Pastasalade met tonijn en snijbonen
400 g pasta (bijv. fusilli) zout 400 g
panklare sperziebonen of snijbonen (C1000 Vers) 1 blikje John West tonijn in
water a 185 g 2 el mayohalf (C1000 Selectie) 2 el sladressing (C1000
Selectie) 100 g zwarte olijven, ontpit 4 hardgekookte scharreleieren, in
parten 2 el fijngeknipt bieslook
-----------------------------------------------
Kook de pasta in ruim water met zout volgens de
aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Kook de sperziebonen of snijbonen 5
min. in water met zout. Giet ze af en spoel ze met koud water. Laat de tonijn
goed uitlekken en vang 4 el van het vocht op. Klop een dressing van het
opgevangen vocht, de mayohalf en de sladressing. Schep de pasta met de boontjes,
de tonijn, de olijven en de dressing voorzichtig door elkaar. Leg de eieren
erop en bestrooi met het bieslook.
|