1 ui, in ringen 2 teentjes knoflook, gesnipperd 1 rood pepertje, zonder
zaadjes en in ringetjes 2 tl paprikapoeder 2 el zonnebloemolie 1 blikje
mais a 300 gr. 1 pot Hak Groenteschotel Chili con carne a 620 gr. 1 pot
witte bonen in tomatensaus a 340 gr. 1 rookworst in plakjes peper en
zout 1 el fijngeknipt bieslook
-------------------------------------------------
Fruit de ui met de knoflook, het pepertje en de paprikapoeder in hete olie in
5 min. goudgeel en glazig. Voeg de groenteschotel, de witte bonen, het
uitgelekte mais en 1 1/2 dl heet water toe en breng alles aan de kook. Schep
de worstplakjes en peper en zout naar smaak erdoor en laat alles op een laag
vuur 5 min. zachtjes pruttelen. Garneer met het bieslook. Lekker met gekookte
aardappelen.
|