ET LES OISEAUX CHANTAIENT door ALAIN MORISOD
MIJN TRIESTE
JEUGD VERHAAL LEZEN?

KLIK OP HET PLAATJE HIERONDER


100%
150%
200%
Vergroot hier de tekst
of druk op ctrl en het = teken

Page copy protected against web site content infringement by Copyscape


Laatste commentaren
  • dag Lulu (Klaproosje)
        op FEELS LIKE HOME
  • sterkte (cecile)
        op FEELS LIKE HOME
  • lieve Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • hé Mus (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • maar Mus toch , terug ? (ani)
        op FEELS LIKE HOME
  • Wil je graag weten wat er in jouw geboortejaar gebeurde?
  • Klik hier
  • Foto
    STOP DIERENMOORD! DRAAG GEEN BONT

    Omdat er geen zinvol geweld is!

    I LIKE TO CHANCE THE WORLD TODAY
    IN PERFECT HARMONY

    SCHOONHEID IS VERGANKELIJK.
    LELIJKHEID DAARENTEGEN
    BLIJFT FASCINEREN




    DIT IS MIJN DIERENRIEMTEKEN.
    STIER 20 APRIL-21 MEI



    Slogan van een fuifbeest

    Ik kwam, ik zag,

    en....

    Ik bleef plakken!

    ©

    Foto
    ZO ÉÉNTJE BEN IK!

    Your Blogging Type is Unique and Avant Garde
    You're a bit ... unusual. And so is your blog.
    You're impulsive, and you'll often post the first thing that pops in your head.
    Completely uncensored, you blog tends to shock... even though that's not your intent.
    You tend to change your blog often, experimenting with new designs and content.


    Bedankt voor uw bezoek,
     waardering, reactie, of berichtje!
    Graag tot weerzien.

    HUISMUSJE'S NESTJE
    HIER LEG IK MIJN EI!

    11-02-2012
    Klik hier om een link te hebben waarmee u dit artikel later terug kunt lezen.ROTHUMEUR
    Hallo lieve allemaal!
    Jawel, jullie lezen de titel juist, ik ben in een rothumeur! Dat gebeurd me zelden of nooit! Meestal voert mijn optimistische aard moeiteloos de bovenhand. Maar nu lijkt me dat niet te lukken. Zelfs niet met eigenste therapeutische methode.

    Toen mijn kinderen nog onder mijn vleugels vertoefden leerde ik hen dat wanneer ze slecht geluimd waren ze dat niet noodzakelijk met anderen moesten delen. Beter konden ze een kleine wandeling maken, of hun even terug trekken op hun kamer om te gaan luisteren naar hun favoriete muziek. Dit laatste evenwel met een koptelefoon op hun hoofd. Kwestie van mijn zachte zeden niet te bruuskeren. Omdat hun muziekkeuze ver afweek van de mijne.
    Wat je aan je kinderen leert moet je zelf ook in praktijk kunnen brengen. Anders ben je maar een pover voorbeeld hè. Dus probeer ik met al mijn macht vandaag mijn woorden van toen in daden om te zetten.

    Wandelen is voor mij geen optie in dit pokkenweer. Dus trok ik me afgelopen week krachtdadig terug uit mijn woelige  omgeving en luisterde afwisselend naar mijn favoriete muziek en een boek dat enige humor beloofde.
    Maar helaas, mijn rothumeur bleef hangen. meer zelfs, dag na dag nam hij in omvang toe.

    Het enige lichtpuntje in mijn zwarte gedachten is dat jullie zich ook niet happy zouden voelen wanneer één of andere pipo door een gasleiding, dan weer door een waterleiding, en als klap op de vuurpijl door een elektrische kabel boort. Waardoor je eerst uren in de bittere kou komt te zitten, vervolgens uren zonder water zit, om dan plots volkomen in het duister te belanden. Dit alles met een hels door merg en been gaand geluid van dril- en beton-boren omvat in een dikke zwarte stofwolk die je met geen enkele mogelijkheid buiten je deur kunt houden. En dan zijn ze nog niet eens begonnen in mijn appartementen zelf!

    D-day is op 5 maart. Dan komen ze bij mij de nieuwe ramen steken en het nieuwe luchtverversingssysteem plaatsen.
    Wanneer ik de enorme gaten in het plafond en vloer van de gang zie…als ik zie hoe bij de naaste buren het behang van alle kamers in flarden is gescheurd door het plaatsen van die bewuste ramen…dan wordt mijn humeur er echt niet beter op!
    …♫ ♫..Wie gaat dat (nieuwe behang) betalen…wie heeft zoveel geld…lalala…♫ ♫…
    Mijn huisbaas liet alvast weten dat hij niet verantwoordelijk is voor eventuele schade. Dus het zal biebieke zijn die diep in haar beurs zal mogen tasten.

