Foto
Inhoud blog
  • PS
  • POIPU
  • LU"AU
  • BEAUTIFUL KAUA'I
  • ALOHA
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    TRANS US IN AN RV
    Dwars door de US in een motorhome : 25 staten in 6 maand
    GASTENBOEK BLOG (51)

    Laat hier een bericht achter in het gastenboek:
    Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    05-06-2010
    wens je een zonnige zaterdag
    Geniet van het mooie weer nu het nog kan,
    want volgende week is het weer gedaan
    Image and video hosting by TinyPic
     

    05-06-2010 om 08:41 geschreven door Nikki Brigitta


    01-02-2008
    Kom je een fijn weekend wensen
    Image and video hosting by TinyPic "> groetjes van rayaatje

    01-02-2008 om 22:55 geschreven door rayaatje


    23-09-2007
    En onze fles champagne?
    Hello folks
    Wij zijn terug in België, nog wat vermoeid na de jet-lag, maar voldaan!!!
    Verschillende keren hebben we geprobeerd te bellen, maar nooit kregen we contact, slechte verbinding  of........... de eerste huwelijksweek?
    Vandaag dan  de verhalen op de blog gelezen, en gezien dat we toch een paar details moeten rechtzetten, zoals in Las Vegas, wij maar kadootjes kopen voor ons eigen....
    Awel ja, want er was geen plaats voor ons in de RV!!!! We moesten buiten, het moest een verrassing zijn, we mochten niets weten, zou Jean nu in Elvis Presley stijl gekleed zijn of als Jeronimo, zou Dien als Paris Hilton of als Indiaanse squaw  trouwen, naar de trouwkapel in een dikke cadillac of te paard? We moesten op alle fantasieën voorzien zijn, daarom was uitgebreid shoppen noodzakelijk!!!
    Ondanks de beperkte opkomst (gelukkig waren er twee enthousiaste getuigen) was het een heel traditioneel, romantisch en intieme trouwpartij, in de white chapel, met de bruidsmars van Mendelsohn op de achtergrond en een fotosessie om nooit te vergeten. We waren echt ontroerd!
    En hoe zit het met onze  fles champagne, heb je die nu al opgesoupeerd? OK die was voorzien voor de eerste huwelijksnacht, maar dat was wel efkes moeilijk in zo'n schommelgevoelige RV,  met ons erbij......  Gelukkig waren we 12 u later ribbedebie....
    Jean en Claudine, nogmaals nen dikke proficiat,  het gaat jullie goed en nog eens bedankt, het waren 14 dagen om nooit te vergeten.
    See you soon in Belgium
    Guido en Anne-Mie


    23-09-2007 om 18:30 geschreven door Guido en Anne-Mie


    19-09-2007
    gelukwensen
    hello tortelduifjes, gelukgewenst met jullie huwelijk ! was dat nu voor serieus of juste a joke ? wij drinken hier alvast een glas op jullie gezondheid
    wanneer vertrekken jullie op huwelijksreis ?
    roger en greta

    19-09-2007 om 21:09 geschreven door roger vloebergh


    14-09-2007
    Jonker
    Hallo, Dien en Jean,

    Het zit er bijna op, en tot mijn grote schaamte ben ik niet zo vaak op bezoek geweest bij jullie, maar ach, een gepensioneerde heeft zo veel om  handen... We hadden weer een ongelofelijk goede barbecue bij Chris, er is veel over jullie gepraat. En hier is het weer de hele zomer vreselijk rottig geweest, dat zal wel aan de klimaatwisseling liggen zeker? En dan rijden daar in de US mensen met een immens vervuilende camper rond, die  het allemaal nog wat erger maken. Gelukkig zal dat binnenkort tot het verleden behoren, misschien krijgen we dan nog een paar goeie dagen in oktober of zo?

    Geniet van de laatste week, jullie avontuur is sowieso al onvergetelijk. En Jean, we verwachten je zodra mogelijk, mét sax, om samen muziek te maken, ok?

    Groetjes van Jan

    14-09-2007 om 22:14 geschreven door Jan Moonen


    13-09-2007
    Hier zijn we weer '!
    Even een antwoord op je laatste sms. Natuurlijk heb ik je blog al gelezen . Ik  heb toen zelfs in je gasternboek geschreven . Nu heb ik  augustus en september tot nu toe doorgenomen. En weer ben ik vooral dol op de foto's van de prachtige natuurlandschappen. Spijtig dat die op zo'n blog zo klein staan. Gebt bijna een vergrootglas nodig om alles goe te zien. Dus ik wacht nieuwsgierig op de fotos die op groot scherm kunnen.  Na 3 weken werken en daarvoor een zomervakantie door te brengen met een lumbago, begin ik stilaan jaloers te worden op jullie eindeloos lange vakantie. Al lezende vertoef ik even mee in het buitenland.                               Groetjes en geniet nog van de laatste weken.
                                                                                    en ook van José , dé plaats waar ik op jullie blog kan.
                                                                                                                   Tine

    13-09-2007 om 21:47 geschreven door tine Baerts


    29-08-2007
    Nog 5 keer slapen!
    Hello Jean en Dien
    Het einde is in zicht!!! Nog 5 keer slapen en wij zien mekaar in San Francisco. We zien er echt naar uit!Zo nu en dan gooien we iets (een zeker niet te vergeten object) in ons klaarstaande valies. Zo ben ik zondagnacht er nog over gestrunkeld en kwam met mijn voorste tand terecht op de bedrand! Dat deed zeer! Kan moeilijk eten maar da's dan weer goed voor de lijn.
    Zet in ieder geval maar een glaasje Californische wijn klaar, dat kan alleen maar deugd doen!
    See you soon!
    Anne-Mie en Guido

    29-08-2007 om 20:07 geschreven door Guido en Anne-Mie


    21-08-2007
    we zijn er ook even tussenuit geweest
    Hi you two over there!!!

