ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    26-07-2007
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE TWEEDE KLOK



    Een gemanipuleerd dispuut door een achterbakse en gefrustreerd man. Dit is de echte en ware toedracht ervan, getuigen kunnen mijn verhaal stavigen.
    1. Op het blog van een vriendin, onder een verdrietige posting over een oude heel zieke vader, staat een button met de naam "Kletsmuizeke" en de afbeelding van een bord soep.
    2. Wij, haar vrienden, zijn verbolgen over zoveel onnadenkendheid en onverschilligheid tegenover haar, en ik laat dan ook weten aan de buttonplaatser hoe ongepast ik zijn aktie vind.
    3. Tot mijn grote verbazing kom ik op een blog van een man terecht, ik noemde hem in eerste instantie voor ik op het blog kwam 'dame'....(wie zou nu denken aan een man bij een button van een bord soep en de naam"kletsmuizeke, ik had veeleer gedacht dat het van een kokkin zou zijn).....een blog dat ik voordien al had bezocht, doch dat mij niet echt kon bekoren.
    4. De man neemt het niet dat ik hem op zijn onnadenkendheid wijs, de man neemt dat niet omdat ik een vrouw ben, een frele deemoedige vrouw volgens hem, doch daar mispakt de man zich danig aan en zo gauw hij zijn vergissing beseft begint hij te schelden.
    5. Wanneer ik ook door dat schelden en bedekte spot naar mij toe niet uit mijn lood geslagen ben, schakelt de man over naar een hogere versnelling van manipulatie.
    6. Hij schrijft valse beweringen op zijn blog over mij, maar hij verwijdert ze weer. Dit doet hij om de haverklap zodat ik geen kans krijg om een bewijs van zijn valsheid te vergaren. Allemaal heel bewust achterbaks noem ik dat.
    7. Dan gaat de man nog een stap verder, en noemt mijn verleden één grote leugen, en dat pik ik niet. Omdat ik weet dat er altijd voor en tegenstanders zijn wil ik het dispuut laten oplossen door diegene die er is voor aangesteld, namelijk Redpoppy, en ik schrijf de vraag op het blogforum, omdat ik niet zover wil gaan om naar blogabuse te mailen, nog steeds uit respect naar de man toe. Ik vraag openlijk excuses voor de bewering dat mijn schrijfsels op mijn blog, in voege met mijn jeugd als mishandeld en verwaarloosd kind, een leugen zouden zijn. Omdat het allerminst leugens zijn, omdat wij, verwaarloosde en mishandelde kinderen, al genoeg hebben meegemaakt, omdat wij dat niet hoeven te pikken van iemand die niet weet waar hij over praat.
    8. De man in kwestie weigert pertinent om mij zijn excuses aan te bieden, noch in mail, noch op zijn blog zal hij dit doen, van ze leve niet! Dat laat Redpoppy mij weten in een mail. Voor diegene die aan mijn woorden twijfelen, ik wil u de mail wel doorsturen zodat u zelf kan oordelen. Mails van derden hier op het blog zetten is bij wet verboden, vandaar
    9. Maar de man begint nu pas echt te manipuleren, roept zijn vrienden op door prive mails naar hen te sturen, waarschijnlijk vol met leugens, of minstens zijn eenzijdige visie van de feiten. Zijn vrienden geloven hem, natuurlijk, en beginnen bevriende blogs van mij te bestoken met buttons met het opschrift "Bullies"
    10. Natuurlijk nemen mijn vrienden dat niet, ze nemen het ook niet dat de man mij een leugenaar noemt en ze gaan er wat van zeggen op zijn blog.
    11. En nu is het hek helemaal van de dam, iets dat ik had willen voorkomen door Redpoppy in te schakelen, iets dat de man had kunnen voorkomen door zijn ongelijk van de misplaatste en onnadenkende button toe te geven. Iets dat hij, naar eigen zeggen op zijn eigen blog, enkel maar deed om zo vlug mogelijk en zo snel mogelijk op een hoge plaats in de blograngschikking te komen: "Als was ik een hoer" of iets dergelijk heette het item waarin hij dit openlijk toegaf. U kan dit op zijn blog nalezen, dwz als hij het item ondertussen niet heeft verwijderd zoals alle dubieuze schrijfsels van hem. De man is leep, de man is achterbaks.
