ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    28-03-2008
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WARNING

    SCHIJN BEDRIEGD

    Natoken (klik op haar naam om op haar blog te komen), een jong en nog maagdelijk blogje (zei de oude kneus die al drie jaar blogt, hihi) liet recentelijk weten dat ze het bloggen hoe langer hoe leuker begint te vinden naar hoe meer ze ervan begint te kennen. En dat is ook zo, het was ook zo bij mij en ik denk bij vele andere bloggers ook. Het gevaar zit er trouwens in dat je het gewoon niet meer kunt missen. Vriendschappen zijn ontstaan en je hebt contacten gelegd met mensen die je leven verrijken.

    Maar bloggen kan ook gevaarlijk zijn, en zeker beginnende bloggers zijn zich van die gevaren niet altijd bewust. De blogwereld is een afspiegeling van de maatschappij, en net als in de maatschappij vind je in de blogwereld leugenaars bedriegers, ruziemakers, manipulators en gekken. Zelfs ervaren bloggers trappen in hun val, geloven hen op hun woord en vellen een oordeel zonder ook maar enige vraag om uitleg aan de gedupeerde te stellen. Dat het in diskrediet brengen van een medelogger voor sommigen een reden om bloggen op zich en zeer makkelijk is, wil ik hier even aantonen.

    Het manipuleren van reacties:
    Meestal kan je onder een geschreven log een reactie plaatsen, hetzelfde geld trouwens ook voor een reactie in een gastenboek. Beide kun je manipuleren als je kwaadwillige bedoelingen hebt. Je kent als eigenaar van het blog de naam van de reageerder, het emailadres, de tijd en het uur dat de reactie is ingegeven.  Nadat je ingelogd bent op je blog kan je gaan manipuleren. Je kopieert de bewuste reactie naar Word en je veranderd de woorden van de reageerder met je eigen woorden. Daarna plak je de reactie gewoon terug in je blog nadat je de originele hebt verwijdert.
    EEN VOORBEELD:  (Bojako zal het mij hopelijk niet kwalijk nemen dat ik haar blognaam hier even leen, net omdat geen mens het gaat geloven dat zij zo wat zou schrijven. Het is enkel mijn bedoeling om de lezer te laten inzien dat je een een lieve dame zoals zij, makkelijk een slechte naam kan geven.)
    Dit is de originele reactie:
    Beter vroeg dan niet dus Musje voor jou en je Dutch lover een Zalige Pasen en laat het rotweer de pret niet bederven
    alweer zo'n gesloten deurtje in je verdrongen herinneringen dat opengaat - goed zo! Hoe meer etter uit de zweer komt, hoe minder pijnlijk de zweer wordt.
    Heel dikke knuffel om het verdriet van vroeger iets te lenigen.

    Ingegeven op maandag 17 maart 2008 om 10:44:31, door bojako, IP-adres: (Het IP.adres heb ik hier voor alle veiligheid verwijderd, de bezoeker krijgt dit trouwens nooit te zien, enkel de blogeigenaar kan dit zien)
    En nu ga ik dit manipuleren zie
    Ik ken haar blognaam uiteraard, en ik ken haar emailadres, dat vul ik dan ook in.
    Jij.....

    Vuile vieze gore slet. Je noemt je huismus maar je bent in mijn ogen eerder een etterende zweer. Zonder groeten

    Ingegeven op donderdag 27 maart 2008 om 23:24:28, door Bojako, IP-adres:

    Enkel de datum en het uur zijn veranderd, maar dat weet de bezoeker uiteraard óók niet. Dus bovenstaande reactie van mijn hand, want mijn lieve vriendin bojako zou nooit zo wat schrijven, kan ik als reactie op mijn blog zetten. Geen mens die het doorziet, de bezoeker gelooft enkel wat hij leest.

    Zo doet de manipulator het ook met je mails die je hem/haar toezend. Erger nog ,zelfs al heb je hem/haar nooit een email, door muisaanwijzer op jouw naam te zetten die onderaan je geschreven items staan komt je mailadres te voorschijn. En met die gegevens alleen al kan de kwaadwillige in jouw naam smerige of bedreigende mails versturen naar wie hij maar wilt, ook naar zichzelf. Dat laatste doet hij/zij om jou in een slecht daglicht te stellen. De enige die kan achterhalen of de mail werkelijk van jouw pc komt is de internetpolitie. Die raad dan ook aan om van elke mail die je verzend een printscreen te maken, zodat je bewijzen in handen hebt. Een beetje omslachtig zul je zeggen, en dat is waar. Maar wanneer men je kwaadwillig onderuit wilt halen is het geen overbodigheid.
    EEN VOORBEELD:

