Op zoek naar een bepaalde informatie ? Geef hieronder je trefwoord in...
Zoeken in blog

Foto
Foto
Gastenboek
  • mooi
  • Ben juist op bezoek geweest op je blogje
  • weer warme weldoende weekendwensen
  • Sorry
  • Hallo Rosa

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Laatste commentaren
  • oneerlijk en onsmakelijk (veerle)
        op Koreaans restaurant live Octopus gerecht
  • ZEKI (jordan retro 11)
        op
  • erg die hond (tany)
        op Tieners verminke pup voor de fun
  • levenloos (Ghillaine)
        op Rechtspraak voor dit kansloos dier
  • ppsjes en soms nog wat van alles (georges)
        op Schokkende foto's: duizenden haaien afgeslacht voor vinnen
  • Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Startpagina !
    Dierenleed
    Dierenvrienden, doe er wat aan !
    29-08-2010
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.We vragen u hulp
    In Dierenasiel Maasmechelen krijgen de dieren niet de juiste zorg. Help dit asiel te sluiten!
    Ik wil u vragen teken deze petitie voor u de nieuw berichten gaat lezen
    Dank U  De petitie is opnieuw geactiveerd
    We zitten op 3000 en we vragen nog meer handtekeningen

    Dit verklaard alles

    23 veroordelingen voor dierenverwaarlozing in vijf jaar

    24-02-2010 De voorbije vijf jaar werden 23 mensen strafrechtelijk veroordeeld voor verwaarlozing van dieren. Vorig jaar welgeteld 1. Dat deelde minister van Dierenwelzijn Laurette Onkelinx (PS) mee aan senator Hugo Vandenberghe (CD&V, foto … 7

    De klachten blijven AANHOUDEN... ondanks ons protest van 2007!

    Zoals u kunt lezen is deze mail van 2007, ik heb toen ook aan de actie deelgenomen. De uitbating is nog altijd in dezelfde handen.

    Later had ik nieuwe klachten over dat asiel. Ik heb toen contact opgenomen met Dr. Decraemere (Dierenwelzijn). Die zei me dat het al een oud geval was en hij verzekerde me dat het daar nu volledig in orde is.

    Steun ons en mail naar Laurette Onkelinkx r.leblicq@lo.fgov.be 

    Alleen massaal protest kan iets uithalen, klachten worden doorgaans niet gelezen... laat staan opgevolgd. De dieren zijn de laatste jaren letterlijk in de koude blijven staan.

    Ze willen het niet weten wat er hier omgaat!

    Laat het hen weten, Dit moet stoppen ,en U kunt daar een einde aan maken!

    Mail ook naar

    Party de PS info@ps.be; elio@ps.be; info-demotte@gov.wallonie.be; kabinet.peeters@vlaanderen.be

    en naar Minister Turtelboom  min.annemie.turtelboom@ibz.fgov.be  daar wilde ze me toch te woord staan. 

    Update 31-7: Vanwege de enorme druk van de petitie is het daar momenteel kraaknet en zijn alle zieke dieren ineens 'verdwenen'.
    Update 2-8: De politie Maasmechelen weigert aangiftes te noteren terwijl dit verpicht is. Doe aangifte in uw eigen gemeente!

    Lees verder zie link

    Dierenwelzijn: controles en straffen intensiveren om naleving te waarborgen

    Dat is hier klaarblijkelijk niet van toepassing

    Zoals u kunt lezen is deze mail van 2007,ik heb daar toen ook aan de actie deelgenomen. De uitbating is nog altijd in dezelfde handen.

    En later heb ik bij nog klachten over dat asiel,contact opgenomen met Dr Creameren (Dierenwelzijn) ,en die zegde dat het al een oud geval was,en het nu volledig in orde is

    En wat blijkt er nu!!!!!  Het zijn nog steeds dezelfde mensen die daar de touwtjes in handen hebben.

    Wat een walgelijk afgrijselijk, maar vooral triest verhaal, en dat in een beschaafd land, het is niet te geloven, wat een schande !!!!

