Een nieuwe wind
overtuiging
17-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.NATUUR -BOMEN EN DIEREN


BURGERINSPRAAK NIET WELKOM BIJ HET NVA-CD&V LUBBEEKS BESTUUR !
INSPRAAK KAN IMMERS BETEKENEN DAT HET PARTICIPEREN IS BIJ HET BEDENKEN VAN OPLOSSINGEN OVER PUBLIEKE PROBLEMEN DIE DE BEVOLKING AANGAAN. EN DAT HEBBEN ZE LIEVER NIET.
WAAR BLIJFT DE DEMOCRATISCHE BETROKKENHEID VAN DE BEVOLKING?
INSPRAAK BIJ EEN "INTERACTIEF BESTUUR" ZOU MOETEN GAAN OVER EEN BURGERLIJK ADVIESRECHT.
OM TOCH MAAR EEN SCHIJN VAN DEMOCRATISCHE INSPRAAK AAN DE BEVOLKING TE GEVEN HOUDT MEN DAN MAAR INFOVERGADERINGEN. INFOVERGADERINGEN DIE MEESTAL NIETS ANDERS ZIJN DAN SCHIJNVERTONINGEN VAN DEMOCRATISCHE INSPRAAK.
EEN VOORBEELD VAN HET BOVENSTAANDE KRIJGEN WE NU BIJ HET AANLEGGEN VAN EEN PARKING IN HET GASTHUISBOS IN PELLENBERG WAARBIJ DE NATUUR GEWELD ZAL WORDEN AANGEDAAN.
TIJDENS EEN CORRECTE INFORMATIEVERGADERING KAN HET GEMEENTEBESTUUR GRONDIG UITLEGGEN WAT DE PLANNEN ZIJN EN WAT ER GAAT GEBEUREN, DE VRAGEN EN REACTIES UIT DE EERSTE HAND HOREN EN BEANTWOORDEN, DE SUGGESTIES EN VOORAL DE BEZORGDHEDEN NIET ENKEL MEENEMEN MAAR ER REKENING MEE HOUDEN BIJ EEN VERDER BESLUIT.
EEN GOED WERKEND GEMEENTEBESTUUR VINDT HET BELANGRIJK OM ALLE OMWONENDEN VOORAF TE INFORMEREN OVER GROTE WERKEN EN VERANDERINGEN IN UW BUURT.
HET ZOU EEN KLEINE MOEITE OM EEN INFOVERGADERING BEKEND TE MAKEN VIA: EEN UITNODIGING IN DE BRIEVENBUS BIJ ALLE BUURTBEWONERS , EN EEN AANKONDIGING IN DE GEMEENTELIJKE WEBSITE, EN EEN VERMELDING IN DE PERS OF PLAATSELIJK TV-STATION.
DE NVA VROEG BIJ DE VORIGE VERKIEZINGEN PERSONEN MET INHOUD OM EEN PLAATS TE KRIJGEN OP HUN KIESLIJST ! MJA.
EEN BEVOEGDE SCHEPEN DIE HET ZELFS GEEN ANTWOORD WAARD VIND OM TE ANTWOORDEN OP EEN VERZOEK OM ZICH TER PLAATSE VAN DE SITUATIE OP DE HOOGTE TE STELLEN ???
EEN ANDERE SCHEPEN DIE ER ZICH VAN AFMAAKT DOOR TE SCHRIJVEN DAT HIJ ZAL ONDERZOEKEN OF ER EEN OMGEVINGSVERGUNNING WERD INGEDIEND, MJA ... EN DAT TERWIJL ER TERPLAATSE EEN AANPLAKBILJET DUIDELIJK AANGEEFT DAT DIT WEL HET GEVAL IS !
INHOUD DUIDELIJK !
BEZWAREN WERDEN NAAR VOOR GEBRACHT, NIET ALLEEN DOOR OMWONENDEN MAAR OOK DOOR WANDELAARS.
HOEVEEL BOMEN MOETEN ER DE PIJP AAN MAARTEN GEVEN, WAT MET DE BEVEILIGING VAN DE KLEINE PARKING: DE GEPARKEERE WAGENS KUNNEN EEN DOELWIT ZIJN VAN CARJACKERS, WIE GAAT HET ZWERFVUIL OPRUIMEN, WIE GAAT HET ONDERHOUD DOEN, DE OMWONENDEN HEBBEN REGELMATIG TE MAKEN MET WATEROVERLAST, IN HET GASTHUISBOS ZIJN ER PRACHTIGE DIEREN (REEËN): MOETEN DEZE DIEREN DAN AFGESCHOTEN WORDEN?, EN WAT DE TOENAME VAN HET VERKEER IN EEN TOT NU TOE RUSTIGE BUURT? ENZ.
ALS MOTIVATIE VOOR DE AANLEG GEEFT HET ANB (NATUUR EN BOS) O.A. DAT ER VANDAAG GEEN VEILIGE PARKEERGELEGENHEID VOOR BOSBEZOEKERS IS ?
MJA, MET EEN PRAKTISCH ONZICHTBARE PARKEERPLAATS IS DAT DE OPLOSSING?
ZOU DE LUBBEEKSE BURGEMEESTER NU OOK TEKEER GAAN TEGEN DE BEZWAREN MET ZIJN "NOT IN MY BACKYARD".
GESCHREVEN DOOR / EDDY ELYN

