Inhoud blog
  • Dankbare Walen
  • Klassejustitie - Geldjustitie - de kleine man zal wel betalen en boeten
  • Meester Vannesten VRT NU
  • De Kroo en zijn diamantjes
  • Denkt men nu echt dat men met die solidariteit alles oplost of is dit een schaamtelapje.
    Zoeken in blog

    JAVA :: Free Executable jar programs

    1.Een eenvoudige Autocue

    2.Een eenvoudige  abc sorteer programma voor woordlijsten.

     Download info


    Verzameling reakties op reklame die bij menigeen in het verkeerde keelgat is geschoten of die echt belachelijk overkwamen.
    Ik heb nog nooit tijdens een begrafenis iemand op de preekstoel dialect horen spreken. Je moet echt wel dwaas zijn om een akteur of aktrice aan te wenden om even voor slechte reklame te komen zorgen.(sp)


    Het kan best zijn dat jullie jullie groenten slechts snij"j"en, daarom zijn wij voor merken die hun groenten snijden, dan wij er zeker van dat we een volledig afgewerkt product krijgen.(cm)
    Tartineren jullie er maar op los, wij nemen liever een degelijk Vlaams ontbijt. Ondernemingen die onze taal niet respecteren maar hier wel hun product willen verkopen komen ons huis niet in. Punt Amen en uit! (dm)
    Het interesseert me net waar mijn enerzjee naar toegaat, wat ik wel weet is waar mijn geld naar toegaat. Bovendien gebruik ik energie...(kj)



    En dan nu een DANONE NATUUR hmm, lekker. Eindelijk een merk dat onze taal respekteert.(kj)


    Orrrol b (Oral-b) geraakt blijkbaar niet van haar tandenborstels af. Ze zijn daar veer met hun verrrvelende rreklame.(dm)

    Poscimur
    De WeekKroniek
    07-01-2017
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.reclame Youtube

    Reclame op Youtube

    Youtube heeft me verplicht om een antireclame add te installeren op mijn webbrowser gezien zij mij, niettegenstaande ik in een Nederlandstalig gebied woon, voortdurend blijven bestoken met Franstalige reclame. Ik ken geen Frans, alleen nederlands, Spaans en arabisch.

    Ook al gebruik ik youtube. nl de Franstalige reclame blijft zich opdringen: dus installeer uBlock Origin op je browser.

    De app werkt uitstekend: gedaan met de reclame op de youtubepaginas!

    Noot:

    De merci - sava- bon enfins etc... ,maw de meeste Vlaams belangers en spa-ers dus en vrt kontlikkers, doen dit best niet anders verliezen zij kontakt met de door hen zo geliefde en verdedigde Franse taal.

    07-01-2017 om 10:29 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    23-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Eén :: Trouw met mij : opnieuw een zeer slechte TOPvertoning.

    Veel lawaai doch overstaanbaar!

    Ik heb mijn vrouw gevraagd om over te schakelen naar een ander programma omdat ik reeds na 10 min een laaiende koppijn had gekregen. gezien mijn vrouw steeds vroeg om de tv luider te zetten niettegenstaande ik haar zei dat hoe luid zij de tv ook zou zetten je niets beter zou verstaan.

    Een zeer zeer slechte produktie! Onvoorstelbaar! Een schoolvoorbeeld voor geluidtechniekers van hoe het niet moet.

    Een echte lawaaichaos...

    Als ik het goed begrepen heb zou de film gaan over culturele onverdraagzaamheid, geweld en hatelijkheden.

    23-12-2016 om 21:54 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Ongelooflijk slecht en onverstaanbaar nederlands.
    >> Reageer (0)
    19-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.stelen - sex - goede bedoelingen onder de noemer RELIGIE : één grote pot nat

    Stelen - sex  - goede bedoelingen onder de noemer RELIGIE : één grote pot nat en hypokresie. Bekijk de video:

    zie link!

    Wat de video ook meegeeft is hoe je je smartfone kan beveiligen en hoe je zelfs de dief volledig kan volgen van zodra hij de smartfone gebruikt! Of je op hem nadien zomaar terug kan halen is een risiko dat zal je wel begrijpen.

    19-12-2016 om 09:52 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    08-12-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wil de vrt nu ook jullie kleintjes indoctrineren en in hun greep houden? Zij willen een tweede ketnet!

    VRT wil een tweede ketnetkanaal. Waarom nu weer? Doen deze kinderen het te goed? Het is dus waarschijnlijk om de dikwijls lelijk uitgesproken en achterhaalde taal nu ook op nog jongere Vlaamse kinderen te kunnen loslaten.
    Het staat de door ons, verplicht te sponseren vrt, blijkbaar niet aan dat kinderen een deftige taal leren thuis en bijgevolg te mondig worden in hun ogen. Ze willen nu blijkbaar ook hun negatieve en achterhaalde ideeen op de jonge kinderen loslaten.
    Dit alles terwijl er nog maar pas bewezen is dat de Vlaamse kinderen enkel echt uitblinken in wiskunde en voor de rest gemiddelde studenten tot staartjeshanges zijn doordat zij hun taal niet genoeg machtig zijn.
    Dialect, half- tot volledig franse woorden moeten onze eigen dikwijls beter omschrijvende woorden vervangen (en synoniemen overbodig maken) zoals we reeds eerder melden op dit blog. Omschrijvende woorden die uiteraard wel gebruikt worden in vooral wetenschappelijke vakken en andere.
    Ook wat het internet jargon betreft vist de vrt achter het net en hinken ze (waarschijnlijk moedwillig) achterop.