    Fantastisch wat jullie daar allemaal beleven en zien!!! Wij hebben ook een geweldig tripje gedaan naar Rusland, maar dan veel korter. Ook heel tof hoor, een echte aanrader maar wat te ver uit de buurt voor jullie vrees! Zo te lezen is het nog altijd een geweldige reis, geniet er maar van
    groetjes
    Monique

    21-08-2007 om 14:31 geschreven door monique


    08-08-2007
    Even bijbenen
    Beste vrienden,
    Ja het was even bijbenen om jullie avonturen te volgen na mijn rustige reis naar het zuiden van Frankrijk. Allé, rustig, met een baby en een peuter die heel veel aandacht eisen, was het wel uit de pijp komen. Ik heb het voorlopig een beetje diagonaal gelezen met meer tijd lees ik het rustig en volledig. Wij hebben destijds ook Zion Nat. Park aangedaan met zijn tunnels. Er waren destijds nog geen rangers die voor een veilige doortocht door de tunnel zorgden. Ook de max. hoogte van je camper werd aangegeven om vooral vastrijden te voorkomen. Hadden wij natuurlijk geen benul van. Ik heb dan maar een camper tegengehouden die uit de tunnel kwam om de hoogte te vergelijken. Dat moest wel lukken. Ook met doodsverachting zijn we dan de tunnel ingedoken, zonder te weten of we er op een  tegenligger zouden botsen of er aan de andere kant zonder krassen  weer uit zouden komen. Death Valley hebben we links moeten laten liggen. Zoals een goede reisleider betaamt moesten wij het goede voorbeeld geven en geen wetten overtreden.
    Inderdaad, Bryce Canyon is ongelooflijk mooi. Een tocht daardoor is adembenemend en de zon geeft zoveel schakeringen aan de geërodeerde rotsen. Onze Wim en ons Grid hebben Bryce Canyon een paar jaar later nog eens overgedaan maar dan in de herfst. Bryce was dan bedekt met een laagje sneeuw.Dat had iets feeërieks.Zeggen dat wij er in de zomer zo gepuft en gezweet hebben.
    En ja, Jean, ik herinner mij de pispot nog in het fameuze museum in Yemen. Als ik me goed herinner heb jij er in het dagboek van Yemen nog een gedetailleerde beschrijving van gegeven.
    Geniet nog van jullie reis want het einde nadert, al heb je nog wel anderhalve maand te gaan hé. Begin maar al te denken wat 'DE' mooiste ervaring was want die vraag zal achteraf door heel wat mensen gesteld worden, veronderstel ik. Stel het goed. Groetjes Frie

    08-08-2007 om 13:20 geschreven door Frie Van Gastel


    02-08-2007
    Hallo
    Dag Jean
    Wat een site jong!! Je maakt er nogal je werk van!! Het lijkt wel de reis van jullie leven!
    Zal je het nog gewend worden in België??
    If you have time... send us some cans of sunshine!!

    Natte groetjes uit België
    Michèle Buckens

    02-08-2007 om 12:30 geschreven door michèle buckens


    30-07-2007
    groen !
    Dag Dientje en Jeanke,

    Al 4 maanden ligt hier jullie aankondiging naast mijn PC.

    Al die tijd alleen maar groen van jaloezie....op jullie prachtige reis die jullie van harte gegund is.

    Wij hebben ons voorgenomen te wachten tot er een andere mijnheer woont in dat wit huis op de heuvel langs de oostkust!

    Intussen schrijven jullie een prachtige reisgids: 'The Not As Rough Guide' voor onvervaarde genieters !

    Groeten en tot ziens.

    P.S.: ik verwacht nog een echt US recept voor cocktailhapjes met corned beef  en met Spam

    30-07-2007 om 17:24 geschreven door Gerard & Els


    29-07-2007
    Hi Walkabouts


    Wij volgen jullie hier op de voet. Ik denk dat er weinig Amerikanen zo'n goed beeld en belevenis hebben van hun land al jullie nu. Ik zie jullie op de landkaart stilaan naar Sarah toe gaan. Ze ziet er naar uit jullie te ontmoeten.
    Wij brengen de zomer ook vrolijk door.
    Een bezoek aan Rome, 2 maal de Ardennen ingedoken en wat rondgetoerd in Umbrië. (met Jean, 2  vrouwen waarvan de moeder Italiaanse is, die de streekprodukten kenden en met hun kookkunst ons verwenden.)
    Nog veel plezier, hou het veilig en tot ziens
    Jeannine & Maurice

    29-07-2007 om 12:54 geschreven door jeannine Geyskens


    17-07-2007
    globetrotters

    Hallo globetrotters,

    't Is niet omdat het een tijd geleden is dat jullie iets van ons hoorden ,dat we jullie niet meer volgen.We lezen met spanning jullie avonturen.We zijn ondertussen ook een paar keer ertussen uit geglipt(naar Rome en Sicilie) en zo gaat de tijd vlug.Dat Jean af en toe zijn budget overschrijdt is voor ons niet echt nieuw,maar als je maar geniet.Ook de culinaire beschrijvingen vinden we fantastisch.Zou het geen idee zijn om een kookboek te schrijven?"De betere amerikaanse keuken".Met nog 2,5 maand voor de boeg wens ik jullie nog veel reisplezier(en ook een beetje reismiserie,want dat blijven misschien de mooiste herinneringen).We zien er al naar uit om jullie terug te zien en blijven jullie ondertussen natuurlijk volgen.Lydie en Walter.