17-07-2022 om 11:17 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
15-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.cash geld = vrijheid

 

Cash of digitaal betalen ?

Men deed meewarig als ik - jaren geleden reeds - zei dat digitaal betalen een nieuw instrument zou worden om burgers te controleren !

Vandaag moeten we vernemen dat de EU werkt aan een plan om cash geld te laten verdwijnen om het te vervangen door een digitale euro!

De digitale euro kan vervolgens gekoppeld worden aan een Europees digital ID . Een ID waar ook je medische gegevens zullen staan.

Je eigen geld beheren ! Vergeet het !  Het is de EU die je geld zal beheren .  De Europese overheid krijgt dan een enorme machtspositie waarbij de bevolking alle controle over het eigen geld zal verliezen.

Het afschaffen van contante betalingen is ook een directe aanval op alle vertrouwellijke communicatie . Het is een bijkomende stap naar digitale controle- en bewakingsstaat. Het aanvaarden van deze EU regel is gewoon toegeven dat je een claim legt op vrijheden die je met je eigen geld nu nog hebt.  Je geeft daarbij je vrijheid van besteden van je eigen geld in handen van anderen.  

Interessant blijft het nakijken van de website van de ECB (Eurpese Centrale bank) Daar kan men lezen dat contant geld "voorlopig" een standaard betaalmiddel blijft.  Maar in welke mate kan men dat "voorlopig" interpreteren in handen van zulke mensen.  Leest men verder zegt men echter dat men de voorkeur moet geven aan het negatieve rentebeleid van de ECB.

Vergis je niet: contant geld is een doorn in het oog van machthebbers omdat het een manier is om aan de totale controle van de overheid te ontkomen.

Een voorbeeld: je gaat ’s morgens de deur uit met contant geld en je komt ’s avonds terug thuis. De overheid wil dan graag weten wat je in de tussentijd hebt uitgespookt.

De grond van alle maatregelen door de Europese commissie tegen contant geld zijn als vanzelfsprekend de verhalen over terroristen, criminelen , belastingontduiking, veiligheid.  Betalen met de kaart zou veiliger zijn. dDat is gewoon larie en apekool.  Ter illustratie:  Play 7 bracht op 13/02/2022) een docu uit met als titel “In het spoor van de dader”. Deze maal ging het over John Cooper, een seriemoordenaar uit Wales. In de reportage kon men zien hoe hij een wandelend koppel gijzelde. Het eerste wat hij vroeg was hun bankkaart en de bijhorende code. Vervolgens schoot hij zijn slachtoffers dood. En hij was niet aan zijn proefstuk toe.

Naast de ECB is er ook nog de BIB ((de Bank voor internationale Betalingen).  Uit rapporten van de BIB is gebleken dat een digitale valuta als enig betaalmiddel ervoor kan zorgen dat een negatief rentebeleid op een nog heftiger manier kan worden ingevoerd.

Jouw geld ?  Neen, dat van de overheid !  Men spreekt zelfs om eentransactiebelasting te heffen.  Dat is een belasting die mensen zou teffen wanner ze hun eigen geld willen uitgeven.         

Het dwingen om alleen electronische betalingen te verrichten vanaf een door de staat gecontroleerde bankinstelling geeft aan de politiek het nodige gereedschap om je zuurverdiende geld geobserveerd en later zelfs gecontroleerd en beheerd te worden door de overheid. M.a.w., je zult zelf niets meer te zeggen hebben over je eigen geld.

Stel je evn voor :  een kleinkind is jarig en om je kleinkind de mogelijkheid te gven zelf iets aan te schaffen geef je het een briefje van bijv.50 euro. Je tracht dan op twee manieren je oogappel iets bij te brtengen.  Ten eerste: geen geschenkje die in de kast terecht komt. Ten tweede leer je hen zo de waarde van het geld kennen.