    Vieze gore slet

    Van:

    Bojako@ huppeldepup.com

     

    Gemiddeld risicoDeze afzender ken je mogelijk niet.Markeren als veilig|Markeren als onveilig

    Verzonden:

    donderdag 27 maart 2008 22:41:42

    Aan:

    lucienne_2@hotmail.com

    Je noemt jezelf huismus, maar je bent in mijn ogen eerder een etterende zweer.
    Zonder groeten,
    bojako

    Natuurlijk heeft bojako deze mail nooit verzonden, die heb ik aan mezelf verzonden. Dat heb ik kunnen doen omdat ik twee emailadressen heb, één bij mijn provider en één dat ik zelf heb aangemaakt bij hotmail. Bij het kopiëren van de mail naar Word kan ik alles aanpassen, toevoegen en/of verwijderen wat ik maar wil. Deze mail kan ik dan weer kopiëren naar mijn hotmail en doorzenden naar wie ik wil. De ontvanger zal zonder twijfel geloven dat bojako deze mail naar mij heeft gezonden, en zo kan ik haar in een kwaad daglicht stellen.

    En het gebeurt zo werkelijk lieve mensen, dit is geen grap of science fiction die uit mijn geest voort vloeit. Er vertoeven werkelijk zulke gekken in blogland die van dit smerige spel een sport maken. Enkel en alleen om het genoegen te kunnen smaken anderen te hebben neer gehaald.
    Daarom, wanneer je een mail of reactie leest die iemand benadeeld of beklad, wees dan niet naïef en geloof niet klakkeloos wat je voor ogen krijgt. Zoek liever contact met de gedupeerde, stel hem/haar vragen. Pas dan kun je beoordelen of de reacties en de mails op waarheid berusten.
    Bloggen is minder onschuldig dan het lijkt, gelukkig zijn er meer bloggers die het louter voor het plezier doen.



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (9)

    31-03-2008
    Lieve deugd musje!!
    Dat wist ik dus ook allemaal niet!! Is ingewikkeld maar zal wel door die zieke geesten aangewend worden om mensen te pesten, net zoals er voortdurend hackers bezig zijn om iemand zijn plezier naar de vaantjes te helpen. Dat mensen van nature goed zijn, heb ik al lang naar het land van fabeltjes verwezen, en dag na dag krijgen we daar weeral de bewijzen van.Bedankt dat je ons ook wijzer gemaakt hebt! Nooit te oud om te leren, weeral!! Groetjes van

    {} geschreven door Michelly


    30-03-2008
    ..
    Gestoorde geesten zijn er en zullen altijd bestaan. Ik ken die trucjes ook al een tijdje en er zijn werkelijk figuren die zich daar mee bezig houden, heb het ondervonden. Als je een ongewone reactie of mail krijgt kan je altijd beter de afzender contacteren, het is best mogelijk dat die het in Keulen hoort donderen. Het stopt ook vanzelf als je het negeert. Als die personen zien dat het niet pakt. Knuff enn1sweetdreamshl3aq6.gif.

    {} geschreven door Ludovikus


    29-03-2008
    ik mag er niet aan denken!

    Ik ben niet naïef aangelegd maar heb hier wel eventjes met groeiende verbazing zitten lezen. Wie in 's hemelsnaam houdt zich daar mee bezig?, Van gestoorde geesten gesproken!. We zijn toch allemaal volwassenen  voor wie bloggen een vorm van ontspaning is en contact leggen naar " gelijkvoelenden" maar amaai zeg. Goed dat je mij langs die weg verwittigt want stel dat ik zo'n reactie krijg dan zou dat een totaal verkeerd beeld geven van de verzender temeer daar ik nog " jong" ben op de blog en de mensen nog niet echt ken.. Ik moet nog veel leren zo te zien. Probeer het ook wat de plaats en namen betreft vaag te houden. En.... voor mij geen webcam tenzij met de familie ....
    Maar ik laat mij niet afschrikken hoor, vind teveel aangename en toffe mensen in bloggenland!! Een knuffel

    hspace=0

    {} geschreven door natoken


    cammen
    Wat Bo schrijft is allemaal waar, dus geen cam voor mij en dat van die "poes" heb ik zelf meegemaakt toen ik op initiatieles was... tikte "kat" in en kreeg een hele serie pussies te zien... mijn buurvrouw lag bijna met haar hoofd in m'n schoot van het lachen... kus van me

