we haar!)

    31-01-2017 om 08:34 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eigen schuld dikke bult

    Iedereen heeft er de mond vol van "hoe het mogelijk is" dat iemand als Trump president kan worden van een land dat zichzelf de grootste macht van de wereld noemt.

    Dat zoiets moglijk is, komt nochtans door de eigen fout!
    Wij hebben dit zelf mogelijk gemaakt, door
    -jullie eigen waarden niet meer te verdedigen
    -jullie eigen waarden achter te stellen op andere vreemde waarden.
    -de eigen bevolking achter te stellen, zelfs voor hen de andere kant op te kijken wanneer er moet ingegrepen worden door "gelijke kansen bestrijding".
    -religies die aan de basis liggen van oorlogen, miserie, uitbuiting te bewierroken
    -religies die de basis vormen om onoverwinnelijke macht te verwerven te subsidieren.
    -door wereldleiders toe te staan de vrijheid te beknotten omdat men zulke mensen denkt nodig te hebben.(Is het niet Merkel?)

    Met ander woorden dank aan jullie allen om het mogelijk gemaakt te hebben om een man als Trump te helpen!

     Ook wanneer jullie de man Trump op de korrel nemen omdat hij geen respect heeft voor de vrouwen moeten jullie met hetzelfde oog kijken naar sommige ideologieen die net hetzelfde doen met de vrouwen maar waar niemand van jullie iets durft tegen te zeggen.
    Waar zaten jullie toen al deze waarden als zo belangrijk voorgesteld en als algemeen aanvaard werden beschouwd!

    Ha(r)telijk dank om de mensen die naar hier kwamen om hieraan te ontsnappen in de kou te laten staan en mee te helpen om hun omgeving nu terug te maken tot deze waarvan ze gevlucht zijn.

    Merci (voor de vrt, Vlaams blok en spa : anders verstaan ze het niet, sava?)

    28-01-2017 om 14:37 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reclame Youtube

    Reclame op Youtube

    Youtube heeft me verplicht om een antireclame add te installeren op mijn webbrowser gezien zij mij, niettegenstaande ik in een Nederlandstalig gebied woon, voortdurend blijven bestoken met Franstalige reclame. Ik ken geen Frans, alleen nederlands, Spaans en arabisch.

    Ook al gebruik ik youtube. nl de Franstalige reclame blijft zich opdringen: dus installeer uBlock Origin op je browser.

    De app werkt uitstekend: gedaan met de reclame op de youtubepaginas!

    Noot:

    De merci - sava- bon enfins etc... ,maw de meeste Vlaams belangers en spa-ers dus en vrt kontlikkers, doen dit best niet anders verliezen zij kontakt met de door hen zo geliefde en verdedigde Franse taal.

    07-01-2017 om 10:29 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén :: Trouw met mij : opnieuw een zeer slechte TOPvertoning.

    Veel lawaai doch overstaanbaar!

    Ik heb mijn vrouw gevraagd om over te schakelen naar een ander programma omdat ik reeds na 10 min een laaiende koppijn had gekregen. gezien mijn vrouw steeds vroeg om de tv luider te zetten niettegenstaande ik haar zei dat hoe luid zij de tv ook zou zetten je niets beter zou verstaan.

    Een zeer zeer slechte produktie! Onvoorstelbaar! Een schoolvoorbeeld voor geluidtechniekers van hoe het niet moet.

    Een echte lawaaichaos...

    Als ik het goed begrepen heb zou de film gaan over culturele onverdraagzaamheid, geweld en hatelijkheden.

    23-12-2016 om 21:54 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Ongelooflijk slecht en onverstaanbaar nederlands.
    >> Reageer (0)
    19-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stelen - sex - goede bedoelingen onder de noemer RELIGIE : één grote pot nat

    Stelen - sex  - goede bedoelingen onder de noemer RELIGIE : één grote pot nat en hypokresie. Bekijk de video:

    zie link!

    Wat de video ook meegeeft is hoe je je smartfone kan beveiligen en hoe je zelfs de dief volledig kan volgen van zodra hij de smartfone gebruikt! Of je op hem nadien zomaar terug kan halen is een risiko dat zal je wel begrijpen.

    19-12-2016 om 09:52 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil de vrt nu ook jullie kleintjes indoctrineren en in hun greep houden? Zij willen een tweede ketnet!

