Op zoek naar een bepaalde informatie ? Geef hieronder je trefwoord in...
Zoeken in blog

Foto
Foto
Gastenboek
  • mooi
  • Ben juist op bezoek geweest op je blogje
  • weer warme weldoende weekendwensen
  • Sorry
  • Hallo Rosa

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Laatste commentaren
  • oneerlijk en onsmakelijk (veerle)
        op Koreaans restaurant live Octopus gerecht
  • ZEKI (jordan retro 11)
        op
  • erg die hond (tany)
        op Tieners verminke pup voor de fun
  • levenloos (Ghillaine)
        op Rechtspraak voor dit kansloos dier
  • ppsjes en soms nog wat van alles (georges)
        op Schokkende foto's: duizenden haaien afgeslacht voor vinnen
  • Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Startpagina !
    Dierenleed
    Dierenvrienden, doe er wat aan !
    13-03-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Alsjeblieft, ga NIET op vakantie naar Turkije!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Turkije is een van de favoriete vakantieplekken van Nederlandse toeristen, die worden gelokt met dure advertentiecampagnes die de mooiste trekpleisters van het land aanprijzen. De officiële advertentiecampagne 'Turkey Is Just Fun' schildert een harmonieuze sfeer zonder onaangename zaken, spanningen of wreedheden. De levendige campagne is in veel landen te zien in de gedrukte media en op tv. Maar de campagne laat een wreed detail buiten beschouwing, namelijk het leed van zwerfdieren, dat gedeeltelijk wordt veroorzaakt door toerisme.
    Ieder jaar worden voordat het toeristenseizoen begint de straten van Turkije 'schoongeveegd'. Honden worden vergiftigd of naar vuilnisbelten gebracht. Vaak worden ze naar afgelegen gebieden vervoerd (waar de meeste sterven door uitdroging of honger). Of ze worden gedumpt in overvolle dierenasielen waar ze simpelweg wegkwijnen. Het meeste speelt zich af ver buiten het blikveld van toeristen.
    Wat je kunt doen
    Ga alsjeblieft niet op vakantie naar Turkije. En vraag de Turkse autoriteiten dringend om dierenwelzijnskwesties professioneel en consequent aan te pakken.
    Stuur een e-mail naar de Turkse minister van Cultuur en Toerisme, de heer Ertuğrul Günay, door het onderstaande formulier in te vullen. Zeg hem dat je Turkije niet bezoekt zolang de omstandigheden voor dieren zo erbarmelijk slecht blijven als ze nu zijn.

    Het is helemaal niet moeilijk van afschuwelijke beelden te vinden van de hondeen in dit land.

    Klikken op de foto voor de reeks

    Het minste wat u kunt doen dit protest tekenen

    Voor meer ga naar 
    Alsjeblieft, ga NIET op vakantie naar Turkije!

    13-03-2010 om 22:28 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het leed achter de trots van Australie
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Wanneer CVFAF in het begin in Australië aankwam, waren we geschokt door het in contact komen met het constante afslachten van hun nationale symbool : de kangoeroe. Spijtig genoeg , omdat de toepassing van de wet op het dierenwelzijn tegendraads en laks is, verkozen we om onze locatie geheim te houden en hebben we onze websites verder afgewerkt op onze thuisbasis in Canada, zodat we ons verder kunnen toeleggen en concentreren op de  undercover gedraaide film over de aan de gang zijnde afslachting. CVFAF

    Australië ’s unieke erfenis aan inlandse dieren, werd met de komst van de blanke man, veracht en brutaal behandeld. Australië is een natie die geleid wordt door een bende gewetensloze politiekers, die alleen geld verdienen in het achterhoofd hebben, macht verwerven en in de mogelijkheid zijn om de ecologische toestand van dit continent in het diskrediet en in de vernieling te brengen, verscholen achter een beschermende muur van propaganda en een extraordinaire onverantwoorde regelgeving, die volledige uitroeiing garandeert.
    het eerste punt dat gezegd moet worden over de behandeling van de kangoeroe is dat “de uitverkoop” nog niet is doorgedrongen tot de regering, de industriële wereld, de politiekers, media en sommige wetenschappers… de kangoeroe werd eveneens “uitverkocht” door milieubewuste stromingen zowel nationaal als internationaal.
    Gedurende jaren, werden in de ganse wereld miljoenen dollars ingezameld om de kangoeroe te helpen. Miljoenen en miljoenen , geld dat Australië nooit bereikte , het broodnodige geld om legale acties te ondernemen en professioneel opgezette campagnes konden worden opgestart. Ondanks een zee  aan waarheden die aantoont dat de kangoeroe- industrie, Australië berooft van een kritiek onderdeel van zijn “wildlife” erfenis, heeft de meerderheid van Australische behoudsgroepen geen weet van de slechte toestand waarin de kangoeroe zich bevindt.

