Inhoud blog
  • Oma's havermoutkoekjes
  • Poire belle Helene
  • Tarte Tatin met abrikozen en vanille
  • Mediterrane auberginegratin
  • Hollandse bonenstoof met spek, prei en ui
  • Prettige feestdagen
  • Stracciatella espresso
  • Soesjes met ijs en warme chocoladesaus
  • Zalmrolletjes
  • Feestelijke hapjes.
  • Warme citroenpunch met kruiden
  • Merry Christmas 2018
  • Pot-au-feu van kip met aardappelpuree
  • Oma's jachtschotel
  • Speculaas Cheesecake
  • Zomerse hapjes en drankjes.
  • Snacktomaatjes met frisse yoghurtdip.
  • Warme wrap met mais en tonijn.
  • Moussaka
  • Mixdrankje
  • Zomerse drankjes 1
  • Zoetzuur van bloemkool
  • Witloffrittata met kaas uit de oven
  • Marokkaanse visstoof
  • Appel-jachtschotel
  • Ovenschotel Kabeljauw
  • Tarte tatin van bosvruchten
  • Kip uit het pannetje met spekjes, paprika en ananas
  • Zuurkool met gebakken appel
  • Shake that glass!
    Gastenboek
  • fijn je terug te ontmoeten...
  • Even op bezoek met een warme groet
  • Nu de drukte wat achter de rug is, kom ik U een fijne zondag en een mooie nieuwe week toewensen.
  • Fijne Kerstdagen
  • Aan alle Mama's en Oma's een Fijne Moederdag.

    Druk oponderstaande knop om een berichtje achter te laten in mijn gastenboek

    Foto
    Foto
    Blog als favoriet !
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Foto
    Foto
    Foto
    Zoeken in blog

    Beoordeel dit blog
      Zeer goed
      Goed
      Voldoende
      Nog wat bijwerken
      Nog veel werk aan
     
    Foto
    Foto
    Foto
    Foto
    REIZEN EN GERECHTEN


    23-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.42 jaar getrouwd!
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

                                            
    Alweer 42 jaar geleden, waar blijft de tijd?

    23-06-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (2)
    22-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.aquarellen (dochter)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen .

    22-06-2006 om 20:58 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Amaryllis aquarel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen .

    22-06-2006 om 20:54 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Aquarel polder.
    Klik op de afbeelding om de link te volgen .

    21-06-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (6 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    17-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Barcelona (Spanje)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Barcelona:

    Barcelona is de stad van Antoni Gaudi, Pablo Picasso, Joan Miró, en Johan Cruijff.
    Barcelona is een bijzondere stad in Catalonië. Het is een Kunst- en cultuurtempel. In de 15e eeuw was in Barcelona de zeehandel big business, nu is de toeristenindustrie er belangrijk. Kunst-en cultuurliefhebbers kunnen er hun hart ophalen. Gaudi schonk de stad haar Spaanse Jugenstil met schitterende bouwwerken en surrealistische kunstenaars als Mìro en Dalí werkten er met Picasso.
    De 'stadsberg'van Barcelona, de Montjuic, werd in de 20e eeuw een kunstmuseapodium en na de Olympische Spelen van 1992 ook een sportberg. Barcelona heeft onmiskenbaar stijl.

    17-06-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    03-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gruwelen in Pompeji
    Klik op de afbeelding om de link te volgen






    Gruwelen in Pompeji

    Pompeji is eldorado voor ramptoeristen en archeologische topopgravingen  ineen. Het beroemde 'dodenstadje'dat in het jaar 79 duizenden inwoners verloor aan de giftige adem van de Vesuvius vormt bijna letterlijk een tijdcapsule.
    We struinen door straten waarin tweeduizend jaar oude karrensporen zijn uitgesleten, passeren huizen met badkamers en fonteinen en snuffelen rond in winkels met marmeren toonbanken. De meest ontroerende getuige van de eeuwenoude ramp is....een deurmat. In fraaie mozaïkletters lezen wij de boodschap: 'Pas op voor de hond´.
    De bewoner is waarschijnlijk nooit teruggekeerd van zijn dagelijkse wandeling met de viervoeter.