    Maw. De vrt houdt uw kinderen liefst zo zwak mogelijk. Wanneer een omroep luid verkondigt dat een soap als "Thuis" een instrument is om nederlands te leren dan moet je als ouder wel begrijpen dat de vrt je een rad voor de ogen wil draaien.
    Dialekt, slechte zinskonstrukties, verkeerd woordgebruik, misbaksels van spreekwoorden zijn er schering en inslag.

    Wanneer gaat de politiek de burgers eens de keuze laten om een dergelijke zender niet meer te steunen?

    Noot:
    Dat je een duidelijk verschil merkt tussen mensen die deftig nederlands hebben leren spreken wordt ook tijdens vergaderingen op het werk duidelijk.
    Mensen die niet gewoon zijn om goed nederlands te spreken proberen tussen te komen of hun gedacht te zeggen maar beginnen al gauw te stotteren, over hun woorden te struikelen en we zien dat de meesten die hun taal niet machtig zijn et woord niet durven nemen.
    Waar hoor je ze dan wel? In de refter of in de wandelgangen....waar ze vanzelfsprekend op weinig respekt kunnen rekenen en aldus hun promotie laten wegkapen door iemand die het wel op de goeie manier aanpakt.

    Je hebt 2 kansen : Als ik iemand hoor "sava" of "saluu" zeggen dan denk ik automatisch: weer eentje van het Vloms blok ofwel eentje van de spa. De akteurs van thuis dat is duidelijk spa...niet? Die denken dat alle supsidies verdwijnen als ze niet meer voor de rooien stemmen, sjonge toch.

    Wordt toch wakken. De Vrt slaagt er nu niet eens in het ketnet dat ze reeds bezitten van defitige en ernstig te nemen kaliteitsprogrammas te voorzien!

    Noot:

    1. Grapjas B"on"n Crrrrabééé (Ben Crabbé)

    Hoe dikwijls is deze man nu al niet tegen de lamp gelopen door de kandidaten voortdurend te vragen of ze dit of dat programma (sorry TOPprogramma) gezien hebben en hij steeds een negatief antwoord krijgt. Wel deze "denkert" heeft er iets op gevonden. Nu doet hij alsof iedereen die in de zaal zit dit programma volgt van voor tot achter en van onder tot boven.

    Wat een "manipulateur" en alles behalve neutraal pres"on"tateurken. Nog zo eentje en het zijn verkiezingen.

    2. Vanaf nu is al wat de vrt maakt of met ons geld koopt (zonder met ons rekening te houden) TOP. Of ze het nu al gezien hebben of niet het is zo wie zo TOP.

    TOP vlomse films, Top Vlomse series, Top vloms vermaak. Alles is TOP en degenen die hier niet achter staan sjotten we buiten! "Wat zen waile toch goe dhé."

    08-12-2016 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Tweede Ketnet, Greep van vrt nu ook op onze jongere kinderen
    >> Reageer (0)
    15-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Vloemingen, een volk dat op eigen kop kakt

    Vloemingen, een volk dat op eigen kop kakt. 

    Weer eens prettig om te volgen voor normale mensen was hoe de vloemingen weer maar eens in de verf zetten hoe graag ze op mekanders kop kakken, mekaar belachlijk maken en de wereld laten zien dat ze alles behalve geneigd zijn om met elkaar samen te werken zoals dit in een normale demokratie en in een normaal handelen in het belang van het hele volk het geval is. Proficiat. We hebben gesmult en genoten. Wat een kaffers die kat-hol-ieken. Peeters voorop. De man had beter zijn woord gehouden en was beter uit de politiek gestapt toen duidelijk was dat België hem niet als eerste minister (premier veu de vloemingen) wou.

    Ik had altijd gehoopt dat de jeugd het beter zou doen, maar ook hier moet ik mijn kinderen erop wijzen dat ze beter afstand houden van de vlomse jeugd.

    Geen enkele maar dan ook geen enkele student had de les op de unif gedaan door Magie De Block mogen bijwonen uit zelfrespekt. Deze dame komt daar schijnheilig les geven over Belgische wetten terwijl ze zelf de eerste was om "in alle stilzwijgendheid" mensen die de wet overtreden te belonen. Denk maar aan aan de overtreding in Wallonië wat betreft de kwota voor geneeskundestudenten. Dit was niet alleen een kaakslag voor alle unif-studenten maar tevens zeer anti-Vlaams. Ook de studenten recht lieten zich niet horen toen deze dame zich door alle lofbetuigingen door naar het leslokaar begaf. Wat een afgang voor de vlomse jeugd!

    Verschil tussen Vloemingen en buitenlanders.

