Op zoek naar een bepaalde informatie ? Geef hieronder je trefwoord in...
Zoeken in blog

Foto
Foto
Gastenboek
  • mooi
  • Ben juist op bezoek geweest op je blogje
  • weer warme weldoende weekendwensen
  • Sorry
  • Hallo Rosa

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Laatste commentaren
  • oneerlijk en onsmakelijk (veerle)
        op Koreaans restaurant live Octopus gerecht
  • ZEKI (jordan retro 11)
        op
  • erg die hond (tany)
        op Tieners verminke pup voor de fun
  • levenloos (Ghillaine)
        op Rechtspraak voor dit kansloos dier
  • ppsjes en soms nog wat van alles (georges)
        op Schokkende foto's: duizenden haaien afgeslacht voor vinnen
  • Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Startpagina !
    Dierenleed
    Dierenvrienden, doe er wat aan !
    22-11-2014
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Weet u vanwaar uw puppy komt?

    Veel foto's en verhalen, een aanrader

    Weet u vanwaar uw puppy komt????

    Illegale puppy's. De ellende achter de schattigheid. - Onthutsend dossier over broodfok in België

    Foto's en reportage van HET BELANG VAN LIMBURG Onze oprechte dank hiervoor!

     

     

     

    Voor meer tekst en uitleg klik op de pagina linken van 1 tot en met 5

    Dit belangt alle dierenliefhebbers een mail het door naar soc.media en vrienden die U kent!

    Deel 1: Kraamkamers van de hel. Op zoek naar de gruwelijke puppyfabrieken in Oost-Europa.
    Page 1.
    Page 2.
    Page 3.
    Page 4.
    Page 5.

    Vuistregels alvorens u een pup koopt,er zijn er al tienduizenden opgelicht

    Info over broodfokkers (van www.hondencentrum.com)

    http://www.hondencentrum.com/forum/honden-algemeen/acties-tegen-broodfok/

    De hondenmaffia ontmaskerd.

    Maandenlang beet journalist Roel Damiaans zich vast in het dossier van de broodfok in ons land. De onthutsende conclusie: de handel in puppy's via broodfokkers is door en door corrupt. Hier kunt u een reportage lezen over het dierenasiel in Nürnberg (Duitsland). Hier worden de hondjes opgevangen die bij illegale transporten vanuit Oost-Europa naar België onderschept worden.


    Deel 2: De snelweg naar de dood

    Een op de drie honden haalt bij illegaal transport de eindbestemming niet

    Duitse asielen zitten vol met Oost Europese pups

    Ook vele die België en andere landen ginder besteld hebben

    Bestelwagens metOost-Europese nummerplaten zijn een doelwit voor de Duitse snelwegpolitie. Daarom wordt steeds vaker overgeschakeld op transporten met breaks. De pups worden daarbij in nog kleinere kooien gestopt . Let ook op de jerrycan: zo vermijden de chauffeurs dat ze aan een tankstation ontdekt worden.

    Ook de asielen zijn de dupe

    Directrice Heike Weber van Tierheim Nürnberg is bezorgd over de toekomst van het derde grootste asiel in Duitsland. “De opvang van de illegale pups kost een fortuin: 80.000 euro voor het laatste onderschepte transport. Geld dat we wellicht nooit terugzien. Als niemand ingrijpt, gaan we daaraan ten onder.

    Lees ook de pagina's
    Page 1.
    Page 2.


    Kempen, draaischijf van de illegale hondenhandel

    "De meeste malafide figuren uit de hondenhandel komen uit de Belgische provincies Limburg en Antwerpen en de aangrenzende provincies in Nederland." Dat bevestigen meerdere getuigen in ons dossier rond de broodfokkers.
    Veel broodfokkers uit de Kempen komen uit de veehandel. Ze zijn overgestapt omdat puppy's meer geld opbrengen en de controles en bestraffingen zo goed als onbestaande zijn. Ze komen uit een harde wereld. Sommigen van de broodfokkers kwamen in het verleden als veeboeren zelfs in contact met Germain Daenen en Alex Vercauteren. De namen van de hondenhandelaren duiken ook op in dossiers van handel in amfetamines, canabis, wapens, heling, hormonen en medicijnen. Een dierenarts uit Turnhout die nauw samenwerkt moet broodfokkers en een topambtenaar van de afdeling Dierenwelzijn, wordt als een van de spilfiguren in het netwerk aangewezen.