    Bron: Kampioen

    03-06-2006 om 20:42 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (3)
    02-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Torta Caprese
    Klik op de afbeelding om de link te volgen

    Torta Caprese

    Nagerecht - 12 punten

    Benodigdheden:

    6 eieren
    200 g rietsuiker
    2 el rum
    300 g (ongepelde) amandelen
    200 g pure chocolade ( 70% cacao), in stukken
    200 g boter
    Poedersuiker
    springvorm ( doorsnede ca. 24 cm), ingevet
    mixer
    keukenmachine

    1. Bereiden: Eieren splitsen ( in eiwit mag geen spat eidooier terecht komen).
    Eidooiers met helft van suiker en rum met mixer mengen tot dikke massa ontstaat.
    2. Amandelen in droge koekenpan kort roosteren. In keukenmachine amandelen met chocolade fijnmalen. Boter in magnetron of steelpan smelten.Boter bij notenmengsel schenken.
    3. Oven voorverwarmen op 175°C. In vetvrije kom eiwit met rest van suiker en mespunt zout stijfkloppen, tot witte pieken ontstaan.
    Notenmengsel door eierdooiermengsel roeren.Stijgeslagen eiwit voorzichtig door notenmengsel spatelen en in springvorm overdoen. Bovenkant van taart met spatel voorzichtig gladstrijken.
    4.Springvorm in midden van oven plaatsen en in ca. 40 min. gaarbakken ( bovenkant van taart moet bij aanraking licht terugveren). Taart uit oven nemen, even laten afkoelen afvorens vorm te verwijderen. Taart op rooster laten afkoelen. Voor serveren taart met poedersuiker bestrooien.

    Buon appetito!

    02-06-2006 om 21:02 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 4/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    01-06-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Tres chique
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Tres chique:

    IJsbergjes

    IJs verstopt onder een laagje eiwitschuim. Schep 4 bollen caramel roomijs en leg ze op een bord minstens 1 uur terug in de diepvries.
    Verwarm de oven voor op 225°C. Klop ± 1 eiwit per stuk stijf met wat suiker.
    Steek 4 rondjes uit plakken cake en leg ze op een bakplaat. Schep er eventueel wat boerenjongens  (of andere vruchten) op. Leg op elke cakeplak een bol ijs, bestrijk het geheel met een dikke laag eiwitschuim en schuif de bakplaat direct in de oven. Laat het eiwit in 2-3 minuten lichtbruin kleuren en schuif elk op een desertbordje.

    Eet smakelijk!!!

    01-06-2006 om 19:15 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    28-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Spaanse wijken in Napels (Italie)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen





    Slenteren in de Spaanse Wijken, Napels

    Volkser kan een wijk niet zijn.Of enger. De Quartieri Spagnoli, ofwel de Spaanse Wijken in Napels, krijgen op z'n zachtst gezegd weinig vleiende beschrijvingen in de reisgidsen. 'Zakkenrollers'en
    'Oplichters'lezen we met de onvermijdelijke uitroeptekens. Met de hand op de knip wandelen we door de 16de-eeuwse straatjes, die vernoemd zijn naar de soldaten van de Spaanse onderkoning. We ontdekken geen struikrovers, maar wel stokoude lootjesverkopers, een zwerfhond, druk pratende huisvrouwen op gietijzeren balkons.
    Wasgoed wappert als vrolijk gekleurde vlaggen tussen afgebladderde muren. Een decor uit een Italiaanse film.