    17-07-2007 om 19:13 geschreven door lydie en walter


    15-07-2007
    groetjes nr6 uit Berendrecht
    Hey Gypsies,
    Vandaag ben ik op zolder gekropen om ons kruiptentje naar beneden te halen en alles wat nodig is om te kamperen: kampingvuurtje, carrymat, lichte slaapzak, plastiek eetgerij, zaklamp of beter koplamp ... Overmorgen vertrek ik met Wim richting la Douce France om ons Grid, Bram, Nanou en Toto te vervoegen. Ja, wij kamperen ook maar niet op de luxueuse manier zoals jullie. Alhoewel, dat kruiptentje is maar voor onderweg. Ter plaatse hebben we een heuse Berbertent gehuurd met alles der op en deraan. Enfin, zo staat het toch op internet.
    Nu ik volg jullie op jullie interessante blog en wij hebben Los Angeles ook zoveel jaren geleden aangedaan. Toen we daar in een supermarkt onze supplies opdeden en het brood aan't keuren waren, dat zoals jullie zullen ondervonden hebben, zo sponzig is dat je het kunt kneden tot er maar een tennisbal van overblijft,kwam een typisch volumineuze vrouw op mij af en vertelde me dat we dringend naar Santa Monica moesten want:"They haven a bakery and they make there own bread, because you are so thin...!" Ja, toen had ik nog een 'ideaal lijntje'? . De Hopi's zijn mij ook niet vreemd, wij hebben daar een Catchina popje gekocht (toen was het ook wel duur, maar nog betaalbaar, veronderstel ik) dat een dansende (indiaan)arend voorstelt. het is wel wat bestoft met al die pluimen, maar het prijkt nog altijd op mijn TV. 
    Beste vrienden, ik zal jullie ervaringen moeten missen tot het einde van de maand, maar dan kan ik altijd bijbenen.
    Denken jullie nog aan onze bijeenkomst op 13 oktober i.p.v. 20 oktober? Misschien moeten we dan i.p.v. bij jullie af te spreken gaan druiventrappelen bij Jeanine en Maurice, maar ik denk dat jullie daar geen bezwaar zullen tegen hebben. 
    Geniet nog van jullie gezelschap. Groetjes Frie 

    15-07-2007 om 19:18 geschreven door frie van gastel


    03-07-2007
    inpak begonnen!
    en ja hoor, de 3 rustverstoorders zijn begonnen met de inpak, met de weegschaal ernaast. Nog enkele dagen werken en dan wordt het wat opschuiven in de RV. We zullen niet echt problemen hebben om afscheid te nemen van dit natte herfstige België. Ik heb gisteren in de regen een zonnehoed gekocht. Volgens Anouk is het geen zicht maar ik neem hem toch mee!
    Nog 4 keer slapen!
    Joke

    03-07-2007 om 11:30 geschreven door Joke en Walter


    einde rust
    Arme Claudine en Jean! Over enkele dagen wordt jullie heerlijke reis verstoord door een trio druktemakers en zagemannen. Gelukkig blijven ze maar enkele weken.
    Alle gekheid op een stokje: Laat ze maar goed meegenieten van jullie onvergetelijke reis, dan kunnen zij de volgende 25 jaar op vakantie op de Plo aan al wie het horen wil, vertellen over hun Grand Canion-ervaringen.
    Zullen wij rond Lodeve de boel wel recht en het gras kort houden.
    Geniet van jullie samen zijn en denk eraan: op tijd klep toe en niet te rap rije!

    03-07-2007 om 10:57 geschreven door greet en cel


    Groetjes uit Berendrecht 3
    Hey gypsies,
    De tijd gaat snel hé, jullie zitten nu ongeveer in de helft, zeker? Zijn de centjes nog niet bijna op? Als jullie thuis komen kunnen jullie misschien een boek uitbrengen van jullie avonturen, dat brengt misschien terug wat geld in't laatje. Mijn vader heeft dat trouwens ook gedaan na zijn reis per auto als jouralist voor (in die tijd nog het Handelsblad) naar India en een ander over zijn Drie-continententocht.
    Hier heb ik een druk weekend achter de rug. Bram was voor 4 dagen naar Werchter en ik heb ons Grid en de kindjes en deels onze Wim hier te logeren gehad. Gevolg: mijn te klein huis bezaaid met speelgoed, maar het deed mij deugd nog eens een vol huis te hebben. Voor mijn verjaardag kreeg ik van de kinderen een fietskar voor 2 kindjes. Met wat gemonteer van de maxi-cosy van Toto erin en Nanou op mijn fietsstoeltje kon de tocht beginnen. Met Wim en Grid als escorte kon de proefrit beginnen. 't Was wel zwaar trappen en er stond bovendien een strakke wind. Gelukkig scheen de zon, wat maakte dat er toch wat afgezweet werd. Nanou wilde persé de fietskar aan opa laten zien, wat we dan maar gedaan hebben. Op de wei vond ze nog wat pisbloemen die ze dan aan opa gaf die altijd moe is en veel moet rusten. Nu is alles weer stil, maar ik ga vandaag met mijn zussen op stap. Hopelijk gooit de regen geen roet in't eten want het weer is hier allesbehalve zomers.