    Deel 3: Harde kern van broodfokkers zit in de Kempen. Insiders klappen uit de biecht over het "vieze wereldje" van hondenhandel in Vlaanderen

    kaart van Vlaanderen met puppyfarms

    Insiders klappen uit de biecht over het “Vieze wereldje”van de hondenhandel in Vlaanderen

    Sjoemelen met rassen als het dan al een zuiver ras is kunt u al van geluk spreken

    Page 1.
    Page 2.
    Page 3.


    illegale hondenhandel gevaar voor de volksgezondheid

    Het illegaal invoeren en verkopen van puppy's is al jaren een gevaar voor de volksgezondheid. In de meeste Oost-Europese landen waar de puppy's voor de westerse markt op industriële schaal gefokt worden, is rabiës - hondsdolheid in de volksmond - een sluimerend probleem. België is een rabiësvrij land, maar elke hond die niet-gevaccineerd binnenkomt, is een potentieel risico op besmetting. Rabiës is een voor de mens dodelijke hersenziekte waarvoor geen medicatie bestaat.

    Deel 4: Russische roulette met rabiës. Illegale hondenhandel is al jaren gevaar voor volksgezondheid.

    hond in kooi

    Elke dag slachtoffers van de broodfok oplappen

    Page 1.
    Page 2.


    Beroepsfederatie Ani- Zoo helpt illegale fokkers

     

    De grootste broodfokkers van het land zijn vaste klanten in allerlei onderzoeken in het buitenland o a Frankrijk.Om de haverklap worden ze genoemd als leverancier van illegale puppy’s In eigen land hebben ze zich sinds vijf jaar verenigd in Ani-Zoo. Deze beroepsfederatie stelt zich zelf graag voor als grote voorstander van eerlijke dierenhandel, maar is in de eerste plaats een gewiekste lobbygroep die via aanpassingen in de wet een legaal kader voor de dubieuze praktijken van hun leden probeert te creëren.Jarenlang konden sjoemelende broodfokkers zelfs in de adviesraad voor Dierenwelzijn zetelen waar de overheid de sector jaren de hand boven het hoofd hield,

    1. De voormalige samenstelling van de raad voor dierenwelzijn roept vragen op want er zetelden malafide figuren in die vroeger reeds in opspraak kwamen of die persoonlijke belangen kunnen verdedigen (wat haaks staat op de neutraliteit van het orgaan) vb.  De heer Léonard MONAMI v.z.w. “Belgische beroepsfederatie van handelaars in vogels, gezelschapsdieren en toebehoren” (ANDIBEL)

             De heer Roger VANLOOK en Mevr. Sonja SAUWENS -v.z.w. “Nationale Raad van Dierenkwekers en -hebbers” =  DE REINSTE          BELANGENVERMENGING!!!

     

    Opmerkelijk, want dierenhandel Animals Express, eigendom van de Ani-Zoo-voorzitter, duikt al jaren op in dossiers van illegale puppyhandel en gestolen honden. In juni sloot de Franse politie nog verschillende dierenwinkels in Parijs die hun honden bij Animals Express haalden.

     

    Deel 5: De wolf in schaapsvacht. Dierenhandel van voorzitter Ani-Zoo wordt al jaren genoemd in illegale puppydossiers.

    En dan nog het mysterie van 600 gestolen honden bij Animals express.

    De overheid zat zeer verveeld met de vraag.

    Antwoorden dat in die tijd de databank niet goed werd bijgehouden en nog eens een brand bij de administratie is het voor ons ook onduidelijk en hebben we deze maar toegevoegd bij Animals express.dat nog maar eens zoveel vragen oproept.

    Later zijn er toch nog 47 honden gevonden in het Buitenland ????

    Antwoorden dat in die tijd de databank niet goed werd bijgehouden en nog eens een brand bij de administratie is geweest????

    Later zijn er toch nog 47 honden gevonden in het Buitenland ????

    De vroegere raad van dierenwelzijn

    • Ik weet niet waarom die Leonard  Monamie daar in mag zetelen???? Ex - voorzitter Abiec en leverancier van chips en uitbater van een dierenwinkel in Luik dat doet toch vragen rijzen?
    • Ik zou wel eens willen weten waarom bij het  ministerie  niemand een zinnige uitleg kan of wil geven over de 600 gestolen honden bij Animals Express?
    • Er is geen enkele vorm van transparantie  , wel enkel een geheimzinnig onderonsje. Ik kwam toevallig te weten dat er in de raad ook het thema Puppyhandel aan bod kwam. Meer uitleg graag vragen aan Marleen Elsen waarmee  ik samen acties heb ondernomen tegen de puppyhandel. Nu zit ze mee in de raad en het enige wat ik weet , is dat over het onderwerp Puppyhandel niets naar buiten mag komen en dat ze hierover spreekverbod kreeg.