    2007


    -------Oorspronkelijk bericht-------


    Van: Rosa Mertens

    Datum: 18-2-2007 19:31:00

    Aan: Rosa Mertens

    Onderwerp: Drama in asiel Maasmechelen

    Drama in asiel Maasmechelen

    Volgende mail heb ik enkele dagen geleden ontvangen en met toelating mag IEDEREEN die het wil weten op de hoogte gebracht worden. Men zegge het voort!
    Bijgevoegd vind u het PV wat wij overgedragen hebben naar de politie.
    Mijn echtgenote heeft 16 jaar als vrijwilligster daar gewerkt en ik de afgelopen 4 jaar.
    U kan ons steeds contacteren vrijblijvend op het nummer 0498/16.03.80

    Deze dobermann heeft dit NIET verdient !!!!
    Mvg,

    Armand Nollen
    Monique Haenen

    Hallo,
    U heeft van ons alle toelating om dit via alle kanalen bekend te maken
    Het kan toch niet dat een "dieren"bescherming zulk voorbeeld stelt.
    Uiteindelijk zijn wij als vrijwilligers de dupe omdat "vast" personeel bepaalde privileges heeft....
    Wat een toestand voor de arme dieren....

    Maasmechelen, 29 januari 2007.
    Inzake: klacht Jean Knevels personeelslid Dierenbescherming Limburg VZW Maasmechelen

    Mijn echtgenote en ik, te weten Armand (technieker) en Monique Nollen (juriste), waren als vrijwilligers/afgevaardigden aan Dierenbescherming Limburg, het dierenasiel in Maasmechelen, reeds geruime tijd verbonden.
    Ons ‘’werk’’ bestond uit onder meer: het behandelen van klachten en optreden inzake dierenmishandeling/verwaarlozing, het uitvoeren van controles van herplaatste dieren, het uitlaten van honden in de uitloopweide, het verlenen van medewerking aan juridische procedures die gevoerd werden en het geven van juridisch advies in gevallen van dierenmishandeling/verwaarlozing.
    Op 13 november 2006 deed zich het volgende voor:
    Rond 17.30u parkeerde ik aan het bovengenoemde dierenasiel, gelegen aan de Rijksweg 60a te Maasmechelen, mijn auto. Bij het uitstappen hoorde ik een hond huilen; het gehuil leek eerst vanuit de naastgelegen uitlaatweide of kattenverblijf te komen. Daar zich op deze plaatsen geen hond bevond, werd me duidelijk dat het gehuil moest komen vanuit de ruimte waarin een koelcontainer geïnstalleerd is ter bewaring van kadavers.
    Ik ben toen onmiddellijk naar het bureel gestapt waar mijn echtgenote en Jean Knevels aanwezig waren. Na het mededelen van deze feiten, zijn mijn echtgenote en ik direct naar de koelcontainer van de kadavers gelopen. Bij het openen van deze container die volledig afgesloten was en daarmee van binnen pikkedonker was, troffen we in de container waarvan de ondergrond nat, koud en spekglad was, een rechtop zittende, levende dobermann die in volle paniek huilde en zich trachtte te verzetten tegen zijn opsluiting. Wij openden de koelcontainer en de hond spoedde zich eruit. De koelcontainer stond (gelukkig) niet aan. Na deze ontdekking ging ik terug naar het bureel en vroeg aan Jean hoe het kwam dat deze hond levend in de koelcontainer terecht was gekomen. Hij antwoordde al glimlachende dat hij het betreffende dier geeuthanaseerd had door hem een overdosis verdoving toe te dienen. Dat het dier in volle paniek in de container zat, was volgens hem, ik citeer:’’geen probleem en normaal dat de hond zo reageerde, want de hond zat al een paar uur in de container en omdat het spul langzaam werkte, zou het nog wel zeker een paar uur kunnen duren.’’ Verslagen van de reactie van Jean Knevels liep ik terug naar mijn echtgenote en deed bij haar mijn relaas; zij trachtte de verantwoordelijke van het asiel, mevr Van de Poel Yvonne, te bereiken, maar noch aan de woning van mevr. Van de Poel, noch telefonisch was zij bereikbaar. Mijn echtgenote heeft toen de dochter van mevr. Van de Poel (Anne-Mie Van de Poel) telefonisch gecontacteerd. Anne-Mie Van de Poel heeft op haar beurt dierenarts Vynckier (de dierenarts verbonden aan het asiel) verwittigd om de hond alsnog op een waardige manier te laten inslapen. Het duurde ongeveer een half uur voordat de dierenarts ter plaatse was.
    Intussen, dus wachtende op de dierenarts, hadden wij de hond gekalmeerd; het dier was toen hij pas uit de container kwam helemaal over zijn toeren, terwijl hij een doodsstrijd leverde tegen de verdoving die Jean Knevels hem had gegeven…Het dier was de hele tijd volledig bij bewustzijn. Na een kwartier uit de container te zijn bevrijd, werd de hond kalmer, en ging hij bij ons op een door ons uitgespreide deken liggen met zijn hoofd in mijn armen. Op dat moment kwam Jean Knevels bij ons kijken wat er aan de hand was. Toen ik hem vroeg waarom het dier moest inslapen, antwoordde hij:’’oh, die hond moest weg omdat de vrouwen (daarmee bedoelde hij het overig personeel van het asiel) dat wilden,’’ hetgeen door navraag bij ‘’deze vrouwen’’ een niet waar bleek te zijn; de hond van 4 jaar, die nog een heel leven voor zich had, hoefde voor niemand geeuthanaseerd te worden; niemand had Jean Knevels hiertoe de opdracht gegeven, bleek achteraf. Bovendien heeft Jean Knevels geen veterinaire achtergrond of dierengenees-kundige studie genoten en mag hij wettelijk gezien geen euthanasie op dieren plegen. Bovendien liet Jean Knevels ons weten dat hij al vaak op deze wijze euthanasie gepleegd had in opdracht van mevr. Van de Poel Yvonne; het feit dat dit een mensonwaardige manier is om een dier aan zijn einde te laten komen, liet hem volledig onverschillig; hij grinnikte en lachte ermee.
    Dierenarts Vynckier heeft bij zijn aankomst onmiddellijk het dier laten inslapen; na een tiental minuten was de Dobermann dood.

