Inhoud blog
  • WALNOTENPESTO
  • RAUWE KOOLRABBI MET APPELS
  • EEN GOEDE START !!!
  • RAUWE RODE BIETJES MET APPELS
  • pesto van walnoten
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    vegetarisch koken
    zelf maken van veggie specialiteiten
    01-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.PAARDEBLOEMSIROOP MET TYPISCHE HONINGSMAAK.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 4  handenvol paardebloemen (1 verlek vol)
    1  liter koud water
    1  kg ruwe suiker
    1  halve citroen in schijfjes (zonder schil indien bespoten)

    water en paardebloemen aan de kook brengen.

    een nacht laten rusten

    de volgende dag alles door een zeef gieten, laten uitlekken en pers met beide handen de bloemen goed uit.

    in het bekomen sap doet men 1 kg ruwe suiker en de halve citroen, goed roeren.

    zonder deksel op een klein vuurtje (om geen vitamines te verliezen) laten koken.

    de hele massa 1 of 2 maal laten afkoelen om stijfheid na te gaan.

    En dan ......maar smullen van je zelf gemaakte "honing".
    (te verwerken in alle bereidingen waarin je échte honing zou gebruiken).

    01-06-2006 om 20:39 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GERST
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Volgens een heel oud gebruik is het aan te raden een afkooksel van gerst te bereiden voor die personen die nieuwe krachten dienen te winnen zoals herstellenden,verzwakten,vrouwen na een kraambed ( dit afkooksel is meteen ook een stimulans voor hun melkproduktie ).
    Gerst is inderdaad een zeer licht en verfrissend graan. Men kent het darmherstellende eigenschappen toe en het wordt heel vaak gebruikt tegen darmstoornissen bij kinderen (afkooksel : 50 gr gerst per liter water ).
    Al deze kwaliteiten in acht genomen , geloven we dat de gerst het echt verdient minstens één maal per week op onze tafel te komen en dan bij voorkeur in het warme seizoen. De bereiding is heel eenvoudig en is nog makkellijker in de vorm van meel of vlokken.

    01-06-2006 om 20:02 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MAIS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Bekend om hun robuustheid en groot weerstandsvermogen hebben de Piëmontese grondbewerkers en metsers als basisvoeding de wereldvermaarde polenta,op basis van maïsmeel.Een graangewas dat ze ook zelf verbouwen.
    De maïs is de zachte graansoort en bezit als voornaamste eigenschap zijn hoog gehalte aan koolhydraten,door ons organisme heel gemakkellijk in suikers om te zetten. Maïs is dus een belangrijke energiebron. Niet enkel in Zuid- Europa maar heel Amerika door is deze gouden korrel thans nog steeds de basisvoeding. Men beweert dat de Maya's en de Azteken hun hoogstaande kultuur te danken zouden hebben aan dit "zonnezaad".
    Het is uiterst eenvoudig een maïskolf zacht te koken. Het resultaat is echter een echte lekkernij. Het volstaat ze in water gaar te laten koken of ze in een goed warme oven te roosteren. Besprenkel ze daarna met gemolten hoeveboter,een snuifje zout en zet er dan,zonder schaamte,op voorhistorische wijze je tanden in.Een onbeschrijflijk genot. Het traditionele recept van de Italiaanse polenta is daarentegen wat ingewikkelder. De zeer verfijnde smaak ervan en de ontelbare mogelijkheden van bereiding en presentatie zijn echter een stimulans om deze bereidingsmoeilijkheden te overbruggen.