    Een buitenlander zal iemand van zijn eigen land ophemelen als deze iets onderneemt, een vloemingen zal een dergelijk iemand negeren of bekakken.

    Als je als Vlaming iets op youtube zet zal, indien en een positieve reaktie komt, deze reaktie van een Hollander komen. Als je negatieve kritiek krijgt is ze meestal van een andere vloeming.   Algemeen zullen de vloemingen je negeren en zeker nog liever een buitenlander bewierroken.

    15-10-2016 om 11:28 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Vlamingen, achterlijk, kakken
    >> Reageer (1)
    14-10-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Vlomse BV"s

    Jeroen Meus : De "Gerecupereerde" Belgisist. Als beloning kreeg hij blijkbaar een gratis eerbetoon en gratisse reklame voor zijn niet kook"Boek" tijdens het tv nieuw op de vrt. Schande.
    Er zijn in België nog menen  die boeken schrijven, en heel wat betere, doch die nooit vernoemt worden op de VRT. Wanneer stopt deze misplaatste en alles behalve neutrale voortrekkerij op dit regionaal zendertje?
    Wel wil hij dat "Vlamingen" zijn veel te dure boek kopen! Denk na mensen, Stop met je kast vol te proppen met boeken die je nooit nog openslaat. De enkele recepten die je ooit zou klaarmaken kan je gratis van het internet halen.
    Gebruik het basisreceptenboek dat reeds gedurende jaren uitstekende diensten bewees en laat al die extra kookboeken voor wat ze zijn namelijk extra inkomsten voor iemand die je eigenlijk niet eens echt kent.Deze man vindt echt niets nieuws uit, integendeel.

    Nathalie Meskens deelt bikinifoto. Verdwijnt Nathalie Meskens eindelijk terug onder het gewoone volk? Haar taal is nochtans plat genoeg om werk te vinden bij een ondermaatse kwaliteitszender als de VRT. Volgens sommigen een kreet om aandacht, anderen wachten de volgende "foto" af.

    43ste festival  van de film :  een gebeuren onder "akteurs" (al vinden wij dat je om je "blote kont en af en toe je penis te tonen"  niet echt iets moet kunnen, laat staan moet gestudeerd hebben.) Enkele filmregiseurs en een man van het koningshuis waren echt aanwezig en een handjevol plebs. Niet echt een topper dus onder de mensen die men eigenlijk zou moeten kunnen aanspreken voor dit festival, gezien zij het zijn die naar de films moeten komen kijken.

    14-10-2016 om 09:48 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Vlaamse bv's Meskens, Meus filmfestival
    >> Reageer (0)
    22-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Karen Damen getrouwd...

    Karen Damen getrouwd...

    Begin niet te dromen beste lezer, niets zal veranderen, zij zal meer dan waarschijnlijk voortduren de pers en de kameras opzoeken om haar dorst naar aandacht te bevredigen en ons met haar mottig antwerps te bestoken.
    Karen Damen kwam zeer gemaakt over op het alles behalve spraakmakende praatprogramma van Van Gils onlangs.
    Is dat mens eigenlijk nog normaal? Zagen en klagen dat ze indertijd nooit tijd had voor haar zoon en nu ze het kan goedmaken (nu K3 is opgedoekt), en ze op haar gemak kan zijn, niet weg te slagen is van de TV.
    Een onbetrouwbaar medium trouwens dat geld van mij opeist zonder dat ik daar ook maar iets van terugkrijg. Een medium dat volledig zijn zin doet en steen en been klaagt dat het niet genoeg middelen (euros) krijgt terwijl VTM bvb het klaarstoomt om even slechte tv te maken als zij zelf met slecht de helft aan personeel.

    Ook de uitleg waarom ze Josje niet heeft uitgenodigd kwam zeer zwak over. Foei

    Madam Karen, moestegaei nie zoe plat spreke zhadden aa al lang buitengeschot baei den televies, Hoe dom kunde zaein?
    Wansmakelijk mens. Laat ons gerust of geef ons iets waar we iets aan hebben voor het geld dat men je van ons geeft.

    22-09-2016 om 07:53 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Karen Damen mediageil
    >> Reageer (0)
    16-09-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoofdoeken en afgetrainde lichamen. | Thuis, nederlands? doe niet gek he!

    New York : Hoofddoeken op de modeweek. Wordt een hoofddoek dragen de nieuwe hype om juist te tonen dat je niet gelovig bent? Het begint er dudelijk op te gelijken. Daar waar het hoofddoek erop gericht was de vrouwelijke lijnen te verbergen wordt deze nu gebruikt om ze juist te benadrukken. Boerkinies waarin de vrouwelijke vormen zoals de borsten de lende of de benen duidelijk zichtbaar zijn zijn dagelijse kost. Kan je als moslim zoiets toelaten bij je vrouwen? Zeker wanneer ze pas uit het water komen zijn zij zeer aanstootgevend. Zou men niet beter een afzonderlijk stukje strand voorzien uit respect voor onze godsdienst.