    Dezelfde avond hebben wij over deze gebeurtenis schriftelijk klacht ingediend bij mevr Van de Poel Yvonne. Twee dagen later vernamen we van de net tot voorzitter van Dierenbescherming Limburg bekroonde schoonzoon van mevr. Van de Poel Yvonne, dhr. Robert Conings, dat het een ‘’spijtig incident’’ was en dat dit niet meer mocht gebeuren. Nadien werden wij gemeden als de pest omdat we gedurfd hadden een klacht in te dienen. Omdat wij de aandacht op de gebeurtenis bleven vestigen, werd een vergadering belegd tussen mevr. Van de Poel Yvonne, de voorzitter, mijn echtgenote en ik. Tijdens de vergadering werd de gebeurtenis als een bagatel afgedaan en werden wij aangekeken als een stel leugenachtige oproerkraaiers. Volgens het dierenasiel: ‘’het dier had helemaal niet geleden, het gehuil kwam door de werking van de spuit die Jean Knevels had toegediend; dat had de dierenarts achteraf zo uitgelegd.’’ Op mijn vraag hoe het dan kwam dat het dier niet meer jankte toen we hem uit de container haalde, terwijl de spuit wel nog volop werkte, kreeg ik geen antwoord. Op de vergadering werd beslist dat Jean Knevels geen dieren meer mocht euthanaseren, verdere maatregelen werden en worden niet genomen.
    Tot op heden toe is Jean Knevels nog steeds werkzaam in het asiel, alsof er helemaal niets gebeurd is.
    Zelf liet ik altijd proces verbaal door de politie opmaken wanneer ik met een geval van dierenmishandeling/-verwaarlozing geconfronteerd werd. Nu kwam ik in het dierenasiel, dat als voorbeeld van handelen in het belang van het dier moet dienen, een sterk staaltje van dierenmishandeling en onbevoegd handelen (door Jean Knevels die een voorbeeldfunctie geacht wordt te bekleden) tegen, hetgeen door het dierenasiel, om Jean Knevels te beschermen, werd beschouwd als een bijkomstig iets waaraan niet zwaar getild moet worden; om in de woorden van het dierenasiel te treden, ik citeer:’’het heeft ons allemaal verschrikkelijk aangegrepen wat er gebeurd is, maar buiten de maatregel dat Jean Knevels geen dieren meer mag euthanaseren, wordt er helemaal niets ondernomen.’’
    Omdat wij menen dat er tijdens en na al deze gebeurtenissen, sprake is van het plegen van feiten die volgens het Strafwetboek en de Dierenwelzijnswet strafbaar zijn (het onbevoegd uitoefenen van dierengeneeskundige verrichtingen, en het op een verwijtbare manier beeindigen van het leven van een dier) zouden wij u graag bij deze willen verzoeken de bovengenoemde feiten te vervolgen.
    _________________