    12. Hij leest ergens in een reactie dat ik iets afweet van HTML, en hij begint met her en der scrips te plaatsen. Scrips die hij niet zelf maakt, maar kopieert en plakt. Puur plagiaat dus, want hij laat uitschijnen dat hij het allemaal zelf doet, terwijl hij ze haalt van "Leejoo's web" en "Sentinelli". Ik ga de uitdaging aan, hetgeen hij kan, kan ik ook, ik vat het heel ludiek op, en in feite vind ik het nog leuk ook.
    13. Maar dat neemt Fred niet, dat kan Fred niet aan.....een vrouw die net hetzelfde kan als hij, en zelfs nog beter, want tenslotte heb ik een cursus webdesign gedaan en sommige scrips kan ik desnoods eigenhandig schrijven, maar waarom het moeilijk maken als het makkelijk ook gaat....... en de verdekte verwijten in zijn items worden grimmiger
    14. Mijn goede vriendin Bojako geeft mij de raad om niet meer te reageren op zijn aantijgingen aan mijn adres, en ik luister naar haar goede raad. Doch langs alle kanten krijg ik te horen dat de man mij blijft door het slijk halen, ook al laat ik al weken zijn blog links liggen, ook al reageer ik langs geen kanten meer op zijn hatelijke opmerkingen aan mijn adres.
    15. In mijn vriendenkring is vriendschap en loyaliteit geen ijdel woord, en mijn goede vriend Milo komt op voor mij. Hij is tenslotte ook een man, dus een evenwaardiger tegenstander dan ik.
    16. En dan begint die manipulater, die vrouwenhater, de scheldnamengever te janken. Dat kan hij niet aan. Hij noemt mijn partner wel een krachtpatser, een man die hij enkel kent van een foto op mijn blog, maar deze Milo, deze inteligente hoogbegaafde universitair, daar kan hij niet tegenop.
    17. Exit blog dan maar, en nog even natrappen naar mij, mij van alles de schuld geven. Terwijl alles ligt bij hem en zijn onnadenkende button en zijn immens groot ego. Hij laat nog even weten aan mijn lieve en goede vriendin bojako dat hij haar niets kwalijk neemt, dat zij waarschijnlijk onder druk (Van wie???) hem nu laat vallen.
    18. Wel lieve mensen, laat mij u dan zeggen dat bojako van hem een dreigmail kreeg met opschrift: "VAN EEN ZEER GEFRUSTREERD EN ZEEEEER GEVAARLIJK MAN!!!" Daarbij zat een video met een vunzig ondertoontje van een douchende naakte man.
    19. Dat ik de vrouwen die op zijn blog zo in adoratie lagen voor hem, blinde muizen heb genoemd, is waar. Ik bedoelde daarbij dat zij de man niet zien zoals hij werkelijk is. Als je de man ook maar op één enkel punt tegenspreekt, of het niet met hem eens bent, dan kraakt hij u af. Deze man heeft geen respect voor u, hij is enkel vol van zichzelf. En wanneer hij iemand treft die hem volledig doorziet, dan doekt de man zijn blog op, waarschijnlijk om onder een ander pseudoniem terug te herbeginnen, want deze man kan niet zonder de aanbidding van u, dat laat zijn ego niet toe. Hij wees mij op mijn schrijffouten, maar wanneer mijn goede vriend hem op zijn schrijffouten wees, toen waren weer wij de boosdoener.
    20. Het blog Ernst, waarvan sprake is als mede oorzaak voor het opdoeken van zijn blog, (De link ernaartoe is te vinden rechtsonder op mijn blog bij mijn favorieten) bestaat al veel langer dan het blog van Fred, en is zeker niet op vraag van mij opgericht, ook daar geloofd Fred enkel zijn eigen leugens en kortzichtigheid.
    Zo, nu heeft u mijn kant van de feiten kunnen lezen. Kinderachtig vind u? Kan zijn, maar laat u zich graag onterecht beschuldigen? Ik ben weliswaar een vrouw, maar ik gebruik geen achterbakse trucjes om mijn gelijk te halen. Ik schuif mijn eigen fouten, die ik zonder twijfel bezit, niet af op anderen. Wanneer ik een mening heb dan laat ik die open en bloot kennen, zichtbaar voor iedereen die het maar wil, en stuur ik niet achterbaks prive mails naar vrienden om daar iets anders te gaan beweren dan hier. Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. In feite zou je kunnen zeggen dat ik meer mans ben dan de bewuste blogger hierboven beschreven. Gelukkig moet ik mij niet dagelijks scheren, staande plassen kan ik spijtig ook niet.

