125 gr. spekreepjes 1/2 komkommer 1 bakje cherrytomaatjes 4
eieren 1 zak vers sla-mix frisee a 200 gr. 4 el slasaus naturel 1 bak
huzarensalade a 1000 gr. 1 ui, gesnipperd 2 el fijngeknipt bieslook
--------------------------------------------------
Bak de spekreepjes in een droge koekenpan knapperig uit. Was en schaaf de
komkommer in dunne plakjes. Was en halveer de tomaatjes. Kook de eieren 7
min. zodat het geel net gestold is, laat ze onder koud water schrikken. Pel en
snijd ze elk in vier parten. Meng de sla-mix frisee met de komkommer, de
tomaatjes en de dressing. Schep de huzarensalade in het midden van een mooie
schaal en verdeel de gemengde sla er omheen. Verdeel de eiparten met de
spekjes en de ui over de saladeschotel. Garneer met het bieslook. Lekker met
stokbrood.
|