La Quinta Columna (De Vijfde Colonne) is een groep die uitvoerig onderzoek heeft gedaan naar en gepubliceerd heeft over nanotechnologie in de gedwongen injecties en 5G. Hier is een twee minuten durende video waarin zij een eenvoudig experiment presenteren, met gebruikmaking van een smartphone, om te testen op radiosignalen van nanotech-apparaten in ieder van ons die misleid en gedwongen zijn tot de verkeerd voorgestelde en gevaarlijke injecties. Indien betrouwbaar, kan dit ook een eenvoudig hulpmiddel zijn om te helpen ontdekken welke mensen, hoewel zij tot de injecties gedwongen waren, het geluk hadden het placebo te ontvangen.

Android systeem, ga naar de play store en download de gratis Bluetooth scanner. Eenmaal gedownload activeert u de GPS en Bluetooth van de telefoon. Open nu de Bluetooth scanner app en kies zoeken. U zult zien dat er MAC-adressen verschijnen, gevormd door groepjes van 12 cijfers tussen letters en cijfers en gescheiden door een dubbele punt. Klik erop en u kunt zien hoe ver ze van u vandaan lijken te zijn.

Via Drtrozzi.org & Tapnewswire.com.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GRAFEENOXIDE DOSSIER



 Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Grafeen COVID-19 dodelijke injecties: Laat het bewijs voor zichzelf spreken