    Page 1.
    Page 2.
    Page 3.

    In Wallonie is het van het zelfde


    Waalse minister van dierenwelzijn opent jacht op broodfokkers

    Waals minister van Dierenwelzijn, Carlo Di Antonio (cdH), gaat naar aanleiding van het onthullende dossier in HBVL een krachtdadig beleid voeren tegen illegale hondenhandel.
    "Ik wil nultolerantie," zegt hij.
    Vlaams minister van Dierenwelzijn Ben Weyts (N-VA) riep maandag al dat hij van de bestrijding van broodfokkers een prioriteit gaat maken in zijn beleid. Zijn Waalse collega volgde gisteren en gaat meteen over tot actie. "Dit is niet enkel een probleem van dierenwelzijn maar ook van fraude en volksgezondheid", zegt Carlo Di Antonio. "Het verdient daarom onze onverdeelde aandacht en snelle actie. Ik heb een inspecteur vrijgemaakt die zich voltijds met deze materie gaat bezig houden." Di Antonio heeft al contact gelegd voor overleg met zijn Vlaamse en Brusselse collega's.
    Afgelopen dagen hebben de inspectiediensten van de afdeling Dierenwelzijn bij de hardleerse broodfokkerij 'Ik wil een puppy' aan de Blookstraat in Zonhoven liefst veertig illegale puppy's in beslag genomen. De fokker zijn vergunning werd eerder dit jaar al ingetrokken maar hij probeerde de puppy's nog via websites aan de man te brengen.

    Het is echt de moeite voor dit te lezen ,dan verbaasd het u niet dat De Ministers

    van dierenwelzijn dadelijk in actie schoten

    Laat ons hopen dat er nu iets aangedaan wordt

    Met dank aan Roel Damiaans Het belang van Limburg die al de verhalen gebundeld heeft en het ook gaan onderzoeken

    Waarvoor mijn oprechte dank mailt hem ook om nog meer artikels te brengen tegen het onnoemelijk dierenleed dat onze overheid eens goed wakker te schudden
    roel.damiaans@hetbelangvanlimburg.be>

    Nog een belangrijk artikel van magazine Woef


    Lees het uitgebreide dossier broodfokkkers uit het tijdschrift Woef:


     

     

     

     


     

    Dossier Broodfokkers

    Lees het uitgebreide dossier broodfokkkers uit het tijdschrift Woef:

    22-11-2014 om 18:25 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (25 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Protestbrief Weet u waar uw puppy vandaan komt ?, komt Deel 2

    Graag onderstaande brief MASSAAL te versturen aan volgende verantwoordelijken en  dus mailen naar:

    matthias.diependaele@n-va.be; Geert.Bourgeois@n-va.be; ben.weyts@n-va.be; bart.de.wever@n-va.be; Jeroen.Vanhee@n-va.be; ;rosa-mertens@telenet.be;info@n-va.be<info@n-va.be>;Kabinet.weyts@vlaanderen.be

     

     

    Geachte politici, verantwoordelijken,

    Door bepaalde rotte appels binnen het voormalige FOD/dierenwelzijn grepen er in het verleden verschillende wantoestanden plaats. Hieronder een kleine bloemlezing waardoor zowel kopers als de dieren zelf de grootste slachtoffers waren. De bedoeling van deze protestbrief is om het blad van deze trieste geschiedenis definitief om te draaien en een positieve en correcte werking van dierenwelzijn te bekomen…

     

