1 zak C1000 panklare aardappelen à 1 kg zout
4 tartaartjes 8 plakken schwarzwalderham 4 el C1000 olijfolie
traditioneel 2 zakken C1000 panklare andijvie 1 zakje Maggi jus light
3 el C1000 groene pesto
---------------------------------------------------
Kook de aardappelen in water met zout in ± 20 min.
gaar. Omwikkel de tartaartjes elk met 2 plakjes ham. Verhit 2½ el van de olie in
een wok en roerbak de andijvie in ± 5 min. beetgaar. Verhit gelijktijdig de rest
van de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de tartaartjes in ± 5
min. aan beide kanten bruin en rosé van binnen. Voeg 2½ dl heet water en de
juspoeder toe en bereid de jus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de
aardappelen af en schep de pesto door de andijvie. Breng de andijvie op smaak
met peper en zout. Serveer met de aardappelen en de jus.
|