    Willen jullie de man nog beter leren kennen, klik dan op de foto bovenaan dit item.
    Kiezen voor "openen met....." en even wachten tot het geladen is.
    Misschien dat u mij dan kan vertellen wat de bedoeling is (en of een normaal iemand dit doet naar een wildvreemde vrouw) van zulke video te zenden naar mijn vriendin met als bijschrift: "Van een zeer gefrustreerd en zeeeer gevaarlijk man!"


    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (10)

    29-07-2007
    sterkte
    Ben een tijdje weg geweest uit blogland en heb dus heel de hetze gemist. Misschien moest ik maar wegblijven , wat een gedoe zeg! Dat die mens gefrustreerd is is wel duidelijk! Dat is regelrechte stalking! Sterkte! liefs
    naaminzalmkleur6hb.gif

    {} geschreven door sien


    28-07-2007
    hallucinatie
    beste Roland, Ik denk dat ik nu begrijp waar je het over hebt met dat voertuig dat er niet is. Mijn vergelijkend verhaal over de verwarrende gevoelens die Aspergers ondergaan. Je mag dat niet letterlijk nemen. Natuurlijk dat ik geen auto zoek die er niet is. Maar ik heb dat voorbeeld genomen om aan de "normale" persoon uit te leggen hoe verwarrend de wereld voor ons is. De onzekerheid waar wij dagelijks mee te maken hebben. het leven zit vol onverwachte wendingen en dat is nu hetgene waar wij moeilijk of zelfs niet mee om kunnen gaan. Dat is hetgene wat ik jullie wilde duidelijk maken. Aspergers zijn Hyper - realisten in een surrealistische wereld. Groetjes, Fiep

    {} geschreven door fiep


    *
    Geen excuses nodig Ronald, ik leen mijn blog graag voor possitieve energie en reacties.
    @ Fiep, excuses aanvaard Fiep.
    Ik zou zelfs meer zeggen, zand over alles wat gebeurt is.
    Het leven is te kort om al ruziend door het leven te gaan.
    Trouwens, zoals je komt te zeggen, mijn energie staat al op een laag pitje, ik steek hem liever in iets opbeurends.
    Ook lieve groetjes voor jou.

    {} geschreven door huismusje/troubadoerke


    As far as I know
    is mijn intellect nog intact. Ik blijf er bij hallucineren (over een voertuig dat er niet is en wel is) behoort niet tot criteria van een Asperger syndroom ( dit is autisme met bewaart cognitief intellect ). Dit terzijde. Maar daar de uitleg over uw bullies button mij aanvaardbaar lijkt wil ik u wel mijn verontschuldigingen aanbieden omdat ik jou in navolging van Fred met ons musje nogal hard heb aangepakt wat inderdaad verkeerd was. Ik ben zeker niet te fier om mijn fouten niet te kunnen toegeven. Dus beste Fiep aanvaard mijn welgemeende excuses. Ik zal dit ook op je blog zetten. (Sorry mus voor dit misbruik van je blogje )

    {} geschreven door Ronald Milo


    Goede voorbeeld
    Hierbij zal ik als eerste mijn verontschuldigingen aanbieden aan allen die zich gekwetst voelden door mijn bullies button. Dit was niet de bedoeling en ik wilde er niemand mee beschuldigen!!! Laten we zeggen dat de toestand een beetje uit de hand is gelopen ... Fiep

    {} geschreven door fiep


    bullies
    Beste huismusje... Op mijn blog heb ik deze kwestie al uit de doeken gedaan. Ik heb inderdaad dit stuk geschreven in navolging van die kinderachtige ruzie. Maar die button heb ik naar jan en alleman gestuurd! Al mijn favoriete blogjes, gewoon omdat ik zo enthousiast was over mijn eerstegelukte button!!! Dat jullie dit persoonlijk nemen, dat is jullie zaak. Ook Fred en Agaath hebben de button gekregen, net zoals merel, titipoes, Warket ... kortom iedereen!!! Ik heb daarna een een heel beledigende mail aangekregen waarin ik echt afgedreigd werd, door ene dr Milo. Dat was ordinair en goedkoop. Zegt veel over die man zijn intelect. Mij interesseert het niet wat er allemaal is gebeurd maar sleur mij niet bij dingen die ik zo niet bedoeld heb. Jij kan fel van leer gaan, wel ik ook. Ik hoor niet bij Freds harem. Ik ben geen bewonderaar van hem. Uiteindelijk heeft hij de ruzie zelf gezocht, zeker die van de laatste weken. Maar die eerste scheldtirade vlak na dat onozel bord soep vond ik er echt over en dat heb ik zo ook gezegd!!! Niemand is onschuldig in deze zaak. Ik niet en ook jij niet huismusje en zeker die Milo niet die ik nog altijd niet ken. Blijkbaar een soort heilige ... Ik heb respect voor jouw en je verleden. Ik heb gelezen dat er ook CVS is vastgesteld bij jouw. Laat jij dan je zogenaamde vrienden ons dan zomaar als gestoorde en versufte gekken uitmaken??? Zijn dat jouw vrienden??? Hierbij eis IK een verontschuldiging van Milo, Stille toeziender en ook van jouw musje ... Omdat mijn button je niet aanstaat hoef je me niet er terug door te sleuren. toch nog lieve groetjes van Fiep ....