    01-06-2006 om 19:52 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.HAVER.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Dit graangewas is alom bekend als het energieleverend graan bij uitstek.  Er bestaat inderdaad een verband tussen de bekende " porridge" van haver en de legendarische robuuste Schotten en dit is geen sprookje.
    Haver beval het hoogste eiwit en vetgehalte (13 en 7) van alle graansoorten.Verder staat het ook vast dat het gehalte aan vitamine B1 zeer hoog ligt.  Door zijn hoge kaloriewaarde is het uiterst geschikt om gedurende de winter te worden gegeten.  Een ander niet te verwaarlozen kenmerk van haver is dat zijn inhoud bepaalde elementen bevat die analoog zijn aan de hormonen die een stimulerende werking hebben op de schildklier en op de stofwisseling.  Dit is dan ook de reden waarom het in de koude streken en in de winter op tafel komt .  De maïs die darentegen een matigende werking heeft op de schildklier wordt daardoor bij voorkeur in warme streken en in de zomer verbruikt.  In geval van uremie en suikerziekte is dit het aangewezen graan.  Het wordt biologisch geteeld in Frankrijk en bestaat in de vorm van korrel, vlokken en verwerkt in kokoh en verwerkt in muesli.   

    01-06-2006 om 16:38 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DE GIERST.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Reeds van bij de middeleeuwen was de gierst een zeer populair graangewas in Europa.  Het werd beschouwd als een ideaal vervangmiddel van vlees gedurende de religieuze vastenperiodes.
    Inderdaad met reden, want er werd sindsdien uitgewezen dat het hetzelfde eiwitgehalte als vlees bezit.  In deze tijd wordt dit soort graan vooral in Oost-Europa gekultiveerd.  Maar langzamerhand doet het zijn intrede in andere streken zoals bijvoorbeeld in het zuidwesten van Frankrijk.
    Naast zijn hoog proteïnengehalte is gierst zeer rijk aan silicum (= weldoener voor huid, haar,  nagels en tanden), magnesium en lecitine (voedt de hersenen).
    Het schijnt nog steeds bij een groot deel van de bevolking als zeer gezond voedsel voor .......vogels te zijn aangeschreven (gelukkige diertjes).
    We  nodigen de mensen met die opinie uit met dit mooigekleurde, fijnvormige en makkelijk te bereiden graantje kennis te maken en ze zullen aangenaam verrast worden :de smaak doet denken aan een mengsel van verse boter en eieren.

    01-06-2006 om 16:21 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    11-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEBAKKEN TOFU MET KARAMELSAUS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    voor 4 personen :
    2 pakjes stevige tofu van 300 gr
    4 teentjes look
    4 tl planaardige olie
    50 gr boter, in 5 evengrote klontjes gesneden
    waterkers, ter garnering

    voor de marinade :
    4 lente uitjes
    4 el sake (japanse rijstwijn)
    4 el shoyu (tamari)
    4 el mirin (zoete rijstwijn)

    1. pak de blokken tofu uit en gooi het vocht weg.  Wikkel de blokken in drie lagen keukenpapier.  Leg er een groot bord of houten snijplank op verzwaard met een gewicht.  Laat het papier 30 minuten lang het overtollige vocht opnemen.  Hierdoor wordt de tofu steviger en wordt hij krokant van buiten als u hem bakt.

    2.hak voor de marinade de lente-uitjes fijn.  Meng ze met de andere marinade-ingrediënten in een aardewerken of aluminium schaal of wijde, ondiepe kom.  Laat de marinade 15 minuten staan.

    3.snijd de look in  heel dunne plakjes.  Verhit de plantaardige olie in een koekenpan of wok en bak hierin de plakjes look goudbruin.  Keer ze vaak om aanbranden te voorkomen.  Schep ze op keukenpapier om uit te lekken.  Bewaar de olie in de pan.

    4.pak de tofu uit.  Snijd beide blokken horizontaal doormidden en snijd elke helft in 4 stukken.  Leg de tofu pong. 15 min. in de marinade.

    5.haal de tofu eruit en veeg overtollige marinade eraf met keukenpapier.  Bewaar de marinade.

    6.verhit de olie in de koekepan opnieuw en voeg een klontje boter toe. Zet het vuur op de middelste stand als de olie begint te spetteren en voeg de stukken tofu een voor een toe.  Bak ze ze in één laag.