    Natalia : Natalia toont haar afgetraind bikinilichaam. Ze zou beter haar Nederlands trainen, iemand die opmerkingen heeft over de uitspraak van het Engels bij anderen (haar studenten) zou er beter voor zorgen eerst en vooral de eigen taal beter te spreken.


    Voor allochtonen:

    Het programma (de komedie of soap, hoe noem je zoiets?) Thuis zou goed zijn om nederlands te leren. Thuis is inderdaad goed om Nederlands te leren, slecht nederlands wel te verstaan. De ene fout na de andere wordt er door de "AKTEURS?*" opgestapeld. Mijn vriend leert zijn Nederland via CD's van kleinkunstenaars, daar hoor je tenminste hoe het echt moet! (Het is duidelijk dat Allochtonen door veel vloemingen voor dommerikken worden genomen, echter wij (maar vooral onze kinderen) willen veel beter nederlands spreken dan jullie, hebben jullie dat nog altijd niet door?)

    (*) Van dergelijke mensen wordt verwacht dat zij een karakter kunnen neerzetten dat perfect nederlands praat. Kunnen zij dit niet en hebben zij dialect nodig dat zijn dit gewoonweg slechte akteurs.

    Ook de jeugd kijkt best niet. (Bakes, kloeten afsnijje en dergelijks fraais zijn dagelijkse kots)

    16-09-2016 om 16:20 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    19-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Kies voor een Modern restaurant.

    Kies voor een modern restaurant dat mee is met zijn tijd en de mitte dat alleen maar lekker eten werd gemaakt door Franse koks voorgoed heeft opgeborgen.

    Kies voor een restaurant dat mee is met de taal en weigert je als Nederlandstalige te discrimineren.

    Wat is dat toch met restaurants met Franse benamingen en Franstalige themas? Wanneer je een dergelijke eetgelegenheid binnenstapt is de kans is zeer groot dat zij met hun (eigenlijk verachterde, dus alles behalve vernieuwende en moderne) franse benamingen Walen en Vlomse franssprekenden aantrekken, die op zoek zijn naar aandacht. Aandacht die ze daar daar dan ook volop krijgen en niets te maken hebben met kwaliteit van eten dat ze opdienen. Sommige personeelsleden zijn maar al te blij dat ze kunnen pronken met het feit dat zij Frans kunnen.

    Echter jij als Nederlandstalige, komt zo al gauw in de verdrukking, immers Walen en Franssprekenden achten zich veel belangrijker dan een Nederlandstalige. Men zou je in een dergelijk eetbarak zelfs schuin durven aankijken...


    Dat is dan ook de voornaamste reden om weg te blijven uit een dergelijk restaurant. Je voelt de discriminatie al op je afkomen alleen al door de naam van het restaurant. bvb Le Belvédère, en als je dan het thema daarenboven nog "La cuisine de coeur" krijgt opgediend (Geserveerd in dit geval) dan je weet je al meteen hoe laat het is en waar het hart van deze uitbaters het hards voor klopt.
    Besluit : BLIJF ER WEG. Men laat je duidelijk zien dat zij niet aangepast zijn aan de veranderende tijden en dat de kans groot is dat zelfs de keuken zelf zeer weinig vernieuwend of multi-kleurrijk is.

    Noot : (De Vlomse zenders lopen zot van dergelijke anti Vlaamse benamingen)

    Serveren : opdienen

    service : dienst  ... enz

    Soms zou je denken dat er in heel de wereld door de eeuwen heen enkel maar door Fransen gekookt werd.

    Mijn grootmoeder kookte fantastisch en was van haar hele leven niet verder dan de hoofdstad van haar provincie gereist. Waar haalde zij deze kookkunst dan?

    Het is geweten dat de Fransen alles naar zich toetrekken. Denk maar aan de manier waarop ze sommige recepten benoemen. 'Engelsgerecht à la Française' . en na een tijd wordt dat "gerecht Français".

    19-07-2016 om 11:25 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    14-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Krommer, kromst, Crombez :: Crombez de zeer kleine voorzitter....

    Crombez:

    In plaats van op de Vlaamse feestdag te zorgen voor eenheid tussen de Vlamingen zorgen de meeste kopstukken van verschillende partijen ervoor om op een negatieve manier nog eens goed in de verf te zetten dat zij er vooral zijn voor "zichzelf" en zeker niet voor de Vlamingen en voor Vlaanderen. (Denk maar De Block die in alle stilte de Vlamingen trachtte te discrimeren omdat ze  de wet naleven in het voordeel van een groep die dit weigert te doen.)


    Ook Crombez maakt van deze Vlaamse feestdag geen gebruik om positief te bouwen aan samenwerking tussen de Vlaamse partijen maar bekritiseerd liever zijn kollegas. Zijn negatieve uitlatingen beklemtonen de frustraties waar deze man (en zijn partij) mee zit. Zelf krijgen ze hun partij niet van de grond, dus moet er maar een ander afgeranseld worden om de schijn te redden. Dikwijls en dat is typisch voor negatief ingestelde mensen beschuldigen ze anderen van handelingen die ze eigenlijk zelf met alle gemak uitoefenen. Dit is het doen van een zeer, zeer kleine voorzitter. Duw nog maar eens een deel Vlamingen van je weg, voor mij zeker niet gelaten!

