2 zakken halve kriel in schil a 450 gr. 500 gr. gekookte rode bieten 2 el rode balsamicoazijn peper en zout 5 takjes verse tijm 4 el olijfolie 1 pakje kleine geitenkaasjes a 12 stuks
Kook de kriel 15 minuten in water met zout. Giet ze af en laat ze uitdampen. Ontvel de bietjes en snijd ze in partjes. Ris de blaadjes tijm van de steeltjes. Schep de aardappelen met de tijm, 1 1/2 el balsamicoazijn, 2 el olie en peper en zout door elkaar en verdeel ze over een met het bakmatje beklede bakblik. Schep de rest van de olie en de azijn met peper en zout door de bieten en verdeel ze tussen de aardappeltjes. Rooster ze in een voorverwarmde oven 250C in 20 minuten bruin. Verkruimel de kaasjes intussen grof. Doe de aardappeltjes met de bieten over op een schaal en bestrooi met de geitenkaas.