    Nu een ander vraagje: ik weet , het is nog veraf, maar wij hebben toch met Maurice en Jeanine, Lydie en Walter en jullie 2 op zaterdag 20 oktober bij jullie thuis afgesproken. Nu wil het toeval dat ons Grid, samen met haar vriendinnen een fuif heeft voor hun gezamelijke 30° verjaardag. Daar moet ik uiteraard zijn. Kunnen we onze afspraak dan misschien een weekje verplaatsen  b.v. naar zaterdag 13 oktober? Ik zal het Jeanine en Maurice en Lydie en Walter ook vragen.
    Zo, geniet nog van het amerikaanse continent en ik kijk al uit naar het volgende verslag. Groetjes Frie

    03-07-2007 om 10:22 geschreven door Frie Van Gastel


    26-06-2007
    Herinneringen
    Hallo levensgenieters,
    Herinneringen brengen mij naar de zomer van 1987. Toen hebben Walter, Wim, Grid en ik ook een bezoek gebracht aan Mesa Verde, Durango en Silverton. Mesa Verde was een speciaal avontuur. Er werd gewaarschuwd dat we gallons water moesten meenemen alvorens de tocht te beginnen, wat we dan ook deden. Maar onderweg kreeg eerst Wim en daarna Grid , blijkbaar door de hitte, een aanval van plots suikertekort. Gelukkig was er in onze groep een kinderarts aanwezig die hen prompt een stuk half-gesmolten chocolade kon toesteken zodat we het klim- en kruipwerk toch konden afmaken wat niet zo evident was, zit maar eens in zo'n kruiptunneltje geklemd tussen zo'n twee dikke amerikaanse vrouwen dan krijg je gegarandeerd een zuurstoftekort. Het treintje van Durango naar Silverton was ook een evenement. We zaten in de open rijtuigen, en mits het treintje op steenkool reed, zagen we bij aankomst allemaal zwart alsof we uit de steenkoolmijnen kwamen. Walter had een boekje gekocht waarin de betekenis werd verduidelijkt van de verschillende stoomfluitsignalen zodat we konden volgen wat de machinist bedoelde bij elk fluitsignaal. Niet iedereen had zo'n boekje zodat ieder keer de machinist zijn stoomfluit gebruikte, iedereen in koor vroeg :" Wa- zei- t-hum?". 's avonds hebben we dan in Durango een cowboyfestival meegemaakt met een oorspronkelijk cowboymaal, niet te vreten.
    Zo geniet nog van jullie reis, hier is het ondertussen herfst geworden met regen en 12°c. Vanmiddag heb ik met mijn zussen een wandeltocht gepland met als afsluiter een ijsje op een terrasje(naar aanleiding van mijn al 58°verjaardag, gisteren). Het zal een glüwein worden denk ik. Groetjes
    Frie

    26-06-2007 om 09:38 geschreven door frie Van Gastel


    20-06-2007
    American nature
    Zoals je weet ben ik gefascineerd door de natuur. Ik merk als ik jullie verslagen lees en foto's bekijk ik direct de plaatselijke natuurfenomenen er uit pik. De grotten, de hike, de planten en bloemen. Dus ... steek er nog maar heel wat natuurschoon in  en dan haal ik die er uit !Maar laat de uitdrogingsverschijnselen  achterwege, tenzij je wel behoefte hebt aan vertroeteling door plaatselijke schonen. Ondertussen geniet ik van de wilde natuur in mijn tuin.                            
                                       Groetjes van Tine en José

    20-06-2007 om 22:49 geschreven door josé


    16-06-2007
    Leven jullie nog??
    Na het verontrustende laatste verhaal maak ik me lichtjes zorgen! Alles ok daar, we hebben al 10! dagen geen verhaal: het leven wordt saai hier.
    Maar waarschijnlijk zitten jullie alweer op een zalige plek en hebben jullie wat anders te doen dan te laptoppen.
    Graag ook antwoord op mijn mail die ik deze week stuurde.
    Wij tellen inmiddels af naar ons vertrek.
    Anouk droomde deze week dat we terug naar huis moesten met de RV omdat we iets vergeten waren!