    Ook bedankt Vlomse pers, jullie tonen nog maar eens dat jullie enkel bedreven zijn in het verdraaien van uitspraken van Vlamingen en dit nog om de Vlaming kunnen uit te lachen tov van een volk dat zelfs de Belgische wet aan zijn laars lapt. Doch zelf een deftige, neutrale analyse maken van een eenvoudig sportgebeuren, dat lukt jullie niet. Opnieuw een deel Vlamingen die jullie raken en die weer alert gemaakt hebben om jullie niet te vertrouwen.

    14-07-2016 om 09:17 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Crombez: een zeer kleine voorzitter.
    >> Reageer (0)
    12-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hoera Portugat wint het EK

    Het doet mij ontzettend veel plezier dat Portugal verdiend het EK heeft gewonnen.

    Daarenboven na het van het veld maaien van Cristiano Ronaldo verdienden de Fransen in mijn ogen het niet meer om nog te winnen.

    12-07-2016 om 00:37 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Doe eens zot, grijp in een tet :: de vrienden van de vlomse media

    Dat de "Vlaamse" media zot loopt van alles wat plat en vulgeir  is, is nog maar eens bewezen.

    Een taal in de trant van sommige Vlomse (vooral antwerpse) zichzelf "komische elementen" noemend en platte humor, daardoor voelen de Vlaamse media zich aangetrokken. Eén van de redenen waarom ze maar geen voeling krijgen met de normale jeugd en met de aktieve bevolking.

    Ook sommige firmas voeren dergelijke onverzorgde en eerder plate taal op in hun reklame. Reklame die noch de jeugd noch de aktieve bevolking raakt of bereikt.

    Domme vragen van pres"o"ntateur B"o"n Crrrrrabbé als "kennen jullie dit programma?" maken ons elke dag duidelijk hoe weinig deelnemers van de aktieve bevolking op zijn vragen kunnen antwoorden... De Vlomse media slagen er niet deze mensen te bereiken. Ze lopen eindeloos achter en hebben niet genoeg kennis, doorzicht en inteligentie om hen wel te bereiken. Een website opstarten is duidlijk niet waar men zit op te wachten.... Men spreekt hun taal niet meer en men deelt hun interessen niet meer.

    Doe eens zot, grijp in een tet : Deze uitspraken komen heel waarschijnlijk en begrijpelijk van immorele jongeren, een minderheid, die door de Vlaamse media (radio en tv) gepromoot worden. Je weet wel die jeugd die zich lazarus drinken, die aan comadrinken doen en die na een nachtje zatten niet eens meer weten met hoeveel partners ze geneukt hebben laat staan dat ze weten met wie ze neukten . Je hoeft dus ook niet te vragen of ze er iets aan hadden. Trouwens de nacht is nog maar gestart en ze hebben zich al zodanig volgegoten dat ze niet eens meer weten of ze nog rechtop staan dan wel of ze niet over de grond aan het rolllen zijn.

    Dergelijk volkje vind het "normaal" half bloot rond te lopen en zich te laten betasten door jan en alleman als op hol geslagen varkens.

    12-07-2016 om 00:32 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    06-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wales verloren

    Portugal won tegen Wales. Ofte Wales verloor (werd vernederd volgend de vrt onsportievelingen) tegen Portugal.

    Opnieuw werd bewezen hoe slecht de rode duivels (de belgische jupiler ploeg) wel waren op de EK. Tegelijk werden we ook met de neus op het feit gedrukt hoe slecht de analyse van de vrt expei-eieee-rs wel was in verband met het kunnen van deze ploeg. Of moet ik veronderstellen dat men ons bij de vrt weer heeft gemanipuleerd?

    Immers nu moet ieder voetbalfan zich maar ploseling omtoveren in een fietssport fan. Zodat men kan zeggen "iedereen kijkt naar de ronde van Frankrijk. (Sorry, naa den toer de frans.)

    Zielig, maar men is er ondertussen wel van verlost om met de andere kijkers rekening te moeten houden want die zijn er toch niet? Iedereen kijkt immers naar de koers volgens hen.

    Noot : Leve de Belgische bierkleur...Laat ze nog maar een tijdje aan jullie gevels wapperen.

    06-07-2016 om 23:33 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-07-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Sportief Vlaanderen

    Wat een sportief volkje die Vloemingen me un belgisch vlagske...

    Karl Vannieuwkerke kreeg het afgelopen weekend een paar keer de vraag van enkele tv-kijkers waarom hij niet direkt naar de Ronde van Frankrijk (De Toer) kon vertrekken.
    Maw. De Belgskes uit het EK en het verder voetbal intereseerd hen niet meer... Over voetbalfans gesproken, hoe on-sportief!