    Ik zal maar stoppen met schrijven zeker voor ik jullie humeur ook verpest. Al zal dat wel meevallen vermoed ik… tenzij jullie ook in de verbouwingen zitten natuurlijk! Dan geef ik jullie de raad om te doen zoals ik... niet schrijven op je blog... niet wandelen waar je andere mensen tegen het lijf kunt lopen! Doe je deur op slot, gooi de telefoonhoorn van de haak, zet je koptelefoon op en luister naar je favoriete muziek of lees een humoristisch boek! Ik kan jullie niet garanderen dat het helpt. Maar het is dat, of met je kop tegen de muur lopen van ellende. Dat laatste wordt echter niet aanbevolen voor mensen die geen zware pijnstillers in huis hebben.

    Heb nog een fijne verderzetting van het weekend! Tot de volgende…



    Geef hier uw reactie door
    Uw naam *
    Uw e-mail
    URL
    Titel *
    Reactie * Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow
      Persoonlijke gegevens onthouden?
    (* = verplicht!)
    Reacties op bericht (15)

    22-02-2012
    Je neemt het wel ernstig dat ziek zijn, Mus..
    Hopelijk duurt het niet te lang meer en kunnen we hier snel terug iets lezen van jou. Lieve groetjes en knuffel

    {} geschreven door Natoken


    16-02-2012
    Even horen..
    Ik las bij Lipske dat jij ook in de lappenmand ligt? Hopelijk duurt dat niet te lang en heeft het niets te maken met de werken daar. Verzorg je maar goed, maar dat doe je zeker. Warme knuffel en kus

    vis.gif

    {} geschreven door Natoken


    15-02-2012
    rothumeur
    is een humeur dat rot is.... Daar zit ik ook al dagen lang mee. Heb er mijn redenen voor, geloof me.  Ik hoop oprecht dat jij daarvan spoedig verlost mag zijn....... Als je tegenwoordig werken of reparaties moet laten uitvoeren mag je er van verzekert zijn dat er wat mis loopt. Ik wil geen kwaad spreken over de nieuwe Belgen ( hmm) Maar oh wee als je ze in huis krijgt om iets te repareren mag je blij zijn dat er niets mis loopt. Maar meestel is het hommeles ! Die mensen kunnen geen perfect werk afleveren<; <hebben niet genoeg diciplinne om dat te doen.....Ik kan er spijtig genoeg van meespreken.... Echt ik hoop dat je spoedig uit de miserie bent.... Goetjes van Lisa

    {} geschreven door lisa


    14-02-2012
    Eventjes horen hoe het daar verloopt?
    Hopelijk werken die mannen door en doet de eigenaar niet te vervelend Mus. Gelukkig wordt het wat warmer want met al die werken zal stoken geen sinecure zijn. Liefs van ons en een dikke kus en knuffel om jou te steunen!

    vis.gif

    {} geschreven door Natoken


    13-02-2012
    *
    In jouw plaats had ik heel de building laten daveren op z'n grondvesten door m'n gebrul. Evil or Very Mad
    Alhoewel dat eigenlijk toch niet helpt, maar het kan soms opluchten. Ik kan je maar één raad geven, trek tijdelijk bij je dochter in voor je gek wordt, als dat tenminste mogelijk is.

    {} geschreven door camille


    12-02-2012
    ..

    from Ludovikus om je op te kikkeren!

    {} geschreven door Ludovikus


    ..
    Het ergste is dat je er zelf niet om gevraagd hebt. Maar laat ons hopen dat het bijna gedaan is en dat je er ook wat beter van wordt. Kuskes.

    {} geschreven door Ludovikus


    't gaat dooien
    dan gaat je humeur vanzelf omhoog ? ik wens het je toe !kijk eens met mij naar MIJN vogels ..

    Photobucket

    {} geschreven door ani


    Groeten van Fjak@
    Ze konden deze werken zeker niet in de zomer doen Musje dan had je toch nog de warmte, maar ik denk dikwijls die wereld draait maar  wel naar de zotte kant. Nu geef ik je een dikke knuffel en zoe,tje erboven op.

    {} geschreven door Fjak@


    mor mor mor toch
    Wat een ellende weer... dat je in de put zit kan ik goed begrijpen... je zou voor minder... toen onze naaste buur zijn huis bouwde... eerst de bestaande woning afbreken en dan opbouwen... hebben 't manneke en ik ook wreed geknarsetand... door het lawaai van de drilboren hoorde je het niet eens... was om zot van te worden... dus ik leef mee... dat helpt jou niet dat weet ik... intussen een dikke troostkus van mij

    {} geschreven door Myette


    Dag Petra
    Dat allemaal helpt geen barst!!!! Lotus houding? En dan schiet het in je rug, ben je nog verder van huis. Je bezatten helpt ok niet. Kun je niet ergens gaan logeren? Een paar dagen op stap. (with a little help from your friends!!!!) (Dan roven die mannen je huis misschien leeg?) En als je terug komt heb je nog gaten en is je behang hier en daar stuk. maar dat kun je misschien camoufleren later. Creatief moet je zijn,  ben ik ook!!!!

    Lieve groet van mij en nog een hele fijne rest van de zondag
    Loes




    2n82aae.jpg

    {} geschreven door Loewiesa


    pffft...
    een mens zou van minder slechtgezind worden... het is me nogal een lijst, zeg!  Ik hoop dat het ventileren van je ongenoegen op zijn minst al een ietsiepietsie aan dat humeur heeft kunnen doen! Troostknuffels

    {} geschreven door paz


    En... is dat humeur weer al wat beter, Mus...
    Tenzij je nu inderdaad in lotushouding zit zoals Folion je aanraadde maar ik denk dat je een warme knuffel wel kan gebruiken . Bij deze... Liefs en slaapwel!