     EN NU DIT

    Mijn naam is Twinkel.
    Ik ben 4 weken oud, en geboren in de hel.
    Geboren in de hel, die "Dierenbescherming Limburg" heet.
    alt

    alt

    Een Dierenbescherming, welk beeld heeft u hiervan? Is dit een veilige haven, een toevluchtsoord, voor verstoten en achtergelaten dieren? Een plaats waar ze tot rust kunnen komen, de nodige (medische) zorgen krijgen, waar ze veilig zijn, waar er intensief gezocht wordt naar een nieuwe, goede thuis?
    Wel, zo zou het in elk geval moeten zijn. Maar als je als hond of kat terecht komt in het dierenasiel van Maasmechelen, heb je minder geluk. Dit is een plaats waar enkel de sterken overleven. En dan is het nog maar de vraag in welke mate die "sterken" ongetraumatiseerd terug buiten komen. De dierenarts spuit sommige dieren bij binnenkomst al dood, zonder er echt naar te kijken. Of gooit de kadavers in een plastic zak op de parking.
    Honden die nooit uitgelaten worden, sommigen meer dan 1 jaar opgesloten in een hok met tralies, enkel met water en een kom brokken. Er is geen plaats voor aandacht, voor liefde, voor verzorging. Onverzorgde vachten, veel te lange nagels, oor- en oogontstekingen, maag-en darmontstekingen, luchtwegeninfecties... Chronische stress. Kennelangst. Doodsbange, mishandelde dieren die liggen weg te kwijnen in een hoek van hun hok, die worden natgespoten met water als ze niet doen wat van hen verlangd wordt. Honden die constant rondjes lopen, tegen de muren springen, aanhoudend janken..  Een hond die wordt ingeslapen met de verkeerde dosis en die nog half levend in de ijskoude "dodencel" gelegd wordt. Lees zijn verhaal HIER.
    Katten met niesziekte, wegrottende ogen, die een doodsstrijd liggen te leveren in een hoekje, snakkend naar adem. Kittens die in hun eigen braaksel liggen te sterven, hun mamapoes hulpeloos miauwend boven hen. Poezen met ontstoken buikwonden, veroorzaakt door onhygienisch uitgevoerde sterilisaties. Katten die ingeent worden met dezelfde, onsteriele naald. Operaties uitgevoerd op dieren die nog niet volledig onder verdoving zijn.
    Helaas is het dagelijkse kost, in het Dierenasiel gelegen aan de Rijksweg 60A, te Maasmechelen.
     

    Klik HIER voor een filmpje van een hond in dit asiel.
    Lees bovendien HIER de getuignis van een andere ex-vrijwilliger omtrent deze hond.

    De FOD ( Federale Overheids Dienst) waar men een officiele klacht kan indienen, steekt haar kop in het zand: al jaren wordt dit asielbeleid gedoogd en zij vindt dat er totaal geen sprake is van wanbeleid. Ja, het is er schoon, omdat de poetsvrouw gewoonweg graag poetst, maar gerust met de dweil om een stervend dier heen dweilt.
    Ook de dierenarts wordt door de Orde Dierenartsen niet aan de kaak gesteld.

    Dit MOET stoppen!
    Dit MOET ophouden!


