ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    12-06-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BALEN
    Dag lieve lezer!
    Een mens moet toch wel heel erg zijn best doen om bij dit pokkenweer zijn goed humeur te kunnen bewaren, niet?!? Vind iemand dit nu nog normaal? Nou ja, buiten Frank Deboosere dan? Want die goochelt met wat statistieken… en hopla.
    Ja zo kan ik het ook! Kieper een emmer water over je hoofd en je bent kletsnat. Maar maak nu die emmer over je hoofd leeg met een druppelteller en je blijft droog. Je doet er alleen wat langer over, dat is een feit. En zo haalt onze weerman ook altijd zijn gelijk.
    Maar niet bij mij!
    Ik vind het helemaal niet normaal dat ik in juni de verwarming moet opzetten omdat ik zit te rillen van de kou.
    Mij begint dat serieus op mijn seskes te werken.

    Maar van humeur gesproken…
    Gisteravond kreeg ik een telefoontje van mijn Poetsiepoets met een ontstellend bericht over een gezamenlijke kennis.
    De kennis is een vrouw die nooit haar goed humeur verloor. Het dak mocht op haar hoofd vallen… de tien plagen van Egypte mocht je over haar uitstorten… M bleef lachen. Zij danste door het leven en het leek alsof het begrip "Geluk" speciaal voor haar gemaakt was.
    Beschaamd moet ik toegeven dat ik een klein tikkeltje jaloers op haar was. Had zij dan nooit last van kwaaltjes? Zelfs geen heel klein beetje hoofdpijn, tandpijn, buikpijn, knokenpiijn…  Nooit ruzie met haar maan of zorgen met haar kinderen...Geen problemen van of met  financies...autopech...fileleed...WHATEVER?  Wel, in al die jaren dat ik haar ken, blijkbaar niet. En soms vond ik het heel vermoeiend en deprimerend om in haar altijd opgewekte nabijheid te zijn.

    Tot gisteren...
    Tot ik het bericht te horen kreeg dat zij geprobeerd heeft zich te zelfmoorden.
    Wat is daar misgelopen? Wat speelde er door hoofd? Speelt dit diep verborgen al jaren of is het iets recentelijk? Lichamelijk ziek is zij in elk geval niet, integendeel.
    We zullen haar reden wellicht nooit te weten komen. Want M ligt in een diepe coma en het ziet er naar uit dat ze daar niet meer zal uitkomen.
    Er was geen afscheidsbrief. En in de verste verte ook geen enkele verklaring. Zelfs geen, hoe klein dan ook, teken aan de wand. Zij laat haar naaste omgeving en de vele vrienden en kennissen achter met heel veel vragen. Wij zijn allen met verbijstering geslagen dat deze o zo goedlachse en opperste gelukkige vrouw tot deze wanhoopsdaad is overgegaan.

    En dat brengt mijn gedachten terug bij de oorzaak van mijn slecht humeur. Er zijn ergere dingen in het leven dan slecht weer.
    Voor mij schijnt die zon ooit nog wel. Is het niet morgen, dan wel volgende week of volgende maand. Maar voor M, en vele andere mensen in een gelijkaardige of andere nare situatie, nooit meer. Dus waarom zou ik dan balen over een futiliteit zoals een beetje wind en regen!

    Heb nog een fijne rest van de week! Tot de volgende…



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    20-06-2012
    Je verhaal
    roept een herinnering op aan iets, dat een van mijn broers heeft meegemaakt en die situatie was een beetje te vergelijken met deze. Maar het is inderdaad verschrikkelijk, want hoe eenzaam en vertwijfeld moet je zijn, om zoiets te doen. Zo zie je maar, spiegel je nooit aan een ander, want niets is wat het lijkt.
     Dikke knuffel.
    Michelly

    {} geschreven door Michelly


    17-06-2012
    Een zonnige zondaggroet Mus
    Voorlopig schijnt de zon en dat wil ik koesteren want we zijn echt niet verwend..Je zou al voor minder in een rouwstemming geraken. We hebben inderdaad zon nodig want dat scheelt al een slok op de borrel...Hou je goed vandaag en een dikke knuffel en kus..

    vis.gif

    {} geschreven door Natoken


    15-06-2012
    ..
    We kunnen nu eenmaal niet in iemand anders hoofd kijken. Het menselijk brein is onvoorspelbaar. Dat het juist iemand moet zijn waar het het minst van verwacht zou zijn, maakt zoveel erger. Je ziet het ook niet aankomen. Hopelijk vindt ze de rust die ze verdient. Laat ons dan maar niet zeuren over het weer, en elke dag nemen zoals hij komt. Hopen dat na regen ook zonneschijn komt. Kuskes en tot volgende.