    VRT wil een tweede ketnetkanaal. Waarom nu weer? Doen deze kinderen het te goed? Het is dus waarschijnlijk om de dikwijls lelijk uitgesproken en achterhaalde taal nu ook op nog jongere Vlaamse kinderen te kunnen loslaten.
    Het staat de door ons, verplicht te sponseren vrt, blijkbaar niet aan dat kinderen een deftige taal leren thuis en bijgevolg te mondig worden in hun ogen. Ze willen nu blijkbaar ook hun negatieve en achterhaalde ideeen op de jonge kinderen loslaten.
    Dit alles terwijl er nog maar pas bewezen is dat de Vlaamse kinderen enkel echt uitblinken in wiskunde en voor de rest gemiddelde studenten tot staartjeshanges zijn doordat zij hun taal niet genoeg machtig zijn.
    Dialect, half- tot volledig franse woorden moeten onze eigen dikwijls beter omschrijvende woorden vervangen (en synoniemen overbodig maken) zoals we reeds eerder melden op dit blog. Omschrijvende woorden die uiteraard wel gebruikt worden in vooral wetenschappelijke vakken en andere.
    Ook wat het internet jargon betreft vist de vrt achter het net en hinken ze (waarschijnlijk moedwillig) achterop.

    Maw. De vrt houdt uw kinderen liefst zo zwak mogelijk. Wanneer een omroep luid verkondigt dat een soap als "Thuis" een instrument is om nederlands te leren dan moet je als ouder wel begrijpen dat de vrt je een rad voor de ogen wil draaien.
    Dialekt, slechte zinskonstrukties, verkeerd woordgebruik, misbaksels van spreekwoorden zijn er schering en inslag.

    Wanneer gaat de politiek de burgers eens de keuze laten om een dergelijke zender niet meer te steunen?

    Noot:
    Dat je een duidelijk verschil merkt tussen mensen die deftig nederlands hebben leren spreken wordt ook tijdens vergaderingen op het werk duidelijk.
    Mensen die niet gewoon zijn om goed nederlands te spreken proberen tussen te komen of hun gedacht te zeggen maar beginnen al gauw te stotteren, over hun woorden te struikelen en we zien dat de meesten die hun taal niet machtig zijn et woord niet durven nemen.
    Waar hoor je ze dan wel? In de refter of in de wandelgangen....waar ze vanzelfsprekend op weinig respekt kunnen rekenen en aldus hun promotie laten wegkapen door iemand die het wel op de goeie manier aanpakt.

    Je hebt 2 kansen : Als ik iemand hoor "sava" of "saluu" zeggen dan denk ik automatisch: weer eentje van het Vloms blok ofwel eentje van de spa. De akteurs van thuis dat is duidelijk spa...niet? Die denken dat alle supsidies verdwijnen als ze niet meer voor de rooien stemmen, sjonge toch.

    Wordt toch wakken. De Vrt slaagt er nu niet eens in het ketnet dat ze reeds bezitten van defitige en ernstig te nemen kaliteitsprogrammas te voorzien!

    Noot:

    1. Grapjas B"on"n Crrrrabééé (Ben Crabbé)

    Hoe dikwijls is deze man nu al niet tegen de lamp gelopen door de kandidaten voortdurend te vragen of ze dit of dat programma (sorry TOPprogramma) gezien hebben en hij steeds een negatief antwoord krijgt. Wel deze "denkert" heeft er iets op gevonden. Nu doet hij alsof iedereen die in de zaal zit dit programma volgt van voor tot achter en van onder tot boven.

    Wat een "manipulateur" en alles behalve neutraal pres"on"tateurken. Nog zo eentje en het zijn verkiezingen.

    2. Vanaf nu is al wat de vrt maakt of met ons geld koopt (zonder met ons rekening te houden) TOP. Of ze het nu al gezien hebben of niet het is zo wie zo TOP.

    TOP vlomse films, Top Vlomse series, Top vloms vermaak. Alles is TOP en degenen die hier niet achter staan sjotten we buiten! "Wat zen waile toch goe dhé."

    08-12-2016 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Tweede Ketnet, Greep van vrt nu ook op onze jongere kinderen
    >> Reageer (0)
    15-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vloemingen, een volk dat op eigen kop kakt

    Vloemingen, een volk dat op eigen kop kakt. 

    Weer eens prettig om te volgen voor normale mensen was hoe de vloemingen weer maar eens in de verf zetten hoe graag ze op mekanders kop kakken, mekaar belachlijk maken en de wereld laten zien dat ze alles behalve geneigd zijn om met elkaar samen te werken zoals dit in een normale demokratie en in een normaal handelen in het belang van het hele volk het geval is. Proficiat. We hebben gesmult en genoten. Wat een kaffers die kat-hol-ieken. Peeters voorop. De man had beter zijn woord gehouden en was beter uit de politiek gestapt toen duidelijk was dat België hem niet als eerste minister (premier veu de vloemingen) wou.

    Ik had altijd gehoopt dat de jeugd het beter zou doen, maar ook hier moet ik mijn kinderen erop wijzen dat ze beter afstand houden van de vlomse jeugd.