    Anno 2010 is het bijna ongelooflijk dat dergelijke praktijken zich nog voordoen in een land als Belgie.

    Het is bijna even ongelooflijk dat de gemeentes Maasmechelen, Lanaken en Hoeselt, nog willen samenwerken met dit asiel.
    Hebt u ook klachten of er weet van laat het ons weten aub
    Ik ben gered uit deze hel, maar nu strijd ik voor mijn vrienden daar. Mensen het is nu of nooit... help mijn vriendjes alsjeblieft....
    Teken onze petitie! SLUIT het asiel, er zijn betere alternatieven.

    Klikken Sluit/Close horror asiel/shelter Maasmechelen petitie

    29-08-2010 om 22:06 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Koala overleeft aanrijding miraculeus
    Story Image

    Deze koala heeft een wel erg bijzondere engelbewaarder. Het beest werd in Australië aangereden, maar kwam met de schrik vrij.

    Een automobilist raakte het dier aan een snelheid van 50 mijl per uur. De arme man dacht dat het prachtbeest dood was.Hij gooide zijn remmen dicht en ging toch een kijkje nemen. Daar vond hij het dier levend, maar het zat vast in een rooster vooraan de wagen.

    De man stapte daarop terug in zijn auto en reed voorzichtig, aan 10 mijl per uur, naar een dierenarts in Portland. Die bevrijdde het dier en stelde vast dat er helemaal geen verwondingen waren.

    De koala werd achteraf weer vrijgelaten. Bron Daily Expres

    29-08-2010 om 22:01 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VN-rapport pleit Shell vrij van olievervuiling in Nigeria

    Een onderzoek van de Verenigde Naties pleit de Brits-Nederlandse oliemaatschappij Shell vrijwel volledig vrij van olievervuiling in de Nigeriaanse Nigerdelta in de afgelopen veertig jaar. Dat meldt de Britse krant The Guardian op zijn website. Het onderzoek werd wel gesponsord door Shell.

    Volgens de krant leidt het rapport, waaraan het Milieuprogramma van de Verenigde Naties (UNEP) drie jaar heeft gewerkt, tot woede onder de lokale bevolking. Die voerden lange tijd campagne om de multinational te dwingen de vervuiling op te ruimen en schadevergoeding te betalen.Diefstal en sabotageUit het onderzoek blijkt nu dat tien procent van de olievervuiling in Ogoniland is veroorzaakt door mechanische mankementen of nalatigheid van het bedrijf. De rest van de vervuiling is te wijten aan diefstal van olie en sabotage van de pijpleidingen, concludeert het rapport.BendesMike Cowing, die het UNEP-team van honderd onderzoekers leidt, zei op een briefing in Wenen dat zeker driehonderd olielekken in Ogoniland aanzienlijke schade hebben veroorzaakt. Maar hij voegde eraan toe dat 90 procent van deze incidenten zijn veroorzaakt door bendes die olie proberen te stelen.Nederlandse milieuorganisaties reageren kritisch op het rapport, omdat Shell voor de studie heeft betaald. Het volledige rapport zou in december verschijnen. Bron HLN


     

    29-08-2010 om 21:59 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Berenvechten in Amerka ja u leest het goed!

    HSUS onderzoekers stootte onlangs op verschillende plaatsen waar berengevechten plaatsvonden berengevechten (ook bekend als beer geblaf) gebeurtenissen in South Carolina. Wat ze daar gezien hebben zal  je schokken

    Een beer-in gevangenschap gehouden die ze zijn klauwen en tanden hebben ingekort of zelfs verwijderd .En vastgebonden aan een paal in een soort arena.En dan een horde opgehitste honden die losgelaten worden  om de beer te gaan aanvallen deze honden in roedel zijn natuurlijk vechtlustiger en bijten de beer waar ze maar kunnen.de angstige beer die zich niet kan verweren  moet dit lijdzaam ondergaan voor uren. Deze gebeurtenissen worden onder het mom als oefeningen voor honden gehouden, maar het is niets meer dan publiek spektakel.