Het is niet aan de auteur van dit bericht te bepalen wat je hoeft te doen. Weten dat wat jij met je geld doet zijn echt jouw persoonlijke privézaken, zonder bang te hoeven zijn dat overheden en banken meegluren in je portemonnee. Dat is vrijheid.

Er blijven zoveel vragen over dit item: wat te doenb bij een algemene electriciteitspanne of als hackers toeslaan op websites van banken ,vooral ouderen ons ons moeten vooral opletten op phishing en onlinefraude en onlinecriminelen.

Oeps, bijna vergeten: in Spanje (als enig land tot nu toe) is onlangs bij koninklijk besluit vastgelegd dat contant betalen een recht is. Met munt en papiergeld. Eén vban de redenen is om financiële uitsluiting van bepaalde groeperingen waaronder ouderen of inwoners van het platteland te voorkomen.

18/06/2022 – door Eddy Elyn

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

      

 

 

 

15-07-2022 om 16:01 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.geen minister meer en dan de waarheid

https://twitter.com/i/status/1547641821328658435

15-07-2022 om 09:37 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Blij dit te vernemen

Nederland: Meer dan twee derde van de gevaccineerden is niet van plan een booster te nemen - "Het vertrouwen is geschonden" - Frontnieuws

15-07-2022 om 06:41 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
14-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.2024 - HUWELIJK NVA - PS

 

NVA - PS

DE WEVER DENKT DAT HIJ EEN BETERE POLITIEKE SCHAAKSPELER IS DAN PAUL MAGNETTE VAN DE WAALSE PS.

DREAM ON BARTJE !

SCHAKEN IS EEN SPEL WAARIN JE MEERDERE ZETTEN VOORUIT DENKT , JE TEGENSTANDER DOORZIET EN IN DE VAL LOKT DOOR SOMS EEN PION OP TE OFFEREN. 

VERKIEZINGEN 2024  (OF EERDER ALS VIVALDI VALT)

  MENEER DE WEVER, WELKE PION GA JE OPOFFEREN : IS HET JANTJE JAMBON ... OF IS HET EEN ANDERE GEHOORZAME SOLDAAT ... ZOALS DAAR IS BEN WEYTS  ... OF THEO FRANCKEN ... OF OF OF

DE GROOTSTE ZWAKTE DIE U STEEVAST ETALEERT , MENEER DE WEVER , IS  UW AFHANKELIJKHEID AAN HET BELGISCHE POLITIEKE SYSTEEM. EEN SYSTEEM DIE U EN UW PARTIJ, DE NVA, ZULLEN LEEGROVEN. DAT, MENEER DE WEVER, IS UW ECHTE VIJAND EN NIET HET VLAAMS BELANG.

 EN,BARTJE, JE KUNT NIET WINNEN VAN EEN VIJAND VAN WIE JE AFHANKELIJK BENT.  WANT VROEG OF LAAT ZAL JE CAPITULEREN EN ZIE JE DAAR DAN STAAN ALS EEN BEDELAAR DIE ZIJN HANDJE MOET OP HOUDEN OM TOCH MAAR IETS TE REALISEREN OP POLITIEK VLAK.

EEN COALITIE MET DE PS : HOE GA JE JE ACHTERBAN EEN IN ACHTERKAMERTJES GEKONKELD COALITIEAKKOORD ALS EEN WERKBAAR COMPROMIS VOOR DE VLAMING PRESENTEREN ?  WANT DAT, MENEER DE WEVER, MOET IK JE NAGEVEN ...DAAR BEN JE STERK IN.

DOOR EDDY ELYN -  14/07/2022          

 

 

      

14-07-2022 om 12:34 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MASKERFOLTERING