    De media blaast dit gewone infovraagje weer maar eens op en doet alsof Jan en alleman in Vlaanderen zich deze vraag stelt. Foei! Net zoals ze de supporters van de Belgische voetbalploeg op een verkeerd been zetten met bombastische uitspraken die ver van de realiteit stonden, zo ook trachten ze nu hetzelfde te doen met de ronde van Frankrijk. Uit de weg iedereen, hier komen de Vloemingskes.... (Je weet wel dat volkje dat strompelt over zijn eigen taal en dan maar zoveel mogelijk frans gebruikt. Bonsoir allemaal)
    Manipulatie allom! En dat (de vrt) noemt zich neuraal! En dat zou zich inzetten voor ALLE kijkers!
    Moesten er niet zoveel ouderen kijken die niet weten hoe ze hun tv moeten op een andere zender zetten (zoals mijn moeder oa) dan zouden de kijkcijfers lang niet zijn wat ze nu zijn.
    De jeugd hebben ze geenszins mee. Ze spreken hun taal niet. Op alle vlakken staat de vrt op dit gebied achter (*) achter. Ook het dialekt dat de vrt gebruikt in hun uitzendingen, in bvb tuis staat ver af van de taal van de jongeren.
    Arm vleundere...

    (*) Wordt dagelijks bewezen door de domme vragen die Ben Crrrrabbé stelt en duidelijk maken dat het grootste deel van de aktieve bevolking niet weet wat er op de vrt gebeurt, laat staan welke programmas er gegeven worden.

    Ook van het dialekt waar mee hij tot de deelnemers (ongevraagd) spreekt krijgt hij van de meeste van hen geen respons, echt zielig...

    04-07-2016 om 09:37 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:ben crabbé Sportieve vlaamingen
    >> Reageer (0)
    09-06-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Cote d'or, schweppes unibet : daar is deur

    Voor degenen die het nog niet merkten, de laatste tijd zien we praktisch uitsluitend reclame met Franse benamingen op het Vlaamse scherm. Niet nieuwe maar reeds gekende produkten.

    Ze zoeken daarmee Vlaamse centen te kunnen binnen rijven, want dat lukt me dunky de laatste tijd niet meer, hun Franstalige produkten doen het blijkbaar niet goed, waarom anders moet men er voortduren reklame voor maken?

    Cote d'or (kottodoor) (het betere chokolade produkt is Callebaut) probeert nu zelfs dubbelzinnig en sluw hun produkt te verkopen alsof de naam die ze het gaven een Nederlandse naam zou zijn.

    Niets is minder waar uiteraard, he cote d'or? Fruit laten uitspeken in de reklame op z'n Vlaams alsof het zo bedoeld zou zijn. Heel het ettiket is gewoon Franstalig en het feit dat fruit en "fruit" in beide talen hetzelfde wordt geschreven wordt hoovaardig en sluw gebruikt om de Nederlandstaligen te strikken. Het moet dus wel zeer deftig slecht gaan met de verkoop in vlaanderen van Cote d'or produkten.

    Bij mij liggen ze buiten.

    Onlangs moesten we een beslissing nemen of we tonissteiner citroen zouden gaan halen in de drankcentrale (omdat colruyt enkel nog appelsien verkoopt) of dat we schweppes zouden kopen. We lieten de taalvriendelijkheid beslissen. Scheppes geeft er de voorkeur aan volgens hun etiket om in Walllonie te verkopen, tonissteiner daaren tegen in Vlaanderen. We gaan dus eerst langs bij de drankcentrale en rijden nadien door naar onze vertrouwde colruyt.  What did you expect?

    09-06-2016 om 00:50 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.unibet

    Wat een domme reklame.

    Eerst dacht ik dat we te doen hadden met een bende babbelwijven.

    In de laatste reklame "stunt" zien we echte kinderen aan het werk

    Wat een kinderachtige vertoning... unibet

    09-06-2016 om 00:23 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Joepie, met z'n allen de afgrond in, Frankrijk achterna...

    Dat de Walen ijverig bezig zijn het land België, u weet wel het land dat "ZIJ graag zien en waar "zij fier op zijn",  om zeep helpen is al lang geen geheim meer.
    Dat ook Vlaanderen mee de afgrond ingaat is hiervan een logisch gevolg, maar is in tegenstelling tot wat men in vlaanderen denkt niet de schuld van de Walen maar van de vlamingen zelf.
    Zij zijn het die niet aan eenzelfde zeel willen trekken en zichzelf willen beschermen tegen de ongebreidelde grofheid van het rode walonië. Ieder weet dat het noorden en het zuiden niet bij elkaar horen en er volledig tegengestelde stellingen worden ingenomen.
    De domme vloeming is echter te ruggegraatloos om hiertegen iets te doen en volgt enkele hoog van de toren blazende kleine lichtjes die ons land net zoals de Walen kapot maken.

    Alles in België zit vast, de administratie, het verkeer, de samenwerking, en ga zo maar door. Probeer maar eens een bedrijf op te richten of erger nog uit te breiden. Je bent gekist en begraven tegen de tijd dat je een antwoord krijgt.
    Probeer eens zonder moeilijkheden op je werk te geraken. Probeer eens nieuwe systemen uit te werken zonder dat de valbonden, die zelf niets doen om werk te scheppen, zich komen baas maken in uw bedrijf.
    De Walen jagen bedrijven weg uit ons land en dus ook uit vlaanderen. Dit laatste kan alleen dan zij de hulp van de vloemingen zelf zoals reeds gezegd.