    {} geschreven door myette


    ...
    Jezus ,wat een uitleg zeg ! Ga ik toch nog een paar keer moeten lezen voor ik het in mijn input krijg zenne Waar sommige mensen hun eigen mee bezig houden he,maar bedankt Musje ,een verwittigde vrouw is er twee waard

    {} geschreven door hotlips


    28-03-2008
    da's nu toch wel straf!
    Heb ik zojuist toch jouw kennis en tip in de praktijk moeten brengen zeker, Musje.... en nog wel in een reactie die Bojako naar me stuurde. Gealarmeerd door jouw blogstukje stuurde ze me een e-mail met de melding dat ze mijn woonplaats had vermeld en dat ik die naam uit haar bericht mocht halen. Allez vooruit, het manipuleren heb ik nu ook onder de knie
    Alhoewel : niet zo geraffineerd, want ik plakte ons Bo haar hele bericht én de vermelding van het oorspronkelijk uur enzo er allemaal bij, dagelijkse kost zal het wel nooit worden...
    In elk geval : merci!en een Dikke kus,

    {} geschreven door paz


    shock
    Amai, Musje, wat een toestanden! Zelf heb ik er gelukkig nog niet mee te maken gehad en ik denk dat ik zelf vrij voorzichtig ben met namen en plaatsen, dus hoop ik dat men zo geen toeren met mij zal uithalen. Zelf ben ik te stom en te lui om die ingewikkelde toestanden uit te proberen, dus van mij zult ge wat dat betreft gene last hebben 'k Vind het wel tof dat je dit aankaart op je blog. Liefs,

    {} geschreven door paz


    dag vieze gore slet
    Sorry Muske, ik kon het niet laten ge kent me hé!
    Maar alles wat je schrijft is waar en als je pas begint te bloggen sta je er niet bij stil hoeveel zieke geesten er ronddwalen op het internet.
    Bovendien zijn pesters en stalkers  altijd anoniem of werken ze inderdaad met schuilnamen en valse e-mail adressen.   Het is dus goed dat nieuwe bloggers zoals Natoken bv. hierop gewezen worden.
    Dat is ook de reden waarom ik de echte namen van mezelf, mijn man, kinderen of kleinkinderen nooit gebruik.
    Ik ben ooit naar een voorlichtingsavond voor ouders van lagere school kinderen geweest, gegeven door Child Focus - over de gevaren van het internet.
    Mijn mond viel toen open van verbazing.
    Je houdt het niet voor mogelijk wat allemaal gebeurt in Cyberspace.
    Toen ik destijds een webcam gebruikte wist ik bv. niet dat de persoon waarmee je chat een foto van je kon nemen.   Je zult daar maar in je négligé zitten met je haar overhoop en zonder schmink
    Maar nee,  geen grapjes.  Het onderwerp is veel te serieus;
    Mijn schoondochter was erbij toen de man die de lezing gaf zei dat er bij hem geen webcam in huis kwam.  Hij had veel te veel angst voor zijn kinderen.
    Als voorbeeld gaf hij ook aan : "je moet op Google eens het woord 'poes' ingeven" de eerste sites die je tegenkomt zijn allemaal sex-sites.  
    Je kind zal bv. op zoek zijn naar een afbeelding van een poes voor zijn huistaak en die krijgt een heel ander soort poes te zien.
    Tof stukje Mus!

    Groetjes,
    van die andere gore vieze vuile slet!

    {} geschreven door bojako


    raar maar waar
    Dag lulu, oorlogjes uitvechten heb ik hier al meegemaakt in blogland, maar dat je zoiets kon manupuleren dat wist ik niet, trouwens wat ingewikkeld voor mij, moet het ook niet echt weten hoe het in elkaar zit. Maar ik ben dan wel gewaarschuwd. Denkelijk komt dat van mensen die geen succes hebben met hun blog, en dan uit frustratie zoiets doen, zou het echt niet weten. Kan ze alleen de raad geven een cd.rom te kopen met veel geweld, kunnen ze zich daarin uit leven ipv ons het leven zuur te maken.
    Goed dat je ons er op attent hebt gemaakt, ik blijf bij mijn vaste groep, het zijn er niet veel, maar ik weet wat ik er aan heb.
    Zo musje, groetjes en xxxxxx pietje-bob

    {} geschreven door peeters robert





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!