MONDMASKERS
OVERAL IN DE LUCHT IS ZUURSTOF.
ONS ADEMHALINSSTELSEL ZORGT VOOR DE CONSTANTE TOEVOER VAN ZUURSTOF: IEDEREEN ADEMT LUCHT IN EN UIT.
DE LUCHT KOMT BINNEN VIA DE MOND EN NEUS, MAAKT DAN EEN REIS LANGS DE LONGEN WAAR DE HOOGNODIGE ZUURSTOF UIT DE LUCHT WORDT GEHAALD EN IN ONS BLOED TERECHTKOMT. DE OVERGEBLEVEN LUCHT WORDT DE LONGEN UITGEDUWD .
EN BINNENIN DE LONGEN LIGT ER EEN GROTE HOOP VAN BUIZEN EN TALLOOS VEEL LONGBLAASJES DIE JE LICHAAM VULLEN MET ZUURSTOF. ELK BLAASJE IS BEDEKT MET EEN DUN BLOEDVAATJE: EEN HAARVAT. DE ZUURSTOF IN DE INGEADEMDE LUCHT GAAT VIA DEZE HAARVAATJES NAAR DE RODE BLOEDLICHAMEN;
EN DAT VERSE BLOED, VOL ZUURSTOF , WORDT DOOR JE HART HET LICHAAAM ROND GEPOMPT.
DE OVERBODIGE LUCHT KOMT IN DE LONGBLAASJES TERECHT EN VERLAAT JE LICHAAM ALS JE UITADEMT.
Hier worden we verplicht mondmaskers te dragen waarvan virologen (behalve hier) in zowat alle landen zelf wisten te zeggen dat ze niet werken.
DE MONDHOLTE ZIT VOL MET MEESTAL NUTTIGE BACTERIËN. EEN GEWONE MONDONTSTEKING BIJV.KOMT DOOE FYSISCHE OF CHEMISCHE BESCHADIGINGEN.
WAT DE STRUIKROVERS (BEN WEYTS,MARC VAN RANST, ALEXANDER DE CROO, JAN JAMBON, FRANK VANDENBROUCKE E.A.) VAN DE HERSENEN VAN UW KINDEREN -OOK MOGEN BEWEREN : HET GAAT NIET OVER DE GEZONDHEID VAN U, DE KINDEREN EN KLEINKINDEREN ... NEEN ... HET GAAT EROM OM U ALS VOLK TE DOEN GEHOORZAMEN VOOR MACHTSCONTROLE EN DICTATUURLANGDURIG DRAGEN VAN MONDMASKERS.
HET DRAGEN VAN MONDMASKERS ZIJN GEVAARLIJK OMDAT JE DE VUILE LUCHT DIE JE UITADEMT LAAT EXPLODEREN IN ZO'N MARTELTUIG EN DAT JE ONGEZONDE LUCHT ALZO INADEMT.
Herhaling van 22/02/2022 - 14/07/2022/ EDDY ELYN

14-07-2022 om 11:14 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.antwoord op eerder schrijven parkeerplaats

 

14-07-2022 om 09:10 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
>> Reageer (0)
13-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.goed


Kan iemand me uitleggen waarom er vandaag VEEL meer mensen met corona in het ziekenhuis liggen dan in de zomer van twee jaar geleden toen we nog geen prikken hadden ? (op twitter door Steven Arrazola de Onate)
Kort en goed, Steven. (Eddy Elyn)

13-07-2022 om 11:27 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
12-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Viering Vlaamse feestdag

De viering van de Vlaamse feestdag !

 Als men de commentaren leest op het niet-meezingen van Alexander De Croo begin ik me af te vragen of ik de enige Vlaming ben die zich verheugd toont op dat uiterlijk vertoon van Vlaming-hater zijn van een Belgische eerste minister?  Zijn houding weerspiegelt voor eenmaal duidelijk wat hij over het Vlaamse volk denkt.

Om dadelijk daarachter terug te vallen in zijn hypocriet zijn en in de media zegt dat de reden is dat hij niet kan zingen. 

 Eh bien Alexandertje, je ne peux pas chanter non plus et pourtant je suis fier de chanter avec "Le Lion Flamand".

Je houding tijdens het zingen vind ik persoonlijk beter te appreciëren dan die van vele andere zogenaamde Vlaamse politici op deze viering.

Om er maar een paar te noemen :  andere OVLD'rs als o.a. Bart Somers die in volle borst mee aan het zingen was; hypocrieter kan het niet! En dan ook die CD&V'rs waaronder Hilde Crevits.

En dan de NVA'rs: man man man toch.  Ze kennen het lied maar dat is dan ook alles wat ze denken te moeten tonen om begaan zijn met hun kiezers. Hoelang zitten ze nu al in alle regeringen ? Zo'n 10 jaar om steeds maar te buigen voor het Belgische juk. En de Vlaamse burgers maar voorliegen dat het confederalisme het antwoord is!  Jullie flirtage met de PS: deze waalse partij zal het graag horen en lezen.