    We weten allen maar al te goed hoe het systeem werkt. De grotere bedrijven geven werk aan de kleinere, het geheel geeft werk aan de ambtenaren. Gaan de grote bedrijven weg dan sterven de kleintjes en dooft de overheidsadministratie.
    Dank u wel Waalse vakbonden en dank u wel vloemingen om hieraan mee te werken.

    Splits de zaken en de staking zal rap over zijn en problemen zullen stoppen.
    Laat de staking daarentegen zegevieren, dan is de kans groot dat niet alleen de regering uiteindelijk valt maar dat we binnen de kortste keren weer met een sosialistische of half kommunistische regering zitten en dat de domme vloeming de extravagante uitgaven die de Walen dan zullen maken MOGEN betalen.

    Dom achterlijk vloenderen. Start maar met Merci en ca va en d'accord te repeteren gijle zei goe bezig. Wa? Gijle zei goe bezig. Jullie hebben jullie al goed laten voorbereiden door de vrt met deze taalagressie.

    27-05-2016 om 09:20 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Domme vlaming
    >> Reageer (0)
    17-05-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Beledigen staatshoofden.

    Iemand die de eigen bevolking uitmoord, vervolgd of beledigd maw iemand die zijn staat niet regeert als een goede huisvader kan in onze westerse beschaving niet beschouwd worden als een staatshoofd, wel als een machtswellusteling, of onverantwoordelijke die in wat het beheren van een land of staat, daar niet op zijn plaats zit.

    Dus de wet op het beledigen van staatshoofden kan op een dergelijk persoon gewoonweg niet van toepassing zijn.

    Een dergelijk peroon kan zich niet op deze wet beroepen.

    17-05-2016 om 16:36 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De Boxy's

    Neerslachtig nieuws:
    --------------------------------------------
    Het beroerde gebroerte "de Boxy's" heeft ook de weg naar het geldpotje gevonden. Ze krijgen ook de kans om de Vlamingen te vervelen met een TV-programma!

    Mijn pop-up restaurant (uitgeproken zoals je brusselse "rand" uitspreekt)

    Hoe zullen we eens een opdienster belachelijk maken... (of was het omgekeerd?)


    ebbde gij nu zjust goord wa die zei?


    Dit was het taal niveau waarop de Boxy's trachtten een opdienster uit het programma "Mijn pop-up resaurant" belachelijk te maken omdat ze "flan" op z'n Nederlands uitsprak!
    Zelf kunnen ze duidelijk geen deftige zin in het nederlands uitstoten, laat staan een deftige zin opbouwen en dat zit zich druk te maken over iemand die eigenlijk geen fout maakt.
    Mijne heren, hebben jullie nog niet opgemerkt hoe men in de franse taal  elk vreemd woord omzet naar de eigen taalklanken. Zijn jullie dan echt zo onwetend over een taal die jullie verdedigen alsof het de uwe was?
    Sommigen slagen er zelfs in de eigennaam "Van Gendt" respectloos te vertalen in "De Gand" aub.

    Maw.heel diep gaan deze poverello's duidelijk niet.
    En dan hebben we het niet eens over het klein burgelijk en kinderachtig gedrag dat ze uitstalden toen Josje (oud-k3ster) binnenkwam. Sjonge...

    Wat kan je aan interessants verwachten als dit duo blaaskaken een programma gaat maken?
    Tonen hoe je een volle kin kweekt en een gezellig buikje?


    07-04-2016 om 00:00 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    Tags:Boxy's, Pop-up restaurant, boxy brothers
    >> Reageer (0)
    05-04-2016
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.

    Wanneer gaat men Bjôrn Soenens buitenwippen bij de door de belastingbetaler gefinansierde VRT.

    Opnieuw wordt ons land (en vooral de Vlamingen weeral!) belachelijk gemaakt in het buitenland. Deze keer dank zij de door onze Vlomse Politiekers gesteunde Soenens.

    De verslaggeving bij het "VRT journaal", het tv-nieuws dus, wordt als een grove leugen beschouwd in het buitenland. De berichtgeving en de beelden die de buitenlandse verslaggevers maken zijn gewoonweg tegengesteld aan wat Soenens ons laat zien. Deze man is niet in staat een waarheidsgetrouw beeld te maken van de situatie en beliegt en bedriegt de hem (door de politiekers gedwongen) betalende Vlamingen.

    Hoe kan de Vlaamse regering een dergelijk man in het zadel houden? Hoe bestaat het in Gods naam? Wie beschermd deze schadebrenger?