    7.leg het deksel op de pan en bak elke kant ong. 5-8 min., tot de buitenkant bruin en vrij stevig is.

    8.schenk de marinade in de pan.  Kook deze 2 min., of tot de uitjes heel zacht zijn.  Schep de tofu met een schuimspaan uit de pan.  Leg op elk van  vier borden vier stukken.  Schenk de ingedikte marinade over de tofu en leg hierop een klontje boter.  Bestrooi de tofu met de plakjes gebakken look en garneer het gerecht met blaadjes waterkers.  Heet serveren.

    11-03-2006 om 00:00 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    10-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.AFWISSELING.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen In plaats van de traditionele aardappel (liefst vastkokende in de schil gestoomd) kan je eens proberen af te wisselen met de volgende produkten :
     - volwaardige rijst (kooktijd 30')
     - gierst (kooktijd ong. 5')
     - bulgur kooktijd ong. 5')
     - voorgekookte tarwe (kooktijd ong. 20 à 30 ')
     - couscous ( kooktijd ong 20 à 30')
     - equinoa ( kooktijd 10' )
     - volkoren spaghetty
     - witte bonen

    10-03-2006 om 14:03 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.EEN NIET TE VERSMADEN DELICATESSE : ONGEOPENDE KNOPPEN VAN DE PAARDEBLOEM.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen De kleine ongeopende knoppen die midden in de rozetschoot liggen te genieten van de zon zijn een delicatesse.
    Was ze en bak ze mee met ui of sjalotjes.
    Laat heel even stoven en voeg dit mengsel bij een rijstschotel.
    Lekker, een tikkeltje anders en toch héél gezond.

    10-03-2006 om 11:50 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    07-03-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEZONDHEIDSSOEP VAN WILDE GROENTEN.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 300 gr ajuin
    1 kg gemengde wilde groenten, zoals brandnetel (70% van het gewicht der groenten), duizendblad, paardestaart, klaver, weegbree, een weinig wilde zwing, klein hoefblad, paardebloem,
    5 s.l. meel naar keuze
    4 s.l. Tamari
    peper en zout
    2 liter water
    2 s.l. olijfolie

    Snij de ajuin in grote stukken en fruit ze gedurende 2 minuten in olie.
    Voeg er de gesneden groenten, het water aan toe en laat gedurende ongeveer 1 uur koken.
    Breng op smaak met Tamari, peper en zout, en doe door de mixer.
    Bind de soep met het in water ( of melk) opgeloste meel en breng nog even aan de kook alvorens op te dienen

    07-03-2006 om 14:47 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.WAKAME-MISOSOEP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    1 blad Wakame van 30 cm
    1 liter water
    2 mooie uien
    1 soeplepel zonnebloemolie
    1 soeplepel Miso
    1 soeplepel arrowroot
    zeezout

    Week het zeewier gedurende enkele minuten in water, hak het daarna aan flarden en stoof het samen met de fijngesnipperde uien in een grondje olie.
    Stort er het water bij en breng aan de kook.
    Na ongeveer een half uur kooktijd meng je er de Miso en de arrowroot, die je vooraf in koud water oploste, onder.
    Voeg nog enkele zoutkorrels toe en laat nog heel eventjes opkoken voor het opdienen.

    24-02-2006 om 00:00 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.VLIERBLOESEMLIMONADE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    We oogsten de witte vlierbloesemschermen .
    Voor 3 flessen van 1 liter : 8 bloemschermen.
    We snijden citroen in schijfjes.
    We doen de vlierbloesemschermen en onze citroenschijfjes in een grote pot.
    We voegen er 2 liter water aan toe en zetten onze grote pot voor het raam in de zon gedurende 2 dagen.
    We laten 1 kg. suiker smelten in 1 liter water.
    We halen met schuimpaan de citroenschijfjes en de vlierbloesemschermen uit de grote pot.
    We voegen het suikerwater toe aan onze grote pot vlierbloesem en laten alles nog eens doorkoken.
    Onze bereiding laten afkoelen en in flesjes doen.
    We gieten wat vlierbloesemsiroop in een glas en voegen spuitwater toe.
    Da's pas echt lekkere limonade !! 