    Onderteken de petitie van de Zuid-Carolina ministerie van milieu dit te verbieden en de vergunningen intrekken van deze mensen die op zo een wreedaardige misbruik maken van hun licentie. Klikken op de afbeelding voor de video   Voor meer HSUS

    alt

    29-08-2010 om 21:57 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.742.000 dieren gebruikt in Belgische laboratoria in 2009

    Vorig jaar zijn er 741.989 dieren gebruikt in Belgische laboratoria. De meeste dieren werden ingezet voor de ontwikkeling en controle van medicijnen en vaccins. Vooral ratten en muizen waren populaire proefdieren. Dat blijkt uit cijfers van de 394 Belgische laboratoria die dierenproeven mogen uitvoeren. In tien jaar tijd is het aantal proefdieren overigens gedaald met zes procent. "Een middelmatig resultaat",

    In vergelijking met 2008 werden een derde minder apen (29 versus 41), een kwart minder honden (584 versus 788) en ongeveer een derde minder katten (56 versus 78) gebruikt. Het totale aantal dieren ging echter wel de hoogte in met 16.619 beestjes of 2,29 procent. In 85 procent van de gevallen worden muizen en ratten gebruikt. Konijnen worden steeds vaker ingezet, vooral dan bij het onderzoek naar antilichamen voor behandeling tegen kanker of genetische aandoeningen.

    Vissen

    Sinds enkele jaren duiken ook vissen en vissenlarven op in laboratoria. Kippen zijn eveneens vaak proefdieren, maar dan vooral voor onderzoek naar alternatieve methoden om kippen te houden en dus voor hun welzijn.In tien jaar tijd is het aantal proefdieren gedaald met zes procent. "Een middelmatig resultaat als je de Europese richtlijn van 1986 erbij neemt die de lidstaten aanspoort tot alternatieve onderzoeksmethoden", . De volgende regering moet  tegen het einde van de legislatuur werk gemaakt hebben van een daling met twintig procent van het aantal proefdieren. De nieuwe regering moet ook meer budget vrijmaken voor alternatieve onderzoeksmethoden. Enkel goede bedoelingen volstaan niet, Bron HLN

    Laatst aangepast op donderdag, 26 augustus 2010 19:46

    29-08-2010 om 21:56 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Pitbull 'getuigt' tegen baasje dat hem mishandelde



    De gratiecommissie van Alabama, in het zuiden van de Verenigde Staten, heeft zich negatief uitgesproken over een vrijlating onder voorwaarden van de 26-jarige Juan Daniels. Die laatste werd in 2007 tot negen jaar cel veroordeeld wegens het in brand steken en slaan van Louis Vuitton, een zevenjarige pitbull. Dat heeft de commissie gisteren bekendgemaakt.

    Volgens de lokale pers, die heel wat foto's publiceerde van het dier, moest de hond tijdens de zitting als 'getuige' verschijnen. Daniels kan in juli 2012 opnieuw een aanvraag indienen voor een vrijlating onder voorwaarden.

    De man werd veroordeeld omdat hij Louis Vuitton afgeranseld had met een spade en vervolgens met brandspiritus overgoten en in brand gestoken had. Het dier raakte voor 60 procent verbrand en had maanden nodig om van de wreedheden ten herstellen. Bron HLN


    Louis Vuitton avait été brûlé à à 60 par son maître.

    Louis Vuitton avait été brûlé à à 60 par son maître.

    29-08-2010 om 21:53 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 1/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NASA krijgt tegenwind van...Paul McCartney

    nasa krijgt tegenwind van paul mccartney

    De Britse zanger Paul McCartney is boos op de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA. De voormalige Beatle pikt het niet dat er nog steeds proeven worden uitgevoerd op levende dieren.

    NASA zou volgens enkele media slingerapen radioactief bestralen. De 68-jarige McCartney vindt dat ongehoord. "Ik ben ervan overtuigd dat de organisatie vindingrijk genoeg is om de gevolgen van ruimtereizen zonder proefdieren te onderzoeken", zegt hij aan entertainmentzender E!.