    De kangoeroe is het symbool van Australië, het bloedende symbool van een natie waarin de leiders de rug toekeren naar hun morele,sociale en milieubeschermende verantwoordelijkheid. Het lot van de kangoeroe is onlosmakelijk verbonden met het blijven voortbestaan van het zo unieke biotoop van dit grootse continent. Wel overwogen en door de politiek ingegeven uitroeiing , zodat er een klein groepje geld kan verdienen aan de dood van een species.
    Bij de aankomst van toeristen werd het duidelijk dat de twee meest geliefde toeristische iconen , op eender welke plaats ter wereld,  het Vrijheidsbeeld , gevolgd door de kangoeroe ,zijn! Een ander feit  dat werd onderscheiden bij de toeristen die Australië verlieten, was hun ontgoocheling dat ze geen in het wild levende kangoeroes hadden gezien!
    Sir Paul Mc Cartney zei:
    “ zonder enige schroom en nadenken , zal ik de Australische groeperingen die vechten voor het overleven van de kangoeroe, ondersteunen. Het afslachten ervan is een schande – getuigend van een wrede en complete profijtmotivatie. De kangoeroe is een van Australië’s originele bewoners die zowel medelijden als respect verdient!”
    De Australische regering is nu een uitroeiing aan het voorbereiden in Majura:
    Leugen: de kangoeroes zijn in te grote getale aanwezig en dat moet onder controle worden

    Feit: het is een mythe om de massale afslachting van kangoeroes te rechtvaardigen. Voor de Europeanen zich kwamen vestigen werd de kangoeroepopulatie geschat op ongeveer 200 miljoen exemplaren. Vandaag is dit nog een klein deel van dat totaal!

    Leugen: de kangoeroe beschadigt het land
    Feit: dit is pure propaganda  om de afslachting van de kangoeroe te rechtvaardigen. De zogenaamde  overbegrazing kwam tot stand door  het invoeren van schapen en vee die het ganse jaar rond in grote getallen rondzwerven.
    Leugen: het is gezonder om kangoeroevlees te eten dan dat van op boerderijen geteelde schapen en vee.
    Feit: deze ongegrondheid wordt gepromoot door vele gezondheidfreaks . De veehouders zullen nooit  hun winstgevende industrie die bestaat uit levend vee, opgeven.
    Leugen: de Aboriginals eten kangoeroe, waarom zou de rest van de wereld het niet doen!
    Feit: deze verklaring is uiterst onrespectabel ten opzichte van de cultuur van de Aboriginals, welke een grote spirituele connectie en verbondenheid hebben met alle in het wild levende dieren en zeker de kangoeroe
    Leugen: dit is de kers op de taart : de kangoeroes worden op een humane wijze afgemaakt, want de jagers eerbiedigen en uitvoeringscode
    Feit: het is onmogelijk te verzekeren dat de kangoeroes op een menselijke wijze worden gedood, aangezien dit gebeurt in het donker met gebruik van toortsen en flashlights om de doelen te lokaliseren. De zogenaamde code wordt niet toegepast op de wijze van doden , maar enkel bij prikcontroles van de karkassen in koelcontainers, waar de slachtoffers opeengestapeld liggen na een nachtelijke slachtpartij. Een kangoeroehoofd is een  zeer klein doelwit van op afstand waardoor grote verwondingen veroorzaakt worden : vb. de bek van de kangoeroe kan weggeschoten worden en als die kan ontsnappen dan sterft het dier een trage en wrede hongerdood. De maag kan ook geraakt worden waarbij de inhoud naar buiten puilt terwijl de kangoeroe nog leeft, Een andere wreedheid , waarvan bewijzen bestaan, is dat de kangoeroes aan haken worden opgehangen opzij van de vans van de jagers en dit terwijl ze nog bij bewustzijn zijn. Kleintjes worden vanuit de buidel van  hun moeder gesleurd en dood geslagen, de kleintjes die kunnen ontsnappen zullen sterven door gebrek aan moedermelk en blootgesteld aan uitdroging.


    Klikken voor de petitie van au en de petitie van de EU ban

    Het dood knuppelen van babyzeehonden is verboden deze moeder kangaroe wordt neergeschoten onder het oog van haar halfvolwassen jong en vlucht in paniek weg en zal ook omkomen zonder zijn moeder en het kleintje wordt uit de buidel gerukt en wordt doodgeslagen of doodgetrapt door de jager. Deze jacht kost drie levens.

    Waarom geen verbod van kangaroe producten bannen ?

    Voor Video's
    (Harde Beelden) en  de schrijfactie  klikken op

    Het leed achter de trots van Australie

    13-03-2010 om 22:22 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Inhoud blog
  • ANIMALS IN TRAGIC AND MISERABLE CONDITIONS
  • Elk jaar sterven 60.000 mensen aan hondsdolheid
  • City Aims to Play Down Its Dog Meat Festival
  • Budi the baby orangutan who is critically video Nederlands
  • Nieuws België Stop endorsing Greenpalm Certificates!
  • top_right Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Honden neer-geknuppeld-en-gedood-in-leerindustrieEnglish and video
  • Success! Another Country Moves to BAN ANIMAL TESTING FOR COSMETICS Petition
  • Success! Another Country Moves to BAN ANIMAL TESTING FOR COSMETICS Petition
  • Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Raju The Elephant Cries video Raju The Elephant Cries
  • Raju The Elephant Cries video Raju The Elephant Cries
  • Rolling Stone Animal cruelty is the price we pay for
  • Katten worden levend afgebrand met een gasbrander Petitie
  • Weet u vanwaar uw puppy komt?
  • Protestbrief Weet u waar uw puppy vandaan komt ?, komt Deel 2
  • De soap van Animals express
  • Belangrijke petitie
  • wantoestanden bij lommels dierenasiel video

    Foto

    Archief per week
  • 27/04-03/05 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!