    Geen enkele maar dan ook geen enkele student had de les op de unif gedaan door Magie De Block mogen bijwonen uit zelfrespekt. Deze dame komt daar schijnheilig les geven over Belgische wetten terwijl ze zelf de eerste was om "in alle stilzwijgendheid" mensen die de wet overtreden te belonen. Denk maar aan aan de overtreding in Wallonië wat betreft de kwota voor geneeskundestudenten. Dit was niet alleen een kaakslag voor alle unif-studenten maar tevens zeer anti-Vlaams. Ook de studenten recht lieten zich niet horen toen deze dame zich door alle lofbetuigingen door naar het leslokaar begaf. Wat een afgang voor de vlomse jeugd!

    Verschil tussen Vloemingen en buitenlanders.

    Een buitenlander zal iemand van zijn eigen land ophemelen als deze iets onderneemt, een vloemingen zal een dergelijk iemand negeren of bekakken.

    Als je als Vlaming iets op youtube zet zal, indien en een positieve reaktie komt, deze reaktie van een Hollander komen. Als je negatieve kritiek krijgt is ze meestal van een andere vloeming.   Algemeen zullen de vloemingen je negeren en zeker nog liever een buitenlander bewierroken.

    15-10-2016 om 11:28 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Vlamingen, achterlijk, kakken
    >> Reageer (1)
    14-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlomse BV"s

    Jeroen Meus : De "Gerecupereerde" Belgisist. Als beloning kreeg hij blijkbaar een gratis eerbetoon en gratisse reklame voor zijn niet kook"Boek" tijdens het tv nieuw op de vrt. Schande.
    Er zijn in België nog menen  die boeken schrijven, en heel wat betere, doch die nooit vernoemt worden op de VRT. Wanneer stopt deze misplaatste en alles behalve neutrale voortrekkerij op dit regionaal zendertje?
    Wel wil hij dat "Vlamingen" zijn veel te dure boek kopen! Denk na mensen, Stop met je kast vol te proppen met boeken die je nooit nog openslaat. De enkele recepten die je ooit zou klaarmaken kan je gratis van het internet halen.
    Gebruik het basisreceptenboek dat reeds gedurende jaren uitstekende diensten bewees en laat al die extra kookboeken voor wat ze zijn namelijk extra inkomsten voor iemand die je eigenlijk niet eens echt kent.Deze man vindt echt niets nieuws uit, integendeel.

    Nathalie Meskens deelt bikinifoto. Verdwijnt Nathalie Meskens eindelijk terug onder het gewoone volk? Haar taal is nochtans plat genoeg om werk te vinden bij een ondermaatse kwaliteitszender als de VRT. Volgens sommigen een kreet om aandacht, anderen wachten de volgende "foto" af.

    43ste festival  van de film :  een gebeuren onder "akteurs" (al vinden wij dat je om je "blote kont en af en toe je penis te tonen"  niet echt iets moet kunnen, laat staan moet gestudeerd hebben.) Enkele filmregiseurs en een man van het koningshuis waren echt aanwezig en een handjevol plebs. Niet echt een topper dus onder de mensen die men eigenlijk zou moeten kunnen aanspreken voor dit festival, gezien zij het zijn die naar de films moeten komen kijken.

    14-10-2016 om 09:48 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Vlaamse bv's Meskens, Meus filmfestival
    >> Reageer (0)
    22-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen getrouwd...

    Karen Damen getrouwd...

    Begin niet te dromen beste lezer, niets zal veranderen, zij zal meer dan waarschijnlijk voortduren de pers en de kameras opzoeken om haar dorst naar aandacht te bevredigen en ons met haar mottig antwerps te bestoken.
    Karen Damen kwam zeer gemaakt over op het alles behalve spraakmakende praatprogramma van Van Gils onlangs.
    Is dat mens eigenlijk nog normaal? Zagen en klagen dat ze indertijd nooit tijd had voor haar zoon en nu ze het kan goedmaken (nu K3 is opgedoekt), en ze op haar gemak kan zijn, niet weg te slagen is van de TV.
    Een onbetrouwbaar medium trouwens dat geld van mij opeist zonder dat ik daar ook maar iets van terugkrijg. Een medium dat volledig zijn zin doet en steen en been klaagt dat het niet genoeg middelen (euros) krijgt terwijl VTM bvb het klaarstoomt om even slechte tv te maken als zij zelf met slecht de helft aan personeel.

    Ook de uitleg waarom ze Josje niet heeft uitgenodigd kwam zeer zwak over. Foei

    Madam Karen, moestegaei nie zoe plat spreke zhadden aa al lang buitengeschot baei den televies, Hoe dom kunde zaein?
    Wansmakelijk mens. Laat ons gerust of geef ons iets waar we iets aan hebben voor het geld dat men je van ons geeft.

    22-09-2016 om 07:53 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Karen Damen mediageil
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!