Opgevulde kiwi.
Benodigheden : 2 eetlepels mayonaise, 2 eetlepels opgeklopte room,xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
1 gerookte forel(andere gerookte vis) , 1 kiwi per persoon,schijfje
tomaat of appelsien,citroen en peterselie.
Bereiding :vis ontgraden en in stukjes doen,fijnmalen in de 1.2.3.,
room en mayonaise en een beetje citroensap en peterselie bijvoegen,
alles mengen.Snijd en recht stukje van de boven en onder kant van de kiwi.(zo blijft de kiwi goed recht staan.Kiwi candeleren steek met puntje van je mes in midden van de kiwi en maak deze vorm VVVVV in visgraat,het zachte gedeelte haal je uit de kiwi. De vismassa in spuitzak en in de kiwi helften spuiten.
Garneren : schijfje tomaat; daarop kiwi en vervolgens een stukje
citroen en wat peterselie,op de rand van het bord kan je nog wat paprikapoeder strooien. N.B.Kan in misé en place gemaakt worden,bewaren in de frigo.
|