    1. 1.       Geen onaangekondigde controles bij kwekers, broodfokkers of dierenzaken. Ze werden wel op voorhand verwittigd zodat de nodige “opkuis” kon gebeuren.
    2. 2.       Geen halte toegeroepen aan de malafide puppytrade vanuit de voormalige Oostbloklanden. ( groot zwart geld circuit + grootschalige belastingontduiking)
    3. 3.       Groothandelaars in dieren, grote hondenfokkerijen ,asielen werden de hand boven het hoofd gehouden d.m.v. financiële “knabbeltjes” (lees envelopjes)
    4. 4.       FOD bewerkstelligde het om een populair  klachtenforum “DE SCHANDPAAL” van het net te laten verdwijnen onder druk van hondenfokkers, kwekers en dierenhandelaars mits “ financiële steuntjes” van de belanghebbenden.
    5. 5.       Er werd op geen enkele adequate manier ingegrepen bij gemelde verwaarlozing, gebrek aan aangepaste medische verzorging in dierenzaken, kwekerijen en asielen.
    6. 6.       Zieke pups werden gedumpt zonder dat er enige controle werd uitgeoefend door FOD.
    7. 7.       De ambtenaren , verbonden aan de FOD en verantwoordelijk voor een correcte werking en toezicht op het dierenwelzijn, waren onbekwaam , niet geïnteresseerd of te lui om in te grijpen.
    8. 8.       Getuigenissen van auto’s met vreemde nummerplaat ( Oostbloklanden)die “koopwaar “ kwamen leveren, werden nooit nagetrokken noch vervolgd.
    9. 9.       Regelgevind m.b.t. dierenwelzijn werd nooit nageleefd noch bij overtreding gesanctioneerd.
    10. 10.    De voormalige samenstelling van de raad voor dierenwelzijn roept vragen op want er zetelden malafide figuren in die vroeger reeds in opspraak kwamen of die persoonlijke belangen kunnen verdedigen (wat haaks staat op de neutraliteit van het orgaan) vb.  De heer Léonard MONAMI v.z.w. “Belgische beroepsfederatie van handelaars in vogels, gezelschapsdieren en toebehoren” (ANDIBEL)

    § De heer Roger VANLOOK en Mevr. Sonja SAUWENS -v.z.w. “Nationale Raad van Dierenkwekers en -hebbers” =  DE REINSTE BELANGENVERMENGING!!!

     Dringend op het agenda van minister Weyts te plaatsen:

    • correcte en onaangekondigde controles uitvoeren bij dierenhandelszaken, kwekerijen van honden en broodfokkers.
    • Uitgebreide screening van ambtenaren die te werk gesteld worden op het kabinet dierenwelzijn ( rotte appels uit de vroegere mand MOETEN VERDWIJNEN ).
    • Aanpassing van de wet op dierenwelzijn ( cfr. Nederland) : strenge straffen voor overtreders, verwaarlozing, mishandeling en al diegenen die zich niet houden aan de wet , ook ambtenaren die “lekken” naar betrokken groepen      

                    ( vb. aankondigen wanneer er controle gaat komen).

    • Financiële boetes opleggen die tot nadenken stemmen , gevangenisstraffen indien nodig.
    • In het leven roepen van een echte “dierenpolitie” (cfr. UK) waar rekening mee gehouden wordt zowel binnen het kabinet dierenwelzijn , het parket als de overtreders zelf.
    • Uitgebreide belastingcontrole op kwekers, hondenfokkers en dierenzaken.
    • Definitieve halte aan de puppyinvoer uit voormalige Oostbloklanden op straffe van zware financiële boetes bij overtreding (vb. in beslagname van zowel de dieren als het transportmiddel)  met het oog op het definitief stoppen van de illegale invoer van puppies = AFSCHRIKMIDDEL.
    • Nationaal meldpunt waar klachten en negatieve ervaringen worden verzameld = vroegere forum DE SCHANDPAAL
    • Complete transparantie naar de werking en beslissingen van de raad voor dierenwelzijn ( geen besloten , elitair en monopoliserend groepje!)
    • HERBEKIJKEN: DE SAMENSTELLING VAN DE NIEUWE RAAD VOOR DIERENWELZIJN! Geen boswachters meer die tezelfdertijd stroper zijn…. en wanneer er drie raden opgericht  worden, gaat er helemaal niets meer in orde geraken, niets meer bereikt worden en kan dit orgaan beter opgedoekt worden aangezien het niet werkbaar gaat zijn !!!

     

    Alvast bedankt uit naam van hen die geen stem hebben

    NAAM,VOORNAAM en e-mailadres vermelden aub.

