Roerei met
andijvie voor 4 personen.xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />
Ingrediënten
·
3
bosuitjes
·
1
zakje verse peterselie (30 g, AH)
·
8
eieren (M)
·
1
zak gesneden andijvie (400 g, AH)
·
3
eetlepels Verstegen Eikruiden (strooibusje a 55 g)
·
Zout
·
4
eetlepels olijfolie
·
1/2
bruin casinobrood
Bereiding:
·
Bosuitjes
schoonmaken en in ringen snijden
·
Peterselie
fijnhakken
·
Eieren
luchtig kloppen
·
Eieren
mengen met andijvie, bosui, peterselie, eikruiden en zout
·
In
grote koekenpan olie verhitten
·
Eimengsel
toevoegen
·
Al
omscheppend bakken tot ei gestold en gaar is
·
Intussen
brood roosteren
·
Roerei
serveren met geroosterd brood
·
Lekker
met tomatensalade
|