    22-02-2006 om 00:00 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.DOSA (Indische flensjes)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 1 kop gezeefd tarwemeel
    1 kop rijstmeel (of meel van linzen of kikkererwten)
    1 banaan
    3 s.l. zonnebloemolie of olijfolie
    1 k.l. zout (nà het gisten)
    water
    melk
    1 kop fijngesneden groenten(wortels, bloemkool,radijsjes,ajuin,selder,spaanse pepers, enz.....)

    Vermeng het meel, plet er de banaan onder, doe er de fijngesneden groenten en de olie bij.
    Voeg er dan het water aan toe totdat het deeg vloeibaar genoeg is om er flensjes van te maken.
    Laat het deeg gedurende verscillende uren op een warme plaats rusten opdat het zou kunnen gisten.
    Voeg er zout aan toe.
    Bak de Dosa in een pan met een beetje olie.
    De flensjes worden zo gegeten ofwel met gebakken groenten of nog met een broodsmeersel.
    Men kan hetzelfde recept ook alleen met rijstmeel klaarmaken.
    Als nagerecht kan men de geraspte groenten door fruit of door een vruchtenmoes vervangen.

    09-02-2006 om 00:00 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (4 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    04-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEMPHE MET PADDESTOELEN IN ROOMSAUS.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen temphe in stukjes gesneden
    roze paddestoelen in stukjes
    sjalotjes in stukjes
    peper en zout
    room van het merk Alpro (cuisine)
    olijfolie

    Laat de sjalotjes stoven in de olie en er de paddestoelen bij.
    Kruiden met peper en zout.
    Als de paddestoelen gaar zijn er de temphe bijvoegen en nog enkele minuten mee laten stoven.
    Voor het opdienen er de soya-room van Alpro bijvoegen,
    eventjes laten opkomen.
    Dit gerecht kan geserveerd worden met rijst, purée,gestoomde aardappeltjes enz.....

    04-02-2006 om 14:29 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-02-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ZELF PESTO MAKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    olijfolie
    pijnboomitten
    gedroogde tomaten op olie
    veel look
    peterselie
    peper en zout

    Meng alle ingrediënten in een blender en klaar is de pesto.Afwerken met peper en zout en dit naar eigen smaak.

    03-02-2006 om 12:20 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    27-01-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.BRANDNETELSOEP
    Klik op de afbeelding om de link te volgen flink wat brandnetels, alleen de jonge toppen
    1 grote ui, in stukken
    wit van 2 preien, in stukken
    3 wortels, in stukjes
    3 teentjes knoflook, in stukjes
    1 aardappel, in stukjes
    3 liter kippenbouillon
    boter
    peper en zout

    Overgiet thuis de brandnetels met kokend water en laat even staan. 
    U kan ze vanaf dan met de blote handen van  de steeltjes plukken.
    Spoel nog even onder koud water en ze zijn klaar voor gebruik.

    Smelt een flinke klont boter in een ruime pan en stoof alle groenten behalve de netels enkele minuten aan.

    Overgiet met de kippenbouillon en breng aan de kook, voeg nu ook de brandnetels toe.

    Draai het vuur wat lager en laat  zo'n 30 à 40 minuten zachtjes koken.

    Mix de soep en breng op smaak met verse zwarte peper en zout en seveer in warme borden, werk eventueel af met enkele druppels sojaroom.

    Brandnetels zijn : bloedzuiverend en werken uitstekend tegen reuma en jicht !!!

    27-01-2006 om 17:38 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.TEMPEH CHIPS
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 400 gr verse tempeh
    4     theelepels zout
    1/2  theelepel gemalen peper
    1      eetlepel koriander
    50   gr bakpoeder
    2     eetlepels shoyu of tamari
    100 gr rijstmeel
    1     teentje knoflook, gesnipperd
    150 ml water

    Meng het zout, peper, koriander, bakpoeder, shoyu en water tot een glad beslag.