    {} geschreven door fiep


    27-07-2007
    ..
    vermits Fred het nodig heeft geacht om over deze kwestie te reageren onder de stoof van'Huismusje' - klik rechts op het vogeltje - vind je daar ook alle verdere reakties!

    {} geschreven door bojako


    goed gesproken musje
    Had bij titipoes al je reaktie gelezen,bravo daarvoor overigens.Heb dan zijn naam ingetikt om eens te kijken hoe zijn blog er uit zag,pagina verwijderd kwam er op,dacht in mijn eigen dat is maar goed ook,zulke mensen kunnen ons bloggers het leven zuur maken,en ik denk toch niet dat een blog dient om iemand uit te schelden,wat een held zeg.Ik heb eens één keer een vergissing begaan,heb daarna mijn verontschuldegingen aangeboden,die trouwens aanvaard zijn.Je weet zelf dat mijn blogvrienden meestal vrouwen zijn,en ik moet eerlijk bekennen,kan er nog veel van leren.Hij is waarschijnlijk in zijn gat gebeten omdat je beter schrijft dan hij,beter van je kunt afbijten,en nog beter met woorden schermt.Ik heb stukken uit je dagboek gelezen te beginnen vanaf de eerste schrijfsels van u,en het komt heel geloofwaardig over,en ik ben zeker dat je de waarheid vertelt,maar hij zal niet de moeite genomen hebben alles te lezen(ik moet ook nog wat bijlezen hoor)en heeft er waarschijnlijk hier en daar wat uitgenomen.Ik heb ook een mishandeld meisje gekend,ik weet wat er allemaal kan gebeuren,het klinkt soms ongelooflijk,maar het is nu eenmaal zo.Heeft die man ooit iets gelezen over kindermisbruik,denk het niet anders is hij een gefrustreerd ventje,die geen bal afweet van de werkelijkheid.Weet het musje,ik kan niet zo goed om met woorden zoals jullie,maar ik schrijf graag,daarom reageer ik op sommige blogs,en ik kan daar mee leven,andere blijkbaar niet.Trouwens mijn blog staat ook vol artikelen die ik ergens op internet en van andere blogs vandaan haal,maar ik zet het er bij.Ik heb trouwens ook een bewogen leven achter de rug,maar ik vind mijn schrijfstijl niet goed om het uit de doeken te doen op mijn blog,mijn woordenschat is niet zo groot als die van u,en ik weet niet goed om het te brengen,maar ik geef het tenminste toe.Zo musje,nu uitzien dat ik niet tegen je karretje rijd (of is het dt) want anders zwaait er wat,trouwens geef eerlijk toe dat ik ook schrijffouten maak,kan niet alles kennen ,nietwaar.Dag musje,het beste voor U en knuffel,doe hem de groetjes,roby

    {} geschreven door peeters robert


    In mijn emotie enkele stomme fouten
    dit ik zoals een van de fans BEWEERT thuishoor enz... en deies moet devies zijn

    {} geschreven door Ronald


    Bevestigen
    Ik kan alleen maar bevestigen wat hier geschreven werd. Ik heb de man herhaaldelijk voorgesteld op te houden met musje te bekladden. Maar toen hij eergisteren opnieuw begon met met het bekladden heb ik mijn oud blog weer geopend om de man van antwoord te kunnen dienen want op zijn eigen blog werd alle commentaar snel weer gewist. Ik ben met hem de strijd aangegaan op dezelfde ludieke manier als ik het met het VP heb gedaan. Dat men mij een huurling noemt van musje wil ik ten strengste ontkrachten ik ben uit eigen wil en in naam van een vriendscghap, die met respect voor haar persoonlijkheid beladen is voor haar opgekomen. Dat ik zoals een van de fans die mijnheer thuishoor in de psychiatrie, och wie hoort daar niet thuis. Maar het deies van deze heer " 't zijn zotten die werken " lijkt mij evenmin van een moreel evenwicht te getuigen. Zoals onze troubadoer zegt, een woord van excuses ipv een "laster-pagina" op zijn blog en alles ware vergeten geweest. Maar ja de laattse psychopaat is inderdaad nog niet van deze aardbol verdwenen. Musje je weet het één voor allen allen voor één.

    {} geschreven door ronald milo





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!