    liefs
    Joke

    16-06-2007 om 15:08 geschreven door Joke


    09-06-2007
    Groetjes uit Berendrecht nr2
    Hello levensgenieters,
    Jullie zitten daar te genieten van het heerlijke goede weer. Wij krijgen ook een deel van de koek door de zogenaamde opwarming van de aarde. Het is hier zwoel warm geweest maar nu voorspellen de weermannen een fiks onweer. Daarom ben ik vandaag op mijn hoge ladder gekropen om mijn goten eens goed uit te kuisen die volzaten met berkenstuifmeel, maar tot hiertoe blijft het onweer uit. Gelukkig. In Oman daarentegen hebben ze een tyfon op hun dak gekregen om U tegen te zeggen. Misschien heeft Iris er jullie al over verteld, maar de straten van o.a. Muscat werden omgetoverd tot kolkende rivieren waar de auto's een speelbal werden en menig Omanees het leven heeft moeten laten. Het herinnert mij aan de foto's die wij gezien hebben op onze trip door Oman.
    Ik heb jullie verteld dat ik groottante ben geworden, morgen komt daarvoor de babyborrel. Maar onze familie is blijkbaar gezegend i.v.m. het nageslacht, want het petekind van Walter heeft een zoon gekregen zodat ik voor de 8°keer groottante ben geworden. Het is een jongetje: Tibaud en weegt 4.300kg en is ook met een keizersnede geboren. Maar met mama en zoon is alles  o.k. Dus vieren we weeral.
    Geniet van jullie reis en blijf vooral schrijven. Groetjes Frie

    09-06-2007 om 17:30 geschreven door Frieda Van Gastel


    02-06-2007
    Groetjes uit Berendrecht
    Hallo Dien en Jean,
    Nu jullie hebben tussen de pepers gezeten, maar daar moet je helemaal niet zo ver voor gaan. Ann, dochter van ons Rit, en Wilfried (man van Ann) bezitten een grote serre waar nu voor't moment honderden paprika's en ook pikante pepers geoogst worden en onmiddellijk naar de veiling worden gebracht. Als jullie nog eens op bezoek komen zal ik eens een heerlijk paprikasoepje maken.
    Ik ben nu ook voor de 7de keer groottante geworden en wel van de kleinzoon van Erna en Rob. Jan (zoon) en Niaz (van Iraanse afkomst) hebben een uit de kluiten gewassen zoon gekregen van 3.950 kg en 53 cm groot. Hij was wel iets te zwaar zodat het uiteindelijk een keizersnede geworden is, maar alles ik O.K. met moeder en zoon. Volgens de blanke kant van de familie is het een Iraneesje maar volgens de Iranese kant is het een blank kindje. Laat ons zeggen dat het een voor ons donkerbruin en voor hen een lichtbruin halfbloedje is.
    Hier is het voor't moment volop zomer en kunnen we van de buitenlucht genieten. Eergisteren ben ik met Grid, Nanou en Toto nog een ander boeleke gaan bezoeken ,nl. het babynijlpaardje dat in de Antwerpse zoo geboren is. Onvoorstelbaar hoe zo'n lelijk groot beest toch een lief en schattig diertje ter wereld kan brengen. Zo geniet nog van jullie trip. Hopelijk moeten jullie niet te veel de weg afsnijden, maar dat maakt misschien dat jullie nog eens voor 6 maanden moeten terugkeren. Groetjes Frie

    02-06-2007 om 15:56 geschreven door frieda Van Gastel


    19-05-2007
    Dans volgend seizoen

    Claudine en Jean,
    Ik heb mijn selecties voor Dans De Singel gemaild naar jouw tiscali adres (Excelbestand).
    Indien je het niet kan lezen (Excel software niet bij) hoor ik het wel
    Liefst antwoorden voor 31 mei!

    Knuffel (voor Dien)

    Luc

    19-05-2007 om 15:46 geschreven door Luc Six


    15-05-2007
    genieten
    hallo

    jullie genieten blijkbaar volop.  doe zo voort!  de foto's met de maxi-cocktails in de zon zetten aan tot watertanden.  Hier in Vlaanderen is 't weer in een dipje geraakt - dus geen terrasjesweer meer.  Op den bureau gaat alles zoals voorzien: drukte alom dus.  Ik ben nog steeds aan 't pottenbakken onder leiding van Evelyn (trouwens zeer Ok). Verder geen speciaal nieuws van het ZZ front.  Tot Blogs

    groetjes

    Eliane     

    15-05-2007 om 01:30 geschreven door eliane de boeck


    13-05-2007
    Eindelijk

    Eindelijk tijd gevonden om eens door de blog te surfen.
    Ik zie dat jullie je goed amuseren.
    Voor mij begint de drukke periode van nieuwe programma's en selecties maken.
    Als ik iets interessants vind hou ik je op de hoogte Dien

    Luc

    13-05-2007 om 16:44 geschreven door Luc Six


    FANTASTISCH

    Fantastische verhalen en foto's om jaloers van te worden.   Het ga jullie goed.