Maar ach, het was een goede show; vooral wie de gezichten en de lichaamstaal bekeek van alle aanwezigen. Stuk voor stuk vierde rangs acteurs.

auteur: Eddy Elyn - 12/07/2022  

12-07-2022 om 09:56 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)
11-07-2022
Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Buigen voor de PS


De Wever : architect van de ondergang van Vlaanderen.
Is hij het niet dan zijn het zijn "puppets on a string" Theo Francken, Jan Jambon, Ben Weyts e.ea. van het clubje NVA die zijn ideeën als hoeder van de Belgische natie mogen rondbazuinen in de media.
Een nieuwe staatshervorming wil hij er met een andere echte Vlaamse partij niet doordrukken. Liever met Vlaams geld blijven smijten in een bodemloze francofone put is zijn motto. Wat hem na zijn laatste liefdesverklaring aan de PS niet ontgaan is (sluw is hij wel) is zijn de negatieve reacties bij veel NVA-kiezers die niet akkoord gaan. Daarom mag andermaal Theo Francken de electorale schade enigzins beperken en mag deze laatste fungeren als politieke draaideur.
Wat ze wel verzwijgen is dat ze dan opnieuw naar de pijpen van de PS zullen moeten dansen want de PS wil absoluut geen nieuwe staatshervorming. Anders gezegd: net als de PS en andere Francofone partijen zal de NVA van Bartje, Theo, Jan e.a. NVA-acolieten naarstig meedoen aan het "cordon mediatique" van het VB.
Wat valt er te rapen voor de NVA bij het samen gaan met de PS na de verkiezingen van 2024 ? De titel van "premier", een premier die moet buigen voor de PS !!
Ik schreef het reeds in 22-10-2019 en sinsdien ies er niks verandert.
Toenadering N-VA en PS? Magnette zet deur op een kier(tje):
Met mijn verontschuldigingen voor mijn slechte Frans maar ik vond dat het nieuwe verraad die in de mand ligt van de NVA. t.o.z. van het Vlaamse volk meer tot zijn recht komt in het Frans. Ik hoor het Magnette binnen de PS al zeggen :
Nous nous moquons de nous-mêmes avec ces politiciens flamands - quel traître envers leurs peuple - nous sommes beaucoup plus intelligents. De Wever, Francken , Jambon: Ils nous apportent de l'argent, de l'argent et encore plus de ces friandises.
Van een oprechte Vlaming: Eddy Elyn - 11/07/2022

11-07-2022 om 11:30 geschreven door opmerkzaam

0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
>> Reageer (0)


Inhoud blog
  • labo vlees
  • tijd voor
  • wie beter
  • nog maar eens
  • van de Vloomingen
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Archief per week
  • 28/11-04/12 2022
  • 21/11-27/11 2022
  • 14/11-20/11 2022
  • 07/11-13/11 2022
  • 31/10-06/11 2022
  • 24/10-30/10 2022
  • 17/10-23/10 2022
  • 10/10-16/10 2022
  • 03/10-09/10 2022
  • 26/09-02/10 2022
  • 19/09-25/09 2022
  • 12/09-18/09 2022
  • 05/09-11/09 2022
  • 29/08-04/09 2022
  • 22/08-28/08 2022
  • 15/08-21/08 2022
  • 08/08-14/08 2022
  • 01/08-07/08 2022
  • 25/07-31/07 2022
  • 18/07-24/07 2022
  • 11/07-17/07 2022
  • 04/07-10/07 2022
  • 21/10-27/10 2019
  • 14/10-20/10 2019
  • 07/10-13/10 2019
  • 30/09-06/10 2019
  • 23/09-29/09 2019
  • 16/09-22/09 2019
  • 09/09-15/09 2019
  • 02/09-08/09 2019
  • 26/08-01/09 2019
  • 19/08-25/08 2019
  • 12/08-18/08 2019
  • 05/08-11/08 2019
  • 29/07-04/08 2019
  • 22/07-28/07 2019
  • 15/07-21/07 2019
  • 08/07-14/07 2019
  • 01/07-07/07 2019
  • 24/06-30/06 2019
  • 17/06-23/06 2019
  • 10/06-16/06 2019
  • 03/06-09/06 2019
  • 27/05-02/06 2019
  • 20/05-26/05 2019
  • 13/05-19/05 2019
  • 06/05-12/05 2019
  • 29/04-05/05 2019
  • 22/04-28/04 2019
  • 15/04-21/04 2019
  • 08/04-14/04 2019
  • 01/04-07/04 2019
  • 25/03-31/03 2019
  • 18/03-24/03 2019
  • 11/03-17/03 2019
  • 04/03-10/03 2019
  • 25/02-03/03 2019
  • 18/02-24/02 2019

    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!