     

     

    22-11-2014 om 17:10 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.De soap van Animals express

    animals-express gedwongen tot sluiting of verhuizing

    Dierenspeciaalzaak Animals Express B.V.B.A. (Groot-Bijgaarden) zet later dit jaar zijn activiteiten op zijn huidige locatie stop. De KMO, die een dertigtal medewerkers telt, ziet zich hiertoe genoodzaakt omdat zijn milieuvergunning niet wordt vernieuwd. De weigering heeft te maken met het feit dat het bedrijf, volgens het Ruimtelijk Uitvoeringsplan (RUP) van Dilbeek in een industriezone ligt, waar voor kleinhandel geen plaats is. Ani-Zoo, de Belgische federatie van kwekers-handelaars, beklemtoont dat de weigering niets te maken heeft met eventuele broodfok of het overtreden van de wetgeving rond het dierenwelzijn. Animals Express voldoet aan alle regels opgesteld door de Federale Overheidsdienst Dierenwelzijn - See more at: http://www.dvo.be/artikel/44176-animals-express-gedwongen-tot-sluiting-of-verhuizing/#sthash.gVQZJnox.dpuf

     

    Animals Express moet deuren sluiten

    GROOT-BIJGAARDEN - Animals Express, zowat de grootste dierenwinkel van het land, sluit ten laatste tegen september de deuren van de winkel in Groot-Bijgaarden. Aanleiding tot de sluiting is het uitblijven van een nieuwe milieuvergunning.

    Dierenwinkel Animals Express opende twintig jaar geleden de deuren in Groot-Bijgaarden. Normaal is dat een feestelijk moment, maar om de twintig jaar moet de milieuvergunning vernieuwd worden en daar wringt het schoentje. "De winkel ligt volgens het RUP immers in industriezone, en daar is geen plaats voor kleinhandel. Een nieuwe milieuvergunning krijgen zit er dus niet meer in", laat de zaakvoerder weten.

    De zaakvoerders moeten Animals Express normaal al in juni sluiten maar kregen van de gemeente Dilbeek nog tijd tot september om alles te regelen. In tussentijd wordt mogelijk gezocht naar een nieuwe locatie.

     

    De geplande verhuizing van de dierenwinkel Animals Express van Groot-Bijgaarden naar Zellik – zie ons nieuwsbericht van vrijdag leidde maandagavond op de gemeenteraad van Asse tot een spervuur van vragen door oppositieraadslid Erik Beunckens (Zellik-Relegem).

    De winkel, die komt in het Double You Center op de Brusselsesteenweg, deed in maart bij het gemeentebestuur van Asse een aangifte dat het – volgens de zaakvoerder eind augustus – gaat starten met de verkoop van fokdieren en inheemse kleine zoogdieren.

    Gezien het beperkte aantal dieren volstaat een milieuvergunning klasse 3. Daarvoor moet enkel een melding van de exploitatie gebeuren.

    Volgens Beunckens zijn er tal van redenen om aan te nemen dat deze winkel in feite een milieuaanvraag klasse 2 zou moeten aanvragen. In dat geval moet er eerst een openbaar onderzoek komen en kan het gemeentebestuur een vergunning weigeren of aan voorwaarden verbinden.

    ‘De man creëert een mistgordijn. Men is duidelijk iets anders van plan dan wat men gemeld heeft’, stelt Beunckens. ‘Een dierenwinkel van deze grootte hoort niet thuis in een woongebied.’

    Milieuschepen Yoeri Vastersavendts (Open VLD) vindt dat Beunckens in dit dossier aan sfeerschepping doet tegenover het gemeentebestuur.

    ‘Juridisch kunnen wij als gemeente momenteel enkel kennis nemen van een melding’, aldus Vastersavendts. ‘Zodra de winkel open is zal onze milieuambtenaar, in het kader van de milieuhandhaving, controleren of er geen activiteiten zijn die buiten de klasse 3 vallen.’

    ‘Er is eerstdaags ook een onderhoud gepland met de zaakvoerder, waarin we hem duidelijk zullen wijzen op de reglementering en dat we geen overtredingen zullen dulden.’

    Volgens Beunckens zijn er ook geruchten dat er rond het gebouw extra parkeerplaatsen gaan aangelegd worden, ten nadele van het bestaande groen rond het complex. Vastersavendts zegt dat die (eventuele) aanvraag dient afgewacht en dat die desgevallend zeker zal getoetst worden aan een onderzoek naar de mobiliteitsdruk.

    Animals Express ook niet welkom in Asse zie Ring TV

    De geplande verhuizing van dierenzaak 'Animals Express' uit Groot-Bijgaarden naar Zellik bij Asse lijkt niet door te gaan. Het schepencollege van Asse weigert de zaak de socio-economische vergunning te verlenen. Het bestuur vreest overlast en meent ook dat de winkel de wet op het dierenwelzijn schendt.