    Snij de tempeh in dunne schijfjes van 1 tot 2 mm ( hoe dunner hoe beter) en dompel ze eventjes in het beslag.

    Frituur de tempeh chips tot ze goudbruin en knapperig zijn.

    Tempeh chips kunnen als snack gegeten worden of samen met een rijsttafel.

    27-01-2006 om 17:11 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KASTANJEPATE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    250 gr gepelde kastanjes, grof gehakt
    1 dikke ui, gesnipperd
    2 teentjes knoflook, uitgeperst
    150 gr wortel in schijfjes
    150 gr knolselderij in stukjes
    3 eetl.olie
    3 eetl. appeldiksap
    2 eetl.tamari
    1 dessertlepel tijm
    snuifje nootmuskaat
    1 laurierblaadje
    3 dl water

    Begin met het fruiten van de ui in de olie, voeg er dan de kastanjes, knoflook, wortel en knolselderij aan toe.
    Laat alles al roerende enkele minuten bakken.
    Voeg er dan alle overige ingrediënten aan toe.
    Breng aan de kook en laat 'n half uurtje zachtjes koken.
    Haal het laurierblaadje er uit.
    Pureer het mengsel met behulp van een roerzeef of keukenmachine.
    Serveer warm samen met gestoofd witloof, savooi,spruiten.......

    27-01-2006 om 16:59 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    31-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.MUFFINS MET KRIEKEN
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 500 gr krieken
    500 gr rietsuiker
    250 gr müesli laten weken in een beetje water
    5 eitjes
    geraspte schil van citroen
    60 gr soyameel
    60 gr bloem
    170 gr boter
    eventueel een snuifje kaneel

    Meng al de ingrediënten goed ondereen.
    In vuurvaste potjes brengt men eerst een laagje krieken, en dan een laagje van het deeg en dan terug een laagje krieken.
    De gevulde potje kunnen nu in oven en dit ongeveer 30 min op 150°.
    Serveer lauw of koud.

    31-12-2005 om 00:00 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    24-12-2005
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.GEFRITUURDE KASTANJES
    Pel de kastanjes en bak ze in het frituurvet (cocosvet).
    Als de kastanjes goudbruin zijn in een kom gieten en lichtjes met zeezout bestrooien en goed opschudden zodat het zout op alle kastanjes zit.
    Heel lekker al tussendoortje of als borrelhapje zowel warm als koud en nog voedzaam bij.

    24-12-2005 om 23:40 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.KASTANJEPUREE
    Klik op de afbeelding om de link te volgen 500 gr kastanjes
    500 gr rietsuiker
    water
     3 zakjes vanillesuiker
    een snuifje zout

    Geef in de kastanjes een insnijding zodat ze nà het blancheren beter zouden pellen.
    Laat ze ongeveer 15' koken.
    Eventjes laten afkoelen en pellen.
    Laat ze nu opnieuw koken gedurende 20 à 30min.
    De kastanjes afgieten, pellen en het kookvocht bewaren; in een blender pureren.  Indien de bekomen puree te dik is, kan je wat van het kookvocht bijvoegen om een gladdere massa te bekomen.  
    De bekomen massa in een kookpot overbrengen.
    De rietsuiker en vanillesuiker bijvoegen en dit alles aan de kook brengen onder voortdurend roeren om aanbranden te voorkomen.
    Als de massa begint wit schuim te vertonen is de pureé klaar en mag je ze overgieten in glazen bokalen met schroefdeksel.
    Deze lekkernij kan je nà afkoeling enkele weken in de koelkast bewaren.
    Heel lekker op müesli, ijs......enz......
      

    24-12-2005 om 00:00 geschreven door free spirit

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)


    E-mail mij

    Druk op onderstaande knop om mij te e-mailen.


    Gastenboek

    Druk op onderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek


    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!