Ovenschotel met gehakt en salami
1 pakje Maggi gehakt dagschotel voor bloemkool 1
scharrelei 1 1/2 el olijfolie (C1000 Selectie) 300 g rundergehakt 50 g
salami (vleeswaar), in dunne reepjes 1 ui, gesnipperd 1 teentje knoflook,
gesnipperd 1 rode + 1 gele paprika, in stukjes 300 g panklare broccoli
(C1000 Vers), in kleine roosjes 700 g voorgekookte aardappelschijfjes
----------------------------------------------
Voeg de inhoud van het zakje ovenmix toe aan 4 dl
water en roer het goed om. Klop het ei erdoor. Bak het gehakt met de salami in
een hapjespan met antiaanbaklaag in 1 el van de olie bruin en rul. Bak de ui, de
knoflook en de paprika's 5 min. mee. Voeg de broccoli toe en bak 2 min. mee.
Verdeel de helft van de aardappel schijfjes over de bodem van een ingevette
ovenschaal. Schep het gehakt mengsel erop en dek alles af met de rest van de
aardappelschijfjes. Schenk de ovenmix erover en laat het gerecht in 45 min.
helemaal gaar worden.
|