    'Animals Express', dat deels omgedoopt wordt tot 'Dogs & Co', wil zijn winkel vestigen in Zellik. Het kocht daarom een nieuw gebouw aan de Brusselsesteenweg. De huidige zaak in Groot-Bijgaarden verdwijnt omdat de zaakvoerder er niet langer over een geldige vergunning beschikt. Maar het gemeentebestuur van Asse ziet de dierenwinkel niet graag komen en verleent de zaak geen socio-economische vergunning. Daarvoor ziet het 5 redenen. Het schepencollege vreest lawaai- en geurhinder en parkeerproblemen. Bovendien zijn er in de buurt al voldoende gelijkaardige winkels. En last but not least: Animal Express overtreedt de wet op het dierenwelzijn want in een winkel waar honden worden verkocht, mogen geen honden verblijven. Die wet trachtte Animal Expess te omzeilen door aparte huisnummers aan te vragen bij de bevolkingsdienst. De winkel kan beroep aantekenen tegen de beslissing, maar of die dat zal doen is nog niet duidelijk.

     

    In de buurt blijkt er vooral onrust over het verkeer dat deze winkel zal genereren, vooral tijdens de weekends.

    In september neemt de dierenspeciaalzaak er haar intrek, ze zal vanaf dan de naam Dog&Co krijgen.

    Animal Express wil eind september openen, maar krijgt geen vergunning.

     

    Animals Express zonder dieren

    Op de Brusselsesteenweg in Zellik opende gisteren de nieuwe winkel van Animals Express, zij het nog zonder dieren. De gemeente Asse werkte zich in nesten door de weigering van de socio-economische vergunning te laat te betekenen.

    Asse heeft de komst van Animals Express naar Zellik, in het pand van het vroegere wellnessinstituut Double You Center, dan toch niet kunnen tegenhouden. Begin september riep het bestuur nog de pers samen om mee te delen dat het een socio-economische vergunning weigerde aan de dierenzaak op basis van vijftal argumenten. Nu blijkt echter dat de betekening van die weigering pas een dag na het verstrijken van de wettelijke termijn gebeurde, waardoor Animals Express stilzwijgend over een socio-economische vergunning beschikt.

    "Onze advocaat merkte die procedurefout meteen op", zegt Rudy De Cooman, zaakvoerder van Animals Express. "Het is nu aan de gemeente om eventueel in beroep haar gelijk te bewijzen."  Asse betwist de stelling, maar ging nog niet in beroep.

    Door een tussenkomst van de gemeente zitten er in de winkel echter nog geen dieren. Volgens de wet mag het kweken en verkopen van honden en katten niet op hetzelfde adres gebeuren.

    Het gemeentebestuur volgt de zaak op de voet, maar kan naar eigen zeggen niets doen momenteel. "We moeten de lopende procedures afwachten", zegt burgemeester Koen Van Elsen (CD&V).

    Dierenspeciaalzaak mag de deuren niet openen

    Animal Express wil eind september openen, maar krijgt geen vergunning.

    ZELLIK

    Dierenspeciaalzaak Animals Express krijgt geen vergunning van het bestuur van Asse. Daardoor kan de nieuwe winkel in Zellik niet opengaan. De gemeente vreest mogelijke overlast.Rudy De Saedeleir


    Animals Express opent zonder dieren in de hokken

    Animals Express opent zonder dieren in de hokken

    Voor meer  http://www.beestjes.org  Start pag 2 artikel

    22-11-2014 om 16:35 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Inhoud blog
  • ANIMALS IN TRAGIC AND MISERABLE CONDITIONS
  • Elk jaar sterven 60.000 mensen aan hondsdolheid
  • City Aims to Play Down Its Dog Meat Festival
  • Budi the baby orangutan who is critically video Nederlands
  • Nieuws BelgiĆ« Stop endorsing Greenpalm Certificates!
  • top_right Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Honden neer-geknuppeld-en-gedood-in-leerindustrieEnglish and video
  • Success! Another Country Moves to BAN ANIMAL TESTING FOR COSMETICS Petition
  • Success! Another Country Moves to BAN ANIMAL TESTING FOR COSMETICS Petition
  • Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Raju The Elephant Cries video Raju The Elephant Cries
  • Raju The Elephant Cries video Raju The Elephant Cries
  • Rolling Stone Animal cruelty is the price we pay for
  • Katten worden levend afgebrand met een gasbrander Petitie
  • Weet u vanwaar uw puppy komt?
  • Protestbrief Weet u waar uw puppy vandaan komt ?, komt Deel 2
  • De soap van Animals express
  • Belangrijke petitie
  • wantoestanden bij lommels dierenasiel video

    Foto

    Archief per week
  • 27/04-03/05 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!