    Groetjes
    Patricia

    13-05-2007 om 13:32 geschreven door Patricia


    07-05-2007
    Groetjes uit Berendrecht
    Hey travellers,
    Ik heb een beetje moeten bijbenen bij het lezen van jullie avonturen. Ik heb een week met kinders en kleinkinders in Domburg aan zee gezeten en we hebben genoten van een stralend weertje. Onze dagindeling was volledig afgestemd op de kindjes dus alles ging in een gezapig tempo. De dag van jullie vertrek hebben wij de 'Diperdisco' gehouden voor onze kleine Toto. Het was een drukke en gezellige bedoening. Vrienden en vriendinnen van ons Grid en Bram hadden sinds de babyborrel van ons Nanou ook hun best gedaan, zodat er heel wat jong leven was bijgekomen die een groot oppervlak inpalmden met hopen speelgoed over de hele vloer verspreid.Jeanine heeft haar steentje ook bijgedragen met onder andere het bakken van haar pannenkoekjes. Er waren allerlei hapjes en er werden fritjes gebakken en gepresenteerd in kleine fritbakjes. Hier gaat alles dus met ups en downs. We hebben ondertussen Walters verjaardag herdacht en zijn begonnen met een schuimwijn aan zijn graf. Dat was Grids idee en het bleek een succes. De mensen werden losser en de sfeer opener. Zijn sterfdatum hebben we enkel in ons gezinnetje herdacht. Het was een prachtige zomerdag die we hebben afgesloten met een BBQ in onze hof.
    Ik denk veel aan jullie, ik had graag een deel met jullie meegereisd maar nu gelden andere prioriteiten. Het huis is aan een opknapbeurt toe en er zijn nieuwe ramen en een deur gestoken, maar een aantal klussen moeten nog worden opgeknapt. Geniet van jullie fantastische reis en blijf schrijven, dan kan ik ook nog wat wegdromen. Als jullie thuiskomen kunnen we nog wel afspreken en kunnen jullie de verhalen in levende lijve vertellen.
    Hou jullie goed, groetjes Frie

    07-05-2007 om 15:20 geschreven door Frie Van Gastel


    30-04-2007
    gaetan dry martini
    Hallo Jean en Dien
    Jouw aperitiefje klinkt ongelooflijk lekker ! Hou nog wat over tot september, dan komen we proeven!
    Boeiend is je blog wel, tijd om te lezen en te beantwoorden heb ben we  soms te weinig! Wat wil je het is hier in Vlaanderen het beste weer van heel Europa! Ook wij genieten met volle teugen van "de zomer", onze tuin ligt er al heel mooi bij, ook fietsen, terrasjes, barbecuen en feesten doen we intenser dan anders.
    Hou ons verder op de hoogte!
    Anne-Mie, Guido en Fidèle

    30-04-2007 om 15:13 geschreven door Guido en Anne-Mie


    26-04-2007
    reaktie uit Chiclana

    Jean en Claudine,
    hoog tijd dat we eens iets laten weten, momenteel nog op seminarie, zoals je vóór ons wist, in Chiclana de la Frontera.
    Schitterende lokatie, voldoende vrije tijd, Lucullus-maaltijden... ge had er toch nog moeten bijzijn!!!!
    Naar jullie " huisje-wel-tevree " ben ik nog niet gaan kijken, maar dat is voor volgende week en ongetwijfeld is daar alles in orde:
    relaas volgende week.    yves

    26-04-2007 om 16:27 geschreven door prims yves


    23-04-2007
    vooruitFf85f4

    Jean en Dien,

    Jullie gaan verbazend goed vooruit zonder al te veel problemen blijkbaar.Maar ja,'t is natuurlijk een ontwikkeld land hé.Of misschien ook een beetje op vlucht naar het goeie weer!!Lydie en Walter

    23-04-2007 om 18:49 geschreven door lydie en walter


    21-04-2007
    Prachtig
    Dag Jean en Dien,
    Ik ben donderdag gaan luchen met Sophie Leyman. Kwestie van een beetje bij te praten en elkaar op de hoogte te houden van het dagelijkse reilen en zeilen.
    Hierbij kwam ook jullie avontuur ter sprake en zij heeft me de link naar jullie blog gestuurd.
    Ik heb alle artikeltjes aan een stuk door gelezen....heb zelfs het eten te laat op tafel gebracht Prachtig gewoon en wat een avontuur. Gelukkig hebben jullie, in ieder geval jij Jean, want jammer genoeg ken ik Dien niet persoonlijk, een zeer optimistische kijk op de zaken. Bijna doodvriezen in je motorhome en er toch nog mee kunnen lachen!!! Wat leuk dat jullie bij Frieda en Gaetan langs geweest zijn, die ik hierbij mijn hartelijke groeten stuur. Wat wonen zij prachtig. Een klein paleisje.
    Ik wens jullie nog een heel aangename trektocht en zal jullie op de voet blijven volgen. Heb jullie blog in mijn favoriten gestoken. Een kijkje hierop zal dus tot mijn dagelijkse lektuur behoren om even te kunnen wegdromen.
    Groetjes uit het home land en .......pas maar op voor de calorieën met al de vettige hamburgertenten
    Jacqueline

    21-04-2007 om 14:33 geschreven door Jacqueline Bonneels


    18-04-2007
    het is zo ver
    Hallo Dien en Jean
    Het is zover. Morgen eerste kleisessie voor de crea van CM. Ik kijjk er naar uit , ben benieuwd en laat zeker iets weten over hoe het is geweest.
    Op hoop van zegen...
    groetjes
    Evelyn

    18-04-2007 om 19:47 geschreven door Evelyn


    15-04-2007
    Jonker

    Ik weet begot niet waar dat bier en die chocolade naar verwijzen, maar ik heb een vermoeden, zou dat typisch voor ons landje kunnen zijn? Weten jullie dat het hier zowat 27 ° C is? Echt volop zomer, onwaarschijnlijk. En jullie zitten daar waarschijnlijk nog volop in de sneeuw en het ijs, of niet? Geniet er maar van, ik zoek jullie een van de dagen weer op, beloofd.