    {} geschreven door Natoken


    11-02-2012
    Neutraal humeer, kan alle kanten op bij mij...
    Neen huismusje za'k maar zeggen bij zulke tegenslagen zou ik ook een pokke humeur hebben..En die dat niet hebben dat zijn de rasoptimisten en daar heb ik niks mee op. Je kent ze wel altijd hun glas half vol en dan proberen ze jou/mij dat half lege glas ook vol te lullen... Mij niet gezien als het hier mis gaat en dat komt regelmatig voor dan gaat het met wat krachttermen ff nie lekker... Wat ever you do, what ever you like be always youself....

    Groetejs met een neutralist Ton.

    Lieve groetjes van
    Ton en Loekie

     www.krabbelplaatjes.com 

    {} geschreven door Ton


    Gosh
    Amai, da's ok ni van de poes, amai. Neen, 'k zou zeker ni met me kop tegen de ùmuur lopen;...Die muur zou daar niet goed van zijn.
    Eén van de troetelnaampjes die ik ooit heb mogen ontvangen was Kaaikop. (Ze bedoelde waarschijnlijk keikop maar dat zegde ze niet...)
    Eén oplossing voor al je miserie : doe aan yoga. Zet jezelf in de lotushouding (lottohouding mag ook) sluitt je ogen en doe alsof je niets meer merkt... Geen breuk in de gas- , water- of electriciteitsleiding. En tegen de tijd dat je daarvan overtuigd bent, is het euvel zeker verholpen...
    Groetjes (en vlug uit je dip !)
    Folion

    http://www.blog.seniorennet.be/folion/

    {} geschreven door folion





    Over mijzelf
    Ik ben Lulu , en gebruik soms ook wel de schuilnaam Huismusje.
    Ik ben een vrouw en woon in Antwerpen (België) en mijn beroep is femme au foyer (klinkt belangrijk in 't frans).
    Ik ben geboren op 21/04/1952 en ben nu dus 72 jaar jong.
    Mijn hobby's zijn: Elke dag iets positiefs bijleren uit het leven!.
    Wanneer ik strijd lever doe ik dat met open vizier. Ik heb geen kuddegeest, maar zal het de kudde nooit verwijten! Ik ben open en eerlijk in woord en daad, en ik wens voor u hetzelfde!
    Categorieën
  • EIGEN MENING (51)
  • LIEF DAGBOEK (1)
  • MIJMERINGEN (0)
  • OOGZIEKTE/MACULADEGENERATIE (56)
  • WAT LEES IK (6)


  • Bezoek je ook eens
    mijn muziek blogje?

    Klik maar op het vogeltje.




    THIS IS MY
    BIRTHDAY FLOWER


    OPENBARE MAILBOX

    Mails die mij toekomen zullen niet als prive worden aanschouwd! TRY ME!


    Foto

    Free Image Hosting at www.ImageShack.us
    Inhoud blog
  • FEELS LIKE HOME
  • HERSTEL VERSLAG
  • TERUG THUIS
  • GELUKKIG NIEUWJAAR
  • KERTMIS 2013
  • LIEF DAGBOEK
  • bEHANDELING LMD
  • ZO BEGON DECEMBER 2013
  • PANNE
  • OP RUST?


    Mijn seksleven?
    Wel.....

    Er zijn er die
    "HET" beter doen dan ik.

    Er zijn er die
    "HET" vaker doen dan ik.

    Maar er zijn weinigen die
     "HET" liever doen dan ik!

    ©



    WIJ WANDELEN DOOR BLOGLAND NAAR....
  • BARON ERNST
  • MIEKEMUIS&MAATJE
  • MEERMIN
  • ALEX
  • DIDI
  • HOTLIPS
  • P.B.
  • NOYO
  • BLOGNIEUWS
  • ROMANTICA

    EN WIJ WANDELEN DOOR NAAR.....
  • BLOGTIPS
  • MEER BLOGTIPS
  • PLAATJES
  • LEERRIJK BLOG
  • KLAPROOSJE 1
  • HET ROMMELPOTJE
  • LOEWIESA
  • PETRA'S OLDIES

    ER WAS EENS...
    IS HET BEGIN VAN ELK SPROOKJE.
    ER WAS EENS...
    IS HET EINDE VAN ELK LIEFDESVERHAAL





    WebChef Recept


    Blog als favoriet !

     GET FIREFOX 
DE VEILIGE BROWSER!
KLIK HIER
    Archief per jaar
  • 2018
  • 2014
  • 2013
  • 2012
  • 2011
  • 2010
  • 2009
  • 2008
  • 2007
  • 2006
  • 2005




    Blog tegen de regels? Meld het ons!
    Gratis blog op http://blog.seniorennet.be - SeniorenNet Blogs, eenvoudig, gratis en snel jouw eigen blog!