    De levende legende verwijst naar de oude vriendschapsband tussen de NASA en de Beatles. In 2005 werd zo het nummer Across the Universe de ruimte ingestuurd, naar aanleiding van het veertigjarig bestaan van dat nummer.

    "Het zou een enorme teleurstelling zijn als ons enthousiasme om het universum te ontdekken, begint met een afname van het respect voor de dieren waarmee we onze planeet delen", aldus de zanger nog scherp

    29-08-2010 om 21:52 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Klik gratis voor een maagje te vullen
    Nieuws België
    Help de hongerige honden in Zuid Afrika! PDF Afdrukken E-mailadres
    dinsdag, 17 augustus 2010 20:42

    Bekijk het agenda voor een diervriendelijk uitstapje

    Eèn gratis klik op de blauwe button rechtsboven op de site zorgt ervoor dat de sponsor eten doneert ! Thanks

    Klik voor een maagje te vullen en lees dan pas de nieuwe berichten

    http://www.barkingmad.co.za/      U kan ook andere organisaties aanklikken

    alt

    Laatst aangepast op zondag, 29 augustus 2010 13:26

    29-08-2010 om 21:50 geschreven door Rosa  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    Blog als favoriet !

    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Foto

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Foto

    Inhoud blog
  • ANIMALS IN TRAGIC AND MISERABLE CONDITIONS
  • Elk jaar sterven 60.000 mensen aan hondsdolheid
  • City Aims to Play Down Its Dog Meat Festival
  • Budi the baby orangutan who is critically video Nederlands
  • Nieuws België Stop endorsing Greenpalm Certificates!
  • top_right Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Honden neer-geknuppeld-en-gedood-in-leerindustrieEnglish and video
  • Success! Another Country Moves to BAN ANIMAL TESTING FOR COSMETICS Petition
  • Success! Another Country Moves to BAN ANIMAL TESTING FOR COSMETICS Petition
  • Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Charlie Hebdo Dog Survives Paris Attack and more story's
  • Raju The Elephant Cries video Raju The Elephant Cries
  • Raju The Elephant Cries video Raju The Elephant Cries
  • Rolling Stone Animal cruelty is the price we pay for
  • Katten worden levend afgebrand met een gasbrander Petitie
  • Weet u vanwaar uw puppy komt?
  • Protestbrief Weet u waar uw puppy vandaan komt ?, komt Deel 2
  • De soap van Animals express
  • Belangrijke petitie
  • wantoestanden bij lommels dierenasiel video

    Foto

    Archief per week
  • 27/04-03/05 2015
  • 26/01-01/02 2015
  • 19/01-25/01 2015
  • 17/11-23/11 2014
  • 10/02-16/02 2014
  • 13/01-19/01 2014
  • 06/01-12/01 2014
  • 23/12-29/12 2013
  • 09/12-15/12 2013
  • 02/12-08/12 2013
  • 25/11-01/12 2013
  • 18/11-24/11 2013
  • 07/05-13/05 2012
  • 23/04-29/04 2012
  • 12/03-18/03 2012
  • 05/03-11/03 2012
  • 18/04-24/04 2011
  • 11/04-17/04 2011
  • 21/03-27/03 2011
  • 14/02-20/02 2011
  • 07/02-13/02 2011
  • 20/12-26/12 2010
  • 06/12-12/12 2010
  • 04/10-10/10 2010
  • 23/08-29/08 2010
  • 26/07-01/08 2010
  • 05/07-11/07 2010
  • 31/05-06/06 2010
  • 10/05-16/05 2010
  • 03/05-09/05 2010
  • 26/04-02/05 2010
  • 19/04-25/04 2010
  • 12/04-18/04 2010
  • 29/03-04/04 2010
  • 22/03-28/03 2010
  • 15/03-21/03 2010
  • 08/03-14/03 2010
  • 22/02-28/02 2010
  • 15/02-21/02 2010
  • 01/02-07/02 2010
  • 25/01-31/01 2010
  • 11/01-17/01 2010
  • 21/12-27/12 2009
  • 23/11-29/11 2009
  • 16/11-22/11 2009
  • 09/11-15/11 2009
  • 02/11-08/11 2009


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!