    15-04-2007 om 17:59 geschreven door Jan Moonen


    13-04-2007
    Bier en chocolade
    Ik zal al een lijstje bijhouden van wat er allemaal  in onze valies moet zitten als we komen! Tot hiertoe: Belgisch bier: om uit te delen en om zelf op te drinken en lekkere Belgische chocolade. Het is in ons landje nog niet zo slecht! Maar geniet maar van al die mooie plekjes ginder en wij genieten, vanop afstand mee met jullie avonturen! In jullie huis in Hoboken alles prima.
    liefs
    Joke

    13-04-2007 om 14:13 geschreven door Joke en Walter


    12-04-2007
    waterman
    Hallo,

    Snel even laten weten dat ik jullie mee volg!!!
    Lijkt mij zalig,later mail ik jullie terug,geniet ervan en tot later,nu op het werk kan ik niet lang mailen,groetjes Annik.

    12-04-2007 om 22:04 geschreven door annikdurt


    10-04-2007
    courage
    hallo dien en jean,
    Eigenlijk weet ik niet waarom jullie zo ver gaan om te bibberen.Wij genieten hier ondertussen wel van een prachtig lenteweertje.De drang naar avontuur overwint blijkbaar.En gelijk hebben jullie .Wij volgen met spanning jullie belevenissen.(want met de Jean valt er altijd wel wat te beleven  natuurlijk).Nog een klein triestig berichtje:onze Yzzy hebben we moeten laten inslapen een goede
    week geleden,hij had leverkanker,en was heel ziek.Spijtig hé Jean.
    So long.lydie en walter

    10-04-2007 om 19:48 geschreven door lydie en walter


    09-04-2007
    platte batterij?

    Hallo Jean en Dien
    Bibberen van de kou, hm dat lijkt me niet zo leuk!!!! Je kan toch wel een warme douche nemen in de Van of vervriest het water? Misschien toch deze week efkes naar Aàààààtwerpen  komen want het is hier warm en het wordt nog wààààrmer! Zalig in mijn shortje in de tuin!
    Knuffel jullie warm en eet veel goeie vette hamburgers!
    Liefs
    Anne-Mie

    09-04-2007 om 21:02 geschreven door Guido en Anne-Mie


    01-04-2007
    veel leute
    we wensen jullie veel succes de leute en een belevenis om nooit te vergeten! hopelijk verloopt alles op wieltjes verder wensen we jullie veel zon en avontuur toe!
    vele groetjes van nancy, vero en the kids.
    xxx

    01-04-2007 om 22:59 geschreven door nancy


    Vertrokken
    Proficiat, jullie zijn (normaalgezien) vertrokken.
    Jullie blog is idd fantastisch opgesteld. Ik kijk ernaar uit om jullie verhalen te lezen.
    Geniet er ginder van en amuseer jullie!!!!

    Vele groetjes, Karolien Adriaens.

    01-04-2007 om 19:52 geschreven door Karolien Adriaens


    30-03-2007
    mijmeringen voor het vertrek
    jean, claudine,
    verrassend dit knap stukje blog-werk
    geniet van deze fantastische reis en kom roodhuids terug !
    suggestie: noteer alle markante belevenissen zodat we ze later
    kunnen verwerken in een liedje voor het volgend
    carltons-kerstfeest.
    wees de king of the road en verwen je queen Dien
                                                           roger en greta

    30-03-2007 om 20:04 geschreven door roger vloebergh


    28-03-2007
    go!
    Gelukt Gasten, ik vertrek met jullie mee op reis in mijn pc!

    28-03-2007 om 07:19 geschreven door jeannine Geyskens


    26-03-2007
    jaja
    Weet ik veel hoe dit allemaal marcheerd, maar voor jullie een heel leuke reis, zullen de verhalen volgen!!
    (dit is al de vierde poging om iets te versturen)

    26-03-2007 om 14:07 geschreven door jan


    goeie reis - wij volgen!
    Hallo Jean en Dien
    Heel mooie blog,  heel vlot geschreven! Zoals gezegd, Jean je bent een duizendpoot!
    Onze vlucht is geboekt, onze derde week alleen ligt ook vast, nu alleen jullie verhalen volgen en dan kunnen we mee genieten, we zien er echt naar uit!
    Goede reis!
    Anne-Mie,  Guido en woefwoef Fidèle

    26-03-2007 om 10:29 geschreven door Guido en Anne-Mie


    25-03-2007
    Succes
    Beste Jean en Dien
    Ik wens jullie een goede reis en als ik moet voortgaan op jullie vorige avonturen zal het de moeite zijn om regelmatig eens jullie blog te bekijken. Ik plaatste hem alvast bij mijn favorieten. (Dien, altijd gedacht dat RV enkel voor regioverantwoordelijke stond. Onbegrijplijk dat nu net jij zes maanden met een RV gaat rondtrekken.)
    Groetjes
    Johan

    25-03-2007 om 16:52 geschreven door Johan


    Nurse Frie
    Yes, 't is me gelukt....bedankt Jean, ik dacht al dat het aan mijn haarkleur lag...
    Goed gedaan zeg, amai! Dat je goed kon "babbelen" dat wisten we al, maar dat je zo vlot en aangenaam kon schrijven! Ik volg jullie avonturen zeker op de voet. In mei-juni wat minder, want dan zal ik met mijn avontuur (eindexamens en paper) af te rekenen hebben.
    Mijn mannen thuis zullen wel niet zo blij zijn met jullie verhalen, mijn gezaag "ik wil hier weg, ik vind België te nat, te saai, te...." zal alleen maar sterk toenemen....
    tot binnenkort,
    Frie, Eddy en Matthieu