    {} geschreven door Ludovikus


    Klagen
    Nu ben ik ook flagrant tegen altijd maar klagen maar op tijd en stond mag en moet je je hart eens luchten, veel gezonder dan steeds alles opkroppen en de schone schijn ophouden want dat vreet je vanbinnen uit... dus we gaan ons niet inhouden... voor de rest... pluk de dag en tel je zegeningen... dikke smak en knuf.

    {} geschreven door Myette


    14-06-2012
    Groeten van Fjak@
    Ja Musje ik heb het van kortbij meegemaakt. Dan komen ze erdoor maar vooralleer je dan de reden kent ,dat kan lang duren . Tot plots ze met alles bovenkomen en dan sta je verstomd , maar dat kon je toch zeggen we roepen de familie bijeen en daar moet over gepraat worden, neen humorist tot en met maar voor de rest als ze iets aan de weet komen wat niet door de beugel kan van één familielid zwijgen ze kroppen het op en willen er zelfs voor dood zijn, uit schaamte voor een ander. Het kan soms alle kanten uit hoor, ik ken iemand die heeft zelfmoord gedaan omdat hij zwaar ziek was en op ziekenkas ging komen te staan.Ieder huisje heeft zijn kruisje . Dag lieve Mus Fjak@

    {} geschreven door Fjak@


    13-06-2012
    Zo zie je maar dat je nooit op het uiterlijke gdrag kan oordelen..
    Sommige mensen hebben het helemaal onder de knie om zich sterk , opgewekt en zorgeloos voor te doen en dan gaan we zomaar aan hen voorbij tot er iets gebeurt .. Maar het moet wel heel diep zitten om tot zo'n daad over te gaan..Heel moeilijk voor de omgeving die met schuldgevoelens over blijft... Dan maar liever zagen en klagen over het weer zeker Mus? Ik hoop echt dat jouw vriendin er toch nog erdoor komt hoewel... misschien wilde ze dat juist niet .. wat een triestige situatie...Een dikke knuffel en kus en deze blogwereld is ook een vorm van socilale controle.. we volgen mekaar en er is wel altijd iemand die luistert...

    {} geschreven door Natoken


    ja , zo zie je maar
    ik denk dat het misschien , heel misschien beter is om af en toe niet de sterke uit te hangen en ook eens je beklag te doen ....
    maar de vraag blijft , zal blijven voor altijd : waarom .
    alvast een warme groet van eentje die dikwijls klaagt !

    {} geschreven door ani


    Dag Petra
    Zo zie je maar. Zeurende mensen zeuren en zeuren allles er uit. Vrolijke en op het eerste gezicht sterke mensen blijken vaak veel zwakker. Verstoppen hun ellende achter een lach.

    Misschien komt ze er uit, en volgt er nog een lange weg, misschien ook niet, Misschien houdt ze schade over aan haar lichaam. Zelfmoord ook heel erg voor de familie die met vragen blijven zitten zoals hadden we het maar gemerkt, hadden we maar meergesproken..

    Over het weer zeg ik niks
    Groetjes van mij
    Loes

    {} geschreven door Loewiesa


    ...
    zo zie je maar weer dat je nooit in het diepst van iemand zijn ziel kan zien,zoveel mensen dragen een masker he Musje,en ik zal ook nooit iemand veroordelen,iedereen kan eens een kortsluiting krijgen,er is veel moed voor nodig vind ik,voor diegenen die achterblijven is het natuurlijk ook verschrikkelijk..schuldgevoelens,waarom...
    ga je niet naar de braderij in 't weekend? dikke kus van ikke!

    {} geschreven door lipske


    12-06-2012
    ..
    lieve Mus, wat erg van je vriendin M. Het zijn dikwijls de mensen waar je het minst van verwacht die zelfmoordgedachten hebben en dan schrik je natuurlijk. Hierbij wil ik niet zeggen dat je moet denken dat iemand die er dikwijls over spreekt het niet zal doen. Dit is een fabeltje. ook die mensen moet je serieus nemen. Ons gezaag over het slecht weer valt inderdaad in het niets bij zo'n zelfmoordpoging. Ik hoop samen met jou dat men je vriendin nog kan helpen. Heel warme knuffel.

    {} geschreven door BOJAKO





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!