    Bron: Kampioen

    28-05-2006 om 15:19 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Uitstapjes aan de kust van Amalifi en Napels.(Italie)
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    Zonnen
    op het strand in Positano

    Rustzoekers lopen met een grote boog om het kokenddrukke strand van Positano heen.. En missen vervolgens het miljonairszicht op de kleurrijke pandjes die als poppenhuizen tegen de heuvel zijn aangeplakt. Positano is het drukstbezochte stadje van de Amalfitaanse kust.
    De kronkelige straatjes, talloze modezaakjes en terrasjes waar je vers gegrilde sardientjes per pond besteld.

    Auteur John Steinbeck schreef dat Positano 'er diep inhakt'. Alles klopt aan deze droomstemming.


                                                                   
                                                                         ©©©©©

    Bron:Kampioen

    28-05-2006 om 14:31 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    25-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gelato Affogato Al Cafe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen



    IJs met espresso:

    Een heel bijzonder dessert: ijs met espresso.
    In welk ander recept proeft u zo mooi gelijktijdig warm en koud.
    Zet 4 kopjes espresso.
    Schep 1 bol
    Antica Gelateria Nevelatte (roomijs) in elk koffiekopje en schenk daarover de hete espresso tot halverwege de bol ijs.

    Direct serveren!!

    25-05-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 5/5 - (1 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    16-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Het Nationale Park De Hoge Veluwe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen









                Het Nationale Park De Hoge Veluwe
                Kröller-Müller Museum

    Geschiedenis
    Het Nationale Park De Hoge Veluwe en het Kröller-Müller Museum danken hun bestaan aan oprichtster Helene Kröller-Müller (1869-1939 en haar man Anton Kröller (1862-1941). Dankzij hun enorme rijkdom, ondermeer ontstaan uit hun scheepvaart- en handelsonderneming, konden zij het terrein van de Hoge Veluwe aankopen voor hun passie: kunst en jacht.





    www.kmm.nl

    16-05-2006 om 19:31 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (7 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen. Beeldentuin , Hoge Veluwe
    Klik op de afbeelding om de link te volgen


    Kunst

    De beeldentuin - Eén van de grootste van Europa.
    Indrukwekkend is de grote beeldentuin, met 25 hectare één van de grootste
    van  Europa. Deze herbergt een unieke verzameling met 100 sculpturen van onder anderen Auguste Rodin, Henry Moore, Barbara Hepworth, etc.

    16-05-2006 om 19:26 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (3 Stemmen)
    >> Reageer (1)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Wereld beroemde kunst in het museum
    Klik op de afbeelding om de link te volgen






    Wereldberoemde kunst in het museum

    De verzameling van het Kröller-Müller Museum is opgebouwd rond de omvangrijke collectie werken van
    Vincent van Gogh, één van de meest indrukwekkende overzichten van zijn oeuvre. Verder zijn Georges Seurat, Pablo Picasso, Fernand Léger, Piet Mondriaan en vele andere
    grote kunstenaars met belanrijke schilderijen vertegenwoordigd.

    16-05-2006 om 11:58 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Museum van landschappen
    Klik op de afbeelding om de link te volgen







    Ongerepte natuur en wild in het Park


    Het Nationale Park De Hoge Veluwe is een natuurpark met 5.500 hectare bos, heidevelden, grasvlakten en zandverstuivingen. U kunt hier eindeloos wandelen, fietsen en genieten van rust en stilte. Bovendien maakt u kans tijdens uw tocht ook herten, moeflons en wilde zwijnen tegen te komen.

    16-05-2006 om 11:42 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    15-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevulde paprika met gehakt
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Gevulde paprika met gehakt

    Ingrediënten:

    2 grote paprika's
    500 gram rundergehakt
    1 eetlepel chilipoeder
    1 eetlepel (verse) Italiaanse kruiden
    2 bosuitjes, in ringetjes
    4 eetlepels tomatenketchup
    2 eetlepels bruine suiker

    Bereiding:

    Verwarm de oven voor op 170° C.
    Snijd de paprika's overlangs doormidden en kook de helften 3-4 minuten in een pan met ruim kokend water.
    Laat ze goed uitlekken.
    Meng het gehakt met 2 theelepels zout, het chilipoeder, de Italiaanse kruiden en de bosuitjes.
    Vul de paprika's hoog op met het gehakt en zet ze naast elkaar in een ingevette
    lage ovenschaal.
    Schenk wat water op de bodem.
    Bestrijk het gehakt met tomatenketschup en strooi de bruine suiker erover.
    Bak de paprika's in de oven in 25 minuten gaar.
    Lekker met rijst en een frisse salade.