    25-03-2007 om 14:55 geschreven door Frie


    Jazz-time
    Dag Dien en Jean,
    Minder dan één week voor 'Take off'
    Moeten wij nu de "Bolero" laten horen? Of eerder "Rawhide"?
    http://www.gearchange.org/descriptions/Frankie%20Laine%20-%20Rawhide.html

    Goede reis , wij volgen jullie op de voet.
    Cecile en Ignace

    25-03-2007 om 13:05 geschreven door Ignace


    GA IK ZEKER VOLGEN
    PRIMA GEDAAN.
    IK ZAL DEZE BLOG REGELMATIG AANKLIKKEN EN WENS U BEIDE EEN SCHITTERENDE REIS.
    GROETJES   LUC

    25-03-2007 om 12:04 geschreven door luc


    eerste bezoekje aan blog!
    Hallo Dien en Jean,
    eerste kennismaking met jullie blog is tot hiertoe goed verlopen. Voor ons is het nog wat langer aftellen maar we zien er heel erg naar uit om met jullie een stukje te kunnen meereizen! We volgen alvast jullie belevenissen via deze blog.

    groetjes
    Walter & Joke

    25-03-2007 om 11:14 geschreven door Joke en Walter


    24-03-2007
    Awel, proficiate, zenne
    Ja, dat begint al goed, zeg. Ik zit mij hier kapot te zweten om een leuke reactie in te tikken... ik wil ze verzenden, en dan komt ten eerste een bericht dat de code niet juist is ingegeven (hoewel die WEL juist was!). Enfin, ik ga terug naar de vorige pagina, zoals gesuggereerd werd, tik een nieuwe code in, en dan krijg ik een gele driehoek met een uitroepteken is, en daarnaast 'U heeft geen reactie ingegeven'. Jawel, dat had ik, maar jullie verdomde blog heeft ze ingeslikt, al mijn geïnspireerd geschrijf in één seconde naar de verdommenis. Enfin, jullie zullen nooit weten wat voor moois ik klaar had geschreven, maar ik weet wel dat het eindigde op: veel succes en geluk op jullie reis, geniet met volle teugen (en glazen), en ik kom af en toe wel eens neuzen op jullie blog...

    Jan

    24-03-2007 om 22:16 geschreven door Jan Moonen


    11-02-2007
    'l ben benieuwd
    In 2001/2002 zaten wij ook één jaar overseas - ben heel benieuwd naar uw ervaringen -groetjes en veel blogplezier
    kampeerauto17hc.jpgwereldrond0yc.jpg

    11-02-2007 om 20:59 geschreven door ribbedebie




    Foto

    Archief per week
  • 03/12-09/12 2007
  • 24/09-30/09 2007
  • 17/09-23/09 2007
  • 10/09-16/09 2007
  • 03/09-09/09 2007
  • 27/08-02/09 2007
  • 20/08-26/08 2007
  • 13/08-19/08 2007
  • 06/08-12/08 2007
  • 30/07-05/08 2007
  • 23/07-29/07 2007
  • 16/07-22/07 2007
  • 09/07-15/07 2007
  • 02/07-08/07 2007
  • 25/06-01/07 2007
  • 18/06-24/06 2007
  • 11/06-17/06 2007
  • 04/06-10/06 2007
  • 28/05-03/06 2007
  • 21/05-27/05 2007
  • 14/05-20/05 2007
  • 07/05-13/05 2007
  • 30/04-06/05 2007
  • 23/04-29/04 2007
  • 16/04-22/04 2007
  • 09/04-15/04 2007
  • 02/04-08/04 2007
  • 26/03-01/04 2007
  • 19/03-25/03 2007
  • 12/03-18/03 2007
  • 05/03-11/03 2007

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek jeediegowest
  • wens je een zonnige zaterdag
  • Kom je een fijn weekend wensen
  • En onze fles champagne?
  • gelukwensen
  • Jonker

    Druk op onderstaande knop om een berichtje te plaatsen in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    WE ZITTEN IN HET WILD, MET WEINIG WIFI. EVEN GEDULD, WIJ GENIETEN
    Laatste commentaren
  • Write for Us – Technology – Contribute to Our Tech Blog (workjo)
        op SONOMA
  • "On this internet site, you'll come across a distinctive web blog where you can explore the individuals behind it. (workjo)
        op SONOMA
  • frp tanks , molded grating (frp tanks , molded grating)
        op SONOMA
  • real madrid retro jerseys (real madrid retro jerseys)
        op SONOMA
  • interstate auto transport (interstate auto transport)
        op SONOMA
  • interstate auto transport (interstate auto transport)
        op SONOMA
  • interstate auto transport (interstate auto transport)
        op SONOMA
  • nationwide car shipping (nationwide car shipping)
        op SONOMA
  • retro football shirts (Best Retro Jerseys)
        op SONOMA
  • Fast car shipping (Quick Ship Cars)
        op SONOMA
  • linkss (Quick Ship Cars)
        op SONOMA
  • seo (zaeem)
        op SONOMA
  • ch sahab (ch sahab)
        op SONOMA
  • seo (ch sahab)
        op SONOMA
  • seo (fcicomposites)
        op SONOMA
  • Zoeken met Yahoo



    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!