    05-04-2016 om 10:49 geschreven door weekkroniek

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Archief per week
  • 10/07-16/07 2023
  • 05/06-11/06 2023
  • 23/05-29/05 2022
  • 04/04-10/04 2022
  • 14/03-20/03 2022
  • 07/03-13/03 2022
  • 28/02-06/03 2022
  • 13/04-19/04 2020
  • 13/01-19/01 2020
  • 02/12-08/12 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 11/02-17/02 2019
  • 10/12-16/12 2018
  • 03/12-09/12 2018
  • 22/10-28/10 2018
  • 15/10-21/10 2018
  • 08/10-14/10 2018
  • 24/09-30/09 2018
  • 17/09-23/09 2018
  • 10/09-16/09 2018
  • 23/07-29/07 2018
  • 09/07-15/07 2018
  • 04/06-10/06 2018
  • 02/04-08/04 2018
  • 05/03-11/03 2018
  • 22/01-28/01 2018
  • 01/01-07/01 2018
  • 11/12-17/12 2017
  • 27/11-03/12 2017
  • 13/11-19/11 2017
  • 06/11-12/11 2017
  • 30/10-05/11 2017
  • 23/10-29/10 2017
  • 16/10-22/10 2017
  • 09/10-15/10 2017
  • 18/09-24/09 2017
  • 11/09-17/09 2017
  • 04/09-10/09 2017
  • 28/08-03/09 2017
  • 14/08-20/08 2017
  • 31/07-06/08 2017
  • 17/07-23/07 2017
  • 26/06-02/07 2017
  • 19/06-25/06 2017
  • 27/03-02/04 2017
  • 30/01-05/02 2017
  • 23/01-29/01 2017
  • 02/01-08/01 2017
  • 19/12-25/12 2016
  • 05/12-11/12 2016
  • 10/10-16/10 2016
  • 19/09-25/09 2016
  • 12/09-18/09 2016
  • 18/07-24/07 2016
  • 11/07-17/07 2016
  • 04/07-10/07 2016
  • 06/06-12/06 2016
  • 23/05-29/05 2016
  • 16/05-22/05 2016
  • 04/04-10/04 2016
  • 21/03-27/03 2016
  • 19/10-25/10 2015
  • 05/10-11/10 2015
  • 28/09-04/10 2015
  • 10/08-16/08 2015
  • 27/07-02/08 2015
  • 06/07-12/07 2015
  • 22/06-28/06 2015
  • 11/05-17/05 2015
  • 04/05-10/05 2015
  • 27/04-03/05 2015
  • 02/03-08/03 2015
  • 09/02-15/02 2015
  • 12/01-18/01 2015
  • 05/01-11/01 2015
  • 22/12-28/12 2014
  • 15/12-21/12 2014
  • 24/11-30/11 2014
  • 18/08-24/08 2014
  • 11/08-17/08 2014
  • 07/07-13/07 2014
  • 30/06-06/07 2014
  • 26/05-01/06 2014
  • 19/05-25/05 2014
  • 28/04-04/05 2014
  • 21/04-27/04 2014
  • 14/04-20/04 2014
  • 31/03-06/04 2014
  • 24/03-30/03 2014
  • 17/03-23/03 2014
  • 03/03-09/03 2014
  • 24/02-02/03 2014
  • 17/02-23/02 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 03/02-09/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 30/12-05/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 16/12-22/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 21/10-27/10 2013
  • 14/10-20/10 2013
  • 30/09-06/10 2013
  • 23/09-29/09 2013
  • 16/09-22/09 2013
  • 09/09-15/09 2013
  • 02/09-08/09 2013
  • 26/08-01/09 2013
  • 12/08-18/08 2013
  • 22/07-28/07 2013
  • 08/07-14/07 2013
  • 01/07-07/07 2013
  • 17/06-23/06 2013
  • 10/06-16/06 2013
  • 03/06-09/06 2013
  • 27/05-02/06 2013
  • 13/05-19/05 2013
  • 06/05-12/05 2013
  • 15/04-21/04 2013
  • 08/04-14/04 2013
  • 01/04-07/04 2013
  • 25/03-31/03 2013
  • 18/03-24/03 2013
  • 11/03-17/03 2013
  • 04/03-10/03 2013
  • 25/02-03/03 2013
  • 18/02-24/02 2013
  • 11/02-17/02 2013
  • 21/01-27/01 2013
  • 07/01-13/01 2013
  • 24/12-30/12 2012
  • 10/12-16/12 2012
  • 03/12-09/12 2012
  • 26/11-02/12 2012
  • 19/11-25/11 2012
  • 12/11-18/11 2012
  • 29/10-04/11 2012
  • 22/10-28/10 2012
  • 15/10-21/10 2012
  • 08/10-14/10 2012

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !


    java autocue (Leesprogramma)
    WERKING:
    Kies uit het menu "autocue"
    Kies een snelheid en start met lezen.
    muiswielklik : trager
    linkermuisklik : start - stilstand
    rechtermuisklik : sneller

    AFHALEN en INSTALLEREN

    1.Java downloaden indien dit nog op je pc is geïnstalleerd.
    Download java
    2.autocue.jar bestand downloaden
    3.In de map waarin je het jar-bestand staat maak je een map "icons" aan.
    4.Klik op het ikoon vóór de naam van de ikoon-bestanden en klik "afbeelding opslaan als". Plaats de afbeelding in de map "icons".
    Download autocue.jar bestand en ikonen
    5.Start het programma door op het jar bestand te klikken.

    Programmatie : De Weekkroniek (pw (c) 2012).


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!