    Eet smakelijk!!!

    15-05-2006 om 21:02 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (5 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    09-05-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Oma's broodschotel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Oma's broodschotel:

    ovenschaal (22cm) met boter bestreken

    2 eieren
    50g suiker
    1 theelepel kaneel
    1 theelepel kardamom
    1 mespuntje nootmuscaat
    1 citroen, geraspte schil ervan
    ca 175g bruinbrood ( ca 6 sneden), zonder donkere korstjes, in kleine dobbelsteentjes gesneden.
    ca 175 g vulling ( rozijnen en/of krenten, sucade, oranjesnippers)
    2 grote zure appelen
    25 g boter
    weinig paneermeel

    Oven voorverwarmen op 225 graden C
    In grote kom eieren, suiker, kruiden en citroenschil kloppen.
    Melk erdoor mengen.
    Dobbelsteentjes brood toevoegen, ei-melkmengsel 5 minuten gelegenheid geven om in brood te trekken, af en toe brood voorzichtig omscheppen.
    Rozijnen en appelstukjes erdoor mengen.
    Schaal vullen, aandrukken, royaal met gesmolten boter bestrijken en dun met paneermeel bestrooien.
    Schaal in voorverwarmde oven zetten tot gerecht gloeiend heet is en enigszins gekleurd is. (ca 15 minuten)

    Gerecht koud of warm (niet heet) serveren, desgewenst bestrooid met poedersuiker. Koude vanillesaus smaakt er ook goed bij.

    Eet smakelijk!! 

    09-05-2006 om 20:28 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 2/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    22-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Gevuld Toscaans gehaktbrood
    Klik op de afbeelding om de link te volgen
    Gevuld Toscaans gehaktbrood:

    Hoofdgerecht voor 4-6 personen

    ca 250 g gemengde olijven (zwart en groen met piment)
    ca 150 g zongedroogde tomaatjes
    1 ui
    1 kilo gehakt (half-om-half)
    4 beschuiten
    3 eieren
    zout en versgemalen peper
    snufje gemalen nootmuscaat
    3 eetl. fijngehakte peterselie
    boter/olie om de bakplaat mee in te smeren

    Voorbereiden:

    Verwarm de oven voor op 190 graden C. Snijd de olijven en tomaatjes klein.
    Snipper de gepelde ui. Doe het gehakt in een kom. Voeg de verkruimelde beschuiten, de eieren, ui, zout, peper, nootmuskaat naar smaak en peterselie toe. Kneed alles met vochtig gemaakte handen goed door elkaar. Men de olijven en de tomaatjes door het gehakt.

    Bereiden:

    Smeer de bakplaat in met boter of olie. Kneed het gehakt in een platte bol en leg het in het midden van de bakplaat.Plaats de bakplaat in het midden van de oven en bak het gehaktbrood in ca 1 uur gaar. Controleer met een houten satépen of het gehakt gaar is. Haal het gehaktbrood uit de oven en laat het even rusten alvorens het van de bakplaat te nemen. Leg het gehaktbrood op een schaal en snijd het, eventueel aan tafel, in plakken. Leg groenten naar keuze om het gehaktbrood heen.

    Tip: hier past aardappelpuree prima bij.

    22-04-2006 om 15:09 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    21-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.UITSTAP TIPS: Brussel
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Atomium weer open:

    Het Brussels Atomium begint aan een tweede leven. Na een grondige restauratie is het kunstwerk met de negen bollen onlangs weer geopend. In het 102 meter hoge ijzermolecuul, gebouwd in 1958 ter ere van de Wereldtentoonstelling, is een aantal nieuwe exposties te zien.


    www.atomium.be

    21-04-2006 om 18:17 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 0/5 - (0 Stemmen)
    >> Reageer (0)
    18-04-2006
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.Hollandse pizza
    Klik op de afbeelding om de link te volgen Hollandse pizza:

    Bereidingstijd: 20 minuten en 25 minuten oven
    Nodig voor 4 personen

    500 gram aardappelen
    4 tomaten
    1 courgette
    100 gram gorgonzola
    10 plakken salami
    1 eetlepel gedroogde oregano
    2 eetlepels tijmblaadjes
    2 tenen knoflook
    olijfolie

    Schaaf de aardappelen in de keukenmachine tot dunne schijfjes.
    Verhit een koekenpan met antiaanbaklaag met een filmpje olie en verdeel de geschaafde geraspte aardappelen over de bodem.
    Draai het vuur halfhoog en bak de aardappelkoek in ongeveer 5 minuten bruin. Draai het om en bak de andere kant nog ongeveer 3 minuten.
    schuif de aardappelbodem op een ovenplaat, bestrooi met zout en peper en bedek met de plakken tomaat, courgette, gorgonzola en salami. Bestrooi met oregano en tijm. Knijp de tenen knoflook uit, meng ze met 2 eetlepels olie en druppel dit over de overige ingrediënten.
    schuif de pizza 25 minuten in de oven op 170 graden C. Serveer het direct.

    Ramon Beuk

    18-04-2006 om 00:00 geschreven door cates  

    0 1 2 3 4 5 - Gemiddelde waardering: 3/5 - (2 Stemmen)
    >> Reageer (0)

    Archief
  • Alle berichten


    Interessante websites
  • Windows 10 handige apps
  • fotografie Cora Unk
  • Diana Ross in concert 2009
  • Robert Stefano (Kerstsong)
  • Concert de Toppers, Amsterdam Arena

    Hoofdpunten blog cate
  • Hendrik Jan ten Cate 1867-1955, Bospaadje.
  • 'Mari' Henri ten Kate 1831-1910. Collectie Spaander Volendam
  • Hendrik.
  • Hendrik Gerrit ten Cate
  • Constantina ten Cate


    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    historicrally
    blog.seniorennet.be/histori
    Foto

    Foto

    Foto

    Monument Frankenberg (Duitsland)
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Laatste commentaren
  • Midweekse groetjes ( ria)
        op Oma's havermoutkoekjes
  • Goedemiddag (Dirk)
        op Zalmrolletjes
  • Hallo (Robert Wilfried)
        op Zoetzuur van bloemkool
  • Een fijne namiddag en avond (tricia)
        op Warme wrap met mais en tonijn.
  • Lieve groetjes dikke knuffel lieverdje (Diana)
        op Zoetzuur van bloemkool
  • Lieve groetjes (Erwin)
        op Zoetzuur van bloemkool
  • Lieve groetjes (Erwin)
        op Ovenschotel Kabeljauw
  • een vriendelijke groet op woensdag (seniorenwebradio)
        op Shake that glass!
  • namens de senioren webradio wensen we jullie een mooie dinsdag toe (seniorenwebradio)
        op Shake that glass!
  • op deze maandag morgen brengen we jullie een muzikale groet en wensen we u een mooie nieuwe week toe (seniorenwebradio)
        op Shake that glass!
  • Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Zoeken in blog


    Foto

    Foto

    Foto

    Kastro Byzanthijs fort Molyvos
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Vergeet u niet in mijn gastenboek te schrijven! Hartelijk bedankt!
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Blog als favoriet !

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    boomerenmirsa
    blog.seniorennet.be/boomere
    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    goldfinger
    blog.seniorennet.be/goldfin
    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Foto

    Willekeurig SeniorenNet Blogs
    christina_riskja
    blog.seniorennet.be/christi
    Foto

    Foto


    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!